Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Scorpion - sexul protejat, un dusman eliminat (24 octombrie - 23 noiembrie)
Mai mult ca niciodata anul 2006 iti va crea un apetit culinar nebanuit. Nu te lasa prins in capcana alimentelor daunatoare sanatatii: dulciurile si produsele de fast-food. Organizeaza-ti programul astfel incat sa includa neaparat aerobicul si o alimentatie bazata pe fructe si legume.

Suprasolicitarea si aglomerarea responsabilitatilor iti pot afecta sistemul cardiovascular. Nu este momentul sa te lasi pe o ureche. Va trebui sa te lupti pentru a aborda constructiv evenimentele si actiunile din viata ta, si nu distructiv. Apeleaza la specialisti daca simti ca nu-ti poti organiza eficient timpul.

Depresia este mai amenintatoare ca niciodata, iar daca vei pica in mrejele ei te vei lupta mult timp pentru a reusi sa redevii o persoana puternica. Accesele de furie si irascibilitate iti vor puncta periodic anul viitor. Chiar daca vei fi tentat sa abandonezi, nu uita ca esti unul dintre putinele semne zodiacale inzestrate cu o vointa de fier si cu o capacitate de a urni muntii din loc.

Daca pentru unii nativi 2006 nu pare a se contura in culori prea luminoase, pentru altii va fi anul marilor schimbari: adoptarea unor diete drastice, schimbarea imaginii, chiar o redefinire a personalitatii pentru anumiti nativi.

Musculatura, organele sexuale, vezica urinara si colonul sunt principalele parti ale corpului care-ti vor da batai de cap! Se contureaza probleme si la nivelul gatului; este posibil ca din cauza sinuzitelor, racelilor sau a gripelor sa nu poti dormi linistit. Migrenele, infectiile si febra - 3 motive pentru a incepe un stil de viata mai sanatos!Incearca sa recurgi la terapiile naturiste; numai daca nu dau rezultat, apeleaza la doctor.

Atentie sporita in privinta activitatii sexuale; Scorpionul are tendinta de a exagera in aceasta privinta. Anul viitor ar fi intelept sa ai grija in alegerea partenerilor pentru ca esti predispus bolilor cu transmitere sexuala.

Nu uita de sport! O zi la sala de gimnastica te ajuta mai mult decat o vizita facuta medicului.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie