Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Sagetator - vicii trec, vicii vin (23 noiembrie - 21 decembrie)
Pana acum nu ai fost obisnuit sa acorzi o atentie deosebita problemelor de sanatate. Adevarul este ca nici nu a fost cazul! Cum astrele sunt mai putin ingaduitoare in 2006, ar fi bine sa te obisnuiesti cu gandul de a acorda mai multa atentie sanatatii!

Schimbarile de spirit se vor produce destul de brusc, incat, in anumite situatii chiar tu insuti vei fi surprins. Principalul scop al anului viitor va trebui sa se axeze pe obtinerea si mentinerea echilibrului emotional.
 
Cu cat iti vei dori o viata mai fericita si mai linistita, cu atat risti mai mult sa devii prizonierul melancoliei si al depresiei. Tendinta principala va consta in privirea jumatatii goale a paharului. Echilibrul iti va fi adus nu atat de un stil de viata sanatos, cat de un partener de cuplu dornic sa te ajute sa privesti partea plina a paharului. Tiroida si intregul metabolism vor fi afectate de "nelinisti metafizice".

Interesul pe care il acorzi dezvoltarii personale continua si in 2006, numai ca drumul va fi mai sinuos decat pana acum. Acestui aspect i se va alatura dorinta de a-ti transforma, de a-ti regenera corpul. Daca metodele clasice - dieta, exercitiile - nu vor da rezultatele asteptate, te poti orienta spre tehnicile spirituale - yoga, tai chi, meditatie. Este adevarat ca aceste tehnici sunt mai lente, solicita rabdare si perseverenta, dar rezultatele vor fi profunde, avand un impact puternic atat la nivel fizic, cat si la cel psihic.

Soldurile, rinichii, coloana vertebrala si dintii trebuie supravegheate cu atentie sporita. De asemenea, nu strica sa ai grija la consumul de alcool si la numarul tigarilor fumate zilnic. In cazul in care nu ai vicii, este posibil sa te lasi contaminat de ele, datorita anturajului. Alergiile nu te vor lasa in pace nici in 2006! Viciile, sistemul nervos suprasolicitat, sensibilitatea sistemului osos iti pot innoura intregul an daca nu ai grija de tine!

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie