Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Pesti - alimentatie echilibrata pentru o sanatate mai buna (20 februarie - 20 martie)
Se pare ca nimic nu te poate dobori. Esti intr-o forma de zile mari! Din moment ce toate merg bine in viata ta, noul an va fi unul in care vei incerca sa previi eventualele probleme de sanatate. Nativii din Pesti manifesta un interes deosebit pentru diete, exercitiu fizic si o alimentatie sanatoasa (cazul celor care nu au probleme cu greutatea). Mai mult, preocuparea pentru sanatatea apropiatilor va constitui o prioritate pentru tine.

Supravegheaza cu atentie inima, spatele, genunchii si dantura. Daca va fi sa te confrunti cu unele probleme de sanatate anul viitor, acestea sunt zonele cel mai des afectate. Exista multe modalitati prin care le poti preveni! De asemenea, vizitele regulate la dentist sunt mai mult decat indicate in cazul tau.    

In viata personala esti un adevarat rebel si experimentator, insa cand vine vorba despre domeniul sanatatii esti foarte suspicios si conservator. Nu te increzi deloc in terapiile noi si neverificate, pastile si suplimente nutritive, decat dupa ce dovezile incep sa te multumeasca.

Din nefericire, nativii din Pesti se pot confrunta cu tulburari digestive. Activitatea fizica obisnuita te va ajuta sa te mentii in forma si va reduce stresul emotional.

Diverse inflamatii, reactii adverse la medicamente sau rani la picioare sunt principalele probleme de care se plang nativii acestei zodii, iar natura lor emotionala ii face extrem de vulnerabili si la bolile psihosomatice (cauzate de stresul psihic).

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie