Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Balanta - stres eliminat, psihic relaxat (24 septembrie - 23 octombrie)
Dorinta de a dori sa fii in permanenta in centrul atentiei, de a fi placut(a) de cat mai multe persoane, se poate intoarce in defavoarea ta - vei avea de intampinat momente ce te vor gasi cu resursele de energie minime. Incearca sa scapi de accesele de victimizare, care au un efect negativ asupra psihicului tau; este suficient sa-ti asumi propriile greseli; nu este nevoie sa te invinovatesti si in numele altora. Munceste calitativ, nu cantitativ. Incearca sa nu te epuizezi inutil! Urmarile se vor simti din plin privind atat sanatatea mentala, cat si sanatatea fizica!

Bucuria, prin ea insasi, constituie o minunata forma de terapie. Bucura-te de placerile marunte, bucura-te de realizarile importante! Prin bucurie vei reusi sa tii departe depresia care te urmareste de ceva vreme. Stabilirea contactului fata de copilul interior din tine reprezinta un tip de terapie ce-ti va imbunatati psihicul, pentru ca numai copilul din noi este capabil sa traiasca intens orice forma de bucurie.

Problemele generate de stres se vor resimti acut in primul rand la nivelul aparatului digestiv. Daca nu esti un adept al activitatii fizice, fii cumpatat in privinta dulciurilor si a alimentelor cu un nivel ridicat de colesterol. Este mai bine sa previi hipocalcemia si letargia decat sa le tratezi. Grija si in privinta spatelui! Durerile de spate si afectiunile renale iti vor da batai de cap, daca te vei suprasolicita!

Acorda atentie picioarelor! Alege-ti cu grija o incaltaminte confortabila si opteaza pentru presopunctura cat mai des cu putinta. Nu numai ca iti vei revigora toate zonele energetice, dar vei resimti o schimbare durabila si pozitiva pentru intregul organism!

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie