Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Taur - cultivarea calmului si a starilor pozitive (21 aprilie - 21 mai)
Anul 2006 iti va intensifica interesul pentru sanatate si problemele legate de acest domeniu. De asemenea, nu eziti sa impartasesti cunostintele dobandite si celor din jurul tau, oferindu-le sfaturi pentru diferitele lor probleme de sanatate. Un regim sanatos de viata va constitui o preocupare constanta pentru tine.

Sanatatea ta poate fi intensificata printr-o supraveghere atenta a rinichilor, a soldurilor, a gatului, a ficatului, a coapselor si a organelor sexuale. Regimurile de detoxifiere sunt binevenite oricand in cazul tau!

Problemele cu care se vor confrunta nativii din Taur in acest an sunt: infarctul, amigdalita, probleme cu gatul si laringita. Rigiditatea gatului, durerile de gat si de urechi sunt cele mai dese plangeri ale nativilor din Taur.  

Stabilirea prioritatilor pentru anul 2006 te vor ajuta sa faci schimbari majore in stilul de viata. Cultivarea calmului si a starilor pozitive va constitui o prioritate! Energia de care dai dovada trebuie sa se concentreze asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru tine pentru a evita epuizarea. Odata ce aceasta s-a instalat, fii sigur ca vei primi un feedback din partea corpului tau.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie