Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Fecioara - mai putina analiza, mai multa traire (24 august - 23 septembrie)
Anul 2006 te va determina sa-ti doresti sa detii controlul asupra multor lucruri din viata ta, inclusiv fata de cele ce privesc sanatatea. Se pare ca in ultimii ani, mai mult decat o precautie, atentia asupra domeniul ocupat de sanatate are tendinta de a se transforma in obsesie.

Fecioara isi doreste sa duca un stil de viata sanatos, cu diete si multa activitate fizica. In cazul acestor nativi exista o conexiune puternica intre dragoste si sanatate. Daca unul din planuri merge bine, automat celalalt va fi influentat de asemenea in bine. Radacinile unei probleme de sanatate pot fi reprezentate nu atat de afectiunea in sine, cat de o problema in plan sentimental.

Fecioarele sunt preocupate nu numai de sanatate lor, dar si de sanatatea membrilor de familie si a prietenilor apropiati. Pentru unele semne zodiacale, prietenii adevarati sunt precum economiile din banci. In cazul Fecioarelor, prietenii buni, eventual partenerii de cuplu sunt echivalentul medicinei.

Exista o tendinta naturala a Fecioarelor sa analizeze fiecare detaliu - tendinta ce se va amplifica in decursul anului 2006. Analiza fiecarui cuvant, a fiecarui gest, a fiecarei actiuni facute de persoana iubita pare sa porneasca din dorinta de a elimina "impuritatile". Desigur, esti bine intentionat: vrei sa localizezi si sa elimini partea daunatoare pentru o relatie sanatoasa - si astfel procedezi si in ceea ce te priveste.

In general este o perspectiva relativ buna privita din exterior, insa exagerarea poate avea efecte neplacute. Poti ajunge cu usurinta in cealalta extrema: tot analizand din dorinta de a vindeca, iti poti distruge romantismul si capacitatea de simtire si daruire intr-o relatie.

In decursul anului, vei avea perioade in care iti vei reaminti episoade neplacute din trecut; drept consecinta vei deveni manios si irascibil. Ar fi bine sa incerci sa-ti folosesti memoria pentru a retrai perioadele frumoase din viata ta.

Atentie sporita la vezica urinara, la rinichi si la plamani. Gleznele au nevoie de grija suplimentara; maseaza-le de cate ori ai ocazia pentru a preintampina neplacerile. Exercitiile de respiratie constituie tonifiante naturale pentru organismul tau. De asemenea, aerul pe care il respiri si apa pe care o bei sunt extrem de importante; esti una dintre cele mai senzitive zodii privind aceste lucruri.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie