Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Capricorn - efort si repaos echilibrat (22 decembrie - 20 ianuarie)
Capricornii nu cedeaza foarte usor bolilor, insa odata contactata boala este foarte posibil sa devina ipohondri. De asemenea, stresul si suferintele pot conduce la unele probleme de sanatate precum infarctul. Accidentele la care sunt expusi nativii din Capricorn sunt luxatiile, dislocarile, unele probleme cu genunchii, alergiile si o sensibilitate ridicata a pielii.

Tulburarile emotionale precum depresia sau isteria nu te vor ocoli nici in noul an, insa trebuie sa fii deschis cu cei din jurul tau si sa vezi mereu jumatatea plina a paharului. Problemele cu glanda tiroida si metabolismul trebuie evitate, Capricornii fiind extrem de expusi la ele in noul an.

Sanatatea intelectuala este la fel de importanta ca si sanatatea fizica, asadar acorda-i intelectului ceea ce are nevoie pentru a mentine starea de sanatate a organismului. Exercitiile fizice adecvate, un efort si un repaos echilibrat, mentinerea unei greutati normale printr-o alimentatie echilibrata te vor ajuta in acest sens.

Asadar pentru anul 2006 trebuie sa iti rezervi timp pentru relaxare si nu uita: invata sa te eliberezi de stres pentru a avea o sanatate de fier!
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie