Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Varsator - stabilirea prioritatilor pentru o energie maxima (21 ianuarie - 19 februarie)
Sanatatea ta poate fi intensificata printr-o supraveghere constanta a inimii, a stomacului si a pieptului. Nevrozele, de a caror existenta nu erai constient(a) pana acum, pot iesi la iveala. Nativii din Varsator sunt predispusi la boli ale circulatiei sanguine (in special varice), ale spatelui si inimii, iar in cazul persoanelor care iubesc sportul, cele mai comune accidente sunt contractii ale musculaturii si alergiile.

In anul 2006 trebuie neaparat sa-ti supraveghezi resursele de energie si sa gasesti solutiile cele mai potrivite pentru indepartarea obiceiurilor nesanatoase din viata ta. Asadar stabileste-ti prioritatile si invata sa-ti dozezi energia, deoarece aceasta este cel mai de pret lucru al tau.   

Starile de nervozitate, incordare si sensibilitate extrema determina un nativ din Varsator sa ia decizii incorecte in ceea ce priveste sanatatea sau modalitatea de tratament, lucru care conduce la o prelungire sau chiar o agravare a bolii respective.

Preocuparea ta pentru sanatate si regimuri bazate pe o alimentatie echilibrata vor constitui si in noul an o prioritate pentru tine. Cunostintele dobandite despre buna functionare a organismului, precum si explorarea unor metode din medicina alternativa te vor ajuta sa treci peste problemele de sanatate cu care te vei confrunta in noul an si sa te mentii in forma.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie