Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stil de viata
Home > Stil de viata > Horoscopul sanatatii 2006

Horoscopul sanatatii 2006

Dragoste, bani, cariera ... insa mai importanta decat toate este sanatatea ta. Afla ce-ti spun astrele in materie de sanatate si care sunt bolile pe care trebuie sa le previi in anul 2006.

Rac - comunicare pentru o sanatate mai buna (22 iunie - 23 iulie)
Racii sunt persoane complexe care oscilaza destul de mult din punctul de vedere al sanatatii: in anumite momente par invincibili, in timp ce in alte perioade par a avea slabiciunile si sensibilitatea unor copii. Din nefericire, Racului i se rezerva probleme din punct de vedere sexual - libidoul scazut e un prim semnal de alarma. Daca reusesti sa-ti calci pe mandrie, aceste probleme pot fi rezolvate fara mari batai de cap. Este bine stiut ca ai probleme cu impartirea intimitatii. Renunta la ego si lasa energiile sa-ti demonstreze ca exista iubire in viata ta. Colonul si glanda tiroida trebuie de asemenea supravegheate constant!

Anul viitor ai mare nevoie sa-ti supraveghezi resursele de energie, sa te odihnesti si sa te relaxezi. Invata sa-ti utilizezi resursele interioare pentru lucruri care intr-adevar conteaza. Terapiile naturiste te vor ajuta sa te revitalizezi, atat timp cat le vei acorda o sansa.

Sanatatea buna pentru Rac nu este echivalenta numai cu lipsa bolilor, ci se refera atat la sanatatea emotionala, cat si la cea fizica. Pentru o buna sanatate emotionala ar fi indicat sa incepi sa devii mai realist - verifica-ti relatiile sociale si familiale si descopera punctul slab. Daca iti doresti cu adevarat, dizarmonia poate fi inlaturata mai usor decat te astepti.

Deseori vei descoperi ca o noapte petrecuta in oras, condimentata cu rasete si voie buna vor conta pentru sanatatea ta mai mult decat vizitele facute medicului. Invata sa fii mai putin solitar! Tulburarile emotionale precum depresia sau isteria nu te vor ocoli daca nu vei invata sa comunici mai eficient cu cei din jurul tau!

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  10.08.2011 03:38 
vVKxgeIbKT
Yo, that's what's up trtuhfully.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie