Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2
Cum sa combati anemia la copiii sub 3 ani?
Septembrie 17, 2009
Primii trei ani din viata unui copil sunt esentiali pentru dezvoltarea lui, iar nutritia are rolul cel mai important. De aceea, fiecare mama trebuie sa stie ce este recomandat si ce este contraindicat pentru o dezvoltare armonioasa a copilului.

Ce este sindromul Williams?
August 28, 2009
Sindromul Williams este o boala de natura genetica, ce determina numeroase probleme in dezvoltarea copilului. Care sunt cauzele si simptomele dupa care putem sa recunoastem un copil cu sindrom Williams?

Diversificarea alimentatiei la sugar
Iulie 28, 2008
Alimentatia diversificata reprezinta trecerea de la alimentatia exclusiv lactata la o alimentatie consistenta. Momentul diversificarii, difera in functie de laptele pe care il primeste copilul.

La varsta de 11 luni, este un partener de discutie pe cinste...
Septembrie 22, 2006
A mai ramas numai o luna pana la prima lui aniversare... iar copilasul tau nu mai este nici pe departe atat de neajutorat precum in lunile anterioare. Bineinteles ca, in continuare, are nevoie de sprijinul si suportul tau, dar se poate spune ca ti-ai gasit un colaborator de nadejde.

Au trecut zece luni si isi afirma tot mai mult personalitatea...
Septembrie 15, 2006
Nu mai sunt decat doua luni pana cand copilasul tau va aniversa primul an de viata. Cat de multe s-au schimbat si ce repede a evoluat in ultimele saptamani... Nu este de mirare ca se intampla astfel: incepand din jurul varstei de patru-cinci luni, copilasul acumuleaza informatii si se dezvolta...

Are noua luni si va intelegeti tot mai bine...
Septembrie 01, 2006
Bebelusul tau ar putea, de acum, sa fie asemanat cu un mic burete: absoarbe orice informatie indiferent de modul in care ii parvine aceasta pe cale vizuala, auditiva sau tactila. Este in continua miscare si vocabularul lui se imbogateste tot mai mult.

La opt luni, trairile lui sunt tot mai complexe
August 25, 2006
In aceasta perioada, bebelusul tau nu mai are deloc astampar. Poate sa stea in fundulet fara nici un sprijin, se taraste si topaie. De asemenea, sprijinindu-se de mobila, el poate face cativa pasi ezitanti. Este varsta optima pentru aparitia premergatorului, in cazul in care decizi astfel.

La sapte luni, bebelusul exploreaza lumea neobosit
August 18, 2006
In permanenta miscare, din moment ce incepe sa fie tot mai sigur de sine, tot mai vorbaret si mai zgomotos, bebelusul tau descopera in fiecare zi o noua fateta a lumii inconjuratoare. Devine tot mai dependent de prezenta ta si incepe sa faca primele conexiuni.

Dupa o jumatate de an de viata, personalitatea bebelusului se contureaza tot mai mult...
August 11, 2006
Au trecut sase luni de cand v-ati intors de la maternitate. Era o mogaldeata care nu facea decat trei lucruri: plangea, dormea si isi uda scutecul. Inseamna mult sase luni? Cu siguranta, daca te uiti acum la bebelusul tau. Este atat de schimbat, a evoluat atat de mult! Iti incanta urechile cu...

Are cinci luni si personalitatea lui se contureaza tot mai mult...
Mai 22, 2006
Nici nu stii cum au trecut saptamanile si schimbarile pe care le constati la micutul tau sunt tot mai rapide si, in acelasi timp, mai semnificative. Acum poate sa stea in fundulet, daca-l strigi pe nume, iti raspunde (cum altfel decat bolborosind, deocamdata) si isi exprima mult mai elocvent...

1 2

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie