Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2 3 ... 8 9 10
Comunicarea Nonviolenta in relatia parinte/copil
Noiembrie 17, 2005
A fi parinte e in aceeasi masura o bucurie imensa, dar si o sarcina extrem de grea, intr-o lume care evolueaza intr-un ritm ametitor. E Comunicarea Nonviolenta cheia unei relatii de calitate intre parinte si copil? Monica Reu, redactor-sef la editura elena francisc publishing ne va vorbi importanta...

Adevar si provocare printre culori
Noiembrie 16, 2005
Indiferent ca este vorba de un interviu sau de o intalnire, gandeste-te ce impresie lasi in urma ta! Foloseste informatiile de mai jos si aranjeaza-ti garderoba astfel incat sa ai cel mai mare impact asupra celorlalti.

Ambianta multicolora a caminului
Noiembrie 16, 2005
Este bine sa stii cum sa potrivesti culorile intr-o casa, pentru ca acestea afecteaza membrii familiei atat pe plan emotional, cat si fizic. Fiecare culoare este inzestrata cu cate o traire vibranta, influentand modul in care te simti intr-o camera.

Ce culoare te ajuta astazi?
Noiembrie 16, 2005
Toata lumea stie ca varietatea culorilor ne afecteaza starile de spirit si modul in care reactionam zi de zi in variate imprejurari. Exista culori ce ne energizeaza sau ne calmeaza, ne ajuta sa gandim mai clar si sa fim impacati cu noi insine. S-a descoperit ca sunt culori care ne influenteaza...

Culoarea preferata te "tradeaza"
Noiembrie 16, 2005
Chiar daca esti "un portocaliu vibrant" sau "un pasnic albastru", culoarea preferata reprezinta o modalitate de intelegere mai buna a sinelui. Descopera parerile expertilor despre laturile personalitatii dezvaluite de culoarea preferata.

Spune-mi ce culoare alegi, ca sa-ti spun cum esti!
Noiembrie 16, 2005
Cu totii avem propriul nostru stil vestimentar. Ai constientizat vreodata ca preferinta pentru o anumita culoare dezvaluie mai multe lucruri decat ti-ai imagina? Culorile pentru care optezi iti afecteaza inclusiv starea de spirit.

Frica in fata singuratatii
Noiembrie 11, 2005
Undeva intre singuratate si izolare, multi dintre noi isi manifesta dorinta de a gasi un drum mai putin spinos. Cu totii ne simtim tristi si singuri din vreme in vreme pana in momentul in care reusim sa ne echilibram, ajungand la polul opus.

Comunicarea Nonviolenta - un limbaj al vietii
Noiembrie 09, 2005
Intr-o lume care se afla intr-o continua goana dupa informatie, comunicarea poate fi incadrata sub diferite unghiuri: concisa, amiabila, taioasa, rapida, respectuoasa, impertinenta. Cuvinte avem, poate cu timpul stam mai rau; cu toate acestea expertii au ajuns la concluzia ca oamenii au uitat sa...

Cunoasterea propriului temperament emotional
Noiembrie 02, 2005
Temperamentele emotionale sunt in parte darul naturii si in parte o mostenire a primilor ani de viata. Vestea cea buna este ca ele nu sunt atribute fixe, desi pot parea astfel. Multi oameni care incearca sa-si dezvolte competenta emotionala vor descoperi ca isi schimba incet temperamentul.

Suntem capabili sa ne influentam in formarea personalitatii?
Octombrie 25, 2005
Ne nastem o personalitate sau devenim o personalitate? Suntem capabili sa influentam formarea propriei personalitati sau a personalitatii altora sau suntem simpli spectatori in formarea personalitatii noastre? Personalitatea noastra este influentata de gene si daca da in ce masura?

1 2 3 ... 8 9 10

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie