Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Dezvoltare personala
Home > Stil de viata > Psihologie > Dezvoltare personala > Ambianta multicolora a caminului

Ambianta multicolora a caminului

Este bine sa stii cum sa potrivesti culorile intr-o casa, pentru ca acestea afecteaza membrii familiei atat pe plan emotional, cat si fizic. Fiecare culoare este inzestrata cu cate o traire vibranta, influentand modul in care te simti intr-o camera.

Psihologie

Da dovada de un maxim de creativitate cu ajutorul metodei Six Thinking Hats
Top Sanatate iti recomanda
·Temerile si indoielile, o piedica in imaginarea unui viitor de succes
Pentru a realiza o schimbare stabila si pentru a obtine ceea ce vrem cu adevarat in viata este nevoie de o viziune sustinuta asupra viitorului.
Camera rosie - o asemenea camera va energiza, ispirand activitate si dinamism, stimuland pasiunea si accentuand orice tip de traire. In acelasi timp, ea poate ajunge sa fie obositoare si stresanta, mai ales pentru persoanele care au probleme cu anxietatea. Rozul este mai putin solicitant psihic din acest punct de vedere. Este indicat ca aceasta nuanta sa fie dedicata unei camere in care se executa variate activitati sportive. In Feng Shui, rosul desemneaza norocul.

Camera portocalie - incurajeaza fericirea, bucuria de viata si intalnirile sociale. In timp ce o bucatarie portocalie stimuleaza apetitul alimentar, o camera de zi in aceeasi nuanta creeaza sentimente pozitive in cazul adunarilor familiale.

Camera verde - poate ca este una dintre cele mai bune optiuni, pentru ca verdele combina deopotriva energia cu senzatia de liniste. Verdele aducator de echilibru si de armonie poate fi folosit pentru camerele in care oamenii au nevoie de odihna activa.

Camera albastra - tonurile de albastru sunt in general alese pentru dormitoare si camerele de meditatie fiindca sentimentele determinate de aceasta culoare sunt extrem de linistitoare. Cromoterapia prin albastru reduce presiunea sangelui si te ajuta sa ai un somn cat mai odihnitor.

Camera indigo - indigo-ul este reconfortant, protector si linistitor. Este o culoare ce inspira credinta, intuitie si incredere. O intreaga camera vopsita in nuante de indigo deschis creeaza o atmosfera propice relaxarii dupa o zi agitata.

Camera alba - este indicat ca albul sa fie combinat si cu alte culori intr-o camera. Chiar daca in general este simbolul puritatii si al inocentei, prea mult alb reflecta o stare sterila, transmitand izolare si distanta.



Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie