Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2 3 4 ... 8 9 10
Mi-e frica sa fac un copil
Iulie 09, 2008
Esti majora, esti vaccinata, esti sau nu esti intr-o relatie, dar in ultimul timp ai inceput sa te gandesti la ideea de a avea un copil.

Cum scapam de emotiile perturbatoare?
Iulie 08, 2008
Toti cautam fericirea si linistea sufleteasca in viata, dar putini stiu cum sa ajunga la aceasta stare de bine si de aceea este important sa descoperim ce anume ne aduce cea mai mare fericire.

Tulburarea de personalitate obsesiv - compulsiva
Iunie 20, 2008
Personalitatea este formata din totalitatea raspunsurilor comportamentale stabile, vizibile in viata de zi cu zi, caracteristice unei persoane.

Primul ajutor acordat dependentului de alcool
Iunie 03, 2008
Alcoolul este substanta de abuz cea mai larg disponibila si cea mai acceptabila cultural. Intr-un anumit moment al vietii consuma alcool 90% din oamenii din majoritatea societatilor vestice, iar problemele legate de alcool apar la aprox 30% din bautori.

Simptomul depresiv sau sentimentul depresiv?
Mai 27, 2008
Toata lumea vorbeste despre depresie, cuvantul fiind asociat cu situatii de toate felurile. De la tristete pana la plictiseala, de la disperare pana la neputinta. Intre aceste extreme, fiecare persoana in parte a trecut cel putin de cateva ori prin momente depresive.

Retardarea mentala
Aprilie 18, 2008
Retardul mental implica limitari semnificative ale functionarii intelectuale, care implica arii cum ar fi: capacitatea de a avea grija de tine, comunicare, siguranta si sanatate, munca si preocupari. Pentru a fi diagnosticata, ea trebuie sa apara inainte de varsta de 18 ani.

Viata virtuala III
Aprilie 15, 2008
In cazul copiilor si adolescentilor, situatia este aparte pentru ca ei pierd efectiv o parte foarte importanta a vietii lor, ajung sa ramana in urma cu scoala, sa nu mai poata recupera, sa repete clase. In plus, comunicarea cu prieteni, familie, activitati artistice, stiintifice si sportive nu...

Viata virtuala II
Aprilie 11, 2008
Am abordat saptamana trecuta problema celor care se indeparteaza din ce in ce mai mult de viata reala, de ce este in jurul lor si traiesc viata din monitor, ocupandu-si tot timpul cu jocuri pe calculator sau filme.

Alcoolul - de la ocazie la necesitate
Martie 26, 2008
Putini sunt cei din jurul nostru care nu consuma alcool in nicio situatie, deloc. Intre ei si cei care au probleme cu abuzul sau dependenta de alcool, sunt cei care se joaca din cand in cand cu limitele, care sunt consumatori, dar fara a simti alcoolul ca o problema a vietii lor. Care sunt...

Dependenta de cafea
Martie 26, 2008
Cafeaua este una din putinele substante care creeaza dependenta si care are un grad mare de acceptanta in randul populatiei. Pentru fiecare studiu care sa iti spuna cat de nociva este cafeaua, vei gasi unul care sa iti spuna cat de buna este ea.

1 2 3 4 ... 8 9 10

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie