Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2
Disfunctia erectila nu inseamna impotenta completa
Noiembrie 02, 2009
Aproape 1 din 10 barbati sufera de disfunctie erectila (DE). Desi DE este tratabila, numai aproximativ 10% dintre ei urmeaza un tratament.

Exercitiile Kegel: remediu impotriva impotentei?
August 27, 2009
Exercitiile care lucreaza muschii planseului pelvin, numite si exercitii Kegel, sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le ofera noilor mamici, ajutand muschii sa-si recapete elasticitatea dupa nastere. Insa femeile nu sunt singurele care pot efectua aceste exercitii. Studiile ne arata ca pot fi...

Alimentatia si miscarea previn disfunctia erectila
Iunie 30, 2009
Disfunctia erectila este una dintre cele mai frecvente probleme de natura sexuala, care afecteaza 61% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 35 si 60 de ani. In ciuda numarului mare de barbati afectati, o mica parte dintre acestia recunosc ca au o problema si cer ajutor specializat.

4 tehnici care controleaza energia sexuala la barbati
Iunie 19, 2009
Intampini probleme in ceea ce priveste controlul ejacularii si nu esti multumit de performantele tale amoroase? Dr. Ovidiu Chis, medic consultant ayurveda, sanatate publica si management, de la Centrul Medical Ayurveda Sibiu iti prezinta cateva tehnici simple care te pot ajuta sa depasesti problema.

Disfunctia erectila este un semn de boala cardiaca
Septembrie 19, 2008
Aproape 1 din 10 barbati sufera de disfunctie erectila (DE). Desi DE este tratabila, numai aproximativ 10% dintre ei urmeaza un tratament.

Disfunctiile sexuale masculine
Iunie 18, 2008
O problema sexuala sau o disfunctie sexuala se refera la perturbarea oricarei faze a ciclului raspunsului sexual care impiedica partenerul sau cuplul in obtinerea satisfactiei sexuale. Fazele raspunsului sexual la barbat cuprinde: excitare si erectie, platou, ejaculare si orgasm si rezolutie.

Orgasmul multiplu masculin
August 10, 2007
Pentru ca barbatii obtin raspunsul sexual si orgasmul mai usor, rar se intampla ca acestia sa experimenteze si alte optiuni. Orgasmul si ejacularea reprezinta doua experiente diferite pentru barbati.

Impotenta masculina - un subiect tabu?
Iulie 06, 2006
Daca ar fi sa categorisim impotenta, atunci am putea spune ca este deja o boala sociala si poate fi inteleasa ca o boala culturala a vremurilor noastre.

De ce anxietate si frustrare?
Septembrie 09, 2005
Urmatoarea temere este, in unele feluri, opusul ejacularii premature. Teama unui barbat ca nu va fi capabil sa aiba o alta erectie imediat dupa ejaculare este cea de-a patra temere. Nu este de nici un folos nici pentru femeie, nici pentru barbat daca ea doreste sa inceapa din nou peste patru minute,...

Nesiguranta sexuala masculina
Septembrie 09, 2005
Majoritatea barbatilor sunt nesiguri in plan sexual. Imaginea barbatului foarte viril, fanfaronada sexuala a lui Don Juan sau Casanova, reprezinta o aparare elaborata impotriva incertitudinii sexuale. Din sute de studii de cercetare, din mii de interviuri personale, din zeci de observatii...

1 2

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie