Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Sex la masculin
Home > Stil de viata > Sanatate sexuala > Sex la masculin > De ce anxietate si frustrare?

De ce anxietate si frustrare?

Urmatoarea temere este, in unele feluri, opusul ejacularii premature. Teama unui barbat ca nu va fi capabil sa aiba o alta erectie imediat dupa ejaculare este cea de-a patra temere. Nu este de nici un folos nici pentru femeie, nici pentru barbat daca ea doreste sa inceapa din nou peste patru minute, iar ceasul lui interior este stabilit pentru 40. In aceste imprejurari, discretia este partea cea mai buna a curajului si cel mai bine pentru femeie este sa lase minutele sa se scurga cu gratie.

Sanatate sexuala

Descoperiti-va sentimentele reciproce in functie de pozitia adoptata in timpul somnului
Top Sanatate iti recomanda
·Sex: de cate ori
Fac sex de 15 ori pe saptamana, iar un act sexual dureaza 3 minute... Cat de mult conteaza cifrele in viata sexuala?
Ce se intampla cu cea de-a patra temere?

Cel mai bun raspuns la acest lucru este realitatea. Femeile trebuie sa inteleaga ca ele au un avantaj colosal asupra barbatilor cand vine vorba de orgasm. Dupa orgasm, echipamentul sexual al fiecarui barbat trebuie sa-si revina inainte ca alt orgasm sa fie posibil. In ciuda dorintelor sale sau a cerintelor iubitei lui, nu exista nici o erectie, nici o insertie si nici o ejaculare pana cand perioada de asteptare nu s-a sfarsit.

Femeile, pe de alta parte, pot sa treaca de la un act sexual la altul fara sa fie nevoie macar sa traga aer in piept. (Nu inseamna, fireste, ca o femeie va avea orgasm de fiecare data.)

Femeia care are sase sau opt orgasme intr-o perioada de 30 de minute de act sexual poate considera ca este greu de inteles de ce partenerul ei are un singur orgasm si mai trebuie sa astepte 45 de minute inainte ca el sa fie din nou pus pe treaba. Asta este pur si simplu diferenta dintre barbati si femei.

Desigur ca aceasta explicatie nu-i face neaparat pe barbati sa se simta cat de cat bine. Ei sufera inca (cu-adevarat sufera) de sentimente de inferioritate si anxietate, pentru ca nu sunt capabili sa revina tot atat de rapid pe cat pretind amicii lor ca pot sa faca. (Cea mai mare parte a timpului, amicii lor au realizari la fel de nesemnificative - diferenta este ca ei mint mai bine.)

Dat fiind ca nu exista nici o posibilitate prin care o femeie sa poata schimba suportul fizic al barbatilor, cea mai buna miza este de a-si adapta sentimentele la capacitatea barbatului ei.

Nu este de nici un folos pentru nici unul dintre ei daca ea doreste sa inceapa din nou peste patru minute, iar ceasul lui interior este stabilit pentru 40. In aceste imprejurari, discretia este partea cea mai buna a curajului si cel mai bine pentru femeie este sa lase minutele sa se scurga cu gratie.


Ce anume poate face o femeie pentru a ajuta un barbat sa depaseasca aceasta teama?

Ea poate pur si simplu sa-l linisteasca prin vorbe si fapte, aratandu-i ca nu se asteapta ca el sa anuleze legile fiziologiei umane. Uneori, una sau doua proprozitii sunt de ajuns: "Asculta, de ce nu ne-am odihni o ora si ceva, si pe urma vom fi amandoi capabili sa ne bucuram mai mult?" sau "Lasa-ma sa prepar cate o ceasca de cafea si putem incerca din nou in cateva minute."

Femeia cu tact va intinde cele "cateva minute" la vreo trei sferturi de ora. In circumstante neobisnuite, exista unii barbati care sunt din nou gata pentru un act sexual aproape imediat. In special, in primele zile ale unei relatii noi sau dupa o lunga despartire (sau uneori fara nici un motiv evident), potenta revine prompt dupa ejaculare.


Informatiile au fost preluate din cartea "Orice femeie poate!" tradusa de Manuela Ramureanu, Editura Curtea veche, Bucuresti: 2002
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  11.07.2011 17:22 
despre frustrre
APROPE TOATE FAC LA FEL CU MICI EXCEPTII SA AJUNGI CU ADEVARAT SA POTI DOMINA SI SATISFACE O FEMEIE ORI CARE AR FI:SOTIE ,AMANTA AI NEVOIE DE SPRIJINUL MORAL PENTRU CASTIGAREA INCREDERI DEPLINE ARE UN ROL IMPORTANT DAR UNEORI E ABSENTA CONSTIENTA FIIND.IAR TU AJUNGI ABANDONAT CA O PERECHE VECHE DE PANTOFI!
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie