Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Bodybuilding
Home > Stil de viata > Sport > Bodybuilding > Richmond Bachia te invata sa ai un corp bine facut

Richmond Bachia te invata sa ai un corp bine facut

Un corp frumos il poate avea orice barbat cu putina vointa si perseverenta. De ce e nevoie de atata vointa? In definitiv, greutatile nu se ridica singure de la pamant!... In maxim doua luni sau chiar mai putin, vei trece la hainele de primavara, mult mai subtiri si care lasa loc de interpretat privirii femeilor. Vrei sa te pregatesti din timp si sa te poti lauda ca ai ce arata? In acest caz Richmond Bachia, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de fitness din lume, aflat timp de doua saptamani intr-un program de training la World Class Bucuresti, iti prezinta 5 exercitii pentru trunchi.

Fa-l invidios chiar pe Popeye

La primul exercitiu propus, singurul care nu se efectueaza pe un aparat, iti lucrezi bicepsii prin efectuarea binecunoscutelor flexari cu gantere din stand. "Am ales sa lucrez bicepsii, in principal, pentru ca majoritatea barbatilor vor sa fie si sa arate mai puternici si mai mari. Este acel aspect de macho atat de dorit", explica antrenorul.

In acest caz, ganterele sunt de preferat oricarui aparat, pentru ca te determina sa iti lucrezi muchii mult mai eficient decat aparatele fixe (care iti limiteaza miscarile) si chiar te ajuta in efectuarea exercitiului, explica Richmond. Ganterele iti ofera posibilitatea sa iti folosesti mai multi muschii si poti sa iti stabilesti tu o tehnica de lucru corecta. Exercitiul este simplu: ridica ganterele prin alternarea bratelor, fiind atent intotdeauna la pozitie. Cel mai eficient este sa faci cate 3-4 seturi a cate 10 astfel de exercitii pe zi.


de Ionela Croitorescu

foto: Rares Perca/ Vista

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  09.02.2007 08:47 
.....
pai aici arata cu aparate ,dar dak nu ai aparate ce faci?
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie