Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Bodybuilding
Home > Stil de viata > Sport > Bodybuilding > Richmond Bachia te invata sa ai un corp bine facut

Richmond Bachia te invata sa ai un corp bine facut

Un corp frumos il poate avea orice barbat cu putina vointa si perseverenta. De ce e nevoie de atata vointa? In definitiv, greutatile nu se ridica singure de la pamant!... In maxim doua luni sau chiar mai putin, vei trece la hainele de primavara, mult mai subtiri si care lasa loc de interpretat privirii femeilor. Vrei sa te pregatesti din timp si sa te poti lauda ca ai ce arata? In acest caz Richmond Bachia, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de fitness din lume, aflat timp de doua saptamani intr-un program de training la World Class Bucuresti, iti prezinta 5 exercitii pentru trunchi.

Lucreaza-ti si tricepsii 1

Pentru ca Richmond este adeptul unui corp armonios, lucrat in mod egal, urmatorul exercitiu iti va modela tricepsii. Antrenorul atrage atentia ca multi barbati pierd din vedere importanta antrenarii intregului corp. Pentru a avea un corp dezvoltat armonios si o postura corecta, este necesar sa se lucreze toate grupele de muschi. Ce se intampla daca iti supralucrezi doar o anumita grupa de muschi? Cel mai relevant exemplu este cel al culturistilor care pun accentul mai mult pe muschii din fata si, de aici, binecunoscuta pozitie de stat inestetica, cu bratele indepartate de corp si mersul leganat.

"Este bine sa iti lucrezi atat muschii din fata cat si pe cei din spate, in cadrul aceleiasi sedinte sau a doua zi imediat, pentru a-i asigura un echilibru corpului tau", spune Richmond Bachia.


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  09.02.2007 08:47 
.....
pai aici arata cu aparate ,dar dak nu ai aparate ce faci?
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie