Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
 
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale
Martie 12, 2008
Au venit zilele calde, dar nasul tau este infundat iar tu nu te poti bucura de primele zile de primavara, iata cateva sfaturi pentru eliberarea cailor nazale!

Importanta sinusurilor si cauzele sinuzitei
Octombrie 29, 2007
Infectia sinusurilor sau sinuzita este o inflamatie a sinusului si a cailor nazale, care se manifesta prin dureri de cap, disconfort asupra ochilor, nasului, obrajilor si cefei. De asemenea, sinuzita se poate manifesta si poate duce la aparitia tusei, febrei sau respiratiei ingreunate.

Hidratarea: factorul central in prevenirea sinuzitelor
Octombrie 26, 2007
Exista persoane care nu pot invinge reaparitia simptomelor infectiei sinuzale in ciuda faptului ca au urmat un tratament cu antibiotice. Acestea ar trebuie sa consulte un medic pentru efectuarea unor investigatii speciale la urechi, ochi si gat.

Teste si examinari pentru diagnosticarea sinuzitelor
Octombrie 25, 2007
Diagnosticarea infectiei sinuzale se bazeaza, de obicei, pe un control medical amanuntit, care are in vedere evolutia istorica a sanatatii persoanei in cauza si un examen fizic. Datorita caracteristicilor sinusitelor este bine de stiut din timp de existenta unei simple infectii in partea superioara...

Tratamentul medical al sinuzitelor
Octombrie 25, 2007
Punctul central in tratarea infectiei sinusurilor sau sinuzitei implica reducerea umflaturii sau inflamatiei din caile nazale si din sinusuri. Acestea sunt posibile prin elinimarea infectiei, prin reducerea inflamatiei, prin declansarea drenajului la nivelul sinusurilor si prin mentinerea...

Cand solicitam sfatul medicului in cazul sinuzitelor?
Octombrie 24, 2007
O persoana ar trebui sa mearga la doctor cand durerea, care se simte in partea superioara a fetei, este insotita de o congestie nazala. Totodata, respiratia se realizeaza cu greutate si simt dureri dentare, cu toate ca nu are probleme de acest fel.

Simptomele sinuzitelor acute si cronice
Octombrie 24, 2007
Semnele si simptomele sinuzitei se manifesta si pot fi identificate in functie de sinusul care este afectat. Totodata, se tine seama daca infectia respectiva este este cronica sau acuta.

Scapa de sinuzita fara sa ajungi la doctor!
Octombrie 23, 2007
Tratamentele realizate acasa sunt de ajutor in deschiderea cailor sinuzale si pentru a ameliora senzatia de urscaciune a cailor respiratorii.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie