Scapa de sinuzita fara sa ajungi la doctor!

Tratamentele realizate acasa sunt de ajutor in deschiderea cailor sinuzale si pentru a ameliora senzatia de urscaciune a cailor respiratorii.
Pentru declansarea drenajului

Bea din abundenta apa si bauturi hidratante. Ceaiul fierbinte este, de asemenea, recomandat.

Inhaleaza vapori de 2-4 ori pe zi, stand inclinata deasupra unui bol plin cu apa fierbinte (nu cand apa este pusa la fiert) sau foloseste un vaporizant de aburi. Acopera-ti capul si bolul cu apa fierbinte cu ajutorul unui prosop pentru ca aburii sa nu se imprastie. Inhaleaza vaporii de apa timp de 10 minute. In apa sau vaporizant pot fi adaugate preparate mentolate pentru a ajuta la desfundarea cailor respiratorii.


Aceslasi efect il poate avea si un dus fiebinte.
 

Pentru eliminarea mucusului

De mare ajutor sunt expectorantele, medicamente care elimini mucusul din caile respiratorii. Acestea sunt eficiente si la uscarea secretiei mucusurilor, deoarece intensifica drenajul de la sinusuri.

Tratamentele cu siropuri pentru tuse ori comprimate prescrise de medic, care combina decongestionantele si supresantele pentru tuse pot, de asemenea, sa reduca simptomele sau sa elimine necesitatea administrarii altor medicamente.



Pentru alinarea durerii


Medicamentele pentru durere cum sunt ibuprofenele, aspirinele si acetaminofenele. Acestea pot reduce durerea si inflamatia, insa ajuta si la desfundarea cailor nazale sau in cazul umflaturilor.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Calin pe 1 Iun 2014, 14:17
    Cronica

    Salutare,eu am sinuzita de la 12 ani cam am avut probleme mari cu ea atunci,acum am 21,sa umflat putin la nivelulu incheieturi nasului si ma doare putin,ce tratamente mai poate sa fie va rog sa imi scieti daca ma puteti ajuta. Imi doresc sa scap de tot de ea adica spargerea cu acul dar as dori un sfat de al dvs cum ar fia avnatajele si dezavantajele !!!

    0
    0

  • robert pe 15 Feb 2012, 22:11
    alergii,astm,sinuzita,puroi,infectii,dureri de cap,raceli

    vin in intampinarea dvs.cu recipientul neti pot si spalaturile nazale care amelioreaza si vindeca natural benefic in alergii,guturai,astm, sinuzita cronica,raceli, mucus excesiv, secretii,cruste,mancarimi,nas uscat,dureri de sinusuri , de cap, migrene,rinita la sarcina, femei gravide,post nazal,anxietate, depresie,etc.neti pot se aduce pe baza de comanda din sua pret 150 ron.contact : Email: robi_sony@yahoo.com Telefon: 0741044238

    13
    0

  • ALIN pe 4 Sep 2010, 11:07
    IN DESFASURARE

    EU AM SINUZITA DE PE LA 4-5 ANI..IN PREZENT AM 24 SI M-AM APUCAT SA O TRATEZ...CUM??? IN FELUL URMATO...AM MERS LA UN MEDIC NEUROLOG...AM LUAT O TRIMITERE SPRE TOMOGRAF..APOI AM MERS LA UN MEDIC O.R.L CARE IMI VA CITI TOMOGRAFIA SI IMI VA PRESCRIE O METODA...SI VA VOI COMUNICA PESTE 3 ZILE

    12
    8

  • Florin pe 3 Mai 2010, 15:05
    nu

    in plus o am de 7 ani nu o mai suport imi rup parul din cap si nu imi da dureri niciodata pana acum

    11
    10

  • Florin pe 3 Mai 2010, 15:03
    nu

    nu merge am facut asta inainte am incercat orice de la siropuri bulini tari si pana la peniciline injectabila si gentamicina mai ramne spargerea lor cu acul

    6
    6

  • bagiu ion pe 11 Iul 2009, 12:29
    bravos

    sfaturi asa ample si pe intelesul tuturor mai rar

    7
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod