Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2
Inelul contraceptiv - la fel de eficient ca si pilulele
Mai 21, 2009
Uiti sa-ti iei pilula si ti-ai dori o alternativa la fel de eficienta, dar mai comoda, de care sa nu fii nevoita sa-ti amintesti zilnic? Descopera inelul vaginal: o metoda sigura, discreta si confortabila!

Vasectomia: numai daca nu va mai doriti copii!
Aprilie 06, 2009
Sunteti deja de mult timp impreuna, aveti copii si sunteti siguri ca nu va mai doriti altii? Ati vrea sa scapati de "chinul" pilulelor sau de alte metode contraceptive pe care le folositi? Solutia: vasectomia, operatie simpla si permanenta pentru barbatii care nu mai vor urmasi.

Prezervativul feminin - ideal pentru alergicii la latex
Martie 27, 2009
Prezervativul feminin este, alaturi de cel masculin, singura metoda care protejeaza in acelasi timp atat impotriva sarcinii nedorite cat si impotriva infectiilor cu transmitere sexuala. Este confectionat din poliuretan, de aceea poate fi solutia optima pentru persoanele alergice la latex.

Plasturele contraceptiv, alternativa la pilulele anticonceptionale
Martie 13, 2009
Te-ai saturat sa iei in fiecare zi cate o pilula si sa iti pui reminder ca sa nu uiti de ea? Plasturele contraceptiv este alternativa pilulelor combinate orale, se fixeaza pe piele si trebuie sa-l schimbi doar o data pe saptamana. Afla despre avantajele si dezavantajele acestei metode contraceptive.

Contraceptivele injectabile, la fel de eficiente ca pilulele
Martie 06, 2009
Contraceptivele injectabile constituie o optiune hormonala de protectie impotriva unei eventuale sarcini. Eficienta lor este foarte ridicata - 99,7% - ceea ce inseamna ca intr-un an raman insarcinate doar 3 femei din 1000 in urma utilizarii acestei metode de contraceptie.

Fii precauta cand iei anticonceptionale!
Februarie 25, 2009
Contraceptivele orale au fost introduse pe piata din 1960. Eficienta, comoditatea si caracterul reversibil al anticonceptionalelor (cunoscute si sub denumirea de "pilula") le-au transformat intr-un timp relativ scurt in metoda de contraceptie cea mai populara. Exista totusi niste precautii pe care...

Ce trebuie sa stii despre contraceptivele orale combinate?
Ianuarie 29, 2009
Contraceptia moderna te ajuta sa ai viata sexuala echilibrata si lipsita de griji. De asemenea iti ofera posibilitatea de a-ti planifica in mod constient momentul in care vei aduce pe lume un copil si de a avea control asupra propriei tale vieti.

Cat de eficiente sunt ovulele contraceptive?
Octombrie 22, 2008
Cu siguranta ai auzit de ovulele contraceptive si poate ca ti-ai si dorit sa le folosesti. Pentru a sti cum se folosesc, ce implica si, mai ales, cat de sigure sunt, am contactat-o pe Dr. Iuliana Baltes, specialistul nostru in planificare familiala.

Contraceptia: 10 porunci!
Septembrie 25, 2007
Sarcina, nasterea si maternitatea sunt, fara indoiala, evenimente inegalabile in viata unei femei. Cu toate acestea, nu toate femeile stiu ce au de facut din punct de vedere medical in aceste situatii de fericita "cumpana" din viata lor.

Spuse si nespuse despre contraceptie
Mai 10, 2007
Cuplate sau singure ... parerile multor persoane in privinta contraceptiei se rezuma la cele doua cuvinte rezonante: "moartea pasiunii". Insa, contraceptia poate salva vieti!

1 2

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie