Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stiri
Home > Stiri > Dieta Loredanei Groza aduce energie organismului

Dieta Loredanei Groza aduce energie organismului

Vineri, 5 August 2005
Solutii de slabit

Dimineata - lapte de soia, iaurt, banane si cateva fructe uscate. La pranz - salate, peste la gratar, o felie de pepene si un mar, iar seara - mancaruri din vegetale, salate de patrunjel sau de vinete.
Cam asta mananca intr-o zi Loredana Groza, vedeta care, de trei ani, s-a lasat pe mana unui singur regim, cel de dezintoxicare. Am eliminat painea, zaharul si carnea in totalitate. Exceptie fac pestele si fructele de mare. Branza mananc cam o data la 2-3 zile, iar oua, o data pe saptamana, spune Loredana.
Vedeta precizeaza ca este foarte important sa fie eliminate din alimentatie cafeaua, energizantele si alcoolul, de preferat fiind ceaiurile de fructe. Chiar daca pare dificila, este o dieta care aduce energie organismului si cu ajutorul careia se pot pierde chiar si 10-15 kilograme in aproximativ trei luni, marturiseste Loredana.
Ea spune ca un truc important pe care l-a invatat de cand s-a apucat de aceasta dieta este sa se mestece bine fiecare aliment, ceea ce faciliteaza digestia si elimina problemele de balonare. Este si o metoda de a scapa de constipatie, de un ten incarcat si de piele aspra, afirma vedeta.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  19.06.2007 21:20 
aaaaaaaaaaa
Este totul ok dar cu cafeaua mai greu ,daca nu beau o zi cafea am o durere de cap ingrozitoare . Cu restul cred ca am-si descurca dar un lucru sti ca Loredana arata super sa o tina tot asa
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie