Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Acneea
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Acneea > Alimente care reduc acneea

Alimente care reduc acneea

Persoanele care se confrunta cu problema acneei trebuie sa stie ca o varietate de alimente sunt deosebit de benefice pentru a preveni sau a reduce acneea.

Frumusete & ingrijire

Pentru un par sanatos si plin de vitalitate consuma vitamine si minerale.
Top Sanatate iti recomanda
·Imperfectiunile pielii
Esti, intr-adevar, norocoasa daca nu ai avut niciodata acnee sau alte semne inestetice pe fata.
Intotdeauna trebuie sa alegi alimentele cele mai proaspete pentru a asigura o sanatate de fier organismului si, implicit, te vei putea bucura de o piele catifelata si hidratata. Foloseste-te de sugestiile urmatoare pentru a putea gati niste salate, bauturi si supe delicioase.

Incearca mai multe combinatii folosind legumele si fructele in stare naturala, deoarece gatindu-le nu vei face decat sa distrugi nutrientii si enzimele esentiale pentru o buna digestie si absorbtie. Daca totusi le preferi gatite, portiile mici pentru o singura masa sunt cele mai indicate.

Urmatoarele linkuri te vor duce in listele de fructe, legume, seminte pentru a analiza continutul de vitamine si minerale pe care fiecare aliment le contine. Astfel vei putea decide singur/a dintr-o mare varietate de alimente pentru a-ti asigura echilibrul nutritional zilnic.

Vitaminele, mineralele si acneea

Pentru o piele sanatoasa ai nevoie de multi antioxidanti (vitamina A din betacaroten, vitamina C, E) si seleniu, complex de vitamine B, vitamina D, potasiu, fosfor, magneziu, zinc, fier si sodiu. O dieta bogata in betacaroten si zinc este foarte benefica pentru acnee. O hranire eficienta a pielii, care porneste din interior va accelera procesul de vindecare a cicatricelor.

Asocierea alimentelor cu suplimentele nutritive lucreaza cel mai bine impreuna. Este foarte important sa combini toate vitaminele si mineralele, deoarece luate separat au nevoie de sfatul unui nutritionist. Daca nu esti sigur/a ca ai luat cate putin din fiecare, verifica lista vitaminelor si a mineralelor pentru a mari cantitatea de nutienti.


Importanta apei si acneea

Bea mai mult de 2 litri de apa pe zi, pentru a elimina toxinele din organism si a asigura o buna functionare a rinichilor, a ficatului si a intestinelor. Un sistem digestiv lenes este adesea corelat cu aparitia acneei.

Apa va mentine pielea supla si perfect hidratata. O piele deshidratata este uscata si aspra, procesul natural de exfoliere al pielii este incetinit si porii sunt blocati, lucru care favorizeaza aparitia acneei.
de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  31.10.2010 18:37 
pentru acnee
Eu am facut vaccinul stafilococic,e f bun
  20.12.2009 11:12 
After shave
Pentru baietii cu acnee, ce pot folosii in locul after-shave-ului???
  04.09.2009 13:43 
Cum scapi de acnee !
Ca sa scapi de acnee foloseste Revitol Acnezine www.revitol.ro ,parerea mea,eu l-am folosit iar intr-o luna am scapat de acnee !!!Luati-l cu incredere !
  02.06.2009 00:01 
acnee
Buna ziua, vreau sa va marturisesc si eu experienta mea despre acnee.Ma confrunt cu ea cam de la 20 de ani,iar pana acum nici un medicament si nici o crema nu si-a facut efectul.lUCREZ IN FARMACIE SI VA DATI SEAMA K AM FOLOSIT TOATE GAMELE DERMATOCOSMETICE SI TIN SA PRECIZEZ K NUMAI CREME DERMATOSCOSMETICE FOLOSESC,IAR DE RENUMITUL ROACUTANE ABEA AM INTRERUPT TRATAMENTUL PE CARE L-AM URMAT 1 AN SI 1 LUNA,INTRADEVAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI NU MAI IMI IESEAU DAR ACUM VAD K RECIDIVEAZA,ASA K ......DACA AI ACNEE CU EA RAMAI.....PARAREA MEA....CEL PUTIN ASA MI-A ZIS SI MEDICUL ENDOCRINOLOG SI DERMATOLOG....MULTA BAFTA TUTUROR CARE SE CONFRUNTA CU ACNEEA.....SPER CA VOI SA AVETI SUCES.....EU INCA MAI SPER....SI NU MA LAS
  27.04.2009 17:58 
Acum 2 lumi eram plina de cosuri din cauza ca am fost la cosmetica pt curatarea tenului si mi s-a infectat toata fata,apoi am urmat un tratament de capul care mi-a facut mai mult rau.Din fericire am fost la un dermatolog si dupa o luna jum de tratament am scapat aproape definitiv,mai am niste pete de care sper sa scap.Ma demachiez in fiecare dim si seara cu un gel de curatare blind de la avene apoi ma dau cu skinoren iar dupa ce patrunde bine in piele(o jum de ora)imi aplic o crema hidratanta tot de la avene cea mai buna marca de cosmetice dupa parerea mea.pt ca ma machiez folosesc un fond de ten special toleriane iar in timpul zilei imi pulverizez apa termala pe care o tin la frigider.Sfatul meu dc vreti sa scpati-mergeti la medic,folositi numai cosmetice noncomedogene de calite si nu mergeti la cosmetica,va puteti curata tenul si acasa cu un exfoliant de 2ori pe saptamina si aveti grija ce mincati si ce beti.BAFTA
  16.09.2008 03:23 
Nu cu sapun
Nu este recomandata folosirea sapunului in cazul acneei. Acesta incarca porii. Se pot folosi gelurile de curatare blande pentru ten acneic si de 2-3 ori pe saptamana un gel exfoliant.
  16.04.2008 16:15 
Pentru acnee
nu cred ca este vb despre mancare toata problema este despre igiena adica, trebuie fata spalata de 2 ori pe zi cu apa si sapun si nu apa rece, apa cald asta este tot pt o fata frumoasa si foarte putina crema egal ce fel de crema pa
  17.01.2008 00:22 
Atentie! Este foarte important diagnosticarea tipului de acnee. De exemplu pentru acneea vulgara cele mai eficiente tratamente sunt cele care contin - peroxid de benzoil - ex. brevoxyl. Nu am crezut pana nu am vazut pe pielea mea.
  18.12.2007 21:55 
Acnee
Si eu am avut accnee dar am mai scapat de chestia asta oribila, prin faptul ca mi-am inceput viata sexuala... Sa stiti ca merge chestia asta, am incercat nenumarate chestii dar nu au mers.
  27.11.2007 21:06 
Scapa-ma de acnee plsssssss......
..sincer va spun nu mai rezist absolut deloc....am incercat masti, lotiuni si mai multe lucruri dar se pare ca nu prea au efect. Fata mea este mai tot timpul uleioasa si nu-mi place absolut deloc...am chiar si prosop separat pe care-l tin mereu in sifonier,...am sa incerc sa scap de aceasta acnee oribila...AM VOINTA, va multumesc!!!!!!!
  04.11.2007 17:04 
cicatrici post acneice
cuM POT SA SCAP DE ELE.DE PETELE ROSII SI DE CICATRICI.STIE CiNEVA.CU LASER OPERATIE CHIRURGICA LA CREME???????HELP MY
  30.10.2007 15:29 
bafta
buna..si eu am avut acnee vulgara si am folosit un tratament de 3 luni cu roaccutan.acest tratament trebuie urmat cel putin un an,eu l-am facut 3 luni pt ca nu il mai suportam.am scapat 90% dar cred ca niciodata nu o sa am tenu,pieptu si spatele curat.vreau sa va spun ca un ten cu probleme de acest gen tr ingrijit si hidratat pt totdeauna chiar si cand e curat.daca folositi roaccutan nu va expuneti la soare si fol protrectie si daca mergeti pe strada pt ca riscati sa ramaneti cu pete.eu m-am expus la soare dupa 4 luni si am ramas cu ceva pete.va pup si mult noroc.
  22.10.2007 19:43 
Acnee
Cele mai sigure rezultate se obtin in urma tratamentului cu Soret(roaccutane).Desi e scump..pt cei cu asigurarea e 100% compensat.Eu doar 3 luni am urmat tratamentul..probabil ar fi trebuit mai mult dar l-am intrerupt eu.Cert e ca in 3 luni mi s-a vindecat acneea in proportie de 90%.Plus,cosuri nu mi-au mai aparut deloc.Ce a mai ramas acum sunt urmele(gropitele acelea deranjante) dar se rezolva cu un peeling chimic.In concluzie..pentru toate exista o rezolvare:)
  10.10.2007 10:29 
RASPUNS
IN PRIMUL RAND TREB SA RESPECTI REGULILE DE IGIENA,DUPA ACEEA URMEAZA UN TRATAMENT STRICT DE IGIENA SI UNUL ALIMENTAR!SUCCES!
  09.10.2007 21:17 
acnee
eu am luat diane 35,intradevar mi-au trecut cosurile dar dupa un timp mi-a reaparut acnea nodulochistica ,si sunt trecuta de 30-dar voua va doresc succes
  08.10.2007 19:22 
salut si eu AM CAREVA PROBLEME CU ACNEEA
PUTETI SA MA SFATUITI SI PE MINE CE TREBUIE SA FAC CA SA SCAP DE COSURI?
  21.09.2007 18:43 
acneea
si eu am avut probleme cu acneea...nu f mari, dar mie mi se pareau catastrofale am incercat tot felul de creme si lotiuni, geluri si antibiotice dar toate mi-l iritau si imi faceau multe puncte negre...acum am incetat si surprinzator au incetat si cosurile il curat cu apa ..daca folosesti prea multe lotiuni mai mult ti le agraveaza...cei 2 litri de apa sunt f imprtanti totusi
  10.09.2007 12:29 
????????????????
folosesc multe creme si lotiuni pt fata,dar cu nimic nu imi trece acneea.O sa incerc si cu ceea ce am citit aici si sper sa scap de aceste impuritati dp fata.
  01.09.2007 11:11 
am scapat de acnee
am avut probleme de la 20 de ani si acum am 26.IN SFARSIT AM SCAPAT!!!Ceea ce e urat e ca te doboara psihic.aveam pieptu si spatele plin.cu multa rabdare si in timp se poate vindeca si cu un tratament adegvat.Eu am facut un tratament in ita pe baza de" roaccutan "dar din cate am inteles se face si la noi..pt a face acest tratament trebuie sa mergeti la dermatolog pt ca medicamentele sunt periculoase fara sfatu medicului.propuneti doctorului si in 6 luni cosmarul poate disparea.. succes..
  07.08.2007 22:04 
Succes
Unul dintre cele mai importante lucruri in combaterea acneei este curatarea eficienta a tenului.Si eu am avut mai demult o acnee mult mai vizibila fata de ceea ce am acum dar dupa ce am inceput sa-mi curat tenul cu mai multa atentie acneea mi s-a ameliorat vizibil.In prezent folosesc in fiecare dimineata pt spalarea tenului sapunul dove pt k nu imi usuca atat de tare tenul iar apoi aplic o crema hidratanta, in prezent folosesc Triple Active Jour de la Loreal pt ten uscat si sensibil iar dupa aceea aplic fondul de ten.Seara ma demachiez cu un lapte demachiant hidratant de la Garnier iar apoi din nou ma spal cu Dove si aplic crema hidratanta.Poate k nu e bine k folosesc produse din game diferite dar eu nu cred in chestia k ar trebui ca toate produsele utilizate sa fie din aceeasi gama.Este f important sa nu va stoarceti cosurile ; e mai bine sa le mascati cu un baton corector pana trec.Tot un lucru important este si aspectul psihologic al acneei, nu trebuie sa va ascundeti de lume , trebuie sa iesiti, sa va bucurati de viata impreuna cu cei ce va iubesc pentru k in viata exista lucruri mult mai grave decat acneea!Sa nu uitati acest lucru si incepeti sa va acceptati asa cum sunteti pentru k aspectul fizic nu reprezinta chiar totul in lumea aceasta!Sper k ceea ce v am spus sa va fie de folos!
  07.08.2007 18:38 
punctele negre ma inebunesc
buna!am 19 ani si de vreo 2 ani au inceput sami apara puncte negre f multe si cosuri nu stiu ce sa mai fac am f la dermatolog am facut tratamente f multe dar nu au dat nici un rezultat nu stiu ce sa mai fac am f si la cosmetica dar nu mi le puteau scoate pe toate oricum de cand am f la cosmetica miau aparut si mai multe mam saturat nu stiu ce sa mai fac va rog sami dati cateva idei le acopar cu fond de ten dar se vad mai tare astept cu nerabdare un ras de la dumnevoastra va multumesc f mult lory si inca ceva daca ma puteti ajuta am 43 de kg vreau sa ma ingras am avut acumjuma de am sau un an sa zic asa 56 si am slabit vreau sa ma ingras ce as putea face?nu sunt o mancaciasa nu am mese regulat ca nu pot va multumesc
  25.07.2007 12:30 
vreau un sfat pt acnee
am 13 ani si am acnee astept sfaturi va rog blue_miki_94 yahoo
  28.06.2007 12:56 
diane 35
Sunt anticonceptionale si intr-adevar sunt recomandate in tratarea acneei,insa inainte de a incepe un tratament cu aceste pastile ,consultati medicul ginecolog.Acesta iti va spune daca poti urma un tratament cu diane 35 si iti va da si indicatii(se face o pauza la un anumit interval,se iau in functie de tipul de organism) Am incercat un tratament cu aceste contraceptive special pt acnee(doar 3 saptamani,neurmand sfatul medicului) si am luat in greutate in aceasta perioada aproximativ 5kg. Deci,inainte de a lua aceste pastile mergeti si consultati si un medic dermatolog,dar mai ales un medic gineolog. Exista si alte contraceptive recomandate pt tratarea acneei,care insa nu afecteaza greutatea corpului
  15.06.2007 09:33 
In mare parte asa e dar....
poti sa mananci 100% natural si sa bei f multa apa si tot nu-ti trece nimik daca problema porneste dinauntru...cum ar fi de la chisturile ovariene ...
  14.06.2007 14:36 
ACNEEA
DA ESTE ADEVARAT
  11.06.2007 10:08 
naspa situationea
fratilor aveti acnee?welcome to my club,5 lei inscrierea...:)) si yo din pakte am acnee si cel mai grav e faptul ca nu mai trece desi am incercat peste 5 produse,dar faptul cel mai dureros e ca toti te privesc foartte urat,cu cea mai mare discriminare si dispret numai cand ii vezi cum se uita la tine iti vine sa te impusti in cap.lumea e aiurea tare pe bune.tratamente despre asta habar nam dar poate aveti voi vreo recomandare ceva...
  11.06.2007 09:59 
pe naiba
parerea mea e ca acneea asta nenorocita trece cum trece si lepra,adica oups nu trece deloc exista o singura cale de a scapa de ea pe care nici eu nu o stiu poate mai multe droguri:))
  28.05.2007 14:10 
despre acnee
este adevarat ca band 2 litri de apa zilnic ai cu siguranta un ten frumos(perfect).
  27.05.2007 23:58 
buna!
nu ptr k sucul contine o gramada de euri si nu este la fel de bun k si apa:P
  11.05.2007 12:03 
buna!
nu e o parere ci o intrebare, vreau sa stiu daca in loc de 2 litri de apa pot sa beau 2 litri de suc?
  09.05.2007 17:50 
acneea vis urat
m-am saturat de cosuri.
  23.04.2007 17:53 
din nou despre tratament
desi nu am avut rabdare sa strabat toate raspunsurile, va spun ca sunt mai multe linii de tratament in acnee. Daca pe fata voastra se regasesc mai degraba comedoane (puncte negre) cel mai bine merg aplicarile locate de acid retinoic sau azelaic. daca din contra predomina nodulii merg preparatele pe baza de eritromicina. Sistemic tratamentul este variat, fie cu antibiotic in doza foarte mica, bun pentru efectul sau antiiinflamator, preparatele hormonale la femei sau isotretinoinul. Oricum, singura si cea mai sigura cale pentru a scapa de acnee este o vizita la un cabinet dermatologic. Nu aplicati ceea ce auziti de la amici, fiecare avem propriul tip de piele si propria acnee, nu incercati singuri tratamente, mai ales ca unele dintre ele pot fi insotite de serioase efecte adverse!
  23.04.2007 17:45 
feriti-va de lactate!
in privinta alimentelor interzise sau nu in acnee s-a infirmat parerea unora cum ca ciocolata, dulciurile in general sau grasimile ar fi factori ce influenteaza in mod negativ acneea. Totusi, ultimile cercetari au scos la iveala ca laptele si toate preparatele care deriva de la el, degresate sau nu ar putea juca un rol negativ in aparitia acneei.
  21.04.2007 19:48 
parere
salutik,anul trecut mi-a aparut o alergie pe fatza si am mers la DERMATOLOG LA MINE IN ORAS(BISTRITZA)mi-a dat o crema:skinoren,kre mi-a facut mai rau intr-o luna.am mers la alt derma ,dar deageaba!am pierdu 3 luni aiurea,fara rezultate.din fericire am mers la cj la derma,am intalnit o doctorita super kre m-a aj mult,intradvar e nevoie d multa rabdare.a trecut aproape un an d knd folosesc tratamentu d akol,fata d cum eram acu sunt fb.mi-a ramas cva semne kre se vad putin,nu sunt deranjante,o sa treak si ele,am incredere in doctorita!ink fak tratament.dak vr mai multe inf intra p adresa mea si o sa vb mai multe suzana_abs(p yahoo)
  20.04.2007 19:54 
acneea va disparea vreodata?
ma lupt de 3-4 ani cu acest cosmar.am incercat diferite solutii si creme,dar nimic.ma puteti ajuta cu ceva?
  20.04.2007 19:31 
alimente care reduc acneea?exista asa ceva?
sunt o mare purtatoare de acnee,timp de 3-4ani de zile ma lupt cu aceasta problema.am incercat prin diferite moduri sa scap de aceasta problema,insa in zadar,am ajuns sa ma las batuta.am impresia ca unii oameni nu ma accepta in grupul lor din cauza asta.e ceva de facut pt a scapa de acest cosmar?ast sms pe id-ul meu.pupic
  14.04.2007 21:16 
nu exista studii clinice care sa sustina parerea asta
  13.04.2007 01:38 
neglijenta
Unele persoane chiar nu se ingrijesc.Poate k fara sa-si dea seama, mai mult rau isi fac.Pe unii nici sfaturile profesionistilor nu-i ajuta pentru k sunt incapatanati.Ar trebui sa existe o campanie pentru a-i invata pe tineri,si nu numai, sa se ingrijeask.
  10.04.2007 17:11 
acnee
am un prieten cu multe cosuri.cew sfat imi dati?
  09.04.2007 20:45 
acnee
nu cred ca mai scap de ea am 18 ani aproape ca nu se mai vede dar cicatricele cred ca vor fi mereu acolo n am ce face --ieftin adica macar acceptabil
  04.04.2007 02:50 
de ce am sani mici,si sunt foarte mica?
salutare!!am 18 ani si am sani foarte mici si inaltimea de 1,50 ce as putea face sa ma mai inalt si eu si sanii mei sa mai creasca exista tratamente ceva?
  30.03.2007 22:36 
acneea
Foarte interesant ceea ce am citit si am incercat foarte multe tratamenete pt a scapa de acnee,avand in vedere k am tenul mixt si am cosuri pe frunte in special si deseori pe nas am exclus varianta unui regim...totusi trebuie sa-mi fac o progamare la dermatolog in curand...oare cum si cand voi scapa de cosuri definitiv...?:(( Cred ca dak nu ar fi existat fondul de ten kre acopera cosurile,lemascheaza nu stiu c as fi facut...:((
  29.03.2007 22:18 
acnee
este foarte interesant acest site si cred ca iar putea ajuta pe multi tineri.totusi am o ntrebare:ce ar trebui sa fac daca am acnee?
  29.03.2007 11:40 
acneea
Acneea se datoreaza mult mai putin alimentatiei nesanatoase decat disfunctiilor hormonale; urmatoarea cauza ar fi infectia cu microorganisme. La pubertate este normala daca apare in forma usoara. Nu confundati punctele negre (comedoanele) cu acneea. Este necesar consult dermatologic, iar daca ai peste 25 ani si te confrunti cu problema asta, neaparat dozare de hormoni, la endocrinolog. Pentru tenul cu probleme de orice fel sunt cateva reguli simple care dau rezultate garantat: 1. nu stoarceti cosurile, punctele negre si, mai ales, acneea!!! se infecteaza, se agraveaza si raman cicatrice, scoaterea lor nu grabeste vindecarea; 2. demachiati-va cel putin o data pe zi, indiferent daca va fardati sau nu! 3.nu va spalati cu sapun pe fata, nu dati niciodata cu alcool; 4. evitati cosmeticienele si sfaturile lor -cele mai multe isi fac meseria "dupa ureche", cel mai sigur este sa cereti sfatul unui dermatolog; 5. folositi zilnic, cel putin dimineata crema de fata adaptata tipului de ten -nu trebuie sa fie scumpa, va recomand calduros produsele romanesti Elmiplant, Gerovital, Aslavital, Farmec. Vreau sa va spun ca intr-adevar urina ajuta la prevenirea si tratarea acneei si nu va costa nimic sa incercati! se foloseste propria urina de dimineata, "jetul de mijloc". Imbibati un tampon de vata si stergeti fata in fiecare dimineata; lasati sa se usuce cateva minute, apoi va spalati. Mult succes!
  29.03.2007 11:17 
acneea
Daca acneea este grava si/sau ai mai mult de 25 ani, este bine sa consulti un endocrinolog. Sau un dermatolog, dar si acesta iti va recomanda o dozare hormonala. Tratamentele locale n-au efecte miraculoase si de lunga durata, iar alimentatia, oricat s-ar bate moneda pe acest aspect (te pui cu moda!?)nu are o influenta prea mare!
  23.03.2007 13:22 
cum pot face sa dispara de tot acneea si sa imi reglez excesul de sebum???
este foarte adevarat ca legumele,fructele si apa ajuta foarte tare organismul dar nu pot regla excesul de sebum din zona t si nu numai, ce sfat imi puteti da?
  19.03.2007 22:40 
cum as putea face sa dispare definitiv acneea
da e asa cu apa si legumele si fructele dar nucile readuc acnea nu sant bune cum se zice aici dar apa da face foarte bine pielii si as vrea sa stiu cum sa fac sa dispara definitiv acneeaaa
  18.03.2007 23:31 
acneea
da nu conteaza ce mananci yo nu cred.
  09.03.2007 21:30 
lupta cu acneea
cite nu fac fetele pentru a fi frumoase si daca stii o receta scrie pe adresa m_arinutza@yahoo.com si am o solutie pentru aceasta problema care ma bintuie de ani de zile o crema din Germania Skinoren ajuta foarte mult si alta ar fi MACHIAJUL deci nu se recomanda...
  07.03.2007 13:39 
acnee
imi place articolul acesta si imi este de folos; si eu am inceput de curand un tratament prescris de dermatolog si se pare ca functioneaza. poate si pentru ca i-am urmat sfatul exact si sper sa scap de cosuri cat mai curand
  03.03.2007 18:40 
acneea
trebuie sa urmezi un tratament prescris de dermatolog, si dak ii urmezi sfatul, asa cum trbuie, sunt sanse de 80% sa-ti traca.eu persona ma lupt cu acneea de 2 ani si numai reusesc sa ajung la tenul acela pt k nu imi respect tratamentul. de ce? pt k il machez, ceea ce nu trebuie facut. machiajurile sunt inca un factor pt aparitia lor. cred k dak asi inceta folosire lor pot scapa de ele. dar nu pot! le vreau pe amandoua. va propun sa nu faceti k mine_ci sa va irmati tratamentul cum e prescris.dak este ceva mai grav si chiar nu scapati de ele, ducetiva la un salon special cu aparatura in dotare specifica9stiu k este foarte costisitor)
  03.03.2007 18:31 
acnee
trebuie sa urmezi un tratament prescris de dermatolog, si dak ii urmezi sfatul, asa cum trbuie, sunt sanse de 80% sa-ti traca.eu persona ma lupt cu acneea de 2 ani si numai reusesc sa ajung la tenul acela pt k nu imi respect tratamentul. de ce? pt k il machez, ceea ce nu trebuie facut. machiajurile sunt inca un factor pt aparitia lor. cred k dak asi inceta folosire lor pot scapa de ele. dar nu pot! le vreau pe amandoua. va propun sa nu faceti k mine_ci sa va irmati tratamentul cum e prescris.dak este ceva mai grav si chiar nu scapati de ele, ducetiva la un salon special cu aparatura in dotare specifica9stiu k este foarte costisitor)
  28.02.2007 19:18 
acnee
Eu am folosit foarte multe produse dar dupa o perioada acneea aparea iar.acum folosesc Isotrexin si eu in combinatie cu Clean AC de la Avene astept rezultatele sa vedem.
  27.02.2007 06:53 
acnee
Am mai spus si repet folositi cu incredere pudra de argila care se gaseste in magazine si farmacii si folositi instructiunile de pe pliculete si va garantez ca o sa scapati de acnee.Pudra de argila este buna la toate tipurile de ten si cum am spus pe spatele pliculetelor aveti toate indicatiile de folosire.
  25.02.2007 00:10 
acnee
am incercat de toate da nu ajuta nimic...multi mi-au zis ca cu timpu o sa treaca e adevarat??
  12.02.2007 19:53 
acnee
eu am folosit si clerasilk zinerit ,eritromicina, si mai multe si nu a prea mers insa am si tenul gras acum incer insa cu isotrexin sper sa functioneze
  08.02.2007 21:19 
acneea VULGARA(2) sau mai cunoscuta ca acnee nodulo-chistica...
pentru asa cunoscuta acnee vulgara sau nosulo-chistica am aflat acum cateva min de la pr mamei medic dermatolog k DIANE35 luate impreuna cu SOTRET (intre 700.000 & 1.200.000) dau rezultate excelente in aproximativ o luna..SOTRET este un medicament nu demult aparut in romania " medicamentul tinerelor femei" de aceea costa si ceva mai mult dar dau rezultate f bune..nu-mi ramane decat sa le incerc si o sa revin pe site ptr a confirma daca au avut vreun efect ;) bafta tuturor persoanelor cu acnee nu va ingrijorati..peste 70% din populatie globului se confrunta cu aceasta problema, deci nu este ceva necunoscut, sau rusinos.in functie de tipul de ten si grupa de sange puteti sa alegeti un tratament corespunzator..si foarte important aveti rabdare nu va asteptati sa treaca peste noapte (aceastea mi le-a spus un medic dermatolog puteti sa le folositi cu incredere persoanele cu acneea de tip2 sau nodulo-chistica)multumesc sper sa va ajute si pe voi :* poop pe toti
  08.02.2007 20:33 
acneea
ce se poate face ptr tratarea acneei juvenile(2) sau nodulo-chistica intr-un timp cat mai scurt posibil? am auzit ca unele persoane consuma zilnic 2L de apa plata pe zi si prin acest "tratament" si-au gasit solutia pentru disparitia acneei, dar nu stiu daca este folositoare si in cazul acneei nodulo-chistica..Va rog astept un raspuns
  03.02.2007 23:42 
probleme cu cosuri
prietena mea are niste cosuri...dar in urma unor teste au rezultat ca sunt furunculi....din cauza unei bacterii....ce trebuie sa faca ?
  03.02.2007 22:09 
sunteti buni
acxete informatii sunt necesare multor oameni. nu pot avea acces la ele decat cu ajutorul vostru fekicitari
  29.01.2007 12:05 
salut. simona sa stii ca iti dau dreptate in ceea ce priveste produsele de la avene. si eu am probleme cu tenul, este predispus la acnee. folosind aceste produse tenul mi s-a curatat. intr-adevar costa mult, dar merita toti banii. cred ca in general produsele pe baza de apa termala sunt bune pentru tenul acneic. mai am un sapun din grecia pe baza de apa termala si e eficient. acneea poate sa dispara daca tenul este corect ingrijit si nu cu toate produsele la care se fac reclame la televizor si care nici nu stii daca se potrivesc cu tipul tau de ten sau cu problema ta, mai bine consultati un medic dermatolog, cum am facut si eu. v-am pupat!
  24.01.2007 14:03 
MAREA PROBLEMA-ACNEEA-
BUNA DRAGII MEI!SA STITI K SI EU MA CONFRUNT CU ACNEEA DE VREO CITEVE LUNI,DESI AM 24 DE ANI...DAR TOTUL E DIN VINA MEA,DEOARECE AM FOST LA COSMETIK SI M-A INFECTAT!ACUM FOLOSESC NISTE PRODUSE KRE AU DAT REZULTATE F.BUNE SI INTR-UN TIMP SCURT.TRATAMENTU ESTE DE LA AVENE SI CONTINE 3 ETAPE(APA TERMALA,LOTIUNE MATIFIANTA SI O CREMA PT.TEN CU TENDINTA ACNEICA SI SENSIBIL)TOATE ACESTEA COSTA 120LEI SI LE PUTETI PROCURA DE LA FARMACIILE SENSI BLU.SPER SA VA FIE DE FOLOS!SIMONA SIBIU.P.S.(INCERCATI-LE CU CEA MAI MARE INCREDERE.)
  19.01.2007 18:40 
DESPRE ACNEE
..pentru acnee este foarte bun si "LAVODERM"
  18.01.2007 23:15 
ai incercat solutia de zineryt?unele spun k nu e bun,dar la mine kiar si-a facut efectul.eu aveam tot timpul cosuri,dar acum nu mai am deloc.am folosit-o alternativ cu crema Skinoren,recomandate de dermato si am lua si niste pastile recomandate de medic si de asemenea a trebuit sa renunt la mai multe mancaruri nesanatoase...:)
  17.01.2007 20:28 
acneea
Si mie imi apare acneea,dar numai iarna.Ce sa fac?Am incercat toate cremele posibile dar degeaba,imi trecea pe moment dar peste,sa zicem,2 saptamani imi apareau iar.Deci.....ce imi propune-ti?????????
  12.01.2007 15:52 
acneea
sa stiti k di eu ms confrunt cu acnee de vreo 2 luni si sunt disperata.am incerkt toate ''prostiile'' si n-au dat nici un rezultat.am tinut pina si ''cura de detoxifiere'',mincind numai fructe si bind 2 litri de apa pe zi....dar fara nici un rezultat...asha k..... poate o sa-mi treak intr-o buna zi!!
  09.01.2007 23:09 
comedoane..
De mai mult de 5 ani ma confrunt cu acneea. Am incercat majoritatea produselor cosmetice,inclusiv medicamentos. Acneea doar se ameliora.Singura perioada in care nu am avut nici un cos a fost perioada de 3 luni petrecute la mare. Mare benefic Soarele!
  07.01.2007 22:38 
acneea asta
offff nici nu stiu ce sa incerc cate solutii am citi aici .oare caree cea mai buna?
  06.01.2007 23:40 
acnea asta!!!
deci,,,am incercat fel si fel de creme..pana si ceva crema de la farmacie cu 500 si nici un rezultat! dar acuma am inceput sa ma spal pe fata cu sapun de sulf...eu zik ca ii bun..si nici nu e scump,,,bafta:*,,daca vreti sa mai vb..id meu este andrada_shefa
  03.01.2007 22:41 
acneea
va asigur ca atata timp cat veti consulta un medic dermatolog avizat veti fi pe calea cea buna.si eu am avut acnee chistica vulgara si m-am hotarat sa merg la dermatolog.am 4 luni de tratament si rezultatul este pe cat se poate de vizibil.nu mai folositi creme ieftine de la diferite firme foarte cunoscute cu f multi reprezentanti.nu ajuta deloc.ca un pont va dau numele unei farmacii unde se gasesc produse f. f. bune:"TINOS"(de la statia de metrou tineretului spre unirii pe partea dreapta;undeva la jum statiei de masina)trebuie sa incercati!credeti-ma ca si eu ma confrunt cu aceasta problema de 1an si jumatate si sunt aproape ca si noua!faceti un control la dermatolog.tratamentul ma costa in jur de 1mil.jumate pe luna beneficiind si de gratuitate deoarece sunt studenta.succes si nu va pierdeti speranta!
  20.12.2006 07:48 
offf cu acneea asta!!!
Am incercat foarte multe produse,si am urmat si tratamente pe baza de masti,dar...degeaba...am sa incerc sa tin si o dieta poate scap si eu intr-o zi!!!O sa dispara vreodata?
  17.12.2006 19:24 
ai dreptate colega
pe fiimea am trimis-o si in State sa se" spele" cu de-ale lor si tot ten accneic are dupa cateva luni de tratare, sunt perioade nebune!
  15.12.2006 19:15 
parerea mea
da....nui adevarat eu am 17 ani si poate nu fak tot ce zice despre acnee... adik sa mananc fructe,legume etc si totusi nu am nimik pe fata.cel mai bun medicanent pt prevenirea acneei este sa te demachiezi an fiecare seara pe fata si sa te dai cu niste crema hidratanta iar dimineata sa te speli din nou si anainte de ati aplica stratul de fond de ten(dak te dai)si alte chestii este sa te dai k o crema tonifianta.atata tot si nu vei avea probleme.tre sa fii doar curat si igienik.normal nu?si din cand an cand sa te dai cu o solutie pt prevenirea acneei.(seara de preferat)deci atat.)))))
  15.12.2006 19:15 
Constatare
Eu beau destul de multa apa pe zi si tot tenul meu e foarte sensibil. Se irita de la praf, primavara de la puful plopilor, la praful de la var. Si sa stiti ca sunt destul de atenta in privinta tenului.
  09.12.2006 23:13 
parerea mea
mdeah....m-am plictisit de povestile astea cu "alimente care reduc......" plm,yo mananc de toate si nu am nici pe dreaq!si e normal k la 15 ani de ex sa ai cosuri....varsta,frate!!!
  05.12.2006 23:53 
acneea
Normal k unele alimente pe langa faptul k sunt sanatoase,reduc acneea,deoarece si produsele cosmetice sunt facute tot din plante,fructe,legume si multe altele
  04.12.2006 19:27 
ACNEEA
DA ,SIGUR O ALIMENTATIE SANATOASA DA REZULTATE BUNE
  24.11.2006 20:45 
adevarat
kiar si eu am incercat si am ramas fara nici un cos
  22.11.2006 10:53 
ai grija de tine!
am 18 ani si am avut si eu probleme cu tenul dar am fost la dermatolog si am scapat,acum am un ten curat si fara imperfectiuni.aveti grija de voi si procupati va de aspectul fizic caci conteaza destul de mult azi.
  21.11.2006 21:41 
acneea
sunt foarte bune aceste informatii
  20.11.2006 11:07 
acneea
am 40 de ani si tot mai am acnee sunt casatorit si am doi copii duc o viata normala
  27.10.2006 22:09 
apa H2O
O sa bem, oameni buni, la H2O pana se muta broscarimea la noi in stomac si de acnee tot nom scapa.Beti apa ca asa zice doctorul dar sa nu faceti ca el.
  27.10.2006 13:21 
nu este adevarat
  26.10.2006 19:28 
lucruri deja stiute
faza e k n-au nici un efect
  20.10.2006 10:30 
buna
sunteti geniali
  06.10.2006 13:37 
ciocolata
este o pagina foarte imteresanta si foarte buna.tineti-o tot asa!!!!!!!!!!!!!!
  05.10.2006 19:32 
smooderm si zineryt
cu atea doua mergi la sigur
  29.09.2006 20:03 
acneea
nu stiu ce sa mai zic de acnee.eu o am de 3 ani si am fost la dermatolog mi-a dat mai intai tetraciclina si zinerty si nu au dat nici un rezultat.acum folosesc skinoren si sunt multumita,dar mi-au ramas niste pete de care nu stiu daca mai scap.mi se recomandasera cateva sedinte cu laser-ul dar imi e sa nu aiba alte consecinte
  28.09.2006 12:38 
de ce?
pana la vrsta de 19 ani n-am avut probleme cu punctele negre..de vreo 2 ani au inceput sa-mi apara frecvent pe fata tot felul de cosuri si-s disperata..poate sa fie de vina si faptul ca am 21 de ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala?
  27.09.2006 15:17 
acneea..
imi poate spune cineva va rog cum pot scapa de petele rosii care raman dupa aparitia unui cos?deoarece persista foarte mult timp si nu stiu cum pot grabi vindecarea lor
  27.09.2006 10:44 
acneea
am folosit si eu creme si alre chestii de astea dar.....degeaba.eu am folosit aftershave(sunt fata)si este foarte bun in curatarea fetei.si te scapa de cosuri dar sa te stergi cu vata imbibata cu aftershave,de vreo 3 ori pe zi.dupa ce te speli pe fata.cosurile aparute ori dispar ori se fac mai repede.depinde .... Oricum e destul de eficient.eu asa fac.INCERCATI si voi!dar mai multe zile si dak puteti chiar mereu pt k, curata fata
  24.09.2006 13:08 
consecintele acneei
e o problema serioasa care se regaseste la multe fete si nu numai in ziua de azi! acneea reprezinta si rezultatul unor disfunctii hormonale (sindromul ovarelor micropolichistice)
  21.09.2006 13:35 
pt acnee
Am fost la medic si mi-a recomandat tetraciclina si o crema ivaderm acuma o sa incep tratamentul
  16.09.2006 09:31 
acnee si cicatrici
eu folosesc Isotrexin(49 RON) de cateva luni si am obtinut rezultate vizibile
  13.09.2006 14:34 
ACNEE SI PUNCTE NEGRE
EU FOLOSESC ZINERIT(280000LEI)SI CLEAN&CLEAR(180000LEI) MAU AJUTAT FOARTE MULT
  05.09.2006 09:54 
ACNEEA!!!!!!!!
Dragele mele, folositi cu incredere PUDRA DE ARGILA. Costa un pacchet 6,5 lei si contine 10 plicuri.Un plic va ajunge cam 5 zile. Cititi prospectul. Pentru acnee, folositi timp de 7 zile consecutive, dupa care de 2 ori pe saptamana. Rezultate super!
  30.08.2006 20:36 
am 19 ani si am folosit multe feluri de solutii pt indepartarea acneei si degeaba
  30.08.2006 08:46 
acnee
eu am folosit zinerit e foarte bun si nu e scump deloc pana in 200.000
  29.08.2006 21:45 
adio cosuri
URINA ESTE CEA MAI BUNA TAMPONEAZATE ZILNIC SI VEI VEDEA CUM SCAPI DE COSURI
  25.08.2006 10:24 
am scapat de ele
dragele mele, am scapat de cosuri facand un singur lucru, sex evident, asa ca sfatul meu este sa faceti si voi.....
  17.08.2006 21:58 
cosuri
un sfat pt. fetele ce au cosurii: NU VA MAI STRESATI ATATA, fiti indiferente, nu va mai uitati atat in oglinda, pt. ca nu o sa dispara dinpotriva cu cat va alarmati mai mult cu ata aveti mai multe,cosurile oricum vor trece, unele sunteti la o perioada cand se schimba sangele,iesiti afara, nu va inchideti in casa.
  17.08.2006 21:32 
o solutie
si eu am ..sau mai bine zis am avut probleme cu acneea,dar mia recomandat un medic un unguent care se numeste Retin-A, daca urmati instructiunile si mai ales daca aveti rabdare o sa scapati de acnee,si folosesc si mastile din argila praf
  13.08.2006 21:21 
acneea
Cred ca fructele si legumele sunt cele mai bune medicamente pt.tenul nostru.in nici un caz nu mai am incredere in creme,masti si alte prostii,le-am incercat pe toate.
  29.07.2006 17:09 
acnee
Pentru a preveni acneea trebuia sa avem o alimentatie echilibrata cu cat mai putine alimente ce contin grasimi, dar si, sa avem grija ca tenul nostru sa beneficieze de cele mai bume tratamente naturiste sau folosind masti si creme speciale pentru prevenirea acneei.Aceasta este parerea mea.
  24.07.2006 17:05 
acnee
pt a scadea si preveni aparitia acneei trebuie sa mancam multe fructe,legume,sa avem o masa echilibrata,cat mai putine grasimi
  14.07.2006 23:08 
acneea
parerea mea este ca si zeama de rosie si sucul de lamaie, folosite drept masti, dau rezultate.
  19.06.2006 04:27 
un sfat
nu sunt medic dermatolog dar va dau niste sfaturi: -pt cei care au probleme f mari cu pielea, adik le apar acele bube mari pe fata cel mai bine ar fi sa consultati un medic dermatolog ;dar va recomand sa luati antibiotice (tetraciclina),am luat vreo 2 sapt si au incetat sa mai apara -nu va spalati prea mult pe fata,adika 1-2 pe zi ajunge,apa usuca pielea si iar se produce sebum si iar acnee ,cosulete -puteti folosi dupa spalare o crema puternic hidratanta este f buna va spun din ptoprie experienta -pt cei care au cicatrici v-as sugera sa cumparati niste tarate(le udati) cu care sa va frecati usor fata seara pt a se duce pielea moarta!!! -sicncer am folosit o gramada de produse si cam nici un rezultat!incetati sa le mai dati pe fata ca mai rau se intampla, blocheaza pori si apar acele bube sub piele pt ca sebumul nu mai ajunge la suprafata -luati vitamine ceva ieftin v-as sugera 9-vita,costa 5lei grei si sunt 100 de comprimate dar sunt f bune bafta multa! v-am dat niste sfaturi, procedati cum doriti!
  18.06.2006 23:31 
O alimentatie corecta...si...
Pentru cosuri cea mai buna solutie este o alimentatie corecta(f. multe legume ,fructe,mancaruri usoare,fara grasime,fara cipsuri,cola si alte tampenii)si...in cazul unora F. MULT SEX!!!
  11.06.2006 18:22 
pot face plaja daca am acnee?
si eu m-am confruntat cu acest "fenomen" timp de 11 ani,majoritatea medicilor la care am mers mi-au zis ca trebuie sa imi incep viata sexuala,pentru a putea scapa de pustulii cu puroi,apoi am incercat sa tratez cu indiferenta aceasta problema,am tinut un "regim alimentar" retinut,in sensul ca am incercat sa exclud pe cat posibil carnea de porc,si cea de vita,si sa nu mai folosesc diferitele creme cu care eram obisnuita,acum m-am mai vindecat,sunt destul de multumita de felul in care arat,incerc sa imi mentin pielea curata,dar am 2 intrebari:chiar trebuie sa consum 2 litri de apa?pentru ca nu obisnuiesc,si a 2-a intrebare:pot merge la plaja daca am tendinta spre acnee?cum ma pot proteja de radiatiile solare?multumesc frumos
  03.06.2006 14:37 
Cosuri/Acnee
Ce pot sa fac pentru a scapa de cosuri in zonele care trebuie epilate?
  30.05.2006 17:38 
Poate o ajuta
As vrea sa-i spun cititoarei care a scris pe 23.05.06 de 21 de ani ca si eu am trecut prin aceleasi probleme si timp de un an si jumatate m-am chinuit cu retete date de medici specialisti.Fara nici un rezultat si cand imi pierdusem orice speranta am primit o reteta de la un medic generalist pe care am luat-o dar nu mai speram sa apara vreun rezultat. Spre surprinderea mea in 2-3 luni nu am mai avut nimic. Am luat pastile : lekoklar si claritine si un antibiotic skinoren (il mai folosesc din cand in cand pentru ca usuca ). Poate o sa va ajute. Succes !
  23.05.2006 14:13 
nu aveti idee cat ma chinui sa scap de problemele mele tenul asta...
am citit toate parerile si vreau sa va zic ca am notat toate tratamentele scise pe aici o sa le incerc pe rand dar sincer va spun ca am incercat majoritatea!am 21 de ani si de 2ani ma confrunt cu o multime de probleme cu tenul pe care pana acum nu le-am avut.in primul rand sunt f alergica la aproape orice.pt mine nu exista o crema de fata pe care sa o pot folosi si eu ca toata lumea in afara de cele cu antibiotic de la farmacie.in al doilea rand am acnee de mult timp si nu mai trece .problema mare este ca mi-ai aparut semne pe fata de la ea banuiesc ,sunt ca niste gropi mici dar vizibile ,in al treilea rand accnea este inconjurata de pete mari rosii care imi apar pe toata fata si nu mai dispar.ma ustura orice crema as folosi si alta problema este ca daca folosesc ceva pt ten gras ca sa scap de acnee mai rau imi face ca mi se ingrasa toata fata iar daca folosesc ceva pt ten sensibil mi se irirta fata si mi se usuca pielea!!!sincer am fost la dermatolog si mi-a dat o reteta cu locoid crema(pt hidratarea pielii) si isotrexin gel (pt acnee)iar pt tenul alergic si f sensibil mi-a prescris apa demachianta de la ABC DERM. am incercat si asta si primele zile a fost mai bine dar imediat dupa 1 sapt nici astea nu mai aveau efect.v-as intreba ce sa mai fac pt ca fata mea arata parca e arsa mereu si rosie de atatea bube si pete si de toate.sunt disperata!!va multumesc
  18.05.2006 10:42 
TEN CURAT FARA ACNEE
CE POT SA FAC SA NU MAI AM ACNEE
  10.05.2006 10:15 
acneea
parerea mea ? sincer ? eu folosesc crema de zi " norvea " si nu am nici un fel de probleme secretul unui ten curat : nu folosi fond de ten sau alte masti inutil
  09.05.2006 11:51 
acnee
am probleme cu tenul.imi apar si dispar cosururile.nu pot gasi o crema care sa ma scape definitiv de ele.multumesc.ast rasp
  08.05.2006 22:34 
cosuri(acnee)
nu pot scapa de acnee,sunt disperata, cu toate ca am folosit mai multe creme, alifii, lotiuni, acuma ceva cu eritromicina si tot mai am, parca mai multe, unele ca niste pete. Ce ma sfatuiti sa mai iau pentru a scapa cat mai repede si sigur de ele. Astept raspuns
  08.05.2006 10:33 
cosuri
orice fac nu scap de ele,am incercat la creme si la lotiuni dar degeba parca am mai multe ca inainte
  05.05.2006 10:51 
stop acneea
eu folosesc de aproape un an anticonceptionalele Diane-35 si pot spune ca m-am vindecat 80%.dar fara ajutorul unei alimentatii corecta si sanatoasa nu rezolvam nimic.
  03.05.2006 21:42 
puncte negre
ca orice as face nu pot scapa de ele
  20.04.2006 22:07 
pt decojitul fetei primavara
fetelor sai eu aveam aceiasi problema in fiecare primavara,dar in sfarsit am descoperit remediul:ADVANTAN MILK.e o crema cu o textura fffff fina si in max 3 zile scapati d problema.costa 180000.va doresc succes
  19.04.2006 11:05 
cum sa fac sa nu mi se mai decojeasca fata
cand se apropie primavara dar si in timpul toamnei pielea mea se exfoliaza cu toate ca am incercat o multime de creme si masti dar fara rezultat. vas multumi daca miati putea recomanda ceva cu consideratie Marius
  12.04.2006 14:42 
acneea
o alimentatie bogata nu vindeca acneea.cel mai indicat este folosirea mastilor in special masca din galbenus de ou si miere.
  10.04.2006 22:43 
Vitamine chiar daca sunt scumpe!!
vitaminele sunt foarte importante pt organismul tau pt corpul tau pt pielea ta va spun sigur chiar daca da-ti banuti dar da-ti cu un scop...
  01.04.2006 13:07 
sfat pt cine e de vin oare?
Nu e nimeni de vina, asa se mai intampla in viata.Iti lipseste multumirea sufleteasca mai intai de toate si mai mult ca orice. Nu dispera, stiu ce vrei sa spui si eu am trecut prin ceva asemanator. Trebuie sa ai incredere in tine f multa si sa faci ce iti place intr-adevar. Viata e ca o roata, o sa se intoarca iar partea pozitiva a ei. Mult succes.
  30.03.2006 15:21 
cosurile
cele mai naspa.sunt oribile
  28.03.2006 18:06 
acneea
Buna. cel mai esential lucru este sa-ti faci un obicei in a-ti curata fata, indiferent daca produsele sunt de marca sau nu. In primul rand dimineata te speli cu apa rece si nu te stergi cu prosopul.In fiecare seara te dai pe fata cu lapte demachiant, dupa care il indepartezi. Apoi aplici o lotiune pentru acnee, si la sfarsit aplici crema acneica. Aceste obiceiuri trebuie facute cu regularitate. Incercati
  28.03.2006 11:53 
acneea
anticonceptionale DIANE_35 mi_a recomandat medicul dermatolog,am obtinut rezultate,nu ingrasa va spun sigur pt k le iau de 3 ani cu pauza la 6 luni.
  26.03.2006 23:20 
acneea
As dori sa imi recomandati si mie niste produse benefice tenului gras si acnee si puncte negre sau niste masti. Mulumesc frumos
  26.03.2006 22:09 
acneea
Eu personal utilizez gel de curatare de la garnier si "SKINOREN",nu-l folosesc demult,dar rezultatele sunt evidente,vi-l recomand.De asemenea puteti incerca KURIOZIN,vara mea a scapat de cosuri cu ajutorul lui.Multa bafta,sper sa va ajute.
  24.03.2006 16:22 
vara torida
se apropie vara si vreau sa stiu cum pot scapa de transpirtiile abundente ?
  23.03.2006 17:07 
ten frumos
care este cea mai potrivita metoda pt a avea un ten frumos.astept raspunsul dumneavoastra
  23.03.2006 16:47 
acneea
va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ce m-as putea sa ma dau pe fata pt disparitia acneeilor.va multumesc. astept raspuns.
  23.03.2006 13:20 
Acnee
Am folosit multe produse de cosmetica,dar totul a fost in zadar.Am facut si un tratament dar tot degeaba. N u stiu ce as putea sa folosesc ca sa am pielea fetei asa cum si-o doreste orice fata.
  21.03.2006 22:15 
produsele de la avene sunt f.bune.cam scumpe dar bune!
  21.03.2006 10:54 
lotiune tonica cu lapte si miere
am comandat de 2 ori de la oriflame,e f buna,iti curata si tonifica pielea,iar cosurile dispar f repede.Ve-o recomand!
  20.03.2006 15:05 
acnee
Folosesc multe tratamente pt acnee,dispar pt un timp dar tot timpul reapar.de ce?daca tratamentul continua
  19.03.2006 11:33 
acnee
am folosit si eu tot felul de creme si tratamente de la dermatolog si tot degeaba pana cand am cumparat de la avon batonul corector pt pete si cosuri care este f f bun le usuca as putea sa vi-l recomand
  17.03.2006 16:30 
acnee
Referitor la acnee am avut si eu si am urmat multe tratamente,dar primul lucru care conteaza este sa nu mai punem mainile pe fatza!Eu imi facusem tot felul de biletzele si le lipisem prin toata casa "Nu mai pune mana pe fatza" si am aruncat toate oglinzile mici.Acum sunt f bine,pot sa spun ca cel mai bun tratament a fost un regim alimentar cu cat mai putina ciocolata si cafea,antibiotic baneocin pulbere cat mai mult timp pe fatza,1 data pe sapt curatata fatza cu scrub si cat mai multa vointa!! Atentie la produsele cosmetice de orice fel ca sunt interzise pe perioada tratamentului.
  17.03.2006 01:16 
acneea
se trateaza cu program de odihna(mult somn!), de alimentatie(exclus grasimi, condimente, tutun, alcool, cafea, cicolata, chipsuri, etc.), igiena(program de ingrijire a tenului in cel putin trei pasi) si eliminarea stresului.nu poti avea o piele frumoasa, daca nu e sanatoasa.o piele sanatoasa nu poate imbraca decat un corp sanatos. apa joaca un rol foarte important.una din functiile pielii este si aceea de poarta de eliberare a toxinelor.cu cat se mareste cantitatea de apa din organism, cu atat pielea isi va indeplini functiile mai usor.consider ca e foarte important ca, pe durata tratamentului, sa se evite cat mai mult utilizarea machiajului. pe langa aspectul inestetic al stratului de machiaj aplicat pe o piele nesanatoasa, se adauga si faptul ca machiajul blocheaza porii si intarzie vindecarea si regenerarea pielii.
  16.03.2006 19:03 
acneea
si eu de mult timp am puncte negre pe fata nu stiu ce sa mai fac ma dau cu de toate
  16.03.2006 15:07 
cine e de vina oare???
In fiecare zi observ ca apar tot felul de discutii in urma carora fiecare isi exprima pasul in legatura cu acea problema.As vrea sa spun si eu cateva chestii care ma dor si de care nu reusesc sa ma eliberez :in realitate sunt o femeie de 25 de ani care nu reuseste sa-si gaseasca locul si nu gasesc nici rostul pt a merge inainte ,pt mine este foarte important sa am liniste sufleteasca ,sa am o oarecare stabilitate emotionala ,materiala si spirituala.Ei ,bine ---tocmai acea stare de stabilitate a disparut de vreo 2 luni de zile ,serviciu nu am ,viata mea de cuplu se naruie ,simt ca nu mai reusesc sa multumesc pe nimeni si nimeni si nimic nu ma multumeste.De ce?de 5 saptamani caut disperata un loc de munca ,pe oriunde am fost nu m-am putut acomoda ,degeaba am experienta in comert de 7 ani . nu mai rezist .Dati-mi un sfat!!!!!!!!!!!!!!!!1
  15.03.2006 22:45 
acnee
de foarte mult timp am acnee si am urmat tot felul de tratamente prescrise de medici dar nimic.pe parcursul timpului mi-ai aparut gropite si puncte negre.sunt disperata.
  14.03.2006 14:31 
am de 5 ani acnee nu stiu ce sa fac am fost la tot felul de medici care mi-au zis sa fac tratamente si multe altele...am ajuns in pragul disperarii dati-mi un sfat...va rog
  13.03.2006 21:05 
acneea
e groaznic pt. adolescentii care au probleme ..dar dv. ati putea sa luati initiativa sa faceti un program pt informarea tinerilor!!!e tare site-ul!
  13.03.2006 08:56 
acneea
problema cea mai mare a adolescentilor este bineinteles...acneea.multi nu mai stiu cum sa faca in asa fel sa scape de ea.cu ajutorul acestor sfaturi poate vor reusi.va multumim
  12.03.2006 13:10 
cosuri idioate
wow cate chestii interesante si folositoare nam gasit nicaieri atate sfaturi utile MULTUMUM!!!!!!!!
  12.03.2006 12:39 
wow cate chestii interesante si folositoare nam gasit nicaieri atate sfaturi utile MULTUMUM!!!!!!!!
  11.03.2006 09:17 
acneea
as vrea sa aflu cat mai multe despre acnee.eu am 18 ani si am asa ceva de mica(dela varsta de 14 ani)si nu stiu ce fel de creme sa mai ia.am incercat tot felul de creme cunoscute dar care aveau efect pe moment(o luna-o saptamana)dupa care reapareau.la mine nu prea sun cosuri pe fata in schimb am multe pete de la ele.as vrea sa ma sfatuita ce sa iau si inde sa ma mai duc ca sa scap definitiv de ele(sau cel putin treptat.
  09.03.2006 17:47 
accnea
ma bucur ca am putut afla si eu cate ceva despre aceasta boala.am si eu pentru prima data acnee si ma simt rau de tot.am fost la doctor si mi sa recomandat un tratament dar eu cum nu imi permit sa mil iau,nu pot sa inving aceasta boala.de aceea imi doresc foarte mult sa inving acneea dar pozitia mea financiara nu imi permite.catimi va rog un sfat.in zona in care eu locuiesc,sunt doua farmacii iar o farmacista mia promis ca imi va da reteta gratuit.iar cand mam dus la ea a doua zi,si ea mia spus sa merg la ea in aceasta zi,nu am mai putut beneficia de aceasta reteta gratuit.asa de rau mia cazut.si nici in ziua de azi nu am reusit sa-mi iau tratamentu prescris de doctor.am o fata de se sperie lumea de mine.la revedere.astept cu nerabdare un raspuns din parte voastra,va rog frumos.
  08.03.2006 22:37 
acneea pt domnisoara care foloseste yasmin
si eu folosesc diane 35 si sunt extrem de bune SI PT TEN,dar sa nu iei niciodata anticonceptionale fara sfatul unui ginecolog!cred ca petele rosii vor disparea consulta si un dermatolog!ai grija ca dupa ce intrerupi tratamentul s-ar putea sa te UMPII de cosurii
  08.03.2006 21:55 
acneea
trebuie sa mergi la medic dermatolog,
  07.03.2006 18:04 
Astept un raspuns...urgent
Anticonceptionalele yasmin sunt foarte bune pt acnee.EU folosesc asa ceva de 2 luni,si mi s-a ameliorat vizibil...aveam acnee severa,acum am moderata. sunt foarte fericita ca imi trec,dar am o problema:din cate am observat,desi nu au disparut complet cosurile,se vad niste gropite...si nu oriunde,ci pe pometi. Poate e de vina faptul ca atunci cand aveam foarte multe cosuri foloseam alcool mentolat,pentru a se usca mai repede.Deasemenea am si niste pete rosii persistente (4-5 luni),tot pe pometi.Credeti ca e din cauza folosirii alc.mentolat? Voi ramane cu ele?
  05.03.2006 22:57 
despre acnee
consider k treb sa avem cat mai mult grija de noi pt a nu mai avea acnee
  04.03.2006 16:55 
ACNEEA
Acneea este pentru mine o drama.Cand si cum pot scapa de ea?
  04.03.2006 13:00 
ACNEEA
CE POT FACE CA SA SCAP DE ACNEEE,SI DE NISTE BUBITE DE PE SPATE???
  03.03.2006 23:38 
in urma cu doua luni mi-au aparut pe spate cosuri, de care nu am reusit sa scap. nu am mai avut asa ceva niciodata. ce sa fac?
  03.03.2006 19:47 
niste sfaturi
cum sa-ti spun sa nu te demoralizez? de acnee nu scapi prea usor.. in primul rand sa mergi la un dermatolog sa iti spuna exact ce ai... dupa care sa tii minte ca din interior se regleaza totul de cand sunt vegetariana si nu mai mananc ciocolata si mai ales zahar alb, rafinat, cosurile s-au cam dus.. fa o cura cu argila( ia favisan, de la plafar sau chiar din farmacii, pe prospect scrie ce si cum se face) dar tine-te serios de treaba! chiar si mastile cu argila sunt bune! cat despre pusul mainilor pe fata...daca te poti abtine...abtine-te... succes
  03.03.2006 10:21 
ACNEEA
AS VREA SA STIU CUN POT SCAPA DE ACNEE
  28.02.2006 13:53 
acnee
le recomand tuturor celor care au incercat sa trateze acneea cu tot felul de masti creme etc ptr a scapa de ele si nu au reusit in primul rand sa ia penicilina si moldamin in injectii mia recomandat medicul si acum an un ten perfect incercati si veti vedea multa bafta
  27.02.2006 10:44 
alte intrebari
Pentru tenul gras ce recomandati?
  27.02.2006 02:41 
problema mea si a cosurilor
imi place f mult acest articol..am incercat unele sfaturi s sunt perfect adevarate..va multumim ptr sfaturi
  24.02.2006 18:48 
as vrea sa stiu cum sa scap de petele de pe piept si de pe umeri?sunt cosuri mici
  24.02.2006 18:16 
acnea
ceea ce stiam deja, scrie peste tot
  24.02.2006 17:42 
MARFA SUPER TARE ACEST SONDAJ CU TOATE K EU NU SUFAR DE ACNEE
  24.02.2006 14:13 
super tare acum stiu cum sa mananc pt a nu avea mai multe acnee
  23.02.2006 14:50 
acnea
super tare acest articol pt ca am bube mari pana si pe fund
  22.02.2006 15:52 
acneea
daca nu aveti o infectie in sange,incercati produse amway pt tratarea acneei.in general tenul gras are asemenea probleme.aveti nevoie de demachiant,tonic,crema,toate pt ten gras,masca cu argila,tratament pt cosuri.
  22.02.2006 11:18 
Sfat
Buna, Iti recomand in primul rand sa consulti un dematolog si un ginecolog.Ginecologul iti va da Diane 35(anticonceptionale) care va trebui sa le iei 6 luni.In plus iti recomand Seleniu si Zinc de la Harmony Line(pastile) si masti cu argila praf in fiecare zi. Bafta
  21.02.2006 12:34 
acneea
am un fel de acnee si mi-a aparut de 3 luni.Eu am 20 ani.mi s-s spus ca este un microb.am luat tot felul de pastile si creme si nu stiu ce sa mai iau sa imi treaca.nu am mai avut asa ceva pana acum.Va rog sa-mi recomandati ceva sa imi vindec tenul.va multumesc!
  17.02.2006 22:19 
acneea
am acnee de la 21 ani am incercat tot felul de tratamente si creme corect dar degeaba. C E-MI RECOMANDATI?
  17.02.2006 16:22 
este interesant, dar m-ae interesa o clasificare asemanatoare in functie de grupa sangvina
  17.02.2006 00:31 
frumos
este interesant ce ati scris dar m-ar interesa si ce alimente nu avem voie sa mancam
  15.02.2006 20:54 
Este adevarat.de 2 luni consum circa 2l apa si am fata curata .
  15.02.2006 20:15 
pentru acnee
sincer am incercat ceva si mia trecut
  14.02.2006 21:55 
da asa este si eu am fost la mediac si mia zis asta dar va multumesc am sa incerc multumesc
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie