Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2
Obiceiuri nesanatoase care-ti afecteaza spatele
Noiembrie 03, 2009
Durerile de spate se afla printre primele cinci cauze ale spitalizarilor si reprezinta a treia cauza a interventiilor chirurgicale. 56% dintre persoanele afectate spun ca durerile spatelui le perturba activitatile de zi cu zi, somnul si viata sexuala.

Corecteaza-ti postura pentru a scapa de durerile de spate
August 31, 2009
In prevenirea problemelor spatelui, pozitia corecta a corpului joaca un rol foarte important. Avand in vedere ca ne petrecem tot mai mult timp la birou sau in masina, postura are de suferit. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti corecta postura si a preveni problemele spatelui.

Lucrez multe ore la birou. Cum previn durerile de spate?
August 15, 2008
Un scaun "pentru spate" ofera mentinerea celei mai bune posturi la birou si poate preveni aparitia problemelor in viitor. De asemenea, el amelioreaza orice durere de spate actuala.

Exercitii pentru un spate puternic, fara dureri
Mai 14, 2008
Durerile de spate au devenit o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane, indiferent de varsta. Cum poti preveni aceste dureri? Lucrandu-ti muschii spatelui. Un spate puternic este un spate fara probleme.

Stresul si durerile de spate
Ianuarie 31, 2008
Ridicarea greutatilor nu este singura sursa de "stres" pentru spatele tau. Stresul mental sau emotional poate produce aceleasi pagube si cu totii intampinam situatii stresante in fiecare zi.

10 obiceiuri sanatoase pentru spatele tau
Ianuarie 28, 2008
Activitatile de zi cu zi, de la folosirea aspiratorului pana la orele petrecute in fata calculatorului, isi pot pune amprenta asupra sanatatii spatelui tau, mai ales daca nu iti pastrezi o pozitie corecta a corpului.

7 sfaturi pentru a preveni durerile de gat si umeri
Noiembrie 23, 2007
Nu-ti poti misca gatul sau umerii cand te trezesti dimineata? Sau durerea te cuprinde pe neasteptate? Daca este asa, atunci afla ca nu esti singur. Doctorii au estimat ca 7 din 10 persoane vor avea dureri de gat sau umeri la un moment dat.

Sex fara dureri de spate
Octombrie 09, 2007
Este stiut faptul ca durerile de spate afecteaza si viata sexuala, insa deseori se intampla ca persoanele care sufera de aceste dureri sa ocoleasca acest subiect in discutiile cu doctorul.

Sfaturi pentru un spate sanatos
Septembrie 24, 2007
Spatele iti face probleme? Iata ce poti face pentru a-ti pastra spatele sanatos.

Alimentatia si durerile de spate
August 27, 2007
Majoritatea persoanelor nu vad nicio legatura intre alimentatie si durerile de spate. Dar ca si motorul unei masini, corpul are nevoie de o alimentatie adecvata pentru ca muschii sa poata continua sa se miste si sa sprijine coloana. Daca masina ramane fara benzina, motorul se opreste si aceasta nu...

1 2

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie