Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
 
Ce mananc de Craciun daca sunt vegetarian?
Decembrie 21, 2006
Nu intra in panica! Daca te pregatesti pentru un Craciun vegetarian nu inseamna ca trebuie sa te stresezi. Exista o multitudine de retete delicioase la care poti apela. In plus, aceste cateva sfaturi te vor ajuta sa "supravietuiesti" mai usor Craciunului.

Imi permit sa devin vegetarian?
Noiembrie 08, 2006
Se poate trai in stil vegetarian fara suplimente nutritive? Dieta vegetariana iti furnizeaza la fel de mult fier ca una obisnuita? La ce varsta ti-o poti permite fara sa-ti afecteze sanatatea?

8 alimente esentiale pentru fiecare vegetarian
Iunie 27, 2005
De la o inima sanatoasa pana la bunastarea animalelor, exista o multitudine de motive pentru a renunta la carne si a deveni vegetarian. Din punct de vedere nutritional, aceasta trecere afecteaza organismul, deoarece "se trezeste" dintr-odata privat de cei cinci nutrienti vitali: proteine si fier...

A fi sau a nu fi vegetarian?
Iunie 27, 2005
Intr-o goana permanenta dupa vitamine si minerale este imposibil sa nu fi dat din intamplare peste conceptul de vegetarianism si cunoscutele lui tipologii: lacto-ovo-vegetarienii, lacto-vegetarienii, ovo-vegetarienii, veganii, naturistii, fructarienii, pesco-vegetarienii, pollo-vegetarienii.

Nutrienti de baza
Iunie 27, 2005
Multi oameni se gandesc cu ingrijorare ca daca renunta la carne si peste sunt in pericol de a fi deficienti din punct de vedere nutritional. Insa, nu isi are rostul o asemenea ingrijorare, deoarece toti nutrientii esentiali pentru organism pot fi obtinuti cu usurinta printr-o dieta vegetariana....

Tipuri de vegetarieni
Iunie 27, 2005
Vegetarienii care exclud consumarea oricarui produs animal (carne, lapte, oua, branza, miere) sunt numiti vegani sau vegetarienii puri/stricti, cu toate ca unii rezerva acest termen doar in cazul celora care evita pana si purtarea hainelor din produse animale (pielea, blana, matasea, lana).


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie