Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2
Vindeca-te de pustule!
Ianuarie 18, 2008
Mancarea in sine nu iti afecteaza acneea, insa genetica si hormonii pot face acest lucru. Daca in familia ta sunt sau au fost membrii afectati de acnee, exista riscul ca si tu sa fi mostenit aceasta afectiune.

Spune-mi unde ai cosuri, ca sa-ti spun ce te doare
Februarie 25, 2007
Uneori nu este nevoie sa mergi la un nutritionist pentru a afla ce nu este in regula cu propriul regim alimentar. Exista semne ale trupului foarte usor de depistat, care ne spun cum sta situatia ľ totul tine doar de cunoasterea propriului organism.

Alimente care reduc acneea
Februarie 03, 2006
Persoanele care se confrunta cu problema acneei trebuie sa stie ca o varietate de alimente sunt deosebit de benefice pentru a preveni sau a reduce acneea.

Importanta fructelor si acneea
Februarie 03, 2006
Incearca sa consumi o varietate de fructe pentru e beneficia de toate vitaminele si mineralele. Combina-le pentru a prepara sucuri, piureuri, supe sau salate sau pur si simplu foloseste-le pe post de snacks-uri.

Importanta legumelor si acneea
Februarie 03, 2006
La fel ca fructele, o varietate de legume consumate zilnic este solutia perfecta pentru a-ti asigura necesarul de vitamine si minerale. Combina-le in salate sau fierbe-le in abur.

Importanta plantelor si acneea
Februarie 03, 2006
Plantele au puternice proprietati antioxidante, asadar nu este de mirare ca omenirea s-a folosit de puterile lot magice cu secole in urma. Intrebuinteaza-le in salate si supe.

Nucile si acneea
Februarie 03, 2006
Semintele constituie excelente surse de vitamine si minerale pentru o piele sanatoasa si, implicit, un ten curat fara acnee. De asemenea, au un continut bogat de proteine si acizi grasi, asadar pot fi consumate ca si inlocuitor pentru carne.

Semintele comestibile, boabele si acneea
Februarie 03, 2006
Sunt o veritabila sursa de nutrienti. De asemenea, prin macinarea lor sunt eliberati acizii gasi, enzimele si aminoacizii.

Acneea si sarcina
Ianuarie 27, 2006
In perioada sarcinii s-ar putea sa te confrunti cu problema acneei, fie ca ai avut sau nu pana in acel moment. Se intalneste cel mai frecvent in primele 3 luni ale sarcinii, cand nivelul hormonal este in continua schimbare.

Retete care previn acneea
Ianuarie 27, 2006
Cu toate ca tratamentele medicamentoase sunt extrem de eficiente, acestea pot prezenta numeroase efecte adverse. De aceea sanatatea ta poate fi controlata din interior, asigurandu-i organismului o dieta echilibrata.

1 2

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie