Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
1 2
Fii responsabil in viata sexuala! Protejeaza-te!
Octombrie 01, 2009
In Romania, anual, in jur de 29.000 de fete sub 19 ani devin mame, in timp ce alte 17.000 de tinere din aceeasi categorie de varsta decid sa faca intrerupere de sarcina. Statisticile arata ca adolescentii stiu foarte putin despre contraceptie si nu comunica suficient despre acest aspect.

"Ai grija sa nu te arzi!" Fii responsabil in viata sexuala!
August 11, 2009
Cu ocazia Zilei Internationale a Tinerilor, sarbatorita in fiecare tara in data de 12 august, Fundatia Tineri pentru Tineri (TpT) lanseaza a patra editie a campaniei „Ai grija sa nu te arzi!” prin care isi propune sa promoveze comportamente sanatoase si responsabile.

Cand actul sexual si sarcina sunt privite ca o "joaca"
Octombrie 15, 2008
De obicei se spune "sarcina nedorita", dar nu cred ca inainte de a aparea aceasta sarcina la varste foarte timpurii, cineva si-a pus problema dorintei. Ea este efectul neglijentei, necunoasterii, lipsei totale de informatii despre viata sexuala, despre functionarea corpului, despre anatomia si...

Contraceptia la adolescenti: un "must" al zilelor noastre
Septembrie 26, 2008
"Acum doua luni am fost nevoita sa fac un avort. Nu as fi vrut, dar am 17 ani si nu am liceul terminat. M-a durut mult la doctor, dar si mai multa durere este in suflet. Nici acum nu mi-am renevit complet!". Este povestea Florinei, una din cele 17.000 de fete minore care fac avort in Romania anului...

Ghidul zonelor erogene
Octombrie 02, 2007
Barbatii par a fi talentati si experimentati atunci cand vine vorba de viata intima, in special ca visul lor este acela ca o femeie sa aiba initiativa in dormitor (cu toate ca le este foarte greu sa accepte acest lucru).

Cum sa experimentezi pozitiile tantrice?
August 16, 2007
Ideea sexului tantric este de a prelungi si mentine starea de extaz sexual cat mai mult timp posibil. Prin practicarea sexului tantric nu se urmareste eliberarea si un "punct terminus" cat mai repede posibil, ci mai degraba prelungirea placerii sexuale si incercarea de mentine starea de extaz sexual...

De ce facem sex?
August 16, 2007
Te-ai intrebat vreodata care ar putea sa fie raspunsul la aceasta intrebare? De ce facem sex? Un studiu recent efectuat a scos la iveala 237 de motive, de la cele mai sublime pana la cele mai scandaloase. Impartite insa, unele motivatii vin din inima, iar altele din alta parte anatomica.

Beneficiile sexului tantric
August 08, 2007
Sanatatea sexuala poate fi imbunatatita natural practicand sexul tantric. Fiecare cuplu ar trebui sa se bucure de orgasme multiple si puternice, stimuland astfel secretia glandei pineala si pituitara.

Sexul oral: riscuri si precautii
Iunie 27, 2007
Este destul de dificil ca expertii sa determine gradul de risc pe care ti-l asumi practicand sexul oral, din moment ce majoritatea cuplurilor nu se limiteaza numai la aceasta practica sexuala. Fie ca practici sau nu sexul oral, trebuie sa-i cunosti foarte bine riscurile.

Cum se schimba viata sexuala in timpul sarcinii?
Iunie 12, 2007
Nu exista niciun motiv pentru a-ti schimba viata sexuala in timpul sarcinii, doar daca medicul tau te sa sfatuieste sa faci asta. Relatiile sexuale sau orgasmul nu iti vor afecta bebelusul, exceptand cazul in care ai probleme medicale.

1 2

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie