Expertul raspunde | Enciclopedie
Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Shopping
Home > Stil de viata > Shopping > Shopping: produse anticelulita

Shopping: produse anticelulita
Pentru a invinge celulita am pus la "bataie" un program complet care iti sta la indemana din acest moment. 10 sfaturi utile plus cateva produse anticelulita eficiente plus 5 retete stop-celulita intr-un mini-serial anticelulita.

Elancyl - pachet anticelulita "Liporeductor Duo+ CADOU gel exfoliant "
Primavara aceasta ELANCYL face consumatoarelor sale o noua surpriza este vorba de pachetul anticelulita "Elancyl Liporeductor Duo + CADOU gel exfoliant 150 ml".

Astfel, puteti invata, chiar de la specialistul in domeniu ELANCYL, care sunt cei 2 pasi importanti care trebuie urmati in lupta impotriva celulitei, si anume:

Pasul 1 EXFOLIERE (la dus) cu Gelul exfoliant tonifiant Elancyl Celulele moarte impiedica patrunderea in piele a principiilor active, minimizand rezultatele tratamentului anticelulita. Gelul exfoliant elimina aceste celule moarte. Folosirea lui de 2-3 ori pe saptamana este esentiala pentru eficienta maxima a oricarui tratament anticelulitic.

Pasul 2 TRATAMENT ANTICELULITA cu concentratul Liporeductor Duo O singura aplicare pentru 24 de ore de eficacitate. Cu textura sa cronoprogramata, concentrata in cafeina, acest gel elibereaza principiile sale active pe tot parcursul zilei. Rezultate exceptionale in 14 zile de utilizare. Pachetul este acum de ajuns pentru 28 de zile.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie