Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Ingrijirea tenului
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Ingrijirea tenului > Solutii de urgenta pentru frumusete!

Solutii de urgenta pentru frumusete!

Inainte de un eveniment important din viata noastra facem tot posibilul sa evitam eventualele probleme inestetice si sa radiem de frumusete. Dar ce ne facem daca ne apare inoportun un herpes, un cos sau alte probleme? Iata cateva solutii de urgenta!

Frumusete & ingrijire

Pentru un par sanatos si plin de vitalitate consuma vitamine si minerale.
Top Sanatate iti recomanda
·Ce am invatat despre machiaj din "Totul despre sex"
Protagonistele serialului "Totul despre sex" au avut mare priza la public, mai ales la cel feminin, fiind apreciate pentru normalitatea lor.
Cum scapam de herpes?

Ti s-a intamplat sa te pregatesti pentru o petrcere sau sarbatoare foarte mult si in ultimul moment sau cu doar 2 zile inainte sa observi ca un herpes se chinuie sa iasa chiar pe mijlocul buzei de sus? Ce e de facut? Singura solutie este sa stopezi aparitia lui si sa o maschezi.

Asadar trebuie sa ajungi la prima farmacie pentru a procura Zovirax, un unguent extrem de eficient care impiedica aparitia la suprafata a herpesului si ajuta la vindecarea lui in adancime. Daca a aparut chiar in ultimul moment, dupa aplicarea Zovirax-ului aplica dupa fond de ten o pudra deschisa la culoare. Evita umezirea frecventa a buzelor!


O problema uzuala este cea a cearcanelor! Cum scapam de ele, usor si ieftin?

Fierbe 4 plicuri de ceai de musetel, apoi pune-le in frigider timp de 15 - 20 minute si aplica-le pe ochii demachiati timp de 10 minute. Te vei simti extraordinar, iar cearcanele vor fi foarte putin vizibile.
Daca problema cearcanelor este una frecventa ar fi bine sa ai mereu in frigider o masca speciala pentru ochi, pe care sa o aplici timp de 10 - 15 minute dimineata.

In plus, nu uita ca pentru a avea o privire luminoasa si stralucitoare trebuie sa folosesti un fond de ten mai deschis la culoare decat tenul tau, iar anticearcanul la fel! Fardurile pulbere apropiate de culoarea tenului tau iti vor da un aer glamorous!


Un cos iti face probleme?

Daca te hotarasti sa-l storci nu il stoarce direct cu degetele / unghiile, ci cu ajutorul acestora infasurate intr- un tifon umed. Astfel vei evita inrosirea acelei zone si lezarea ei. Dupa scoaterea cosului, foloseste putin alcool si apoi un unguent ca Nidoflor sau Fluocinolon (antibiotic) pentru a evita inflamarea lui. Nu uita sa folosesti peste fondul de ten putina pudra de culoare mai deschisa.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  30.06.2010 13:33 
ten frumos
am un ten frumos
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie