Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Ingrijirea pielii
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Ingrijirea pielii > Revitalizeaza-ti organismul dupa o vara torida!

Revitalizeaza-ti organismul dupa o vara torida!

Odata cu trecerea verii si cu "instalarea" toamnei probabil ca te confrunti cu excesele acumulate pe perioada torida, si anume expunere repetata la soare si obiceiuri de a consuma alimente sarace in grasimi. Este tocmai momentul oportun pentru o schimbare si o revitalizare a machiajului, a pielii si a parului. Pregateste-ti corpul si inima pentru toamna!
Revitalizeaza-ti pielea

Acum este momentul sa ai grija de pielea ta. Foloseste o crema abraziva pentru a exfolia celulele moarte cauzate de impuritatile in urma expunerii excesive la soare si a folosirii diverselor creme cu factori de protectie. O masca hidratanta ii va face foarte bine tenului, adaugandu-i un surplus de catifelare, iar daca este aplicata imediat dupa dus efectul este inevitabil.

Pielea ta este in perioada in care are nevoie disperata de hidratare. Trateaza-te cu o crema puternic hidratanta, cum ar fi crema de noapte.

De asemenea, este indicata o exfoliere a pielii corpului. Un efect benefic de curatare / exfoliere il are zaharul, care este bland, nu usuca pielea si poate fi utilizat pentru orice tip de piele. O piele curata va retine o buna parte din substantele nutritive dintr-o crema si va arata mai sanatoasa si plina de vitalitate. Asadar, adauga pe lista regimului tau de frumusete o exfoliere lunara a pielii.


Detoxifiaza-ti organismul!

Lenea si frivolitatea din timpul verii au condus de cele mai multe ori la neglijarea propriului corp. Detoxifierea lui este cuvantul cheie pentru acest anotimp. Cu ajutorul unei diete minune de detoxifiere, pielea si parul tau vor radia de sanatate, iar tu vei fi plina de energie.

Evita pentru cateva saptamani zaharul, graul si produsele lactate si inlocuieste-le cu legume si fructe proaspete pentru a revitaliza intregul organism. Putin sport nu strica, indiferent de anotimp! Daca vremea este racoroasa si nu iti permite sa faci sport afara, exercitiile de streching sunt potrivite pentru organismul tau.


Da viata parului tau!


Parul tau a fost "torturat" o vara intreaga de soare, sare, clor si vant. Scurteaza-l sau taie-l doar la varfuri, insa nu uita de faptul ca are nevoie de o hidratare intensa pentru a-si recapata stralucirea.

Schimbarea anotimpului poate constitui un motiv in plus de a-ti schimba si look-ul. Daca ai o coafura clasica este momentul sa adopti una mai moderna. Pentru un aspect ingrijit aplica o spuma sau un balsam pentru a controla parul rebel.


Incearca un machiaj nou

Odata cu venirea toamnei, paleta culorilor trebuie sa fie in ton cu temperaturile coborate si vremea mohorata. In trusa ta de machiaj trebuie sa existe neaparat un blush si culori care sa accentueze si ochii si buzele.

Atractia principala o reprezinta ochii. Daca folosesti un rimel colorat, genele tale vor parea mult mai voluminoase. Aplica un fard lichid pentru cearcane si tamponeaza cu putina pudra pentru a otine efectul scontat - o privire luminoasa.

Pastreaza langa tine luciul de buze si o pudra autobronzanta cat mai deschisa.


Fii deschisa la nou!

De obicei, ne incepem anul cu gandul la niste expectative care ne urmaresc pe tot parcursul anului. Acum ca vacanta si concediile s-au terminat trebuie sa fii mai receptiva la nou pentru a-ti indeplini telurile propuse initial.

Trebuie sa te concentrezi asupra unor idei noi care te pot motiva si-ti pot da energia necesara . Este anotimpul cel mai potrivit pentru stabilirea unor planuri "de bataie", deoarece suntem mai motivati in lunile racoroase.
de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  19.01.2006 17:48 
Sunt foarte bune sfaturile date de voi si pt asta va multumim.
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie