Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Ingrijirea parului
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Ingrijirea parului > Remedii pentru parul gras

Remedii pentru parul gras

De vreme ce se scriu atatea despre ingrijirea pe care trebuie sa o acordam parului uscat, este timpul sa ne indreptam atentia si asupra parului gras pentru a intampina problemele pe care ni le cauzeaza.
Cunosti foarte bine rutina pe care o presupune: te trezesti de dimineata, il speli, il coafezi, iar seara o poti lua de la capat daca vrei sa arati decent. Totul pare sa fi fost in zadar, pentru ca nu reusesti nicicum sa ai un par asa cum ti-l doresti. Insa nu iti pierde speranta, urmeaza aceste sfaturi pentru a scapa de stresul parului gras si sa fii mandra ca ai un par sanatos!

Primul pas pe care trebuie sa-l parcurgi in fiecare zi este spalatul parului cu un sampon bland, cu PH echilibrat. Sampoanele pentru copii pot constitui alegerea perfecta pentru o utilizare frecventa, in vreme ce sampoanele pentru parul gras sunt prea agresive pentru folosirea zilnica.

Deosebit de important: aplica balsamul numai la varfuri, nicidecum la radacina parului! Te poti gandi chiar la a-ti scurta parul, lucru care te-ar scuti de "povara" zilnica de a-l spala si aranja. De asemenea, grasimile pe care le consumi trebuie neaparat taiate de pe lista alimentelor sau reduse pe cat posibil, deoarece aceste pot fi eliminate prin glandele sebacee situate la radacina parului.

Evita orice produsele pentru ingrijirea parului care au in compozitia lor silicon, uleiuri, lanolina, precum si cele 2 in 1 care pot fi foarte agresive pentru parul tau, determinad glandele sebacee sa produca si mai mult ulei.


Retete - bucura-te de un par sanatos!

Pudra - daca esti grabita si nu ai timpul necesar pentru a-l ingriji, pudra pentru bebelusi te poate salva rapid. Pudreaza-ti parul, lasa 5 minute sa actioneze si apoi piaptana-l. Rezultatul: pudra va absorbi uleiul, iar parul tau nu va parea atat de incarcat de grasime.

Lamaie si aloe vera - ai nevoie de 1/2 lingurita de aloe vera gel si 1 lingura de zeama de lamaie. Amesteca aceste ingrediente si adauga putin din samponul tau. Spala-te in mod normal pe par cu acesta compozitie, insa nu uita: lasa cateva minute sa actioneze si apoi indeparteaza cu apa.

Frunze de menta - Pune 1 1/2 pahare cu apa intr-un recipient. Adauga un pumn de frunze de menta si lasa-le la fiert pentru 20 de minute. Amesteca solutia si toarn-o peste samponul tau (300 ml).

Masajul - te poate ajuta la exfolierea pielii si indepartarea reziduurilor de ulei. Amesteca 1 lingura de otet de malt intr-un pahar cu apa si adauga putina sare. Foloseste 2 linguri din compozitie pentru a-ti masa scalpul, repetand tratamentul de doua ori pe saptamana. Este foarte important sa lasi sa actioneze o ora inainte de a indeparta cu apa.

Balsam cu extract de henna - amesteca extractul din frunze de henna cu 2 linguri de iaurt si putin zahar pentru a forma o pasta. Adauga putina apa, daca ti se pare ca pasta este prea densa. Aplica amestecul pe par si lasa-l sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care indeparteaza cu apa.

Nasturel (Nasturtium officinale) - planta cu numeroase proprietati (benefica impotriva cancerului, da gust salatelor) datorita vitaminelor si mineralelor sale: fier, zinc si vitamina A. Adauga intr-un pahar cu apa, un pumn de frunze proaspete de nasturel (in cazul in care ai parul lung s-ar putea sa ai nevoie de doua ori mai multe frunze si 2 pahare cu apa) si amesteca bine. Incalzeste compozitia si pune-o la fiert timp de 10 minute, dupa care las-o la rece. Intre timp, spala-te pe par si aplica apoi solutia preparata, lasand-o sa actioneze 20 de minute inainte de a clati cu apa.
de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  15.01.2012 00:23 
par gras
sunt baiat si as vrea sa stiu cum as putea sa scap de parul gras eu am parul mare si tot mi se ingrasa la 2 zile dupa spalare ce sa fac ca sa nu mi se mai ingrase asa de repede
  02.12.2011 15:07 
sfaturi bune
ms moolt pt sfaturi
  12.11.2011 19:02 
si eu am parul grs
mi am facut o masca cu ulei ricin sigalbenus de ou ....ca o maioneza .....o singura data ....si nu se mai ingrasa ....eu dupa ce fecea baie a doua zi trebuie din nou sal spal ....acum nu o trecut 2 zile .....miine trebuie sa fac ....o sa fac tratamentul o data pe saptamina ....o sa va zic cum mai ....este ....
  25.10.2011 21:46 
DFGHJ
DUTE ......................
  25.10.2011 21:45 
ZAMBETUL TAU TREBUIE RIDICAT
PENTRU A NU A AVE UN PAR ASA DE GRAS UITE TREBE SA INCERCI!!!!!!!!!!!!CA SA NU AI UN PAR ASA DE GRAS NU MAI TREBUIE SA IN ATINGI ASA DE DES.CA SA NU IL AI GRAS TREBUIE SA TE SPELI VINERI SI LUNI CU ORI CE SAMPON DE COPII DAR NUMAI DE COPII!!!!!TREBUIE SA INCERCI ESTE FOARTE BUN!!!!!!!!!!!
  25.10.2011 21:33 
cititi neaparat!!!!
oameni buni pentru a avea un par mai sanatos nu trebuie becat sa nu va atingeti parul zilnic si sa va spalati de doua ori pe saptamana vineri si luni asa veti avea un par mai sanatos ca niciodata eu fac asta zilnic si am un par foarte sanatos.
  14.08.2011 07:38 
par gras
si eu am aceeasi problema cu parul dar mi-a spus cineva ca cel mai bun tratament este samponul VICHY . ieri l-am folosit prima data si astept rezultatele. am sa va tin la curent ceau
  01.08.2011 18:39 
tratament par gras
eu am incercat un tratament pentru par gras gasit pe shop.bio-produse.ro. l-am incercat si am fost foarte multumit de el. vi-l recomand si voua daca aveti probleme cu parul gras sau cu matreata.
  07.07.2011 07:22 
S.O.S salvati-mi parul
parul meu este ft gras si nu stiu ce sa mai fac am incercat multe solutii dar in zadar vreau doar sa am parul pe care il aveam inainte...
  29.06.2011 20:25 
par gras
EU MA spal cu capil plus si sunt multumita, ce i drept costa cam 10 euro.aveam la fel prpbleme cu ingrs paruluidar acum am mai scapat, nu mai e asa de grav ca la inceput...
  30.05.2011 22:06 
...
va zic eu solutia , mai bine nu va mai spalati pe cap , sa vedeti ce tare o sa fie , in principal poti sa te speli pe cap si dimineata si seara , nu conteaza foarte mult la femei (sa va tineti de ideea asta ) ca al barbati sunt sanse sa ramana chei.
  30.05.2011 01:44 
par gras
Va recomand samponul I Love Juicy de la Lush, este singurul care m-a ajutat sa scap de aceasta problema
  30.04.2011 22:53 
da, intr-adevar, buna solutie. oare te-ai gandit mult? Banuiesc ca dupa ce te stropesti si masezi zilnic pe par tb sa te si speli pe cap nu? :)) atunci, daca te speli zilnic dupa cum spui, normal ca parul nu mai are timp sa se ingrase. scuza-mi ironia, insa nu pricep logica solutiei tale.
  02.04.2011 07:51 
eu am solutia
SOLUTIA ESTE SA FACETI SEX AN FIECARE ZI IAR LA SFARSITU ACTULUI SEXUAL SA VA STROPITI AN PAR SI APOI MASATI USOR.PROBATIL SI VETI VEDEA IMEDIAT REZULTATUL
  02.03.2011 20:00 
sfat pt par vopsit
zeama de lamaie e foarte buna dar numai in cazul in care aveti culoare naturala. Eu am folosit si imi decoloreaza parul.Am incercat si cu galbenus de ou si da rezultate.
  03.02.2011 12:16 
faci bani usor
• • faci bani foarte usor....doar cu 6lei crista 03.februarie 2011 MONEY FAN CLUB ( bani in perioada de criza ) O modalitate INCREDIBILA DE A FACE BANI MULTI, repede ,usor si legal => Cea mai noua metoda de a face bani pentru romani !!! Obti rapid si sigur pe internet < bani multi > indiferent de varsta , restrictii ( acte sau garantii ) si in mod usor , lucru testat de mine . SALUT ! Ma numesc DAN si am castigat ceva banuti in 3 saptamani , peste 300 RON ! e randul tau !!! functioneaza !!! singurul lucru care iti da incredere cu adevarat !!! vei castiga in mod sigur !!! nu este nici o gluma , crede-ma ! Mii de oameni au ales deja aceasta solutie si duc o viata fara stres, fara sefi si fara grija zilei de maine, iar in continuare depinde numai de tine daca vrei sa citesti aceste randuri sau nu , eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit , iti pot schimba viata ( si portofelul ), depinde numai de tine sa faci bani usor si repede . Crede-ma , am incercat toate metodele posibile dar , aceasta am descoperit ca este cea mai usoara si mai rapida cale prin care poti sa faci o gramada de bani , exceptional de repede si legal , fara nici un fel de conturi , acte sau garantii – merge ! e testat ! tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie textul pana la final . In urma ... ceva vreme navigam aiurea pe internet (probabil cum faci si tu acum ) cand, am descoperit un articol asemanator cu acesta, in care se spunea ca pot castiga milioane in doar cateva saptamani cu o minima investitie de 6.oo lei ( ron ), 6 timbre cu plicuri si , imediat m-am gandit “chestia asta trebuie sa fie o inselatorie pusa la cale de un escroc” dar, curios fiind, am continuat sa citesc articolul unde spunea ca trebuie sa trimit cate 1.oo leu la fiecare din cele 6 adrese, mentionate in articol, dupa care sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a , urmand sa publici articolul la minim 200 de forum-uri / adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese . Pur si simplu ! dupa ce am analizat chestiunea si am discutat cu niste prieteni apropiati ( care au fost si ei atrasi de aceasta modalitate de a face bani ) m-am hotatat sa incerc si eu , la urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.oo lei si 6 timbre cu plicuri ( in viata am pierdut mult mai mult ). Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta acestui aspect legal , asa ca m-am interesat la PTTR ( posta romana ) si mi-au confirmat ca nu este nici o problema din punct de vedere legal . Deci am facut infima investitie de 6.oo lei , surpriza !... ghiciti ce s-a petrecut !!! – intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala ! ERAM ULUIT !!! m-am gandit ca probabil este un vis si totul se v-a opri curand , dar banii au continuat sa vina !!! In prima saptamana am primit 42 lei , la sfarsitul celei de-a doua aveam 117 lei , in a treia saptamana stransesem 3016 lei , si banii continuau sa vina cu repeziciune !!! Cu siguranta a meritat sa cheltui cei 6.oo lei si 6 timbre cu plicuri ( am cheltuit si mai mult la pariuri sportive sau simplele bilete bingo ) . Sa va spun cum functioneaza si mai ales cat de transparenta este metoda de lucru pentru a face o gramada de bani !!! fara nici un fel de obligatie . Totul este “ GRATIS “ pentru a intelege cat mai bine ce ai de facut si ce trebuie sa sti , dupa cum urmeaza : - in primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati textul pentru al avea la indemana ! ACUM VEDETI : PASUL 1 : - iei 6 coli de hartie , scrii pe fiecare din ele “ M-AM ADAUGAT LA LISTA TA “ plus nume, prenume si adresa eventual ( adresa mail pentru corespondenta sau alte noi metode aparute pe net, de a castiga bani legal ) , astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa numele si adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri ( pentru evidenta in avansare scrieti pe aceiasi coala de hartie prima lista cu cele 6 adrese la care ai trimis cate 1.oo leu , dupa care complectezi a doua lista in care esti si tu pe pozitia nr.6 ), acum iei 6 bancnote de 1.oo leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli scrise ( ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure ) , apoi impaturesti fiecare coala ( cat sa intre in plic ) introducandu-le dupa care inchizi plicurile ( vezi lipestele bine ) . Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate , cu numele si adresa ta pe ele – la expeditor ( pentru a ajunge in cotinuare pe forum-uri ) , fiecare din ele continand o coala de hartie scrisa si o bancnota de 1.oo leu , dupa care trimiti plicurile la urmatoarele adrese ( destinatari ) din lista de 6 : 1) Baiasu Marian Danut , Str. aleea Mioritei nr.2 , bl. N-5 , sc.A , ap.19 , Cod postal- 240226 , loc. Ramnicu Valcea , Jud Valcea ; 2) Turcan Stefan , Str. Mitropolit Varlaam nr.1 , bl. 902 , sc.C , ap.10 , Cod postal – 700224 , Loc. Iasi , Jud. Iasi ; 3) Savin Vasile , Str. Varariei nr.18 , bl. A-1 , sc.B , ap.25 , Cod postal – 731217 , Loc. Barlad , Jud. Vaslui ; 4) Moldoveanu Adrian nr.98 , bl.AV-4 , sc.A , et.4 , ap.19 , Cod postal – 900154 , Loc. Constanta , Jud. Constanta ; Scrieti pe plicuri adresele cat mai citet si foarte corect , conform listei de mai sus ! 5) Surugiu Vasile, loc. Supitca, com. Cosula, cod postal – 717063, jud. Botosani 6)Fărcaş Cristina,Jud. Satu Mare Loc. Odoreu str. Vânătoreşti nr. 12 cod postal 447210 PASUL 2 : - acum formezi o noua lista dupa cum urmeaza => stergi din lista pe cel de pe pozitia nr. 1) si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus ( 5 devine 6 , 4 devine 5 , etc…) astfel nr. 6) devine liber , dupa care completizi cu numele si adresa ta aceasta pozitie ( lista noua pe care o scrii si pe coala din plic ) . Trebuie foarte clar sa intelegi ca daca , te vei pune in alta pozitie decat cea de la nr. 6) , vei primi cu mult mai putini bani , pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza si o sa ai si tu ceva maruntis . Pentu a intari increderea in aceasta INCREDIBILA MODALITATE DE A FACE BANI MULTI !!! trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile , deoarece in caz contrar te elimini singur din acest “ CIRCUIT FENOMENAL !!! “ semanand neincredere si ratand astfel una din sansele mari de reusita din viata ta . PASUL 3 : - schimba ce doresti dar, pe cat se poate incearca sa pastrezi textul ( articolul ) cat mai aproape de original pentru a fi pe intelesul tuturor . Acum publica textul la cat mai multe forum-uri / newsgrup-uri ( sunt o groaza pe net ) si , nu uita sa te treci pe lista la pozitia nr. 6) . Iti recomand sa publici textul la un minim de 200 postari dar , cu cat publici in mai multe locuri , cu atat mai multi bani vei castiga ! ( daca vrei poti tine si o evidenta ) . Nu este nevoie sa scrii din nou tot acest text – poti sa selectezi textul cu cursorul mouse- lui sis a il copiezi in memoria calculatorului ( “copy” din meniul “edit” ) ; - deschizi un fisier gol cu “notepad”(“file”…”new”) si inserezi textul , pentru a-ti adauga numele in pozitia a 6-a ( “edit”…”paste” ) ; - salvezi fisierul cu extensia .txt. si acum cauti pe internet newsgrup-uri ( forum-uri on-line , message board-uri , site-uri de chat , de discutii ,etc….) romanesti binenteles , sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si transmiti textul - va recomand sa treceti la subiect un titlu cat mai atractiv , pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri si poate vor fi interesati sa obtina si ei o gramada de bani . GATA ! FELICITARI !!! …nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare postare ( newsgrup ) iar timpul de lucru il faci cum vrei tu si , cand vrei tu . TINE MINTE ! - mai multe newsgrup-uri inseamna mai multi bani , iar daca doresti iti poti pune imaginatia la contributie si vei obtine un lucru SUPERB !!! – totul cu numai un minim de 200 de postari . IATA CUM FUNCTIONEAZA ACESTA MODALITATE – “ BANI FRUMOSI “ : Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile dupa ce ai postat si tu pe net ! Daca vrei poti sa-ti inchiriezi o casuta postala la Oficiul Postal de care apartii , din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi . Te intrebi de ce a-si proceda asa dar , iata urmatoarele CALCULE – REALE : - la un minim de 200 de publicari ( postari ) pe care le-am facut , sa spunem ca primesc 5 raspunsuri ( un exemplu foarte-foarte mic ) , deci am castigat 5.oo lei cu numele meu pe pozitia a 6-a ; - acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare ( si 1.oo leu ) , publica la randul lor minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a , ei primesc cate 5.oo lei iar eu primesc astfel 5x5=25.oo lei , continuind exemplul cu acest numar mic ( 5 ) de persoane care raspund la articol , obtin 125.oo lei cu numele meu pe pozitia a 4-a , iar la pozitia a 3-a voi avea 625.oo lei , urmand pozitia a 2-a cu 3125.oo lei si … DA ! => 15 625.oo lei cu numele meu pe pozitia intai UIMITOR !!! SUPERB !!! si totul numai cu minim de 5 persoane care raspund si , care se multiplica in aceasta FENOMENALA !!! modalitate de a obtine o gramada de bani frumosi , totul numai cu o minima investitie de 6.oo lei , 6 timbre cu plicuri . Initial intocmesti lista ta si respecti pasii de mai sus , fara a incerca sa trisezi , in caz cotrar cum am mai spus “ te vei pacali singur “ si nu vei obtine foarte multi bani , iar ceilalti te vor exclude de pe listele lor dar , “ VESTEA CEA BUNA “ care te va bucura enorm este ca in momenul cand numele tau nu se mai afla in lista “ POTI SA REPETI PROCEDURA “ – iei ultima varianta a articolului ( textul postat ) confruntand si cu evidenta ta personala ( si a celor cu care comunici pe net ) , dupa care trimiti cate 1.oo leu la adresele care se afla in lista , punandu-ti numele pe pozitia a 6-a si reiei publicarea articolului de minim 200 de ori sau daca doresti un castig mai mare poti posta de cate ori vrei tu , totul depinde numai de tine ca sa fi un OM DE SUCCES !!! Am convingerea ca iti poti permite sa investesti 6.oo lei si 6 timbre cu plicuri pentru , a vedea daca merge cu adevarat aceasta modalitate de a obtine legal o gramada de bani si , ca sa va dati seama ca sistemul functioneaza pot spune ca in fiecare zi mii si mii de oameni intra pe internet citind articole , asa cum faci si tu acum !!! dar unii vor spune => “si daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban “ , ce sanse sunt sa se intample asa ceva = ZERO ABSOLUT !!! pentru ca zilnic se alatura pe internet 20.000 – 50.000 de useri , dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi sau cauta ceva de munca si sunt dispusi sa incerce aceasta “ SANSA EXCEPTIONALA “ ce le poate schimba viata in bine ! ESTE CORECTA SI LEGALA ACEASTA OFERTA ? DA ! ABSOLUT ! - ceea ce propulseaza acest sistem , nu sunt numai cei 6.oo lei pe care ii trimitem separat la sase adrese diferite ( 1.oo leu si 1 plic ) , ci micul efort al multimilor de oameni care de pe pozitiile lor fac aceasta munca foarte usoara ( informarea in masa cu ajutorul internetului ) iar la urma , ce este mai frumos ca nimanui , dar absolut nimanui nu ii pare rau ca a dat initial 6.oo lei cu plicuri si timbre, deoarece au castigat ! Iti prezin inca O GARANTIE ! a sistemului : - practic aici nimeni nu iti impune nimic , ci tu singur intelegi aceasta modalitate prin care decizi sa donezi unei persoane din lista , infima suma de 1.oo leu , dupa care informatia o multiplici consumandu-ti din timpul tau minim 30 min.- 1ora / Zi , iar ca EXEMPLU va pot spune ca in toata lumea , inclusiv la noi in tara sunt , sisteme si modalitati de intrajutorare a foarte multor oameni , la care participa numeroase personalitati , artisti , parlamentari si chiar Presedintele Romaniei si care , prin donatiile lor benevole , exprimandu-si deplinul consimtamant , doneaza diferite sume de bani ce revin oamenilor , asa cum se intampla si in acesata modalitate a noastra , in care fiecare donam unul – ultuia infima suma de 1.oo leu , pentru a ne ajuta mai ales in perioada asta de criza , ceea ce este perfect legal si moral de a socializa cu cat mai multe persoane si , a ne face cati mai multi prieteni si cunostinte . Mie inca de la inceput cand am primit aceasta informatie , mi s-a parut foarte OK si logica ,dupa care am decis impreuna cu mai multi prieteni si cunostinte sa intram in acest circuit , pe care unii dintre noi l-au imbunatatit cu propuneri noi , ajungand la forma finala pe care o citesti tu acum . Lucrati “ CORECT , CINSTIT SI CU MULTA SERIOZITATE “ asa cum o fac si eu impreuna cu multe alte persoane si vei avea numai de castigat ! Oricand vrei te poti retrage fara a da explicatii cuiva , dar numai tu vei avea de pierdut si , ceilalti de castigat . FOARTE IMPORTANT : - o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu aceasta modalitate de a face bani cinstit si , nici nu au curajul sa incerce a castiga prin acest sistem inteligent o gramada de bani frumosi , multumindu-se doar sa injure ( mai mult nu pot ) , trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu , dupa care intra in circuit si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca la tine iar , daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti si o sa te feliciti singur ca ai FACUT UNA DIN CELE MAI BUNE ALEGERI din viata ta !!! TE ASIGUR CA NU VEI REGRETA NICI UN MOMENT pentru ca aceasta “ MODALITATE FENOMENALA SI INCREDIBILA DE A FACE BANI “ este 100 % GARANTATA !!! PS. : - In incheiere va pot anunta ca eu si prietenii mei de pe net , suntem in curs de testare a unei noi metode de a obtine bani intr-un mod legal si practic , sistem pe care il folosesc de ani buni marile companii din lumea intreaga si , care le aduc venituri uriase atat lor cat si patronilor , prin simpla metoda a multiplicarii ,secretul fiind informatia primita si exploatata la maxim in scop propriu , putand astfel sa-ti creezi libertate financiara si sa nu depinzi de sefi sau patroni ( o foarte mica parte din veniturile tale banesti “cam cat costa o cartela cosmote de 5 euro” le transformi din venituri pasive in venituri active ) , METODA CE O VE-TI AFLA FOARTE CURAND => 1 – 2 luni !!! Ce poate fi mai simplu si mai eficient decat BUCURIA DE A GASI MODALITATI PRIN CARE SE FAC BANI ! astfel devenind un INVINGATOR !!! putand avea un trai decent si fara grija zilei de maine , ceea ce fac multi altii printre care ma numar si eu , dorind totodata sa va ofer GRATIS !!! aceste IDEI DE MILIOANE !!! TE ROG MAI CITESTE INCA O DATA ACEST ARTICOL PENTRU A INTELEGE CAT MAI BINE ! SPOR LA MUNCA SI SUCCES !!! Multumesc pentru atentie ! O viata superba iti Doresc ! CU DEOSEBITA CONSIDERATIE SI RESPECT IMI IAU RAMAS BUN DE LA DUMNEAVOASTRA
  29.01.2011 22:49 
ulei de masline
ok .am sa incerc si eu chestia cu lamaia....ce pot sa va zic sigur e ca uleiul de masline regenereaza parul,luceste mai mult,si creste mai repede,trebuie sa stai o jumate d eora cu el in par ..actioneaza ca un balsam dupa spalare...il lasa foarte fin..dupa care poti sa iti pui si o masca de par 10 min.pop
  11.01.2011 12:35 
remediu par gras
Dupa ce am incercat o multitudine de sampoane din farmacii si saloane care nu faceau decat sa imi ingrase mai mult parul am descoperit un sampon care se numeste Nanogen Hair Prepare. Acest sampon este singurul care mi-a mentinut parul curat mai mult de 3 zile. Am incercat saptamana trecuta si balsamul Nanogen Daily Volume care mi-a dat un volum super la par si cica in timp ingroasa si firul de par…asta o sa vad in timp dupa mai multe folosiri 
  05.01.2011 01:42 
am gasit solutia miraculoasa!
Recent am descoperit samponul uscat Batiste. Este excelent!!!! In romania nu se gaseste in magazine, dar poate fi comandat de pe cateva siteuri. Eu l-am luat de pe http://samponuscat.blogspot.com/ Parul meu arata ok doar in ziua in care faceam baie. Acesta poate fi utilizat intre 2 spalari de par, pentru a reinprospata parul, fara a-l uda.Este un spray care dupa ce actioneaza cateva minute pe par absoarbe uleiul, eu il folosesc zilnic. Va recomand din suflet acest produs.
  25.11.2010 18:33 
parul gras
f interesant si util
  21.11.2010 12:02 
parul gras
si eu sufer de aceiasi problema ca si toata lumea, ajutati-ma sa scap de parul gras1
  20.11.2010 18:03 
articolul a fost prea putin.eu as avea nevoie d produse pt par pe care as putea sa le procur d la magazin si sa nu coste prea mult
  05.11.2010 16:09 
par gras
si eu am parul lung si moale si gras si trebuie sa-l spal la 2 zile nu stiu ce sa fac
  27.06.2010 00:06 
sfaturi
Multe femei se spala din 2 in 2 zile sau chair in fiecare zi...asta nu va fi de folossss,ingrasa si mai tare parull...mai ales la par scurt..daca il avet lung lasati-l macar 3,4 zile fara sa-l spalati...eu folossesc "cleare" ptr par gras si e bun..nu am incercat cu lamaie sau cv de genul...am incercat cu malai si e bun...oricum bafta..
  18.06.2010 21:12 
HELP ME! AJUTOR! E GRAOZNIIIIIC:((
dumnezeule!,e ingrozitor cum ajunge parul meu sa fie imediat dupa baie:-|...Cand fac baie e ok..cel putin pt 30min'...e dupaaceea stop..se face uleios raau.A ajuns sa imi fie rusine sa ies macar pana la magazin,si decand aceasta problema evit sa mai iau hainele frumoase pe care le am in dulap deoarece imi spun:o sa le iau cand imi fac baie la cap..sa arat cat de cat mai prezentabil:|..sunt la perioada pubertatii am 12ani si8luni..am inceput sa am si acnee care mi-sa intins pe toata fata..nu asta este problema...in legatura cu parul ea este:(( am fost si la dermatolog:(( dar nimic tratamentul mi-a fost de folos pentru o singura spalare:-|...nu mai bagati toate prostiile ca commentu-ri pe acest forum decat daca intradevar aveti solutii eviciente nu mai souneti :"a poi stii eu am folosit head&shoulders"sau nu stiu cum ca astea le stiu si eu si crddeti-ma ca .,cred ca de la magazinul de cosmetice de la mne de la bloc pe toate le-am cumparat:-|....postati decat ce e interesant atat..multumesc fruos astept comentarii noi si de folos;),,sau daca aveti solutii id meu:jst.alle17@yahoo.com
  01.05.2010 21:20 
ndr.
da...pacat ca n-am destula rabdare...oricum, cred ca raman la samponul meu.....
  08.04.2010 22:10 
buna
zeama de lamaie ajuta foarte mult la dizolvarea grasimii de pe firul de par si de pe scalp,este foarte eficienta.incercati!
  07.04.2010 15:01 
frumos
multumesxc mult
  19.02.2010 20:51 
par gras
parul se clateste cu zeama de lamaie,ceai concentrat de menta,ceai de frunze de nuc..rezultatele sunt uimitoare dar trebuie repetat tratamentul in fiecare luna
  15.02.2010 00:45 
SOLUTIA
Deci doamnelor sa ne intelegem, principala problema a ingrasarii parului este alimentatia necorespunzatoare.Desi toate persoanele care se impiedica de aceasta problema sunt atrase de ceva degresant gen lamaie, menta etc , degeaba spalati parul cu lamaie si leacuri babesti, nu faceti decat sa il agresati pe termen lung si sa va bucurati de aspectul degresat pe moment, problema este de fapt la nivelul scalpului si la glandele sebacee ma refer, glandele responsabile cu secretarea sebumului.Nu este asa ca majoritatea dintre voi foloseste apa fierbinte pt a va spala pe cap? :) sunt convins ca asa este.Incercati sa folositi apa mai caldutza deoarece apa fierbinta stimuleaza foarte mult circulatia sangvina la nivelul scalpului si totodata la nivelul glandelor sebacee ceea ce le determina sa secrete mai mult sebum care ulterior ca ingrasa dumneavoastra parul,Totodata la temperatura de 40 50 grade celsius cuticula firului de par se descide iar sebumul in exces patrunde in interior firului de par imbacsindu-l.Apoi renuntati la produsele pe baza de citrice si alte degresante, leacuri babesti si gaz :) incercati sa gasiti un produs cu ph neutru, Va recomand sa folositi produse de calitate daca doriti sa aveti si rezultate, desi usnt mai scumpe decat cele din comert ve-ti vedea si rezultatele dorite. Clientelor cu aceasta problema le recomand KERASTASE SPECIFIQUE , BAIM CLARIFIANT este un sampon pt scalp gras care regleaza excesul de sebum datorina activilor pe baza de menta si eucalipt.Acest produs nu se gaseste in comert, se gaseste in saloanele KERASTASE. Sper sa va fie de ajutor.
  12.02.2010 14:27 
remediu pentru par gras
Parul gras nu mai e o problema pentru mine si asta datorita samponului Onescalp de la Nanogen. Vi-l recomand pentru ca merita incercat!
  08.02.2010 23:19 
ajutor
samponul de copii este o solutie?
  14.01.2010 17:25 
offf parul
parul nu imi sta bine e prea rar. ce fac?
  03.01.2010 18:54 
parul gras
NU STIU CUM SA SCAP IMI ESTE FOARTE GRU MA SPAL DIN 2 IN 2 ZILE
  22.12.2009 17:40 
parul cu un aspect oribil!
si eu am parul gras si nu stiu cum sa scap de acest lucru ...numai mie mi se intampla asa ceva...il spal si in ziua respectiva arata bine...dar a -2-a zi e naspa rau..am incercat tot felul de produse...(parul il spal cu head and sholders special ptr parul gras)
  19.12.2009 13:33 
trebe invatZat!
eu mi lam 0bishnuit mai rar...stiu ca e insup0rtabil sa stay cu el murdar...dar asha il invetzi...inainte ma spalam la 2 zile...in vacantza de vara il tzineam prins si mi lam obishnuit de 2 ori pe sap..a mers...asha ca va sfatuiesc si pe v0i...a si devine uleios si daca stai t0ata ziua cu mana in par...putetzi incerca acum k a venit iarna ca sal invatzatzi...punetzi o caciula si gata:D.n0 sper sa va ajute...:*
  15.12.2009 22:24 
syoss
clar.si eu am parul gras dar problema e ca la varfuri este degradadat.si acum folosesc syoss.Oribill!!!niciodata nu am avut parul intr-o stare mai rea de atat:a doua zi e ca si nespalat dar in acelasi timp nici nu simt mare diferenta la varfuri cum ca mi l-ar repara.nu face 2 bani.Mi-au mai zis niste prietene de dulgon ca este f bun dar nu l-am incercat.
  07.12.2009 16:22 
.
Eu am parul gras si foloseam un sampon numit Dulgon. Nu am mai gasit asa ca mi-am luat Syoss si imi merge f rau dupa el. Parul imi sta lipit de cap a 2 a si pare uleios. Nu va recomand sa folositi samponul ala.
  01.12.2009 16:42 
uita de par gras
Syoss e samponul care m a scapat de aceasta problema. Incearca si vezi rezultatul.
  30.11.2009 13:38 
par gras
Greu tare cu parul gras...Am incercat saptamana asta tratamentul cu lamaie...dar nu vad nici o schimbare.Trebuie sa mai am rabdare,cred.
  27.11.2009 23:30 
OMG....Mam urat d par gras
Bune sfaturile....Am par mediu subtzire sh ma spal din 2 in 2 zile....sai kiar din zi in zi....Asha nu se mai poate:((
  25.11.2009 10:43 
par gras
Eu folosesc samponul Onescalp de la Nanogen si daca inainte eram nevoita sa imi spal parul o data la 2 zile acum ma spal la 4-5 zile(am revenit la normal). Daca v-ar interesa mai multe detalii va las id-ul meu: oana_eu2009
  24.11.2009 04:32 
Dupa parerea mea,cel mai bun sfat pentru un par sanatos ramane igiena.Fiecare este liber sa isi trateze firele de par dupa cum crede de cuviinta,insa vizita la un medic specialist ramane benefica.
  05.11.2009 13:39 
par gras..offffffffffff!!!
offff,eu trebuie sa il spal zilnic!!!!e jale cu el!!am auzit si eu k lamaia ajuta,dar de asemeni k afecteaza firul de par la un moment dat,so take care! am mai auzit,k trebuie lasat asa si invatat sa fie spalat mai rar...no way!cum sa faci asa ceva,knd mai si miroase urat?!poate descoperiti un "leac",astept si eu cu nerabdare.poopik
  18.10.2009 15:51 
par gras
mi se ingrasa foarte repede parul.Va rog spuneti-mi si mie ce sa fac?
  11.10.2009 18:21 
biaa
egreu cu parul gras am inteles ca lamaia face minuni
  08.10.2009 10:50 
parul gras
am parul gras si il spalam o zi da o zi nu..dar de nici o luna m-am vosit...si seara imi spal parul si a doua zi e gras..nu stiu ce sa ii mai fac. oare vopseaua influenteaza parul?
  19.09.2009 22:03 
par gras si cam subtire
buna sunt din tm si am auzit de la multi oameni ca nu e bine sa te speli des pe cap pt ca ti se ingrasa parul si mai repede am vazut acum pe net ca e foarte bine sa te speli pe cap in fiecae zi daca se poate nu mai inteleg ... va rog da-ti si sfatul dv,eu sunt castanie spre blon da par si se vede foarte bine cand am parul uns la fel e si tenul se ingrasa foarte repedeiar tata are aceiasi problema va rog ajutati-ma va mulumesc mult!
  14.09.2009 23:11 
par gras
AM PARUL GRAS IL SPAL LA 2 ZILE AJUTATI_MA
  14.09.2009 23:09 
par gras
am si eu parul gras si subtire cum pot sa fac sa scap de acest chin?
  05.08.2009 23:50 
nu mai imi suport paru
sa ma ajute cineva cu vriun remediu impotriva ingrasari parului
  11.05.2009 21:41 
Sampon uscat - Batiste Dry Shampoo
Solutia ideala pentru imprspatarea oricarui tip de par (mai ales a celui gras)intre spalari, este samponul uscat. Pulverizare, masarea scalpului aprox 30 sec si pieptanare si efectul apare imediat: par matasos fara nici o picatura de apa. Pentru detalii: 0740.90.91.92 sampon.uscat@yahoo.com
  09.04.2009 09:32 
ce sa fac
parul meu s foarte deteriorat. l-am decolorat de 2 ori intro zi....deja 5 luni si nu-si revine...l-am tuns lumatate....plus la asta se ingrasa in toata ziua...nu stiu ce sa fac....
  23.02.2009 16:05 
interesant
mi se pare interesant o sa incerk
  16.02.2009 12:38 
scrie mai sus ?
  06.02.2009 12:07 
parul gras ma enerveaza!
am parul lung si putin . trebuie sa sa ma spal la 2 zile ca altfel mi se ingrasa . ce pot sa fac sa nu se mai ingrase asa de repede????
  15.01.2009 19:36 
par gras
am aceeasi problema par gras. AJUTOR......
  06.12.2008 22:09 
Par gras
Nu mai suport imi este foarte gras parul si este ffff incleios.
  01.12.2008 10:55 
Par gras
Ma spal la 2 zile. Folosesc sampon contra caderi parului. Nu stiu ce sa mai fac cu el?!?!
  17.11.2008 15:10 
Salut:D
Am parul gras si trebuie sa-l spal la 2 zile. Cateodata il las si 3 zile si arata ingrozitor. Momentan folosesc un sampon 2 in 1. Ar trebui sa incetez folosirea??? :|
  09.11.2008 15:43 
Vreau par moale
Vreau si eu parul moale.
  15.10.2008 21:16 
S-a tuns la zero
Fiica mea (19 ani) a incercat fel de fel de tratamente, insa fara niciun rezultat. A avut parul pana la umeri, l-a tuns scurt si degeaba, la 2 zile dupa spalare ii statea lipit de cap. Sambata s-a ras singura. Sper sa nu mai aiba probleme cand ii va creste.
  20.09.2008 19:07 
PAR GRAS
ABIA ASTEPT SA IL SPAL CU LAMAIE. VA MULTUMESC.
  25.08.2008 15:39 
Par gras
Am si eu aceeasi problema si cred ca tratamentul cu lamie e cel mai eficient... succes
  24.07.2008 00:36 
Par gras
Am parul foarte gras, ziua il spal in ziua urmatoare ii la loc, ce ma sfatuiti? Multumesc
  28.06.2008 23:55 
Par gras
Super tare articolul si eu am parul gras si as dori sa stiu cat mai multe despre acest articol. Va pup, Alina
  09.06.2008 15:54 
parul gras
E bun articolul... dar tot nu am inteles daca parul gras trebuie spalat zilnic sau la 4-5 zile... eu am parul lung si sunt in perioada adolescentei... ce imi recomandati? astept raspuns pe mail la quiero_poder2007@yahoo.com Va multumesc anticipat
  19.05.2008 00:02 
Salut ! A incercat cineva samponul pentru par gras de la Hemel?am inteles ca este foarte bun,avand in vedere ca e 100% natural.
  02.03.2008 10:48 
Parul gras
Eu am un par moale, fara volum si se ingrasa repede, am incecat o groaza de sampoane dar fara rezultate poate asa e pentru ca-s la pubertate dar totusi imi pun speranta in diferite sfaturi poate va merge... aaa m-am tuns bob pentru a-mi da mai mult volum dar degeaba oricum trebuie sa-l pun pe bigudiuri mereu ca altfel firele se intorc, acum eu asa vrea sa il las lung si sa-m fac breton si chiar am sa incerc "sa aplic" sfaturile voastre...
  16.02.2008 18:50 
Ajutor
Am parul rar, firul subtire si moale, si se ingrasa foarte repede. Am folosit sampone de calitate si destul de scumpe, de la firme frantuzesti dar nu au dat rezultatele dorite, ce sa fac? va rog sa ma ajutati!
  20.01.2008 21:26 
Am un par gras ajutati-ma. Dati-mi sfaturi.
  20.01.2008 21:23 
Par gras
Am un par gras pe care il spal zilnic. Ajutati-ma sa scap de acest calvar.
  28.12.2007 17:07 
Par gras
Am incercat toate sampoanele din comert, niciunul nu a data rezultat. Parul vopsit blond ajuta mult.
  08.11.2007 20:34 
par gras
eu am incercat tot felul de produse, am fost chiar la medicul dermatolog dar fara nici un rezultat. oricat de mult as vrea sa scap d problema aceasta nu reusesc
  21.09.2007 21:51 
par gras
si eu am aceeasi problema cu parul gras, am incercat tratament de la callos...si e bun..
  01.09.2007 14:54 
par gras rau
am parul foarte gras ce sa fac ?va rog ajutati-ma si alceva nu inteleg dc mesajul meu nu apare alturi de celelalte am trimi s o groaza si nu am priit raspuns ! ajutati-ma
  15.06.2007 15:50 
par gras
parul meu este gras , desi am incercat multe sampoane impotriva parului gras.
  11.06.2007 10:33 
din nefericire
asa cum spuneam am o fetita careia i se ingrasa parul f.repede practic a doua zi seara dupa splare si am luat sampon de copii .din nefericire aceiasi situatie ce se poate face?
  01.12.2006 10:30 
super site!!
ar trebui sa fie mai multe site-uri k al vostru
  02.08.2006 02:20 
sampon
Pe langa remediile recomandate in articol eu va sfatuiesc sa folositi garnier fructis pt par gras.Eu nu sunt nici pe departe fan al acestei firme insa am fost surprinsa de rezultate.Chiar a functionat..Pot sa las parul linistita 3-4 zile fara sa il spal.Si chiar mai mult insa imi place sa l stiu curat..Sper sa va ajute si pe voi
  29.06.2006 13:05 
Lotiune de par cu lamaie
Se stoarce 1lamaie,se strecoara si se maseaza parul cu zeama.Se lasa 15min dupa care se clateste.Se folosesteo data pe luna.Pt.piele sensibila se dilueaza cu1/2ceasca de apa.Opreste produc.sebumului,face parul mai lucios.Succes!
  18.05.2006 13:37 
trebuie sa scap!
din totdeauna am avut probleme cu parul, se ingrasa prea repede, nu stiu ce sa ma mai fac.pt a-mi da volum m-am facut suvite si parca s-a mai schimbat.
  30.04.2006 14:46 
parul gras
am parul gras firul subtire,dar este des.ceea ce nu suport este ca mi se ingrasa repede.voi incerca sfaturile.va multumesc.
  11.04.2006 15:32 
REMEDII PENTRU PAR GRAS
AM PARUL LUNG A FOST DES DAR LUND TRATAMENTE DE BOALA CARE SUFAR MIA CAZUT SI E FOARTE RAR DAR EU NU VREAU SAL TUND.CE AS PUTEA FACE SA MIL ADUC DIN NOU LA NORMAL.SI MI SE INGRASA.VA MULTUMESC
  31.03.2006 22:36 
help!:))
am parul mediu ca lungime, si am volum!nu suport volumul!ce sa fac sa nu mai am volum?:(
  30.03.2006 14:34 
articolul este bun, voi aplica macar unul din sfaturi
  29.03.2006 21:41 
multumesc
chiar avem nevoie de asa sfaturi!!!!!!!!parul meu a luat-o razna de la un timp.mi-ar placea sa citesc sfaturi despre ingrijirea tenului,despre machiaje...
  28.03.2006 18:11 
superlative
Bravo pentru tot ceea ce faceti.Sunteti relaxarea mea de seara.
  24.03.2006 20:36 
Este f. de folos. O sa aplic sfaturile.
  23.03.2006 19:02 
aprecieri
aveti un site foarte bun,ma mir de la zi la zi cate informatii utile aflu prin dvs. V-am recomandat mai multor pers.STITI exact ce trebuie sa dati cititorilor.MIE pers.imi sunteti de mare folos!
  21.03.2006 18:03 
multumire
Sunt niste sugestii utile, sper sa ajute.Mersi.
  20.03.2006 21:58 
rmedii pt par gras
eu am parul moale,cu un fir aproape perfect si straluceste.nu trebuie sa il spal decat la 2-3 zile.desi nu e prea recomndat.nu folosesc tot felu de produse pt cofat pt ca oricat as vrea nu sta ,e prea moale
  20.03.2006 18:52 
multumesc!
ma bucur sincer ca existati,va citesc mereu si va apreciez...am ce invata de la dvs.!
  20.03.2006 17:49 
va multumesc
Vreau sa va multumesc pentru toate sfaturile pe care le dati,pentru ca pe mine ma ajuta f mult!Citesc tot ce publicati si aflu mereu lucruri noi despre cum trebuie sa ma ingrijesc!Multumesc f mult
  20.03.2006 11:03 
par gras
De 2 ani, eu fac dus scotian apa calda-apa rece, de citeva ori la par, si nu se mai ingrasa asa repede, nici nu mai cade ca inainte. Merita incercat!
  20.03.2006 09:29 
sfaturi bune
sfaturile din revista dumneavoastra sunt foarte utile.Le citesc in fiecare zi si de fiecare data descopar ceva nou
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie