Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Terapia familiei
Home > Stil de viata > Psihologie > Terapia familiei > Iubesc un barbat insurat si nu-l pot parasi

Iubesc un barbat insurat si nu-l pot parasi

Exista multe intrebari pe care si le pune o femeie in momentul in care ajunge sa aiba o relatie cu un barbat insurat. Ce implica acest lucru? Frica de a intemeia o familie proprie? Lipsa de responsabilitate? Dorinta magulitoare de a avea statutul de amanta? Sau pur si simplu afli mai tarziu decat ar fi trebuit ca barbatul pe care-l iubesti este insurat?

Psihologie

Da dovada de un maxim de creativitate cu ajutorul metodei Six Thinking Hats
Top Sanatate iti recomanda
·Ce este analiza tranzactionala?
Analiza tranzactionala este, in primul rand, o filosofie, un punct de vedere asupra oamenilor.
"Ce ma fac, pentru ca iubesc un barbat insurat si nu il pot parasi?" Am primit aceasta intrebare de la una dintre cititoarele TopSanatate.ro.

Inca de la inceput trebuie sa spun si voi reaminti de fiecare data faptul ca psihologii nu dau si nu trebuie sa dea sfaturi.

Ei nu fac decat sa identifice problema unei persoane, cauzele care au generat-o si sa o ajute pe aceasta sa ia singura o decizie.

Bineintelesc ca s-au facut multe cercetari privind aceasta situatie, ce consta in aparitia unei a 3-a persoane, numita triada.

Nu exista un cliseu universal valabil la toata lumea care sa explice cauzele care o genereaza; se manifesta des, dar de fiecare data din cauze diferite.


Cine si cum este posibil sa cada in plasa unui "om insurat"?

De ce spun plasa? Numai faptul ca are o aventura sau relatie serioasa cu cineva in afara casatoriei, inseamna ca de cele mai multe ori asa este el, hai sa spunem, in termeni mai populari, "un afemeiat".

Este prea putin probabil ca va renunta la acest obicei daca amanta ii va deveni sotie.

Plasa incepe sa fie intinsa, de obicei, cu plangeri privind situatia "insuportabila" de acasa, sotia care nu-l mai intelege si tipa sau ce alte motive mai gaseste - ca nu sta decat din mila sau pentru copii, ca nu mai dorm de mult impreuna etc.

Este destul de improbabila o marturisire facuta amantei de genul: "ce bine imi este acasa, ce bine ma inteleg cu sotia, ma mai cert si eu uneori ca in orice familie, dar eu vreau doar diversificatie cu tine ca asa este barbatul".

Barbatii, de cele mai multe ori, sunt egoisti si nu sunt multumiti cu "o a 2-a" doar pentru sex si atat, daca se poate sa fie si iubiti, adulati ar fi si mai bine. Barbatii au invatat si ei ca pe o femeie mai trebuie sa o si minti ca sa accepte o astfel de situatie si ca doar ajutorul financiar nu este suficient in toate cazurile.

Totusi studiile au aratat ca nu orice femeie accepta o relatie cu un barbat insurat. Dincolo de interesul primordial financiar sunt si alte elemente - unii psihologi sunt de parere ca aceste femei au un grad scazut de stima fata de sine, care le face sa creada ca ele nu vor putea avea propriul lor barbat si este bine si cu "jumatate". Partea proasta este ca aceasta stima de sine se accentueaza si vor deveni si mai vulnerabile pentru urmatorul barbat.

De cealalta parte sunt acele femei carora nu le pasa si care au o stima de sine prea mare, distorsionata chiar; femei care considera ca orice barbat li se cuvine, indiferent de starea matrimoniala a acestuia. Este mai putin probabil ca acestea din urma vor ajunge sa consulte un psiholog; poate numai in cazul in care toate incercarile s-au soldat cu esecuri.

Tot pe fondul unei stime de sine scazute mai sunt si cazurile in care se confunda iubirea cu nevoia de protectie, tandrete (fenomen intalnit frecvent in perioada adolescentei), proiectia asupra partenerului cu atat mai mult daca acesta este mai in varsta, generata de lipsa tatalui din copilarie (fie prin neimplicare afectiva si/sau educationala, fie prin lipsa fizica efectiva - deces, divort etc.). Sunt si alti factori care pot sa coreleze cu aspectele deja prezentate sau cu acelea de ordin financiar.

De aceea, in cazul unei femei care accepta o relatie cu un barbat insurat, este recomanda discutarea cu un specialist care o va ajuta sa-si clarifice problema nu numai pentru prezent, dar si pentru viitor. Exista riscul sa ajunga sa caute numai astfel de barbati, tocmai din frica inconstienta ca nu poate mai mult - aceasta frica se poate intalni si la femeile foarte sigure pe ele (fara scrupule), doar ca nu-si dau seama sau nu recunosc ca ele nu ar putea avea un barbat neinsurat.

Este mult mai usor sa faci un barbat insurat sa te placa, sa-l ademenesti, pentru ca stii ca barbatii, prin structura lor, nu pot sa stea cu o singura femeie toata viata. Dar acest lucru este invatat si de soti, intre timp, si uite asa se ajunge la un compromis tacit care-i convine barbatului insurat. Daca poate avea mai multe, de ce nu? Important pentru cititoarea care mi-a adresat intrebarea ce a stat la baza acestui articol si pentru toate femeile aflate intr-o situatie similara este este sa cunoasca aceste lucruri, sa fie realiste cu sine si cu ceea ce isi doresc in viata.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  29.01.2012 15:26 
Vorbeati despre judecata lui Dumnezeu si despre faptul ca noi nu ar trebui sa judecam aceste cazuri. Ok, nu emit judecati, cred ca sunt prea plictisita de acest capitol incheiat din viata mea. Tatal meu a divortat dupa 22 de ani de casnicie. Viata bate filmul. Profesorul universitar, care se indragosteste de amanta analfabeta si cu grave probleme psihice (schizofrenie) si divorteaza de sotie. A trait in certuri si violente 10 ani, alaturi de amanta, au facut si un copil, au mai dat si un faliment la firma pe care o detineau, ce mai, adevarata distractie. Intre timp, amanta a gasit o bucatica mai tanara, un barbat in floarea varstei, cu care a decis sa plece in strainatate. A lasat minune de profesor universitar, sa-si creasca plodul singur. Ehe, v-am relatat calma povestea familiei mele. Privesc cu detasare si compasiune spre astfel de cazuri. Nu condamn, suntem liberi sa facem ce simtim cu viata noastra. Asta pt unii insemnand, a se inscrie in minunata ferma a animalelor, si a-si micul dejun direct de la valau.
  27.01.2012 22:49 
si eu iub un barbat insurat
of,viata asta cateodata e ff cruda,cu 10luni in urma am cunoscut un barbat minunat dar insurat pe vremea accea si eu aveam o rel serioasa,la inceput am tratato ca pe o joaca eu niciodata nu mai facusem asta eram curioasa intr-un fel sau altu,la el gasisem respect iubire si protectie ceea ce nu gaseam in rel pe care o aveam cu prietenul meu,la inceput nu ne-am dat nici o iluzie unul celuilat ca renuntam la rel noastre si ramanem noi impreuna,cu timpul am ajuns sa ne iub ff mult si sa nu mai putem sta unul fara celalalt si dupa 10luni am decis sa le spunem partenerilor nostri de viata despre rel noastra eu m-am despartit de prietenul meu cu care ma maritasem in timpul asta,si cel mai penibil moment a fost ca amantul meu a fost la mn la nunta a fost cea mai penibila situatie din viata mea,in fine acum eu am divortat si el este in curs de divort si speram ca sa ne formam o fam impreuna pt ca ne iubm ff multsi am gasit amandoi exact ce cautam.si daca dumnezeu vrea cat de curand visul nostru se va implini
  13.01.2012 11:19 
loool sunt casatorita cu 2 copii si un sot minunat...nush ce mi sa intamplat cu cateva zile in urma am intalnit un barbat care park mia luat mintile intro secunda numai la ewl imi este gandul ..si de la ce mam luat asha tare de la un simpul salut :)) soper amuzant imi poate explika si mie cineva ce si cum se cheama ce mi se intampla pt ca nu ma mai pot concentra asupra familiei mele lam revazut zilnik si simt ca mi se opreste respiratia cand il vad e un barbat soper soper ok am niste fantezii cu el de nu am avut nici cu sotul meu asha ceva ..amintesc ca am avut un singur barbat pana acum ..numai pe sotzul meu ...am aflat intre timp ca tipul nu e casatorit are o simpla relatie cum fak sa scap de imaginea acestui barbat pe care nici nul cunosc abia ce iam auzit vocea si mia si luat mintile =))
  10.01.2012 09:11 
iubesc pe el
eu singura sunt asa situatie am 2 luni de cind am relatie cu unul insurat...sincer am fost maritata dar nu m-am impacat cu primul sot si m-am despartit am venit in tara si m-am angajat la serviciu intr-un colectiv de barbati si asa mi-a fost sa ma tot traga la el ei in fine nu m-am bagat la el in familie el singur a hotarit sa fie cu mine mi-a povestit despre familia lui are 2 copii unul de 12 si 6 anisori e casatorit de la 20 ca ea era insarcinata la 16 ani si au 12 ani decind traesc impreuna nu sunt inscrisi ci cununati...in asa scurt timp asa mam indragostit citeodata sta se uita simi zice ca tare vrea sa se trezeasca numai cu mine si sa fim impreuna e foarte gelos pe mine ma gelozeaza la fiecare pas....a avut multe aventuri si ele se tin de el....stiu ca ma iubeste si ca vrea dar e foarte nervos si acum ini zice un fel peste 30 min alt fel....ne-am despartit numai putin de 4 ori si totdeauna faceam eu primul pas deoarece el e mindru poate sa sufere in el dar nici nu face pasul....dar eu ini calc peste inima si ma injosesc fiindca il iubesc dar unica problema e ca nu are incredere
  07.01.2012 20:17 
dragostea mea este un om insurat
si eu am o relatie cu un barbat insurat de 3 ani aproape la incepu am crezut cai o joaca dar pe parcurs am inceput sal iubesc desi mie destul de greu ca ne vedem foarte rar dar nu sunt nici egoista sa ma gandesc nnumai la mine nu pot sai cer sa se desparta de sotia lui ca au 2 copii si eu sunt mama si stiu mai bine prefer sa sufar eu.cat despre ceea ce spune psihologul da este foarte adevarat nu sunt prima amanta la el este intradevar un afemeiat dar il iubesc
  06.01.2012 22:38 
sunt in aceiasi situatie si credeti.ma ca un barbat insurat poate ajunge sa isi iubeasca amanta,e foarte greu sa renunti oricat ai incerca,tot timpul va exista un fir de gelozie si egoism intre 2persoane care s.au iubit cu adevarat...nu ar trebui sa fim judecate pentru ca avem o relatie cu un barbat insurat...eu mi.am gasit linistea in bratele lui,mi.a daruit ce nu mi.a daruit nici un barbat,in aceiasi situiatie sunt multe femei...e greu sa gasesti pe cineva potrivit;)
  05.01.2012 12:41 
barbatul este privilegiat,unde gaseste poarta deschisa acolo se duce ,depinde de tine fat-o daca mergi mai departe sau nu curvelor voi decideti daca vreti barbati insurati ,painea se mananca felii
  21.12.2011 13:09 
perdere de timp...iluziii...mare greseala
am fost in aceiasi situatie. fetelor nu va amagiti cand Ii este greu in casa sau se cearta in cu nevasta,te chiama si-ti spune ca te iubeste,ca nu mai poate,ca va veni cu tine..... ToaTe CAZZaTE...minciuni prostii. cand Ii este bine uita de tine,cand Iispui de promisiunile ce le-a facut inventeaza scuze...cred ca ma iubit candva...sau cum spunea el,lam facut sa traieasca senzatii ce nu lea trait niciodata,pana la 40,eu am 30,dar nu a vrut niciodata sa-si faca viata cu mine...din cand in cand recunosc ca ma mai suna. ancearca sa imi spuna vb dulci,dar ai tai creaca din start cu intrebari TEAI CERTAT CU EA? TIA REPROSAT POVESTEA NOASTRA? TIaM SPUS CA NO SA TE IERTE...si sincer,...ma bucur ca nu sta bine..stiti cum sunt itliencele?rinfaceano sempre.scot ochii de cate ori au ocazia.Asadar fetelor nu va amagiti.eu recunosc ca lam iubit,si am bagat divort cu fostul meu sot,pt el.asa miam piedut barbatu,si cat a plans saracu sot al meu...acum plang eu,ca el sia facut viata.dar nui nimic ROATA SE INTORCE;ai pregatesc o surpriza amantului meu....DE O SA MA TINA MINTE...
  16.12.2011 09:31 
PFFFFFF....
SI EU AM O RELATIE DE DOI ANI CU UN BARBAT INSURAT ...ESTE FOARTE GREU CA IN MOMENTELE INPORTANTE DIN VIATA TA SA FII SINGURA DEOARECE EL ESTE LANGA FAMILIE
  13.12.2011 20:57 
iubitul casatorit
Buna,ma aflu intr'o situatie asemanatoare.Iubitul meu e casatorit.are 27 de ani sotia lui 23 si au un copil de un an.Imprejurarile in care s'au castorit nu au fost bune..el a incercat sa scape de o relatie avuta,sa incerce sa uite si asa a crezut k poate a ajuns sa se casatoreasca fara sa simta prea multa iubire pt ea.Pe parcurs au aparut probleme neintelegeri si relatia lor a durat 2 ani...el a decis sa se desparta de ea dar a vrut sa astept sa nasca ca sa fie totul bine.Eu am aparut in perioada asta..totul a fost bin.am vb si cand nu ma asteptam am inceput sa vad k deja m'am implicat mult in tot si am ajuns sa ne iubim.Totul a fost bine,cu mici probleme.k restul nu erau de acord cu relatia noastra.El a plect din tara farasa divorteze dar noi totusi am cotinuat relatia ca ne iubim.El nu si'a cunoscut copilul pana ce nu a avut 11 luni knd femeia lui a venit la el.Eu am acceptat sa vina ca sa il cunoasca..eram de acord.Femeia lui a aflat de noi si de faptul k ne iubim si nu vrea sa divorteze nici sa mai plce de langa el.Pt el e greu sa o alunge sau sa o abandoneze ca e vorba de copilul lui..de cand a venit ea am avut multe certuri,stres si simteam k ne indepartam.Am ajuns de multe ori la concluzia sa ne despartim k el nu imi poate promite sa mai fim impreuna k sotia lui nu vrea sa il lase.Eu nu puteam sa accept lucru asta pt ca il iubesc si simt k si el ma iubeste dar e in acelsi timp greu k e copilul cum la cunoscut sa atasat foarte mult de el si toate s'au complicat si mai mult.Si ma gandesc si la acest lucru,k nu am dreptul sa ii rapesc oportunitatea de a creste alaturi de tatal lui,dar am vb de multe ori cu el si mi'a zis k relatia lor nu mai funcioneaza si k nu o sa poata sa traiasca cu ea k nu o iubeste nu o rea in preajma lui,pt el e doar mama copilului si mi'a cerut timp sa rezolve totul..dar am asteptat 2 ani de zile sa rezolve si tot nu sa rezolvat.Il iubesc din toata inima dar in momentul de fata nu sunt fericita,sunt in stres mereu de multe ori ajung la concluzia sa renunt la relatia mea cu el dar nu pot si n u inteleg dc...reusesc cateva zile sa nu vb dar dupa aia vb si totul revine la normal..Nu stiu ce sa fac..sa continui sa astept sau sa renunt?E greu sa spun asta..stiu k nu aveti cum sa imi dati decizia corecta dar as vrea pareri..sugetii care sa ma ajute sa rezolv problema.Eu am 20 de ani sunt tanara stiu k as putea sa trec peste dar il iubesc enorm de mult dar de multe ori nu sunt fericita cu el..realizez k nu imi face pe plac..de multe ori ma raneste si nu e in stare sa recunoasca..imi zice doar te iubesc si crede k cu asta rezolva,am vb de multe ori cu el dar e asa de incapatanat si nu intelege nu stiu ce sa mai fac.Viata e asa de complicata si eu as vrea sa mi-o simplific.
  03.12.2011 21:25 
si eu am o relatie cu un barbat insurat
nu stiu ce sa zic.am o relatie cu un barbat insurat de 2 ani si nu nu pot renunta la el.nu are o situatie financiara foarte buna si nici eu,nu pot sa zic k suntem impreuna din interes ne bucuram de fiecare clipa,lucram impreuna.eu sufar foarte mult el nu zice nimic nici de sotie nu imi vb niciodata si nici de ce simte pt mine.de multe ori ne certam k nu stiu ce gandeste ce simte.si povestea e lunga poate o sa am timp sa va povestesc tot
  04.11.2011 13:30 
cum sa caut o amanta
toti barbati si femei cand nu ne mai simtim iubiti sau atrasi de persoana de langa noi an cepem sa cautam . iar asa fac eu acum ancerc sa caut pe cuneva care sa ma iubeasca si so iubesc dar pacat ca am un copill si nu ma andur sal las ca miam dorit din tot tea una sa am copill.dar asta e
  27.10.2011 19:38 
cum sa opresc situatia?
fetelor...nu stiu cum de am ajuns si eu in aceeasi situatie,pe care o analizam inainte cu amuzament(dat fiind, faptul ca sunt avocat si intalnesc mai mereu cu cupluri ce se despart din aceleasi motive)...si nu stiu cum de mi s-a intamplat sa ma indragostesc de un coleg de al meu(ambii suntem casatoriti)iar pe zi ce trece atractia dintre noi e din ce in ce mai mare:(( im i iubesc si sotul mult,nu am avut relatii intime ,nici intalniri in afara locului de munca si tot ce caut este sa ma rup cumva de aceasta poveste,aceasta tentatie ce simt ca e mult mai presus decat mine.pe de alta parte,nu ma vad vreodata sa imi insel sotul...e atat de greu sa nu ne strangem de mana....sa nu ne sarutam cu ardoare...e totul in faza incipienta si mi-e groaza sa ma gandesc ca poate,in viitorul apropiat, mi-as dori sa mai pot da timpul inapoi,la momentul acesta, in care ma aflu si sa-mi gasesc puterea de a pune capat acestor sentimente.e cel mai rau cand esti si coleg de servici,ca esti nevoit sa il intalnesti mereu.am fost mereu curtata,dar nu am crezut ca voi cadea in "plasa" unui barbat, in afara de sotul meu,care ma iubeste nespus.nici nu stiu de ce am scris aici...poate pt. a ma descarca putin...pt. ca nu caut sfaturi,stiu ce ar trebui sa fac si ce ar fi mai bine...dar e atat de greu cand ceva pune stapanire pe simturile tale, fara sa iti dea puterea de a te impotrivi..."ceva" atat de dulce si de invaluitor...
  27.10.2011 19:33 
buna seara
de un timp devreme sotul meu iubeste alta femeie si noi sintem castoriti de un 1an si si avem un copil impreuna si face un an copilasu,acum sint insarcinata cu al doilea mie greu sa stiu ca e cu alta si pe pe mmine nu mai are afectiune care o avea inaite mie greu sa stiu ca vorbeste cu ea la tel si spune ca o iubeste si tipa e insarcinata cu el mie greu.viata mea e distrusa eu am numai 19 ani si el are 29 ani si mie frica sa nu ma lase cu 2 copii ca eu nu cu ce sai intretin mie foarte greu cand spune ca sint deformata si urata mie greu vreau sa ma ajutati va rog din suflet
  21.10.2011 12:28 
CVB
ASDF.HFDSSX,BGRDX,JYRESCGBB.BVFDD
  21.10.2011 12:26 
si speranta moare
Am trait 3 ani cu speranta ca intr-o zi va sti ce vrea cu adevarat,l-am pus sa aleaga intre mine si sotie ca sa-mi dau seama cat de pregatit este sau daca o sa faca ceva si pentru noi....atunci speranta a murit,mi-am dat seama ca mi-am pierdut timpul si am fost mintita cu nerusinare.Eu l-am parasit cu toate ca il iubeam si inca il iubesc la fel de mult dar nu ma puteam mintii la nesfarsit.Totii sunt niste lasii si ei si sotiile lor care se complac in niste casatorii din obijnuinta,mai devreme sau mai tarziu daca nu sunt eu este alta.Fetelor nu-i lasati pe nemernici sa va minta chiar daca credeti ca situatia voastra este altfel va mintiti singure.SFAT rupeti voi relatia nu-i lasati pe ei sa o faca osa va fie si mai greu.
  13.10.2011 14:32 
ce sa aleg
si eu sunt in aceasi situatie ca multe dintre voi dar de 2 ani ma tot gandesc merita sau nu?
  11.10.2011 22:59 
nu e bine ce faci
parerea mea e ca ar trebui sa te dai la o parte.sotia mereu o sa fie p primul loc.daca ai putina demnitate o sa lasi familia in pace, daca nu vrei sa fii mereu "a doua"
  11.10.2011 22:35 
sa fii amanta e o umilinta
o femeie nu ar trebui niciodata sa se uite la barbatul alteia, indiferent de situatia financiara sau de iubire.mi se pare umilitor sa traiesti ca cea "de rezerva", de pe locul 2 si sa incerci sa distrugi familia cuiva.asemenea femei ar trebui impuscate, dupa parerea mea.
  07.10.2011 23:00 
hmmm
eu sunt intr.o relatie cu un baiat,nu e casatorit .are 23 de ani dar este intr.o relatie cu alta fata ,iar eu st pe post de amanta.eu il iubesc st de vreo 8 luni impreuna si pot sp ca nu mai pot renunta la e,dar nici sa mai rezist cu gandul ca e si cu aia.
  02.10.2011 14:38 
NU IMI INSEL SOTIA
Eu am 45 de ani si am o sotie de 20 de ani si un bebelus romani sunt idioti, eu sunt CEH si eu niciodata nu am inselat pe cineva pe care iubesc nu pot insela, sunteti niste curve idoate si alti nu stiu kum poate sa isi insele sotia, fratilor ce gasiti la altele? da stiu in pat, pai fa si k ea anal oral si toate alea si ai sa vezi ce familie fericita o sa fiti. eu imi iubesc sotia si nu as putea sa o insel e chiar daca nu arata k Pamela ea pentru mine je totu, asa ca proastelor vas da peste nas lasati barbati la altor femei in pace
  14.09.2011 17:40 
il iubesc pe fostul
tin sa va spun k si eu iubesc un om insurat.si tocmai k e fostul meu prieten...il iubesc enorm si nu il pot uita chiar dak e casatorit cu alta!o sa lupt pt el...pana o sa fie din nou in bratele mele!!!
  11.09.2011 01:16 
Iubirea nu e un pacat!!!
eu sunt mai mult sau mai putin in aceeasi situatie ca multe dintre voi... Dar eu stiu ca el ma iubeste,eu il iubesc si voi lupta pana la capat!Inimi nu ii poti porunci,nu poti sa spui pe asta il iubesc pe asta nu! Iar voi sotiile cele care ne faceti proaste,curve,parasute...v-ati intrebat vreodata de ce barbatul vostru a ajuns in situatia de a-si face o relatie (si spun o relatie,nu doar aventuri,pt ca aventuri au toti pana la urma) cu alta femeie,nu v-ati gandit ca chiar voi i-ati indepartat,prin simplu fapt ca nu le intelegeti punctul de vedere,hobiurile,sau ca faceti gura pentru ca cheltuie cativa lei in plus??? Barbatii insurati nu sunt fiinte interzise,poate da s-au insurat au iubit,au crezut ca totul va fi frumos,dar dupa ani de zile si-au dat seama ca ceva scartaie,aici nu sunt ei vinovati,poate este vorba de multe alte lucruri!Va este usor sa aruncati vina pe noi AMANTELE,este mult mai usor decat sa va dati seama ca voi sunteti cele care gresesc!Si poate ca daca nu va lasa ca sa isi inceapa o noua viata cu femeia pe care o iubeste,este ca va respecta prea mult,sau ca ii e frica ca femeia langa care a stat atat timp sa nu ajunga sa cada in depresi si pe la spitalul de nebuni!Pentru ca voi NEVESTELE care nu stiti sa ii tineti langa voi,cand va spune ca va lasa inebuniti amenintati ba cu copii,ba ca va omorati!Nu aveti caracter!! Preferati ca el sa stea cu voi si sa se gandeasca la alta!!!Daca el mie mi-ar zice maine ca vrea sa isi refaca familia l-as lasa si nu l-as mai cauta niciodata in viata mea!Dar ei cand i-a zis ca vrea sa o lase ca sa fie cu mine a facut un teatru de zile marii!Asta e diferenta dintre AMANTE si NEVESTE,care defapt nu sunt decat 2 caractere diferite!Asa ca nu mai judecati voi lumea aiurea,nu mai jicniti fara rost! Sa tineti minte ca daca un barbat este insurat asta nu inseamna ca nu are sentimente!!! Singurul lui pacat este ca sa grabit cu insuratoarea si nu a asteptat ca viata sa ii aduca adevarata jumatate!!! Eu il iubesc el ma iubeste si asta nu este pacat!!!
  09.09.2011 04:19 
Si eu iubesc un baiat cu prietena de 5 ani!:((
Am 16 ani.El are 21!Ma cunoaste de cand aveam 5 anisori!Mi-a fost ca un prieten....ca un frate...cu timpul am inceput sa ne indragostim unu de altul....in timp ce el statea cu o fata de 5 ani de zile....imi dadea sperante si mie...dar nici pe ea nu o putea lasa..m-a facut sa ma indragostesc de el pe zi ce trecea....am facut 4 luni impreuna..am trecut peste...vb la telefon k ea de fata cu mine...cand nu eram impreuna ea dormea la el...el la ea...imi dadea mesaje ca nu poate vb k e k ea....sa nu il mai sun....k ma suna el....mi-a spus sa imi fac si eu un prieten ca sa nu fie el mai presus...dar nu am putut..nu imi pot lua gandul de la el.nu e bne ce fac....prietena lui nu mi-a gresit cu nimik..eu akum de ce sa ii fac asta?o pustoaika ka mne...sa vina si sa i-l fure?pt ce.....dar uite ca cu toate asta...eu tot il iubesc!
  20.08.2011 18:57 
nu stiu daca e insurat...
Buna fetelor!Umblam pe net cautand cred o solutie la problema mea si am dat de forum-ul asta.Eu am 23 de sni sunt casatorita si sunt impreuna cu sotul meu de aproape 5 ani.El este o persoana mai rece, nu e afectuos, iar despre sex...Daca avem relatii intime de 4 ori pe luna e mult.La inceput am crezut ca ma inseala, dar mi-am dat seama cu timpul ca asa este el.Am incercat sa discut cu el sa mergem la un medic impreuna dar e prea mandru cred si bineinteles ca m-a jignit si m-a facut sa ma simt prost doar pentru ca imi doream sa fac dragoste mai des cu sotul meu?!?! Si uite asa m-am resemnat, sau cel putin asa am crezut eu...Pana acum l-am inselat de vreo 4 ori, iar ultima oara mi-a pus capac.M-a pus dracul ca dumnezeu nu cred ca avea cum sa ma incurc cu un coleg de la munca, mai mare cu 24 de ani decat mine, are fata de varsta mea.El mi-a spus ca e divortat, dar eu banuiesc ca totusi e intr-o relatie cu cineva.M-am atasat foarte tare de el si nu inteleg de ce.Intr-adevar sexul e extraordinar, dar si cu altii a fost.Si el este rece, si f incapatanat.Asa ca am sarit din lac in put.Eu sunt asa atasata de el incat as fi in stare sa-l parasesc pe sotul meu doar sa raman langa el...Acum ne-am certat prin niste mesaje, si chipurile el s-a suparat pe un nimic iar acum de 2 zile e in silentio stampa.Eu sunt disperata, simt ca ma sufoc fara el, il iubesc si dorul de el ma arde.Nu inteleg ce se intampla.M-a mintit ca ma iubeste?Nu stiu ce sa fac.Ajutati-ma.
  14.08.2011 13:47 
iubitul meu e casatorit
tin sa va spun ca si eu am o relatie cu un barbat insurat,e casatorit cu o femeie in varsta de 23 an,eu am 18,e a doua sotie a lui si are un copil cu ea,iar din prima casatorie are 2,sa va spun sincer nici eu nu stiu ce iubesc la el,el are o siuatie financiara extrem de buna dar paraca totusi nu asi vrea banii lui,recunosc la inceput am pornit cu ideea ca e o relatie bazata doar pe partea financiara in shimb lucrurile nu am mers asa cu am vrut,recunosc ca daca as avea bani nu as fi cu el dar nu stiu ce sa fac,cum imi dau seama daca ceeace simt e iubire sau doar o rel legata de anumite interese.oricum o sa fac tot cemi sta in putiina sa fie doar al meu chiar daca asta va fi ultimul lucru pe care am sal fac....
  25.07.2011 15:00 
NU SE MERITA
Mare greseala. Credeti-ma. Si eu sunt in aceeasi situatie, am ajuns sa-mi fie sila de tot. Nu mai pot și vreau sa scap definitiv de el. Imi pare rău doar de timpul pierdut.
  18.07.2011 07:44 
viata alaturi de un barbat insurat e... o adevarata telenovela!
povestea mea incepe asa... recent intoarsa din strainatate,am iesit cu un amic/potential iubit-credea el,sa ne distram.era in compania catorva amici,si prietene. mai retras,undeva am observat un barbat ce parea suferind.am ajuns sa imi povesteasca viata lui..un barbat puternic,inselat de nevasta!am facut pe consilierul matrimonial si m-a rugat ca a doua zi sa ne vedem sa il cosiliez din nou.sa fiu sincera,nu ma vedeam vrodata langa un barbat ca el!!dar m-a fermecat prin faptul ca imi vorbea si se purta frumos cu mine,si mai ales pentru ca stia cand sa imi zica da sau nu.ne vedem in fiecare zi,ne petrecem zile si noptii impreuna..nevasta nu mai locuieste cu el,doar copilul,care chiar ma place,imi spune zi de zi ca ma iubeste,aparent e totul minunat...doar ca,e totul putin prea serios!sunt o fire independenta,sunt tanara si vreau sa ma distrez (el are dublul varstei mele),am inceput sa imi construiesc o cariera..si simt ca locul meu nu e acolo!il iubesc,ma iubeste,ma respecta,dar simt ca ma sufoca!familia lui (ca a mea nu stie) e impotriva noastra.au incercat chiar sa imi faca rau,dar el a infruntat pe toata lumea,si face lucruri nefiresti ca sa fim impreuna! toata lumea ne haituieste,iar el se izoleaza si planuieste viitorul nostru..sunt intr-o situatie ciudata!inca nu a divortat,si nu vreau sa o faca!el imi spune ca e din cauza ei,dar eu stiu ca nu e chiar asa..incepe sa fie prea mult pentru mine!el nu era asa cand l-am cunoscut..era libertin,acum e foarte gelos,era indiferent,acum ma copleseste cu dragoste,se vedea si acu alte persoane,acum ne izolam!suntem mereu numai noi!am incercat sa plec departe,dar a venit dupa mine..il iubesc,dar stiu ca nu va dura relatia noastra.vreau barbatul de atunci,dar el imi spune ca s-a schimbat deoarece iubeste (pe nevasta lui nu a iubito niciodata,fapt confirmat de toata lumea,inclusiv familia lui).in curand va trebui sa iau o hotarare...iubirea sau cariera!daca pana acum 2 luni stiam exact,acum sunt confuza! fetelor,va doresc sa fiti iubite,cel putin cat sunt eu,si sa faceti cea mai buna alegere pentru voi!
  18.07.2011 03:11 
pierdere de timp
TRAIESC DE UN AN DE ZILE CU UN BARBAT INSURAT;EL ESTE DOMINICAN EA ESTE TURCOAIACA:EA NICI MACAR NU E NEVASTA LUI PRACTIC;EL ARE 4 COPII CU 4 FEMEI DIFERITE:SI EA CA SI MINE LA SUFLAT ALTEI FEMEI SI ACUM SE FACE PE FEMEIA CUMINTE SI PE VICTIMA.EL MA IUBESTE SUNT CONVINSA DAR E LAS.CU ULTIMA;TURCOAICA ARE UN BAIETEL DE UN AN SI MA MINTE DE UN AN CA O LASA DAR CA II E MILA DE COPIL;EU AM FOST GRAVIDA CU EL SI EL ISI DOREA COPILUL F MULT DAR L AM PIERDUT,NU STIU CE AR FI FACUT EL DACA SE NASTEA ACEL COPIL?M AR FI LASAT CA ACUM SINGURA IN CASA PLANGAND??NU STIU CE SA MAI FAC DAR NU MAI POT SUPORTA SA FIU AMANTA,EL IMI CERE TIMP MEREU IAR EU L AM CREZUT PANA ACUM CAND MI AM PIERDUT INCREDERE RABDARE TOT...II SPUN MEREU CA PIERD TIMP DIN VIATA MEA CU EL IAR EL SPUNE CA NU E ADEVARAT CA EL VA RAMANE CU MINE.MINCIUNA!!!SI DACA VA RAMANE IMI VA FACE LA FEL SI MIE...NU STIU CE SA FAC SA POT RENUNTA LA EL,STIU CA NU E BINE NU SUNT FERICITA DAR NU L POT LASA!!
  18.07.2011 03:10 
pierdere de timp
TRAIESC DE UN AN DE ZILE CU UN BARBAT INSURAT;EL ESTE DOMINICAN EA ESTE TURCOAIACA:EA NICI MACAR NU E NEVASTA LUI PRACTIC;EL ARE 4 COPII CU 4 FEMEI DIFERITE:SI EA CA SI MINE LA SUFLAT ALTEI FEMEI SI ACUM SE FACE PE FEMEIA CUMINTE SI PE VICTIMA.EL MA IUBESTE SUNT CONVINSA DAR E LAS.CU ULTIMA;TURCOAICA ARE UN BAIETEL DE UN AN SI MA MINTE DE UN AN CA O LASA DAR CA II E MILA DE COPIL;EU AM FOST GRAVIDA CU EL SI EL ISI DOREA COPILUL F MULT DAR L AM PIERDUT,NU STIU CE AR FI FACUT EL DACA SE NASTEA ACEL COPIL?M AR FI LASAT CA ACUM SINGURA IN CASA PLANGAND??NU STIU CE SA MAI FAC DAR NU MAI POT SUPORTA SA FIU AMANTA,EL IMI CERE TIMP MEREU IAR EU L AM CREZUT PANA ACUM CAND MI AM PIERDUT INCREDERE RABDARE TOT...II SPUN MEREU CA PIERD TIMP DIN VIATA MEA CU EL IAR EL SPUNE CA NU E ADEVARAT CA EL VA RAMANE CU MINE.MINCIUNA!!!SI DACA VA RAMANE IMI VA FACE LA FEL SI MIE...NU STIU CE SA FAC SA POT RENUNTA LA EL,STIU CA NU E BINE NU SUNT FERICITA DAR NU L POT LASA!!
  14.07.2011 12:49 
sunt indragoatita!!!!
Mam indragostit in urma cu 4 sapt . de un barbat insurat.estecu 20ani mai mare ca mine.el nu are copii dar sta cu nevastasa din mila si ca nu are unde sa se duca.sunt inca minora.ea nu poate sa faca copii.el isi doreste acest lucru foarte mult ,bineinteles nu o sai fac eu acum un copil.poate pe viitor.am incercat sa ne despartim.nu am pututsa stam unul departe de celalalt.ne iubim foarte,mult.CE SA FACEM???
  14.07.2011 12:39 
sunt indragoatita!!!!
Mam indragostit in urma cu 4 sapt . de un barbat insurat.estecu 20ani mai mare ca mine.el nu are copii dar sta cu nevastasa din mila si ca nu are unde sa se duca.sunt inca minora.ea nu poate sa faca copii.el isi doreste acest lucru foarte mult ,bineinteles nu o sai fac eu acum un copil.poate pe viitor.am incercat sa ne despartim.nu am pututsa stam unul departe de celalalt.ne iubim foarte,mult.CE SA FACEM???
  04.07.2011 19:55 
INSURAT, IUBESC,,,,,ADEVARAT O FATA
Sunt casatorit....da! sunt casatorit si iubesc o fata si ....ce vina am ca m-am indragostit. are cumva dragostea vreo limita de varsta sau de situatie familiara, sau financiara.... va spun eu am 45 ani si nu are ....cand se intampla se intampla!. nu o mint , o iubesc sincer, iar pe sotia mea, o respect! da ...o respect, dar numai e nimic intre noi, traim asa sa ne fie bine, si ATAT! daca m-am casatorit la varsta de 23 ani si nu stiam ce este casatoria, nu mi-a explicat nimeni definitia CASATORIA! ACUMA cand sunt matur si vreau o casatorie cu fata care o iubesc si stiu ce inseamna casatorie...PE VIATA , iubesc si vreau persoana care ma potrivesc din toate punctele de vedere, ....ce vina am ? ca sunt casatorit si TREBUIE SA STAU CU SOTIA MEA , PENTRU ALTII. pentru parerea lor. dar ce stiti voi, sa va da-ti cu parerea , situatile sunt atat de misterioase incat nici nu va puteti imagini....dar va da-ti cu parerea. ce vina am eu ca mai sunt barbati casatoriti si vor o amanta....nu suntem in aceiasi oala. si nu puteti generaliza. asa ca lasati-o parerile d-voastra daca nu aveti experienta, ... citesc atatea mesaje negative despre barbati casatoriti , dar .....nu suntem la FEL. sunt situatii si situatii,. eu m-am indragostit de o fata de 30 ani, si sotia mea mi-a zis ca nu o intereseaza ce fac eu. doar banii pe care ii aduc. ea nu munceste, cheltuieste. in decursul anilor am observat ca avem opini diferite si stiluri de viata diferite, si am incercat sa gasim un numitor comun ...dar ea are personalitate. asa este si nu se schimba. in romania daca divortezi ...se spune ca esti afemeiat. nu ca relatia nu mai merge, ..rade lumea...! am vrut sa divortez si ...stupoare ....ma iubeste si sa nu o las! si....daca divortez pentru ca am gasit o fata care din toate punctele am vazut ca ne potrivim...o sa zica lumea ca mi-a sucit capul. daca nu o gaseam stateam casatorit si credeam ca toate femeile sunt la fel..si doar MUNCEAM! va rog nu mai va spuneti opinile lasati specialistii sa-si faca treaba si nu mai aruncati cu noroi. pentru ca sunt situatii si situatii in care e foarte greu de explicat si mai ales ca ..vad ca aveti 20=25-30 ani. la varsta asta abar nu aveti ce va rezerva viata! IUBESC SUNT VIU SI IMI VREAU JUMATATEA! dar nimeni nu o sa zica ....FA-O! DIVORTEAZA! NU!...O SA -MI ZICA CA SUNT UN AFEMEIAT! In viata mnea am avut 4 fete, si nu am alegat dupa ele , dar m-am casatorit ca toti o faceau si mama imi spune ca eu ce fac? m-am casatorit de dragul lumi! acuma cand realizez ce inseamna un partener pe viata, e tarziu ....pentru ca am pe frunte ...CASATORIT! stiti ce sunteti ....nu,....nu vreau sa ma cobor la nivelul vostru...nu ..pentru ca atunci sunt ca voi..RAI! IUBESC SUNT IUBIT SI AM SA DIVORTEZ INDIFERENT CE ZICE LUME , SI AM SA FIU FERICIT SI NU AM SA MAI CAUT PARERI BOLNAVE DESPRE CUM AR TREBUI SA FIM ! IAR VOI STATI PE NET SI FACETI MAI DEPARTE PE FILOZOFII SI SPUNETI VOI CUM TREBUIE SA TRAIM ...CRED CA VOI NU AVETI O CASNICIE ADEVARATA , P[ENTRU CA STATI AICI IN LOC SA FA MANGAIATI IUBITA...SAU POATE NU AVETI NU ATI GASIT-O INCA SI SUNTETI IVIDIOSI. munciti ....asudati si cand vine seara sa fiti multumitiu de voi ...de ceea ce ati facut in ziua respectiva. si o sa vedeti ca mancarea are alt gust , dragostea are alt gust. IMI CER SCUZE DACA AM FOST DUR....DAR NU MAI REZISTAM . IUBITI SI SA FITI IUBITI! FITI MAI BUNI SI NU MAI CRITICATI. VEDTI-VA DA OALA VOASTRA! fierace trebuie sa-ti rezolve problemele singuri ...ne-am nascut singuri...murim singuri! VICTOR
  04.07.2011 19:54 
INSURAT, IUBESC,,,,,ADEVARAT O FATA
Sunt casatorit....da! sunt casatorit si iubesc o fata si ....ce vina am ca m-am indragostit. are cumva dragostea vreo limita de varsta sau de situatie familiara, sau financiara.... va spun eu am 45 ani si nu are ....cand se intampla se intampla!. nu o mint , o iubesc sincer, iar pe sotia mea, o respect! da ...o respect, dar numai e nimic intre noi, traim asa sa ne fie bine, si ATAT! daca m-am casatorit la varsta de 23 ani si nu stiam ce este casatoria, nu mi-a explicat nimeni definitia CASATORIA! ACUMA cand sunt matur si vreau o casatorie cu fata care o iubesc si stiu ce inseamna casatorie...PE VIATA , iubesc si vreau persoana care ma potrivesc din toate punctele de vedere, ....ce vina am ? ca sunt casatorit si TREBUIE SA STAU CU SOTIA MEA , PENTRU ALTII. pentru parerea lor. dar ce stiti voi, sa va da-ti cu parerea , situatile sunt atat de misterioase incat nici nu va puteti imagini....dar va da-ti cu parerea. ce vina am eu ca mai sunt barbati casatoriti si vor o amanta....nu suntem in aceiasi oala. si nu puteti generaliza. asa ca lasati-o parerile d-voastra daca nu aveti experienta, ... citesc atatea mesaje negative despre barbati casatoriti , dar .....nu suntem la FEL. sunt situatii si situatii,. eu m-am indragostit de o fata de 30 ani, si sotia mea mi-a zis ca nu o intereseaza ce fac eu. doar banii pe care ii aduc. ea nu munceste, cheltuieste. in decursul anilor am observat ca avem opini diferite si stiluri de viata diferite, si am incercat sa gasim un numitor comun ...dar ea are personalitate. asa este si nu se schimba. in romania daca divortezi ...se spune ca esti afemeiat. nu ca relatia nu mai merge, ..rade lumea...! am vrut sa divortez si ...stupoare ....ma iubeste si sa nu o las! si....daca divortez pentru ca am gasit o fata care din toate punctele am vazut ca ne potrivim...o sa zica lumea ca mi-a sucit capul. daca nu o gaseam stateam casatorit si credeam ca toate femeile sunt la fel..si doar MUNCEAM! va rog nu mai va spuneti opinile lasati specialistii sa-si faca treaba si nu mai aruncati cu noroi. pentru ca sunt situatii si situatii in care e foarte greu de explicat si mai ales ca ..vad ca aveti 20=25-30 ani. la varsta asta abar nu aveti ce va rezerva viata! IUBESC SUNT VIU SI IMI VREAU JUMATATEA! dar nimeni nu o sa zica ....FA-O! DIVORTEAZA! NU!...O SA -MI ZICA CA SUNT UN AFEMEIAT! In viata mnea am avut 4 fete, si nu am alegat dupa ele , dar m-am casatorit ca toti o faceau si mama imi spune ca eu ce fac? m-am casatorit de dragul lumi! acuma cand realizez ce inseamna un partener pe viata, e tarziu ....pentru ca am pe frunte ...CASATORIT! stiti ce sunteti ....nu,....nu vreau sa ma cobor la nivelul vostru...nu ..pentru ca atunci sunt ca voi..RAI! IUBESC SUNT IUBIT SI AM SA DIVORTEZ INDIFERENT CE ZICE LUME , SI AM SA FIU FERICIT SI NU AM SA MAI CAUT PARERI BOLNAVE DESPRE CUM AR TREBUI SA FIM ! IAR VOI STATI PE NET SI FACETI MAI DEPARTE PE FILOZOFII SI SPUNETI VOI CUM TREBUIE SA TRAIM ...CRED CA VOI NU AVETI O CASNICIE ADEVARATA , P[ENTRU CA STATI AICI IN LOC SA FA MANGAIATI IUBITA...SAU POATE NU AVETI NU ATI GASIT-O INCA SI SUNTETI IVIDIOSI. munciti ....asudati si cand vine seara sa fiti multumitiu de voi ...de ceea ce ati facut in ziua respectiva. si o sa vedeti ca mancarea are alt gust , dragostea are alt gust. IMI CER SCUZE DACA AM FOST DUR....DAR NU MAI REZISTAM . IUBITI SI SA FITI IUBITI! FITI MAI BUNI SI NU MAI CRITICATI. VEDTI-VA DA OALA VOASTRA! fierace trebuie sa-ti rezolve problemele singuri ...ne-am nascut singuri...murim singuri! VICTOR
  04.07.2011 17:34 
iubesc un barbat insurat si nu-l pot parasi
cred ca trebuie sa faci amanta sex cu acel barbat si sotia sa faca sex cu el . Dupa aceea sa faca amandoua sex cu el si asa poate sa se casatoreasca cu amanta fara sa divorteze de sotie si sotia sa stie . Asa nu il mai parasesti si nimeni nu-i ranit .
  29.06.2011 20:27 
.....
:)))....asta da
  26.06.2011 21:34 
iubesc un barbat insurat
si totusi ar trebui renuntat,fiindca daca paraseste o data familia o data de dragul tau,cred ca o va face si pe viitor.Mai ales daca are si copii si i-a parasit de dragul tau,fara a pune ratiunea in miscare.Orice problema aparuta in familie trebuie discutata si gasita varianta optimala,pentru a nu lipsi copiii de familie,si a nu crea alta ,care poate avea acelas destin.
  03.06.2011 23:54 
gina
foarte bn ca le dati ce sotiile nu stiu sa le dea
  03.06.2011 23:53 
gina
foarte bn ca le dati ce sotiile nu stiu sa le dea
  03.06.2011 14:31 
Referitor la comentariul fetei de jos!
Auzi draga mea , "femeiile" astea care au o "relatie" cu un barbat insurat..nu se mai pot numi FEMEI! Am si eu o varsta , dar ..imi aduc aminte ca din cauza unei "panarame" era sa-mi stric familia. Asa sunt barbatii.In primul rand , gandeste-te la copiii lui ..si dupa la sotia lui . Gandeste-te prin ce trece ..
  29.05.2011 14:59 
Lasati-l, nu se merita
am o relatie cu un barbat insurat si nu pot spune ca ma mandresc cu asta. se implinesc 5 ani de acum. pot spune ca in momentul in care l-am cunoscut eram doar o copila fara experienta unei relatii adevarate. si int-adevar, in acea perioada am crezut in dragoste adevarata, fiind o romantica incurabila. eram f dezorganizata in ganduri si in idealurile mele si pot spune acum, cand sunt total shimbata in gandirea, ca am confundat iubirea cu protectia si sprijinul unui prieten, parinte, frate, sora sau ruda. nu sunt o carierista, ca in cazul celui de sus, inclin mai mult spre familista, chiar daca am o viata activa din punct de vedere profesional. daca ar fi sa iau gandirea mea de acum si sa o transpun in trecut, in momentul in care l-am cunoscut, nu as mai relua relatia. dupa examene, voi pune punct, cu toate ca, din egoism, eram dispusa sa lupt pentru a-l desparti de sotie. mi-am dat seama acum ca e o mare prostie. sa spunem ca as fi reusit si m-as fi casatorit cu el. dar apoi, as fi trait cu indoiala mereu ca ar fi procedat cu mine cum a procedat si cu sotia lui. stiu ca tine la mine, dar cam atat. in cazul dragostei adevarate e nevoie de respect si sinceritate. din momentul in care incepi sa inseli persoana iubita, se rupe ceva, se destrama, se darama toata acea constructie curata, ridicata impreuna, cladita cu sinceritate, respect si iubire fata de partenerul (a) de viata. din pacate putini sunt aceia care au inca o relatie cinstita. cand, voi iesi din aceasta relatie, si asta foarte curand, nu voi mai fi la fel dar nici nu voi mai repeta greseala din urma. daca vrem sa traim corect trebuie in primul rand sa fim sinceri cu noi insine. daca reusim sa facem acest lucru, vom putea sa fim sinceri cu adevarat si cu cei din jurul nostru. iar sfatul meu, pentru tinerele care abia intra in "lupta", respectati-va pe voi si nu va aruncati intr-o astfel de relatie, oricat de frumoasa ar parea, oricat de multa siguranta va-r da, orice ar spune ca sunteti si orice ar spune ca ar face pentru voi. odata inhamata in aceasta relatie, foarte greu ve-ti iesi din ea. eu spun ca sanatatea voastra mintala este mult mai importanta decat orice moment, aparent frumos, trait cu un barbat insurat.
  29.05.2011 14:36 
am o relatie cu un barbat insurat si nu pot spune ca ma mandresc cu asta. se implinesc 5 ani de acum. pot spune ca in momentul in care l-am cunoscut eram doar o copila fara experienta unei relatii adevarate. si int-adevar, in acea perioada am crezut in dragoste adevarata, fiind o romantica incurabila. eram f dezorganizata in ganduri si in idealurile mele si pot spune acum, cand sunt total shimbata in gandirea, ca am confundat iubirea cu protectia si sprijinul unui prieten, parinte, frate, sora sau ruda. nu sunt o carierista, ca in cazul celui de sus, inclin mai mult spre familista, chiar daca am o viata activa din punct de vedere profesional. daca ar fi sa iau gandirea mea de acum si sa o transpun in trecut, in momentul in care l-am cunoscut, nu as mai relua relatia. dupa examene, voi pune punct, cu toate ca, din egoism, eram dispusa sa lupt pentru a-l desparti de sotie. mi-am dat seama acum ca e o mare prostie. sa spunem ca as fi reusit si m-as fi casatorit cu el. dar apoi, as fi trait cu indoiala mereu ca ar fi procedat cu mine cum a procedat si cu sotia lui. stiu ca tine la mine, dar cam atat. in cazul dragostei adevarate e nevoie de respect si sinceritate. din momentul in care incepi sa inseli persoana iubita, se rupe ceva, se destrama, se darama toata acea constructie curata, ridicata impreuna, cladita cu sinceritate, respect si iubire fata de partenerul (a) de viata. din pacate putini sunt aceia care au inca o relatie cinstita. cand, voi iesi din aceasta relatie, si asta foarte curand, nu voi mai fi la fel dar nici nu voi mai repeta greseala din urma. daca vrem sa traim corect trebuie in primul rand sa fim sinceri cu noi insine. daca reusim sa facem acest lucru, vom putea sa fim sinceri cu adevarat si cu cei din jurul nostru. iar sfatul meu, pentru tinerele care abia intra in "lupta", respectati-va pe voi si nu va aruncati intr-o astfel de relatie, oricat de frumoasa ar parea, oricat de multa siguranta va-r da, orice ar spune ca sunteti si orice ar spune ca ar face pentru voi. odata inhamata in aceasta relatie, foarte greu ve-ti iesi din ea. eu spun ca sanatatea voastra mintala este mult mai importanta decat orice moment, aparent frumos, trait cu un barbat insurat.
  28.05.2011 00:30 
Proaste
Parerea mea este ca o felmeie care se indragosteste de un barbat insurat este doar o sarmana cretina, lipsita de educatie si cultura. O sarmana care nu reuseste nici macar sa se inrebe "si daca ma aflam eu in locul sarmanei sotii inselate?" Niste proaste iar acest lucru este cumplit de des intalnit intr-o tara de tzoape si pitzipoance ca romancele. Si eu am fost curtata de barbati insurati la viata mea dar pentru mine nu valoreaza doi bani un fraier care in loc sa-si vada de sotie si familie se uita la alte dudui.
  21.05.2011 15:30 
:)
si eu am o relatie cu un barbat insurat, cu doi copii, ii cunosc foarte bine situatia, eu sunt o tipa de cariera, realizata profesional, nu imi permit sa imi strice nimeni viata profesioana si nici nu am timp pentru o relatie normala. el este un tip cu o situatie extrem de buna, se poarta f frumos, ne intelegem perfect, nu ne ferim de nimeni, nici de anturajul meu, nici de anturajul lui. nevasta lui este o tipa, cum spunem prin bucuresti ' doar de dorobanti'.... eu i-am mentionat sa nu divorteze, copiii au nevoie sa creasca intr-un mediu cu tata si mama indiferent ce este intre ei doi ca si parinti, constienta fiind ca este o mama iresponsabila ea. eu sunt insarcinata in 2 luni, dintr=o greseala, mirarea mea a fost ca el sa imi spuna sa pastrez copilul... e un om minunant, si consider ca indiferent ce relatie exista intre doi oameni, nu este nimeni de condamnat... eu sunt o femeie foarte frumoasa, pe picioarele mele, imi este usor sa am o relatie normala cu orice barbat, dar nu doresc, nu vreau si nu imi trebuie, drept urmarea...... nici nu imi doresc sa ii stric casnicia sau casa... parerea mea este ca niciun barbat si nicio femeie nu insala degeaba, iar rolul amantei este de multe ori mult mai privilegiat decat cel al sotiei....
  12.05.2011 17:57 
iubesc un barbat insurat
in acceasi situatie sunt si eu iubesc un barbat insirat are 2 copii nu pot sa traiesc fara el am incercat sami iau viata de 2 ori suntem de 1 an impreuna sufar foarte mult pt k noptile nu este laga kine spunetimi ce sa fac sunt disperata?
  11.05.2011 04:11 
incredibil
e uimitor cate femei sufera dupa barbati insurati!eu sunt cu un barbat insurat de un an si am petrecut multe clipe frumoase si multe alte clipe orbile!nu mi place rolul de amanta sunt orgolioasa si stiu ca merit mai mult si ca pot avea mai mult dar nu l pot refuza de moment!m a fermecat dulceata lui,tandretea si sinceritatea lui fata de mine!nu mi spune k nu o iubeste sau k nu doarme cu ea sau alte prostii..nici nu ma intereseaza.in prezenta mea n are voie s vb d ea sau sa vb cu ea la tlf sau alte tampenii.incerc sa traiesc momentul si sa ma bucur de el atat cat pot si el de mn.chiar dacanu au copii nu mi a spus k ar avea de gand s o lase.a incercat sa caute niste scuze dar nu l am lasat s vb.eu i am zis sa faca ce i spune inima.mie inima imi spune sa mi vad de drum ca tare reci si interminabile sunt noptile...cateaodata as vrea sa ma trezesc si sa nu se fi intamplat nimic din ce e acum dar e bn sa privesti si partea buna nu?!din greseli invatam!eu stiu k am invat mult din relatia asta si stiu sigurrr k nu se va mai repeta in veci!fetelor trebuie sa fim puternice si s mergem mai departe.eu voi consulta un psiholog,stiu k ma va ajuta sa trec mai usor peste momentele dificile..peste momentele de slabiciune.va recomand s faceti acelasi lucru.am sa mi iau inima in dinti si voi da totul uitarii cat de curand!succes si voua!!!
  04.05.2011 22:10 
nustiu ce voi face
eu sunt a 2a roata l-a caruta vi-o spun cu capul in jos...si eu am 1 an jumatate cu el are 2 copii nu sta cu ea cel putin nu o e pe numele lui deci am o multumire...dar cu durere in suflet va zic fetelor parerea mea ne tine numai sa isi faca nevoile nu isi lasa ei mama copiilor cazul asta se intampl 1 la 1000.000.:)cautati-va altu ca nu se merita:D
  04.05.2011 18:49 
MARE PACAT FETELOR
fetelor si eu sunt o femeie maritata nu mi-am inselat niciodata sotul il iubesc enorm am 2 copii si am si eu probleme de genul sunt inselata cu fete fara minte ca voi eu stiu cum e sa fi tradata si sincer va spun ca sufar mai mult ca voi care spuneti ca iubiti barbatii altor femei nu e bine pt ca nu ati fost in postura mea s vedeti cum e si ce simtiti eu nu mam gandit niciodata sa imi insel sotul chiar daca el o face de nenumarate ori dar nu ma pot gandi laaltul pt ca stiu ca ma iubeste si nu mar lasa pt nici una dar eu pe voi fetelor va cred vinovate pona nu ridicati coada.Vgandit la copii lor credeti ca veti fi fericite cu barbati altora veti avea liniste.
  04.05.2011 18:47 
MARE PACAT FETELOR
fetelor si eu sunt o femeie maritata nu mi-am inselat niciodata sotul il iubesc enorm am 2 copii si am si eu probleme de genul sunt inselata cu fete fara minte ca voi eu stiu cum e sa fi tradata si sincer va spun ca sufar mai mult ca voi care spuneti ca iubiti barbatii altor femei nu e bine pt ca nu ati fost in postura mea s vedeti cum e si ce simtiti eu nu mam gandit niciodata sa imi insel sotul chiar daca el o face de nenumarate ori dar nu ma pot gandi laaltul pt ca stiu ca ma iubeste si nu mar lasa pt nici una dar eu pe voi fetelor va cred vinovate pona nu ridicati coada.Vgandit la copii lor credeti ca veti fi fericite cu barbati altora veti avea liniste.
  27.04.2011 19:29 
intodeauna cel ce iubste sufera
sant intr-o situatie forte dificila nu cred ca sant singura femeie am 23 de ani si am o relatie cu un barbat insurat de 6 ani.stiu ca nu am un viitor alalturi de el vreu sa pun punct da nu pot nu am puterea sa trec mai departe nu pot sami imaginez viata fara el nu stiu ce sa fac.ne intelegem foarte bine locuim impreuna de 3 ani el nu mai e cu nevata lui da inca nu sant divortati si nu o sa faca asta pt copii nu stiu ce sa cred niciodata un barbat insurat cu copii nusi va lasa familia pt alta femeie eu la concluzia asta am ajuns.
  27.04.2011 12:02 
Sunt in aceeasi situatie!
Si eu sunt in aceeasi situatie, il iubesc pe el, un om casatorit, vreau sa rup relatia pentru ca mi-e teama ca va afla sotia lui de mine, numai in ultimele doua zile m-am intalnit cu ea prin oras, ea nu ma cunoaste, dar eu m-am simtit atat de josnica si...saraca femeie parea atat de abatuta.Nu stiu ce sa fac, il iubesc dar ma doare prea tare lipsa lui permanenta din viata mea :(
  24.04.2011 13:49 
ILUZIE
O iluzie e parerea ca suntem iubite. Nu va renunta niciodata la tot ce are pt. tine. Zic asta din propria-mi experienta, desi eu nu sunt casatorita. Ti-a cerut el vreodata serios sa fii a lui? Daca nu, mai bine iubeste ce ai langa tine, vezi ceea ce e bun la cei din vita ta. Sa nu ne imbatam cu apa rece ca nu se merita. Sa ne trezim cat mai avem timp, pana nu ramanem si fara ceea ce avem acum. Mult noroc in viata si ai grija de tine si familia ta. Restul mai putin conteaza.
  13.04.2011 01:26 
Amanta si sotie
Parerea mea??? Eu sunt si amanta si sotie. Cel mai greu imi este ptr ca simt o iubire nebuna ptr amant si as fi in stare de orice sacrificiu. Am si 2 fetite dulci. El are o fata. Relatia are 2 ani. Simt ca ma sufoc fara el. Oare exista vreo sansa. Il iubesc din tot sufletul dar oare merita sa risc???
  01.04.2011 03:59 
iubesc si eu un tigan insurat
daca crezi c si el te iubeste si renunta la orce pt tine merita sa continui cu el,daca te ia cu(stau cu ia ca....)sunt trucajuri ca sa aiba si amanta iti sp din propria experienta si sunt mai mik ca tn dar a a renuntat la tot si acum locuim impreuna si am lasat trecutul lui in urma cand vine iubirea nu te intreba(il iubesti asa insurat?)asa e viata omului pe lumea asta nimic nui imposibil si cine sp ca un barbat nu-si lasa nevasta e minciuna cand e iubire poti sa ai si 100 de copii asa ca .....nu e interzis sa iubesti un barbat insurat
  30.03.2011 22:14 
iubesc un tigan insurat
am 24 de ani sunt si sunt cu un barbat de etnie roma de 1 an,la inceput nu stiam k are nevasta si copii am aflat recent dar nu pot renta la el il iubesc mult
  30.03.2011 01:55 
iubesc un barbat insurat
am 21 de ani si iubesc un barbat insurat care in trecut am fost amici,el ma place dar nu am dat nici o atentie ca imi parea ca am o varsta destul de mica pt o relatie(16 ani)el sa insurat si a plecat in spania timp de 3ani si chiar avea si un copil,dupa atat timp ne-am regasit si am stat o noapte impreuna iar de atuni am ramas amundoi avem 2ani impreuna ne iubim sf mult am trecut amundoi prin multe si avem impresia ca nimeni nu poate sa ne desparta a renuntat la tot pentru mn si eu l fel si am ajuns la concluzia ca (iubirea nu te intreaba daca esti insurat sau nu)cand e iubire nu mai conteaza nimeni si nimic
  26.03.2011 01:17 
da...si mie mi se intampla
De ceva vreme ma simt atrasa de un coleg de serviciu....eu sunt intr-o relatie de 4 ani si el in una de 2........simt ca si el ma place dar deocamdata nu a dat nici un semn...recunosc ca ma simt atrasa de el din punct de vedere sexual(mentionez ca eu am facut-o doar cu iubitul meu).De multe ori cand fac dragoste cu iubi ma gandesc la acest coleg.Ma gandesc sa nu fie doar o curiozitate in ''a face dragoste si cu un altul''.
  23.03.2011 16:21 
nu stiu ce fac...
eu sunt aproape casatorita,am o relatie cu iubitul meu de 7 ani...dar de aproape 6 luni am inceput o relatie cu un coleg de la munca care este casatorit.Eu sunt amanta lui,el este amantul meu.Eu li plac,el ma place...motivul aceste alegeri a fost sexul..din partea la amandoi...el avea o problema,eu la fel.Dar sentimentele se transforma usor in sentimente..mai profunde.Nasol!nu doream asa ceva,dar imi place si nu vreau sa renunt!nu vreau sa ma gandesc la viitor.Anul viitor ma voi casatori cu iubitul meu de 7 ani dar nu am de gand sa renunt la amant.
  22.03.2011 13:22 
si eu ca si voi.......
este destul de greu.......dar in final tre sa iesim din lumea asta...totul e o minciuna si nu duce nicaieri!vreau sa va spun ca imi este f rusine de ceea ce am facut..si nu numai...cum am putut sa ma multumesc 4ani cu ideea ca sunt AMANTA?
  22.03.2011 01:08 
eu am o relatie de 7 ani cu un barbat insurat sunt constienta ca nu va renunta niciodata la sotia lui si stiu ca si el ma iubeste dar sunt si f constienta ca nu am nici un viitor dar nu pot renunta dar ma pun in locul ei desi in cazul asta ma multumesc cu jumatate daca ar fi sotul meu nu as accepta niciodata asa ceva
  18.03.2011 20:28 
barbat insurat
iubesc un barbat insurat dar nu am de gand sa intervin in viata lui personala sa i stric casnicia.e un barbat frumos tandru si iubitor.il iubesc,si curand am sa il parasesc.
  18.03.2011 11:23 
barbatul isurat
si eu am o relatie de 2 ani cu un barbat insurat... stiu k nu o sa se desparta niciodata dar ce sa fac.... il iubesc...
  26.02.2011 23:18 
viata uneori e mai complicata de cat pare
Eu sunt cu un barbat de 2 ani nu este insurat insa este cu o persoana de vreo 14 ani sau mai mult nu stiu eu sunt mai mica el are 40 de ani il iubesc e prima mea iubire stau si indur multe si imi pierd zile intregi gandindu-ma k poate intr-o zi va fi doar al meu ma doare ce fac pt k nu as vrea sa fiu si eu in locul nevestei lui dar poate asa mi-e scris poate voi avea noroc poate nu nici nu stiu dumnezeu stie ce va fi am vrut sa ne despartim pt ca ne mutasem impreuna plecasem de la ai mei sa stau cu el iar in ziua de paste s-a intors acasa pt ca ii era dor de copil si pt ca nevasta intorcea copilu impotriva lui cand am vrut sa ne despartim a plans spunandu-mi k nu vrea sa ne despartim ca ma iubeste..oof
  21.02.2011 02:17 
o situatie
eu ca si in cazul de mai sus am o relatie cu un barbat insurat eu fiin maritata la randul meu cu un copil. Am vrut o relatie fara obligatie mai mult ca sa am pe cineva aproape la fel si el,din motive ca sotul nicodata nu ma asculta nu este afectuos si la el totul se bazeaza pe sex. Mentionez si faptul ca in copilarie parintii au divortat iar eu alegand sa raman la mama am avut un tata de al-2-lea.Aceeasta relatie cu timpul s-a transformat intr-o poveste de iubire de ambele parti am devenit mai implicati, iar de multe ori imi doresc mai mult de statutul de amanta, ceea ce in realitate nu cred ca s-ar putea intampla sa isi paraseasca sotia pentru mine chiar daca si el simte aceelasi lucru si de multe ori mi-a marturisit ca si-ar fi dorit ca situatia sa fie altfel. realist vorbind am incercat sa ii pun capat dar nu cred ca am avut curajul sa inchei ci mai mult m-am complacut in situatie.Sincer nu l-am intrebat niciodata daca ar trebui sa aleaga intre mine si sotie pe cine ar alege cred ca imi este prea frica de raspunsul "nu" chiar daca stiu ca ar trebui sa ramn la actualul meu sot pentru care nu mai simnt ninic deoarece din punct de vedere financia inca nu ma descurc sa imi cresc singura copilul. As dori sa iau legatura cu un psiholog si m-ar interesa sa stiu si eu niste tarife de la vre-un cabinet.ce sfat pute-ti sa imi dati in asemenea situatie?
  10.02.2011 03:25 
LA MINE E MAI COMPLICAT
sunt cu un tip musulman de un an si jumatate.locuim impreuna in japonia si el zice ca in curand o sa-mi aduca actele de divort pt ca cica a fost insurat si are si o fetita care de fapt cica nu e a lui...bla...bla.cum sa-l demasc pt ca mi-au zis prieteni de-ai lui ca l-au auzit vorbind cu sotia si fetita la tel si nu erau discutii despre divort?
  29.01.2011 15:36 
Si eu..tot pe aici
Din pacate sunt tot aici si eu... Si... mai rau e ca nu pentru prima data...Nu pot sa inteleg de ce, dar relatiile mele cele mai multe si mai de durata au fost cu astfel de barbati...Si de fiecare data imi promit ca nu o sa mai existe o astfel de situatie si..iar ajung aici... Deja a devenit un stres.. parca nici nu imi mai vine sa cunosc pe cineva de frica ca va fi insurat...Oare exista o predilectie catre astfel de barbati? Oare ne complacem in aceasta situatie? Si unde...ii gasesti pe ceilalti? Cum faci sa fugi de acesti barbati?
  26.01.2011 22:06 
fff.greu,jalnic...............
sunt in aceeasi situatie.de un an am o relatie cu un barbat casatorit, casatorita sunt si eu.ce putem face? nimic deokmdata.sa speram k timpul va rezolva pr. noastra.ne iubim f. mul.dak au trecut 2 zile si nu ne-am vazut crizeaza aks.dragostea va invinge.asa sper!
  19.01.2011 22:47 
iubesc un barbat insurat
iubesc u barbat insurat de aproape 2 ani...are sotie de5 ani si me foarte greu am incercat sa pun punct dar nu pot,stiu ca relatia asta nu duce nicaieri dar nu stiu cum sal uit,de cate ori ne-am despartit nu lam mai cautat dar ma cauta el si parca mai mult vroiam sa fiu k el pt ca il iubesc dar in acelasi timp sunt nefericita pt ca ma aflu p lokul 2 intodeauna
  18.01.2011 22:01 
iubesc un om insurat ..de 10 ani sunt amanta .
.nu stui.motivul ..de ce .tin atit de mult la el...am avut atitea .oportunitatii sa incep o relatie ..cu alt barbat..dar nu pot.nimeni nu poate sa-l inlocuiesca in imima mea ..mia daruit fericire..dar si suferinta ..oare --avem un sf ..fericit,stiu doar ca e un pacat MAREEE..
  10.01.2011 11:50 
barbatii
-iubesc un barbat insurat.Unele cred ca e o crima ,insa eu zic ca e iubire. Aveam 37 de ani si nu stiam ce inseamna ,s-au nu intelegeam cum poti sa suferi din iubire,pana l-am intalnit pe el.E casatorit, cu 20 de ani mai mare decat mine si pur si simplu m-am indragostit la prima vedere.Stiu ca nu e corect si nici cinstit fata de sotia lui,nu vreau sa fac rau nimanui dar il iubesc asa cum nu am iubit pe nimeni niciodat.Nu ne vedem prea des ,incerc sa pastrez distanta ,dar de cate ori ne intalnim imi face bine imi da o stare de liniste si uit de toate problemele mele.E omul matur ,omul pe care mi l-as dori langa mine atat cat ar fi. E cel mai minunat OM ,care tine la familia lui,la sotia lui,o respecta dar iubirea nu are varsta-E OMUL PE CARE IL IUBESC.
  04.01.2011 15:44 
barbati insurati
da, tot ma gandesc la cele de mai jos, atatea femei in relatii cu barbati insurati,e ciudat ca am intrat aici sa gasesc ceva tratament pt sufletul meu care sufera din cauza sotului...si nu am gasit decat tradari si infidelitati. Aici sunt ffffff multe femei care sufera dupa barbati insurati, deci, barbatii nu sunt prezenti aici deloc. Dragele mele oare nu este si barbatul meu printre lengeriile voastre? Eu pe el il caut, dar daca il gasesc sigur vinovate sunteti voi ,,amantele" Sunteti oare colege de servici? Ce determina o femeie sa se incurce cu barbatii insurati? Tot ma intreb??? Libidoul prea crescut , fusta scurta si decolteu foarte generos, lipsa orgasmului de acasa sau ce? Ce anume face o femeie sa faca sex cu brabatul alteia? Faceti un amar de bine si raspundeti/mi va rog , sa stiu si eu unde naiba gresesc ca barbatul meu se uita dupa fuste mereu chiar daca suntem impreuna pe strada sau la mall.Eu zic ca sunt femeia perfecta, arat bine, sunt interesanta, gatesc minunat, ii sunt sprijin in tot ce isi doreste si totusi!!!!! Nu este suficient. De ce oare nurii colegelor sau a celor de pe strada pot fi mai doriti decat ai mei????Sa fie varsta, sa fie plictiseala, sa fie ca femeile sunt mai putin morale si se ofera la tot pasul???
  12.12.2010 22:24 
grefiera inselata
Iubesc in barbat casatorit,de 8 ani ne iubim si facem totul impreuna, el n-are copii..e casatorit de mai bine de15 ani cu o domna pe care desi o respecta, o insala..cu mine..nu s-ar indura sa o paraseasca, nici pe mine sa ma piarda, am incercat sa ma despart de el..doare teribil..l-a durut si pe el..a fost neom citeva zile...pina cand ne-am regasit iar unul in bratele celuilat..eu am o casnicie ratata..il vreau din tot sufletul pe el..ca sot..ca tatic pentru fiul ce cu drag i l-as naste,ar fi un tata deosebit de bun..este un om minunat.In acet moment noi amindoi, suntem cuprinsi parca intre doua lumi, separat nu mai reprezentam nimic, impreuna nus tiu cum vom putea fi daca el nu va avea curaju sa o paraseasca pe grefiera inselata de atita amar de timp.fara el nu sunt decat o jumatate pierduta, cu el..nu stiu daca voi fi vreodata..suntem oameni maturi,am 37 ani, el are 42..sotia lui mai care are cred 46 ani inca spera ca vor avea un copil..impreuna..el..ii promite,insa nu face dragoste cu ea, vrea sa conceapa copilul artificial,el, ea..nu accepta asa..eu..il iubesc si i-as oferi cu cel mai mare drag cea mai frumoasa fetita din lume, o fetita jumatate romanca jumatate unguroaica, el e ungur.vin sarbatorie..si deja ma doare ca vom fi departe unul de altul..traim in acelasi oras..cat de incalcita poate fi viata daca nu esti destul de ferm...ma iubeste, se imbolnaveste fizic cand incerc sa ma despart de el(nu face doar fite),sa fie doar cu mine..nu poate(n=am sa inteleg niciodata de ce)..sta linga o femeie pe care nu o mai doreste fizic deloc, o femeie care l-a inselat in urma cu mai multi ani, iar din aceasta aventura grefiera inselata s-a ales cu o boala venerica , el...nu o s-o mai doreasca niciodata..ii este prea frica ca se va imbolnavi..e un hipohondru ..of, pot vb aici mult si bine..durerea din mine..ramine..extaz si agonie..asta e viata mea.
  10.12.2010 22:27 
nasol
e nasol sa iubesti un barbat insurat.eu iubesc pe unul si as face absolut orice pt el.nu poate nimeni sa ma face sa inteleg ca el nu e pentru mine.
  04.12.2010 20:02 
!!!
cate cupluri nu sunt impreuna desi nu se mai iubesc..ii leaga un atasament confundat cu iubirea?De ce in tarile civilizate''pana cand moartea ne va despartii''a ramas decat un MIT iar la noi oamenii se PREFAC ca(,)cred in asta?Cati barbati si-ar parasii nevestele pt.altele dar n-o fac din cauza prejudecatilor sau din obisnuinta?Bineinteles valabil si invers.Cand ti-ai inselat partenerul,si ti-ai iubit amanta/u chiar daca cu timpul i-l vei uita niciodata dragostea pt partenerul oficial nu va reinvia.Daca oamenii ar sti cand sa se desparta.n-ar mai exista infidelitatea.
  27.11.2010 18:42 
27.11.2010
Si eu am stat cu un barbat insurat 2 ani....el e cu sotia de 10, nu au copii...nu am stiut in ce m-am bagat, a fost cea mai frumoasa relatie pe care am avot-o, am iubit si am fost iubita.Nu stiu de ce sta cu ea, ideea e ca ne-am despartit cand mi-a spus adevarul.....m-a durut faptul ca m-a mintit, dar tot mai tin la el.Inca mai vorbim din cand in cand, nu-l voi uita niciodata, dar nici nu mi-as dori sa se desparta...a fost frumos cat a fost, inapoi nu l-as mai vrea.Ma gandesc ca sa fi inselata ca sotie e mai nasol....aveam si am principii clare legate de casatorie, relatia asta m-a dat peste cap cand am aflat adevarul, m-am simtit ca o amanta inselata, mai rau ca o amanta....mi-am dat seama ca barbatii pot fi mari nemernici, prefer sa-mi amintesc de clipele frumoase si imi doresc sa mai iubesc vreodata pe cineva care chiar merita....si sa nu fie insurat. Devii frustrat daca stai intr-o triada de-asta, oricat de puternica ai fi....
  26.11.2010 12:25 
Si eu sunt in aceiasi situatie.Stau cu un barbat insurat si il iubesc,ei nu se mai iubesc dar totusi sunt impreuna si nu au copii.Intrebarea mea este daca nu mai iubesti o persoana de ce mai stai cu ea?cand ea isi poate gasi pe altul si sa fie fericita si el la fel.
  21.11.2010 09:08 
nedumerire.....
...nevoia de altceva.Barbatii stiu cum ..sa ne"vrajeasca", iar daca noi suntem ..vulnerabile,sensibile si , de-aici pornesc acea dorinta .Trebuie sa fim puternice in fata"ispitei"altfel,..vom regreta si ..vom pierde pe cel care ne merita.
  20.11.2010 12:24 
la fel
sunt in aceeasi situatie de 2 luni de zile iubesc un barbat insurat si cu o fetita de o luna si ceva cand ne-am cunoscut fetita lui nici nu era nascuta si cu toate acestea l-am acceptat asa cum este ptr ca il iubesc....niciodata nu am vb despre situatia lui de acasa si nici nu se plange de sotia lui pur si simplu de bucuram de clipele petrecute impreuna cam rare dupa o luna adik in prima luna ne vedeam aproape in fiecare zi iar acum...o data pe saptamana...deci nu se deschide subiectul de nevasta sau copil! daca as putea si m-ar lasa inima nu l-as mai vedea deloc dar nu pot rezista cand ma suna si imi cere sa ne vedem:((:(( prima luna a fost"bine" dar acum simt ca nu mai pot astept toata ziua sa ma sune ptr ca eu nu il pot suna si ma multumesc chiar si cu un telefon...e fff greu
  19.11.2010 22:45 
GRESEALA
SUNT BARBATI INSURATI CARE IUBESC ALTE FEMEI.PT CA SA TERMINAT DRAGOSTEA CU SOTIA SI VOR SA SIMTA DRGOSTE CU ALTA BARBATU DACA INTALNESTE O FEMEIE INTELIGENTA SI II DA ORICE.CEIA CE NU A AVUT NICIODATA SE INDRAGOSTESTE CHIAR DACA ARE NEVASTAI SI EL IUBESTE PE ASCUNS.DECI HAI SA FIM REALISTE.
  15.11.2010 13:19 
buna!am 22 ani si sunt casatorita de 1 an.Timp de 3 luni dupa casatorie am avut si eu o relatie cu un barbat insurat,nu pot sa spun ca il iubeam dar il doream ft mult simteam ceva ce cu sotul meu nu,Ne vedeam la inceput mai des dar dupa vreo luna nu mai simteam nevoia sa am relatii intimme cu el.Ne-am mai vazut in urmatoarele 2 luni de catrva ori si dupa cand ma suna evitam pur si simpliu nu ma mai interesa.de atunci nu am mai avut relatii intime decat cu sotul meu si nu regret.Dar nu imi explic de unde aceasta dorinta pt ca imi iubeam si imi iubesc sotu.Sa fie oare din cauza ca ma certam mult cu sotul meu sau pt ca avae bani si ma ducea in tot felu de locuri?
  13.11.2010 14:57 
iubiri amagitoare
parerea mea este ca va pierdeti tineretea linga un astfel de omsi eu am iubit iubesc si il voi iubi mereu dar ce folos
  30.10.2010 18:07 
si eu am o relatie cu un om insurat....il iubesc foarte mult...si sunt trista pt ca nu este doar al meu...si stiam de la inceput...:((
  27.10.2010 16:06 
anon
si eu am o relatie cu un barbat insurat de un an jumate... si ma completeaza... pare barbatul perfect chiar dak sunt constienta k nu exista asa ceva k barbatul perfect, dar el a fost sincer cu mine de prima data. nu as renunta niciodata la el fiinca ma face fericita si pt mine e suficient.
  26.10.2010 17:04 
nu se merita nu merita nimic barbatii care nu sunt barbati de fapt trebuie sa ne vedem de viata noastra
  20.10.2010 07:10 
de 4 ani sunt cu acest om.am fost impreuna 1 an jum.dupa ne am certat,pt scurt timp.fiecare ne am implicat in alte relatii din prea mult orgoliu.Cat timp am fost cu celalalt,m am impacat cu el...am continuat rel.El s a insurat cu respectiva dupa 1 an,a cunoscut o p net.Am renuntat la celalalt pt el ca il iubesc prea mult,si a acum am ajuns sa fiu p locul 2 din cauza orgoliului meu stupid,pt ca eu l am indepartat.El zice ca nu e fericit cu ea ca e stresanta ca nu o mai suporta ci ca eu sunt fericirea lui si persoana care l a inteles de fiecare data....dar acum simt ca nu mai pot rezista,simt ca o iau razna
  17.10.2010 22:47 
interesant
inca nu m-am implicat f mult,dar am sentimente destul de puternice pt un barbat insurat si el pt mine,nu stiu ce sa fac.....stiu ca de preferat ar fi sa am pe cineva fara obligatii dar ce facem atunci cand inima simte mai mult pt cel insurat.....as dorii maii multe comentarii si articole pe acest subiect..mentionez ca nu fac parte din cele care nu au incredere in propria persoana..
  12.10.2010 15:59 
o fapta buna
totul e bine daca nu8 are copii
  12.10.2010 03:03 
cum sa fac sa trec peste?
TREC PRIN ACEEASI SITUATIE...IUBESC UN BARBAT CASATORIT CARE MAI ARE SI O FETITA,MI-E GREU PENTRU CA M-AM MUTAT DIN ORASHUL IN CARE STATEAM DOAR PENTRU A TERMINA TOTUL CU TOATE K IL IUBESC,AM FACUT ASTA PENTRU EL SI FAMILIA SA....DAR EU......CU MINE CUM RAMANE PENTRU CA AL IUBESC MAI MULT CA PE VIATA MEA,IMI E FOARTE GREU FARA EL.....SI STIU K SI LUI AI ESTE GREU FARA MINE PENTRU CA TINE LEGATURA CU SORA MEA SI TOT INCEARCA SA DEA DE MINE.....UN SFAT VA ROG:(
  30.09.2010 16:43 
un sfat
NU STIU CE PARERE SA AM...SH EO TREC PRIN ACEIS' SITUATIE..IUBESC UN BARBAT INSURAT SH CU 2 COPII...MI'E MILA DE COLII LUI K ALTFEL FUGEAM IN LUME CU EL..IN ULTIMUL TIMP NU PREA IA'M MAI DAT IMPORTANTA..SH EL DEVINE DIN CE IN CE MAI INGRIJORAT..IA'M SP SA NU MAI MA CAUTE..DRA EL NU INTELEGE...NU STIU CE SA FAC..IL IUBESC!!!AJUTATI'MA!
  26.09.2010 18:01 
nu e bine!
Si eu iubeswc un barbat insurat...ne-am vazut si ne-am placut amandoi pe loc,dar el are si 2 fetite...in schimb eu vreau de la el sa ne intalnim doar cand poate pentru ca nu as vrea sa ii fac vreun rau in familie...eu ce am am cu el iar de familia lui nici gand sa zic ceva nici de bine,nici de rau..La inceput a fost foarte frumos,se purta cu mine intr-un mod deosebit atunci cand ne intalneam,dar el si-a dat seama ca eu incep sa simt ceva pentru el si atuncea s-au cam schimbat lucrurile..in schimb el e tanar are pana in 30 de ani si a mai avut doar o relatie lunga de 2 ani cu alta fata tot in timpul in care a fost casatorit,iar cu e mine e de 3 luni si zice ca nu e bine ceea ce face dar pe undeva nici el nu se crede pentru ca dak i se iveste ocazia nu se pune problema sa nu ne intalnim...eu as vrea sa mai raman in continuare cu el,doar noi doi si atat pt ca de familia lui nici vorba sa zic ceva ca si cand nu ar exista,da el de knd a vazut ca incepe sa imi fie drag se cam departeaza pentru ca cred eu ca ii e frica sa nu ii fac probleme dar asa ceva nu as indrazni sa fac nici celui mai mare dusman al meu...si atuncea cum sa fac sa il tin in continuare langa mine...pentru ca as vrea sa mai continui relatia pe care o am cu el...am si prieten dar doar asa...!
  21.09.2010 15:15 
renuntare
Fetelor, stiti cat de puternice sunt femeile??? Renuntati la acesti barbati de "ocazie"!!Asta nu este iubire, dragoste , fericire..este numai suferinta!! Va pup pe toate ..banuiesc cat este de grea situatia si tocmai de aceea ...alegeti alta cale , o cale care duce UNDEVA!!
  21.09.2010 15:04 
iubesc si..sufar,
E greu, foarte greu sa ai asemenea sentiment!..si ne intrebam : De ce noua ..de ce si noi... care, nu am fost de acord niciodata cu femeile ce intra in viata unui barbat casatorit! E greu sa dai sfaturi, ..inimii nu-i poti dicta .. si totusi RATIUNEA TREBUIE sa intervina .Ne este bine asa sa fim a treia persoana,sa stii ca-si petrece mai tot timpul cu sotia lui,ca ne incanta 2 ore pe zi cu prezenta lui,ca ne vede mai frumoase , mai bune, mai destepte ..mai si mai...decat stim noi sau altii?? Eu am inteles situatia in care ma aflu si..am hotarat sa ma vindec de aceasta iubire acuta. Trebuie ptr.ca, este o CALE ce nu duce nicaieri!!Putere,iti doresc!!!!
  19.09.2010 09:50 
m am imbolnavit de cand sunt cu un barbat insurat
Sunt in aceiasi situatie fetelor...iubesc un barbat insurat cu doi copii. spune ca nu poate sa isi lase nevasta din cauza copiilor. insa eu nu cred lucru asta.eu cred ca ma vrea si pe mine si pe ea. nici nu as vrea sa se desparta de ea pentru ca m as simtii vinovata si mai ales cand este vorba de niste copii care nu au aboslut nici o vina. il iubesc enorm de mult si am incercat de mii de oriiiii sa ma despart de el insa vine la mine plangand si nu stie ce sa faca sa ma impac si sa ne fie bine..am niste probleme de sanatate si stie si ma sprijina si ma face sa ma simt mai iubita. totusi nu este bine deloc..inca nu stiu ce diagnostic am pentru ca am fost la o grmada de spitale si analize facute.cica atac de panica dar eu le fac aproape zii de zii.si am sintomele de cand sunt cu el poate ca se simte si vinovat..sau nu stiu.. fac niste crize pee care nu le as dorii nimanui. raman fara respiratie si trebuie sa mi se faca respiratie pe nas pentru ca nu am oxigen la creier din cate mi au spus doctorii..si multe altele.. concluzia e ca de fiecare data cand ma supar fac crizele si asta m a imbolnavit si ma imbolanveste incontinuare un barbat insurat. inchipuiti va daca ma despart de el ca o sa mi fie si mai rau insa stiu ca nu mult timp pentru ca timpul le rezolva pe toate dar mie frica ca nu sunt in stare sa trec timpul asta :( aveti grija de voi:( va pup
  14.09.2010 20:49 
sunt in aceeasi situatie
SUNT DE ACEEASI PARERE CU PERSOANA CARE A SCRIS MAI SUS... NU SUNT IN STARE SA DAU SFATURI DAR SA STITI CA INIMI NU POTI SA II COMANZI...IUBESC UN BARBAT INSURAT CU VREO 10 ANI MAI MARE CA MINE.... SI DIN CATE SIMT EU MI SE INTAMPLA RECIPROC...MI SA INTAMPLAT DE NENUMARATE ORI SA IMI DEMONSTEZE SI SA IMI SPUNA CA MA IUBESTE.... DE ASEMENEA MAS SIMTI VINOVATA DACA AR DIVORTA .... DAR NU POT RENUNTA LA EL PT CA IL IUBESC ENORM... ASA CA FACETI CE VA INDEAMNA INIMA...SI NU REGRETATI CEEA CE FACETI... DAR TOTUSI FACETI-O CU CAP...
  14.09.2010 02:20 
sunt in aceeasi situatie de 9 ani
Daca ar divorta m-as simti vinovata, pt. ca consider ca ea nu are nicio vina. O cunosc, este o femeie de casa f. gospodina, dar cam atat. Traieste doar sa faca curatenie si sa gateasca! El nu este un afemeiat, din contra este un barbat f.la locul lui. Nu pot sa spun decat ca acum 9 ani ne-am indragostit aproape la prima vedere si am trait f. multe clipe frumoase impreuna. Un sfat pt. celelalte cititoare? Nu pot sa dau pt. ca de cele mai multe ori comanda inima si nu crierul.
  10.09.2010 01:09 
macar sa ne bucuram de clipele impreuna!
Sunt intr-o situatie similara,e insurat(am aflat dupa 2luni)!Ce cruda e viatza,e barbatul perfect pt.mine,il iubesc nu-i gasesc nici un defect,dar de ce a trebuit sa fie INSURAT?!?DE CE TOCMAI MIE MI SE INTAMPLA ASTEA?CAT VA MAI DURA?....INTRBARI FARA RASPUNS....!!!Nu i-am cerut niciodata sa renunte la ea,pt k n-am curaj s-o fac!El de multe ori bate apropouri,cum ca ar vrea sa ramana cu mine,dar mereu eu sunt aia care schimba subiectul,spunadu-i ca nici nu-mi trece prin cap mie sa ''ma maarit cu el''Il fac sa se simta prost de fiecare data.De fapr cred ca nici eu nu stiu ce vreau,multi imi spun ca am sanse sa raman cu el,dar eu tot aman momentul pana ''voi purta o discutie serioasa pe tema asta'',iar cand el aduce vorba,v-am spus ce fac.Cred k sunt nebuna,nici eu nu stiu ce vreau.Atunci cand iubesti trebuie sa lupti,multi au trecut pri asta si acum ii vad fericiti,ma gandesc ca as putea fi unul dintre ei dar pe deoparte...Nu mi-a vorbit niciodata urat desprea ea,chiar mi-a zis ca e o tipa frumoasa,dar povestea a inceput cand ea avea 17 respectiv 21ani,si fiind ff tanar nu era pregatit pt insuratoare,si daia s-a ajuns pan aici,el depinzand de ea prin faptul ca sta la ea,el nu are nici o propietatea.Mi se plage des,spunadu-mi ca si-a distrus viatza,k-i un ''copil''fara viitor.Imi iubeste parintii,pisicile,florile,PE MINE.Asta eh...am auzit intr-o zi o vb,mare vb a dnei Tatoiu,daca un barbat nu renunta la sotie in decursul unui an,maxim un an jumate,sa fim sigure ca n-o va face niciodata,chiar dk au fost cazuri,vezi:iuliana marciuc si enache 14ani(lol)In fine daca totusi ne vom despartii,mi-am jurat de acum ca nu voi repeta aceasi greseala,pt nimic in lume,prea greu,prea multe lacrimi,in cazuri nefericite'ani'.Ramanem cu amintiri frumose pe care le pastram in suflet bine ascunse si devenim mult mai mature,ul lucru bun pt.viitor.Pan la urma noi AMANTELE,suntem libere,putem s-o luam oricand de la cap,mai greu e de ei care sunt legati,ramanad nefericiti(unii)langa sotii pt.k ii lega nush ce drq,sotiile vor fi inselate INTODEAUNA,multe ii vor ierta pt ca,de ex.au copii,si de dragul copiilor stau langa un barbat care nu le respecta,trezindu-se la batranete singure,(copiii isi vor lua zborul)plangadu-se de ce ''DESTIN CRUD''au avut...Asta e viatza.Dumnezeu iti da,dar nu iti baga si-n traista!Asa ca dk un lucru ''e sa fie.E!
  07.09.2010 12:38 
fara sfaturi
E greu sa dai sfaturi cand nu stii prin ce trece persoana respectiva!!..aceeasi poveste traiesc si eu...m-am indragostit de un barbat insurat care culmea, are o sotie mult mai tanara decat el si ..decat mine. Am stiut de mult ca este casatorit si, nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa avem o astfel de relatie,...Eram prieteni, depanam amintiri,..el mai arunca cate o aluzie dar, nu-l favorizam ..chiar ii explicam ca, nu sunt de acord cu relatii extraconjugale.Sunt vaduva,..m-am gandit ca poate sit. asta l-a apropiat de mine...mila, compasiune,vulnerabilitate ...dar,mi-a spus : nimic din toate astea!! Pur si simplu , te iubesc!!..se simte bine cu mine,si nu e vorba de sex...e vorba de NOI 2 cand suntem impreuna.Nu ne mai saturam unul de celalalt,ne este dor, decand ne despartim si pana ne revedem.Stiu, relatia asta , nu are nici un viitor, si nici nu vreau sa se desparta de sotie ptr. mine.E foarte greu asadar, sa dai sfaturi....si mie imi spun: fatooo, trezeste-te esti doar o distractie ptr. el!!!
  05.09.2010 23:19 
nu stiam ca e casatorit...
Iubeam un tip X care nu putea fi al meu, in acest timp l-am cunoscut pe Y, care a insistat foarte mult sa ne cunoastem, suntem din orase diferite, asa ca intr-o seara cand eram eu foarte deprimata i-am spus sa vina...aveam nevoie de un suflet langa mine; inca din acea seara a incercat sa faca ''dragoste'' cu mine, l-am refuzat pentru ca nu sunt genul de om, si am continuat sa vorbim ba pe mess, ba la tel, el era singurul care ma cauta...la scurt timp m-am vazut din nou cu el, insa am fugit...imi era un pic teama de el...dupa ceva timp m-a facut sa-mi doresc sa fiu cu el, sa ma atasez si s-a intamplat inevitabilul: am facut dragoste...o seara de neuitat, eram foarte fericita, in sfarsit mi-am gasit linistea in bratele unui barbat super ok, insa dupa o saptamana am inceput sa-l banuiesc pentru ca avea telefonul inchis destul de mult timp, asa ca am incercat sa vorbesc cu el, l-am intrebat ce se intampla si dupa multe discutii mi-a recunoscut ca este casatorit si are si un copil de cateva luni...M-AM INDRAGOSTIT DE UN TIP CASATORIT!!! Aveam o prietena care era in situatia asta si mereu o criticam, spuneam ca niciodata eu nu voi fi cu un tip insurat, insa niciodata sa nu spui niciodata...s-a atasat si el de mine, am vorbit foarte mult si eu eram hotarata sa renunt, insa el ma cauta, imi spunea ca ma iubeste, ca el isi doreste sa mai stau cu el cel putin un an si ca nu avem de unde sa stim ce va fi, ca el a bagat divort de cateva ori, dar ultima oara a aparut copilul...Doamne nu stiu ce sa fac...mi-e mila de sotia lui, ii ador copilul, insa il iubesc si pe el...Ne-am revazut pentru ca aveam nevoie de explicatii si asta a facut sa ne atasam si mai mult unul de altul, atunci mi-a spus ca in prima seara vroia sa plece de acasa sa se plimbe, iar cand m-a vazut a vrut sa se culce cu mine, daca acceptam eram o aventura si atat, insa nu am vrut si a apreciat foarte mult acest lucru la mine, apoi am vorbit atat de multe, mi-am deschis suflegtul in fata lui si s-a atasat de mine...eu il simt ca si el are sentimente pentru mine, dar totusi nu vreau sa-mi cladesc fericirea pe suferinta altora...inca ne vedem si vorbim la telefon zilnic destul de mult, sotia lui a aflat de mine, insa el se ascunde de ea, ii este teama de ea si nu stiu de ce, am incercat sa renunt la el si acum putin timp a vrut sa faca si el acelasi lucru pentru ca ma vede trista si nu vrea sa sufar, insa nu putem, ne agatam unul de altul parca am avea nevoie reciproca de iubire...mentionez ca prieteni de-ai lui ma cunosc, stiu cine sunt, pana si sora lui stie si chiar ar vrea sa ma cunoasca...suntem intr-un stadiu destul de avansat al ''relatiei'' daca o pot numi asa...am nevoie de un sfat...va rog sa-mi scrieti pe adresa: fly1000n@yahoo.com
  02.09.2010 19:37 
niciodata...
Niciodata, dar niciodata sa nu te in curci cu un barbat insurat!!. O relatie esueaza chiar si cu unul fara obligatii , darmite cu unul care ....sa fim serioase,ecesti barbati nu stiu decat sa se distreze,iar noi proastele ..sa-i credem.Ptiu,ce ciuda imi e ca am trecut prin asemea experienta!!
  27.08.2010 20:44 
imi e foarte greu!!!
iubesc un barbat insurat cu 2 copii cand l-am cunoscut era despartit de ea...dupa ce nu a mai mers relatia cu mine s-a inpacat cu ea pt ca i venea al 2lea copil eu nu stiam nimic..iar acuma numai p el il vad nu se intelege bine cu ea,toti stiu asta ce sa fac???el zice sa am rabdare,,,,ajutatima plz
  26.08.2010 02:55 
iubesc un barbat insurat
e mai bine sa nu il iubntaesti daca e insurat,,,sa te distrezi cu el si atat,eu am picat in plasa,,,acum e in vacanta cu sotia,iar eu sint singura,,,si ma rog sa uit de el,,,sper sa nu ma mai caute,,,
  22.08.2010 03:13 
durere
simt pe pielea mea ce inseamna o stfel de relatie...te minti singura zi de zi...ca poate intervine un miracol care sa schimbe situatia..din pacate acest miracol nu o sa apara niciodata si ai sa te trezesti dupa cativa ani buni singura si nefericita
  16.08.2010 23:16 
sunt mincinosi
...asa imi spune si mie...eu sunt sufletul si viata lui...insa nu poate divorta deocamdata..."nu mai am intimitati cu ea"...si eu ma fac ca il cred...si el ma minte ...si eu il iubesc...si el profita !!!...toti sunt la fel...mincinosi !!!...
  12.08.2010 20:17 
e prea greu
in aceesi situatie sunt si eu iubesc un barbat insurat are un copil dar stiu sigur k ma iubeste singura problema e copilul il iubeste mai mult decat orice si nu vrea sa creasca fara tata sau parintii sa fie despartiti insa problema e ca nu pot sa il las il iubesc mult prea mult
  12.08.2010 17:20 
amante
parerea mea este sa il parasestii in urmatorul minut!astfel de relatii nu duc la nimic bun,de ex mama a fost amanta tatalui meu desii au avut parte de multe conflicte cu famiiliile lor pana au ajuns sa fie impreuna sisa fie cat de cat fericiti acum la batranete isi facfel si fel de reprosuri si certurile nu se mai gat.Un alt caz nefericit il treaieste prietena mea care iubeste un barbat insuratde 7 ani.in priimi ani se plangea de sotia lui ca e proasta idioata si etc apoi a facut un copil cu ea*sotia* venind cu motivatia*sa ramana si ea cu cava de la mine dupa ce o paresesc*apoi nu sa mai despartit de sotie ca nu poate ca e un copil la mijloc si nu poate sa lase copilul fara tata.iar acu in prezent sotiia lui este a 2 oara gravida,si el sustine ca doar sotiia a fostde vina ca la tot cicalit la cap ca mai vrea unu.in schimb prietena mea nu are nimicde la el decatdeclaratii de dragoste si juraminti ca nu poate treaii fara ea si etc.in schimb cealalta treaieste ca o printesa arecasa masina bani si doi 2,
  06.08.2010 01:21 
e greu
CHIAR NU STIU DACA AS PUTEA SA ATI DAU VREUN SFAT ......CIU DOAR AS PUTEA SA AL CER SI EU ......PENTRU CA SUNT IN ACEEASI SITUATIE.M-AM INDRAGOSTIT DE UN BARBAT CASATORIT ...CU UN COPIL.NU STIU CE SA MAI FAC PENTRU CA AL IUBESC ENORM E TOT CEEA CE VREAU DE LA VIATA .....DOAR CA EL NU SE MULTUMESTE DOAR CU MINE SI SOTIA SA .....MAI ARE SI ALTE "IUBITE".....NU STIU CE FEL SA PROCEDEZ PENTRU CA NU VREAU SA AL PIERD :(
  02.08.2010 01:02 
dragoste
eu sunt deja cu un barbat insurat de un an si ne iubim foarte mult....dar marea problema este ca el nu isi va parasi sotia niciodata,mai au si un copil impreuna si tot asa....este si mai departe de mn dar asta nu ar fi problema majora...imi este tare greu sa il stiu acasa cu ea,ca pleaca impreuna dar il iubesc enorm de mult si nu pot renunta la el...nu stiu ce am sa fac in continuare...ajutati-ma cu un sfat!!!va pup dulce
  31.07.2010 18:48 
stiu
eu tot trec prin asa situatie,barbatul care il iubesc este insurat,vreau sa nu mai fiu cu el,dar el nu-mi da pace,telefoneaza,ma cauta.....chiar nustiu ce sa fac
  23.07.2010 10:28 
am iubit un barbat insurat
am iubit un barbat insurat care m a parasit pt alta amanta,care nu m-a ajutat cu nimic,cu care am pierdut 2ani din viata
  07.07.2010 23:36 
Nu cred ca e bine sa intri intr-o relatie cu un barbat casatorit. e pierdere de vreme i-ti irosesti viata pt.ca el i-si traieste viata cum vrea cu familia lui iar tu te trezesti singura dupa ani dedicati lui.Fetelor fiti destepte si nu credeti in acest gen de relatie.
  14.06.2010 12:29 
o parere
draga mea,nimic nu merita sa te complici asa! pot sa-ti spun asta dupa 16 ani,ani pe care acum ii consider irositi! totul s-a terminat fara macar o explicatie! motivul? deci ,crede-ma ,indiferent cat de roz ai senzatia ca este..... nu faci decat sa te amagesti!
  09.06.2010 02:22 
si eu stiu...
Si eu stiu cum e ... am fost impreuna cu un barbat insurat timp de 6 luni...si nu mi`a zis niciodata ca nu se intelege cu sotia lui...stiam ca toate sunt bune si frumoase intre ei...dar imi placea prea mult baiatul.... Acum 1 luna si jumatate ne`am despartit de comun acord , crezand ca e mai bine pentru amandoi...dar acum nici unul din noi nu e bine...Tin prea mult la el...si el la mine....ce sa fac ?!
  08.06.2010 11:16 
iubesc un barbat insurat
nu e bn deloc cand iubesti un barbat insurat nu va fi niciodata al tau...
  08.06.2010 11:13 
iubesc un barbat insurat
offff...e foarte greu sunt intr'o situatie foarte grea iubesc un barbat insurat,iar el nu prea imi da atentie.nu stiu ce sa ma fac..cum sa fac ...stiu ca nu e bn deloc si eu am familie la randul meu dar el chiar mi'a pus capac.
  07.06.2010 00:21 
e dureros
tot ce am citit este adevarat dar noi care iubim la prezent un barbat insurat nu ne dam seama de ce facem.doar in cazuri cum ar fi o sarbatoare si o faci singura pentru ca el este cu sotia incepe si suferinta si semnele de intrebare.dar este bn sa cititi aceste subiecte chiar dac nu sunt chiar placute pentru ca te mai intareste si te face sa vezi realitatea.
  29.05.2010 17:32 
asa sunt si eu
am si eu un iubit de 3 ani e casatorit si are si copil dar ma iubeste si il iubesc nu pot sa il las Asa ca cat de greu va este va inteleg ca si mie imi este foarte greu dar asta e nu am ce face viata merge inainte
  26.05.2010 22:01 
hhhh
atat de simplu este sa fai un asemnea articol si sa trai concuzii de psiholog.
  21.05.2010 11:33 
este foarte adevarat ce spune doamna psiholog. si eu am fost ademenita de un barbat insurat fiind si eu la rindul meu casatorita. avind oarece probleme in casnicie, vroiam pe cine drag sufletului meu. ne-am indragostit amindoi, dar aceasta iubire este una imposibila. am decis sa punem punct cu toate ca nu ne dorim acest lucru. constiinta si credinta nu ne permit sa destramam doua famili. este ingrozitor de greu sa renunti la sufletul pereche.
  16.05.2010 16:07 
lasa timpul sa treaca...si il vei uita!
si eu sunt in aceasi situatie k tine...dar gandeste-te,niciodaat nu va fii alaturi d tine cand ai mai mare nevoie,d sarbatori,d ziua ta,d ziua lui...este greu,da timpul le rezolva pe toate.incearca sa nu il mai vezi o perioada,sterge nr lui din agenda,vb cu cateva prietene despre asta,iesi cu pr tai in oras si cu siguranta o sa fii mai bn in viitor!eu cel putin asta incerc sa fac,am spus gata si e momentul sa ma indepartez,am gresit destul k am stat cu el un an d zile,e momentul sa ma gandesc si la nevasta lui,doar gandeste-te k esti in locul ei,si vei vedea k iti vei dori si mai mult sa renunti la el!
  07.05.2010 11:56 
stiu cum e
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare numai ca a mea e mai complicata...si nu stiu ce sa fac pentru ca sunt prea tanara pentru asta..dar tin la el,si vad ca si el tine...si mai am de asteptat dar nu mai am rabdare pt a ne fii bine la amndoi..
  06.05.2010 01:52 
ce sa faci cand iubesti pe unu insurat...fugi mancand pamantul
din moment ce tu ai mai trecut printr-o experienta similara cu un alt barbat insurat ar trebui sa stii ca nu e a buna poate soarta te testeaza sa vada daca din experienta anterioara ai invatat ceva ar trebui sa incerci sa iti infranezi instinctele si sa gandesti mai rational e o vb romaneasca: daca nu-i cap e vai de picioare! nu cred k toata viata vei dori sa ti-o irosesti asa ...acum depinde tine...cred ca e cazu sa cam rupi tiparu...si daca erai tu in locul nevestei sisotul te insela cu alta?!ce tie nu-ti place altuia nu-i face ca vei pati si tu la fel apoi
  26.04.2010 10:57 
il iubesc dar este insurat
l-am cunoscut la servici..inainte cu 2 zile de paste:(el lucreaza unde lucrez si eu este sofer..dar de paste a venit in fabrica..toata ziua radeam unul la altul..la pauza a venit sa bea cafeaua cu noi:)dupa eu am iesit pana la baie el sa pus in fata mea si mi a spus cand plec sa il anunt ca ma duce el..am crezut ca glumeste..dar asa a fost..eram schimbul 2 si ma asteptat pana la 2 dimineata sa ma duca acasa...si m am dus...in masina am inceput sa ne cunoastem:)atunci el mi a spus ca este insurat si are si un copil:((:((m am intristat fiindca il stiam mai demult si chiar imi placea de el si nu credeam ca o sa am ocazia asta sa fiu langa el:Xe un schump un frumos are 30 de ani dar mai mult de 23 nu ii dai:))cand am aflat k este insurat m-am intristat enorm iar ekl mi a spus ca ii place mult de mine si ca ar vrea sa fie cu mine dar el nu ma obliga daca nu vreau:((iar eu i am spus ca nu stiu ce sa fac pentru ca nu vreau sa distrug o familie..dar nu m am putut abtine..ne am sarutat pana la 5dimineata am stat cu el:)pe urma la kteva zile ma sunat sa ne revedem si ne am vazut a fost asa frumos sa fim amandoi nu sa intamplat nimic intre noi cu toate ca trupul; meu si l dorea:((acum de 3 saptamani el este plecat din tara dar ma sunat si a spus ca vrea sa ma vada si ca ma cuta cand vine in tara:((nu stiu ce sa fac nu vreau sa sufar..sa ma indragostesc pt ca el este un barbat care te poti indragosti foarte repede..eu mai am trecut odata prin asta si am suferit si nu vreau sa se mai repete odata povestea asta nu inteleg de ce de 2 ori m-am indragostit de cineva care este insurat???
  26.04.2010 07:09 
sunt intr-o situatie similara
Am stiut inca de la inceput k e insurat, de fapt e divortat dar inca mai locuieste cu fosta si probabil viitoarea sotie. am luat totul in joaca la inceput, la fel si el, doar k acum eu sunt cea care are cel mai mult de suferit. sunt 4 ani d cand suntem impreuna si mi-as da viata pt el in orice moment. Si el ma iubeste, dar intr-un fel al sau pe care uneori nu il inteleg... De foarte multe ori am incercat sa ma rup eu de aceasta relatie, dar parca viata fara el nu-si are sensul, stiu k intr-o zi eu trebuie sa pun punct, pentru k el nu o va face niciodata(carui barbat nu i-ar place sa aiba o amanta de 22 de ani,frumoasa,studenta si naiva) si sincer nu stiu cum imi voi gasi fortele necesare. El imi promite k vom fi impreuna in curand, k sunt singura femeie pe care a iubit-o si sa mai am putina rabdare pt k ma va face cea mai fericita femeie din lume, dar sincera sa fiu nici el nu crede ce spune cum l-as putea crede eu??? de 4 ani tot am rabdare, dar singura vinovata eu sunt si tot eu singura voi iesi din cosmarul asta in care singura am decis sa traiesc...
  14.04.2010 23:41 
iubesc un barbat casatorit si nu-l pot uita....stiu ca nu avem nicio sansa la o relatie serioasa si totusi acest gand nu ma ajuta sa depasesc momentul.si el ma iubeste , mi-a demonstrat prin fapte...
  13.04.2010 21:13 
iubesc si nu sunt iubita
si eu iubesc un barbat,nu e chiar insurat dar locuieste cu o alta femeie,atat de mult il iubesc de accept orce din partea lui,chiar daca sufar nu ma pot desparti de el,e destul de umilitor sa iubesti si sa nu poti fi fericita.
  13.04.2010 19:22 
si eu iubesc un barbat insurat...
nu stiu ce sa ma m-ai fac cu situatia asta amandoi suntem casatoriti,dar am acceptat sa ne vedem nu stiu unde o sa ajungem,eu deja m-am indragostit de el ,sufar,plang cand nu il vad imi este f greu fara el nu m-ai am liniste,astept in fiecare zi sa vb la tel sau sa ne vedem,ce sa fac ca sa pun capat acestei situatii va rog ajutati-ma sunt distrusa
  10.04.2010 17:55 
stima de sine
Este adevarat ce se spunea mai sus despre barbatii insurati care pentru a-si atinge scopul se plang de relatia cu sotia,de faptul ca sunt neglijati.Cand te trezesti la realitate vezi lucrurile asa cum sunt... vezi ca ai fost legata la ochi, ca ai investit timp, suflet...iti trebuie inca atata timp sa uiti ca ai fost mintit, inselat...Da, sunt femei carora nu le pasa, referitor la ,,stima de sine,,...dar iti trebuie,,exercitiu,, pentru a trai astfel.
  08.04.2010 10:38 
il iubesc doar pe el
il iubesc de nu mai pot, as vrea sa nu-l fi cunoscut niciodata e insurat are doi copii si eu sunt casatorita si am un copil... sunt disperata ... sunt confuza si nu stiu ce sa fac... e foarte greu.. sincer n-am avut ceva serios cu el doar ne-am sarutat dar il doresc mult de tot ... si el pe mine ..ajutati-ma nu stiu ce se intampla cu mine sunt casatorita de 16 ani si nu am crezut vreodata ca are sa mi se intample asa ceva ....stiu e pacat mare pacat ca ma gandesc la el dar nu pot sa nu ma gandesc la el ....
  21.03.2010 17:47 
si eu m am indragostit
da m am indragostit de un barbat insurat el nu stie si nu mai vreau sa afle nu vreau sa l despart de copilul si sotia lui.o sa l iubesc in secret si incerc sa l uit.de cand m am decis sa l uit tot timpul cand il vad imi tremura vocea picioarele si inima.articolul m a ajutat multumesc.vreau sa l uit oricum e cu 10 ani mai in varsta.pa
  14.03.2010 15:26 
?
sunt si barbati care zic ca le e bine acasa si vor doar sa incerce si alta....
  08.03.2010 16:50 
:)
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...n-am ce sa fac,m-am hotarat sa stau k el pana imi gasesc pe altcineva k sa pot sa-l uit mai repede.nu poti sa uiti un barbat din senin,doar in momentul cand altcineva intervine in viatza ta,,,vb la tel,sms seara,mess,iesiri etc..iti va fi mai usor sa-l dai intr-o parte pe'insurat'!bafta si stai lin k nu e asa o trauma k iubesti un barbat insurat la un momet dat o sa-l uiti,vei obosi sa astepti dupa el,traieste-ti clipa,nu traumatiza,asa faceam si eu la inceput,aqm imi e mai usor si ma gandesc k,candva se va termina..nu-mi pare rau k stau k el....dak crezi k merita,totusi..lupta pt el,ca sa optii ceva tre`sa lupti,DACA MERITA!
  05.03.2010 12:23 
CRED K IN MARE PARTE DE VINA SUNT BARBATII,IN SPECIAL CEI CARE TE CAUTA,CE VINA AI U DACA EL TE CAUTA SI INSISTA SI DACA TIE ITI PLACE DE EL,EL AR TREBUI SA SE GANDEASCA PRIMUL CA ARE FEMEI SI COPIL!
  03.03.2010 16:18 
si eu iubesc un barbat insurat...
numai ca situatia mea e si mai complicata...e insurat,dar nu mai sta cu sotia lui de vreo 6 ani..are o iubita cu care locuieste in prezent si cu care are si un copil..si imi spune ca ma iubeste si pe mine..
  28.02.2010 11:17 
Si eu ...
...trec prin aceeasi situatie....e groaznic...adeseori ma gandesc de ce trebuie sa fie asa....de ce.... Cu toate ca m-a dezamagit mult,si mi-am pierdut increderea in el....il iubesc....
  20.02.2010 22:36 
indragostita de un barbat insurat
daca te indragostesti nu mai conteaza daca e insurat si are copil dar totusi doare enorm daca il iubesti cu adevarat
  12.02.2010 23:44 
....
Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti cladesti fericirea ta pe nefericirea altora...deci de la inceput ai stiut ca era insurat,nu??? Pai,l-ai acceptat asa... Crede-ma ca nu e bine sa distrugi viatza kuiva.. Roata mereu se intoarce....
  04.02.2010 17:00 
iubesc un barbat insurat
in iubesc si nu stiu ce sa fac sa renut la el sau sa inca mai sper ca divorteaza
  21.01.2010 23:53 
...
sunt in aceeasi situatie...Cred ca pana la urma va trebui sa iesim singure din asta.
  19.01.2010 21:00 
ce dificila e dragostea./.....
ce sa fac sa nu-l mai iubesc ...si mi-e atat de greu sa-l stiu insurat..ne completam unul pe altul de park am fi suflete pereche...dar e insurat.ajutati-ma ce sa fac k tare mi-e greu
  14.01.2010 01:13 
barbati insurati...
in principiu(si din proprie experienta)barbatii insurati se bazeaza pe SIGURANTA de acasa,siguranta la care, dupa perea mea nu renunta niciodata.Si noua ne place siguranta:ne place sa fim iubite,respectate,ingrijite,poate chiar intretinute de barbatul cu care suntem...hai sa recunoastem,nu?daca am avea TOATE astea de la un barbat,l-am parasi? NU! sperante desarte...ca nu va fi al nostru niciodata,niciodata nu vom avea incredere in el,niciodata nu vom insmna pentru el mai mult decat ''obiect sexual'' sau ''refugiu'' sau ''rezerva''... eu sunt un caz mai special...eu sunt amanta lui si locuiesc cu el.Sotia lui e in alta tara.Eu ii spal,eu ii calc,eu ii fac macare,cu mine doarme,eu il ajut cu afacerea care o are ,el ma ajuta pe partea lui...dar tot nu e aal meu...acum e la sotia lui si ma simt frustrata.As vrea sa termin relatia,dar il iubecs si imi DORESC DIN TOT SUFLETUL sa fim impreuna...ce sa zic?CAPU' SUS,GAGICI!!!
  11.01.2010 11:35 
5dda
niciodata nu am aprobat o astfel de relatie cu un barbat casatorit....si culmea acum sunt in aceasta postura....il iubesc ...ma iubeste...a vrut si vrea in continuare sa incepem o viata impreuna ,sa`si lase sotia ...insa eu nu vreau..si i`am zis ca imi este bn asa..probabil eu inca vad aceasta relatie ca o aventura asa cum spune si el.mi`e teama ..poate ca as pati si eu la fel..si as fi in postura in care este sotia lui acum...la inceputul relatiei..el mi`a zis citez,, nu te gandesti cum e cand amanta devine sotie?ramane locu` de amanta liber,,aceste vorbe mi`au ramas in minte..nu are copii dar isi doreste f mult unu`...nu ma protejez dar daca as ramane insarcinata nu cred ca l`as pastra..nu cred ca are viitor aceasta relatie din punctul meu de vedere..ne afisam impreuna in locuri publice...iar statutu` lui nu`i permite ...e o persoana publica...dar nu`i pasa..nu stiu ce sa fac....ma gadesc ca trec anii si poate in tot acest timp as fi putut sa`mi gasesc pe cineva fara obligatii si sa`mi cladesc o familie..o parere?nu cer sfaturi:)
  25.12.2009 18:02 
de ce
pai nu este bn sa te indragostesti de un barbat insurat dar trebuie sa te consolezi tu pe tine si incearca sa ignori asa e cel mai bn ....ca si el pote are fam si iti dai seama ... e un pic cam complicata situtatia ...asa ca fii tare
  24.12.2009 22:57 
renunta
renunta acum,pana nu e prea tarziu!nu va renunta la acest obicei chiar daca din postura de amanta ii vei deveni sotie si din nou o fa face si tot asa.barbatii sunt egoisti nu se multumesc cu putin iar daca sunt si iubiti este extraordinar de bine.concluzia mea este ori nu-si va lasa sotia niciodata si se va complace in situatii de acest gen ori te va lua de nevasta si intr-un timp scurt va calca din nou gresit si vei avea aceleasi trairi aceeasi situatie ca si sotia lui acum.barbati sunt la tot coltul doar ca trebuie sa deschizi bine ochii daca nu vrei sa ramai cu un gust amar si sa ai de suferit mai tarziu gandeste de 10 ori pana sa-ti etalezi sufletul in fata unui barbat.un barbat care a gresit fata de sotia lui odata o va face si a doua si mereu cu pretextul nu am ce-mi trebuie acasa!
  24.12.2009 04:18 
regret
si eu sunt in aceeasi situatie,nu sunt de acord cu ceea ce fac si nu am fost niciodata.nu stiu ce se intampla cu mine dar baiatul respectiv ma facut sa-l iubesc la nebunie si ma doare mult ca stiu ca e insurat,nu stiu cum sa ma retrag ca nu pot,daca ma suna simt ca zbor,nu am acceptat niciodata sa dea cineva in mine lui ii accept orice si nu inteleg de ce,ma schimbat radical,sincera sa fiu uram femeile care faceau asa,dar acum le dau dreptate inimii nu-i poti poruncii sunt intr-o situatie foarte grea .
  17.12.2009 07:47 
relatie
nu as accepta niciodata o relatie de acest gen.in mod sigur o aventura de o noapte DA.nu as suporta ideea sa ma lase seara sa plece acasa la sotia lui iar eu sa raman ca proasta sa-l mastept din bratele sotiei lui.doamne cred ca va innebunit dumnezeu.nu va innebuneste gandul ca acel barbat nu va fi niciodata al vostru? de ce trebuie sa va multumiti doar cu jumatati? fetelor suntem in sec 21.si barbati sunt milioane
  16.12.2009 19:45 
Am si eu o relatie cu un barbat insurat,si nu mai pot iesi din ea.
  09.12.2009 11:10 
Relatie
si eu am o relatie cu un barbat insurat de 1 an jumate .. si nu mi`a zis ca ii merge greu cu sotia sau alte din astea , din contra a fost sincer cu mine si mi`a spus ca e ok , niciodata nu a vorbit`o de rau , dar pur si simplu mi`a recunoscut ca asa e el.. Spre deosebire de altii el nu da de banuit acasa ca are pe altcineva .. se comporta f frumos cu mine , ma iubesc si eu il iubec pe el de altfel , dar niciodata nu am fost geloasa pe sotia lui pt ca am stiu situatia de la inceput si nici nu am pretentia sa isi lase sotia , chiar el mi`a zis ca daca s`ar despartii de ea ... ar fii din cauza ca nu se mai inteleg nu pentru altceva .. si eu sunt de acord cu el .. pt ca eu nu as putea sa distrug o famile .. doar pt a fii eu fericita .. relatia asta va tine pana cand va tine ea .. sunt constienta si el e constient ca ne vom despartii odat si odata deoarece vreau si eu vb aia o familie .. sunt costienta ca voi suferi , dar totul trce pana la urma .
  28.11.2009 16:00 
amante
eu stau cu un om insurat de trei ani,e greu dar il iubesc e albanez si ei zic ca se casatoeresc fara sa iubeasca uneori cred alteori ,vreau sal las dar nu pot il iubesc,sunt constienta ca nu o sa lese sotia pt mine dar poate intro zi o sa fie bine.
  25.11.2009 06:58 
iubesc un barbat insurat
oof asa sunt si eu in aceiasi situatie iubesc un barbat insurat si nu il pot lasa de multe ori am zis sa uit de el sa nu il sun dar nu pot
  14.10.2009 23:55 
nu vrea sa se desparta de scorpia aia,aia e o femeie de 2 bani.dar nici pe mine nu ma poate lasa...
  06.10.2009 00:00 
s eu sunt in accelasi bucluc
suntem impreuna de 3 ani de zile,el locuieste in alta tara.dar sunt constienta ca toate astea se vor termina pana la urma,si cea care pleka sunt EU.nu vreau sa se desparta de familia lui!
  01.10.2009 15:45 
BUNA
Buna, si eu sunt in aceeiasi situatie ne iubim reciproc, insa ma gandesc ca timpul trece si nu ma aleg cu nimic.offf
  29.08.2009 22:48 
....
Daca te iubeste,fii fericita cu el,orice ar fi
  29.08.2009 19:52 
NU MAI ACUZA E GREU SI DIFICIL SA IUBESTI UN BARBAT INSURAT SA ITI DAI VIATA PENTRU EL SI SA STII CA NU TI APARTINE SA TI FACA PROMISIUNI,
  12.08.2009 11:03 
răspuns
lasă bărbaţii căsătoriţi în pace, nesimţito(ca să nu te numesc altfel)
  08.06.2009 17:48 
iubesc si eu
iubesc si eu un barbat insurat ma iubeste si el sunt sigura dar e greu sa traiesti mereu in asteptarea rindului tau.e greu sa intilnesti sarbatorile de una singura fara iubitul tau alaturi.nici eu nam curajul sal parasesc si mii greu caci nu pot sami vad de viata mea.orikit nu neam certa mereu ne impacam dar nu stiu cit va mai kontinua aceasta.si pe deasupra e si foarte gelos.ce sa fac nu stiu nu vreau pe altcineva dar nu vreau sa fac rau si familiei lui,dar nu stiu kit voi mai rezista sa ma gindesc la ceilalti si nu la mine caci de cind lam kunoscu(1 an)am uitat complet de mine si visele mele de a avea o familie,ce sa fac??????????????
  04.05.2009 11:43 
imi place un barbat insurat
si mie imi este drag de un baiat insurat....si el de mine cred) k e indragostit...el este insurat dar nu are copii...i'am spus de cateva ori sa ma lase in pace dar ...el nu vrea sa renunte la mine...nustiu ce vrea de la mine...sex...nu am facut si am avut ocazia..oare defapt ce vrea d ela mine de nu ma lasa in pace...ce sa fac k sa scap de el...dar totusi imi este drag de mor...dar stiuu k nu e bnb sa destram o casnicie...k nu se stie cand se intoarce...
  05.04.2009 00:24 
iubesc un barbat care nu imi apartine,dar nu pot sa ma opresc
SI EU IUUBESC UN BARBAT INSURAT LA INCEPUT TOTUL A FOST O JOACA,AM CREZUT K NO SA-L MAI VAD A2A OARA DAR AU FOST MULTE,AM INCEPUT SA TIN LA EL,SI KIAR NU SIMT K ESTE INSURAT,ARE SI 1COPIL ACESTA ESTE SI MOTIVUL PT CARE A RAMAS CU NEVASTA LUI,AR NICIODATA NU I-AM CERUT,SI NU O SA-I CER SA RENUNTE LA FAMILIE,PT K NU STIU CE AS FACE DK AR FII DOAR AL MEU,POATE D ASTA IL SI IUBESC PT K IME ESTE INTERZIS...
  26.03.2009 13:55 
si eu iubesc un barbat insurat
din pakte am iubit si io un barbat de kre n-am stiut de la inceput k e insurat....knd am aflat k e insurat si pe langa mai are si un copil...am fost distrusa!!!dar era prea tarziu ptr a ma lasa de el.il iubeam la disperare..a fost primul baiat din viata mea,am fost in stare de multe ptr el!!!dar toate astea le faceam degeaba ptr k nu ma iubea..doar ma folosea!!se lauda k are o amanta..nik altceva!!!ceea ce a pus kapac relatiei noastre a fost o asa zisa prietena kre stia tot,tot ce faceam cu el..si kre zis s-a cuplat cu el!!!de atunci io am inceput sa ma intorc impotriva lui si ei si chiar am vb cu nevasta lui pe mess!!!a vzt si el convorbirea dintre noi!!iar in acea seara io am iesit cu un prieten si a venit si el..si chiar nu mi-a zis nik!!!acum sntem dusmani dar totusi..vb!!!il iubesc si acuma dddar nu mai are rost sa lupt ptr el ptr k nu o sa-si lase nevasta ptr nici o femeie!!!acum pot sa spun k snt intr-o relatie cu un ffff bun prieten de l lui..kre deasemeni e insurat si are un copil....nu tin la el..doar m atrage si stau cu el ptr k sa-l oftic pe celalalt...stiu k nu fac bn dar asta e!!!imi asum responsabilitatea!!1
  24.03.2009 18:48 
iubesc un barbat insurat
nu este vorba de stima de sinesau respect de sine. Pur si simplu iubesti, si gata.
  12.03.2009 21:36 
....
eu chiar iubesc un barbat insurat. intr`adevar la inceput m-a mintit ca este singur, chiar ma facea sa cred asta, pe urma fiind un barbat foarte cunoscut in oras auzeam vorbe cum ca ar fi casatorit. El tot timpu ma calma si imi zicea ca invidia e mare etc. chiar dupa ce am aflat ca el este 100% sigur ca e casatorit nu a recunoscut, si chiar dak am stiut eu nu am incetat sa-l iubesc. asta este. nu poti porunci inimii! si as putea avea o multime de barbati singuri...dar pentru mine doar el e bun:D
  20.02.2009 22:15 
sapte
daca asa este firea ta si pui suflet indiferent ca este vorba de amant sau sot nu ai ce face iubesti persoana si nu poti face decit ce vrea el chiar daca pe tine te doare conteaza doar el sa fie multumit va spun din experienta
  12.02.2009 04:33 
sapte
eu de 7 ani sunt in situatia asta!il iubesc si Doamne atatea mi-a facut...de sapte ani tot promite si eu fraiera stau dupa el pna ce el in perioada asta si-o trait viata cum o vrut el! nu o sa divorteze niciodat ,stiu,nu are curajul!!! Dar eu stau acuma cu el ca sa/i demonstrez ca e un gunoi si nimic nu s/a schimbat si o sa il iubesc mai departe toata viata mea,dar fara el...ca in curand si eu vreau sa-mi fac familie!
  17.01.2009 20:43 
mda...e aiurea
si eu sunt intro situatie se acest gen, sunt cu un barbat insurat de un an... eu am 19 ani si el 40... nu-l pot lasa orice as incerca sa fac tot el e... pe primul loc, dar m-am obisnuit cu pacatul asta.
  19.11.2008 11:10 
sunt cu un barbat insurat de ani
as vrea sa fim mereu impreuna dar el are un copil si nu vrea sa renunte la el.cum sal fac sa inteleaga ca nu renunta la el doar ca nu o sa mai stea cu nevasta stiu ca nu o mai iubeste ce sa fac am teama ca il pierd il iubesc mult este singurul barbat pt care am simtit asta
  10.11.2008 14:54 
Traiesc o iubire interzisa
Si eu iubesc un barbat insurat. A fost primul barbat din viata mea si sunt foarte fericita cu el chiar daca este insurat si diferenta de varsta e mare, eu am 21 de ani si el are 50. Am avut si relatii cu barbati ne insurati dar niciunul nu ma facut fericita asa cum ma face el. Ce ma afecteaza pe mine in aceasta relatie, nu e faptul ca este insurat, ci frica de a nu-l pierde...
  10.10.2008 22:29 
Asa e...
Asa e... iubesc un barbat insurat... ma face sa ma simt... cum nu am simtit vreodata. Nu numai in intimitate si altfel... ma ajuta si financiar... si dupa un divort credeti-ma nu mai vreau sa ma casatoresc. Fac lucruri si traiesc momente ce nu le-am visat vreodata. Ma compar mult cu Julia Roberts cand a jucat in minunatul film "Pretty women".
  11.09.2008 19:51 
Psihologii sa o incerce pe pielea lor...
Doamnele care dau sfaturi in revistele astea ar trebui sa fi trecut macar o data prin sa ceva. Nu cred o iota din prostia aia cu stima de sine. Eu sunt implicata intr-o astfel de relatie. Cum as caracteriza-o? Agonie si extaz. Nu mai sunt o pustoaica, am 37 de ani iar el este mai mare cu 6 ani. El a facut primul pas si nu mi-a displacut deloc. Este casatorit si are si o fata de 18 ani dar niciodata nu mi-a vandut prostiile pe care le citesc in analiza psihologilor. Nu mi-a spus ca nu se intelege cu nevasta-sa. Pur si simplu nu vorbim de ea. Despre fata imi povesteste, o iubeste foarte mult si e normal sa fie asa. Cel mai important lucru este ca nu imi doresc o casatorie cu el. Ce sa fac? Sa devin nevasta si sa pierd toata emotia intalnirilor asteptate cu sufletul la gura? Al telefoanelor in care imi spune " iubire" din tot sufletul? Si apoi sunt zile in care vrei sa-l vezi si zile in care nu ca as locui cu el tot timpul i-as descoperi tot felul de defecte si la fel si el mie. As putea sa scriu pagini intregi pe tema asta si uite ca nu sunt psiholog. Orice iubire este frumoasa atata timp cat nu i se pretinde sa dureze o vesnicie.
  26.08.2008 21:15 
Oare gresesc????:((
Buna, sunt Simona am 18 ani si am o relatie de un an si jumatate cu un barbat insurat, de asemenea el a si fost primul barbat din viata mea... a fost ceva foare frumos si nu cred ca voi regreta ca l-am ales pe el... el este insurat de 2 ani are si un copil si pe deasupra este mai mare cu 16 ani ca mine!!! El este un bun prieten cu tata si pe deasupra mai suntem si neamuri dar nu de sange. Eu sunt un copil pe langa el si stiu ca ma iubeste, imi ofera tot ce imi doresc, langa el nu duc lipsa de nimic el are o firma de costructii, ma sfatuieste, ma invata... vorbim de 10-15 ori pe zi la telefon de mesaje nu mai zic... nu stiu ce sa fac!!! Stiu ca chiar daca el va divorta de sotia lui, parinti mei nu vor fi niciodata de acord. Dar il iubesc ffff mult si el ma iubeste mi-a dovedit-o... partea proasta este ca nu imi imaginez viata fara el, cu toate ca el ma incurajeaza, imi spune ca sa termin scoala apoi o sa am o slujba o sa fiu pe bani mei si parinti nu o sa mai aibe ce face... tot ce pot sa zic este ca sufar mult pentu ca si el este fff gelos pe mine nu prea ma lasa sa ies fara el, ma urmareste, daca se uita unu la mine ca de ce s-a uitat??? Si cam asta este viata mea... voi ce credeti sa il parasesc??? Sau sa mai astept??? Va pup si astept parerile voastre...;):)
  31.07.2008 12:10 
Exista speranta, depinde doar de voi!
Buna la toata lumea... Acum mult timp scriam pe acest site cu o oarecare dispare si incantare totodata, deoarece eram cu un barbat insurat. Ma regaseam in unele povesti, iar in altele nu. Credeam ca povestea mea e totusi diferita, ca a mea va avea un sfarsit fericit, ca "noi" vom reusi. Dar nu a fost asa. Am avut o relatie cu un barbat insurat timp de 4 ani si ceva. El a facut un copil in timp ce era cu mine ("un accident" cica) si am indurat foarte multe. Lacrimi, neincredere, tristete, nemultumire, frustrari si nopti nedormite de asta am avut parte in tot acest timp. E drept ca au fost si lucruri minunate, dar parca pentru o zi minunata trebuia sa platesc 6 cu lacrimi. La un momendat chiar ma convinsesem ca merita... o prostie... Sincer va spun acum ca nu a meritat. M-am chinuit degeaba. Singurul lucru bun din toata treaba asta a fost ca ce nu m-a omorat m-a facut mai puternica. Asa ca toate femeile care sunt in situatia asta ar trebui sa incerce sa scape. Stiu ca poate va ganditi ca la voi e altceva si sigur o sa reusiti sa fiti impreuna, dar asa credeam si eu, si m-am inselat. Nu va dati batute si luptati pentru voi, pentru ca "O viata avem!" Daca aveti nevoie de un sfat, de cineva cu care sa vorbiti va rog sa mi scrieti la eu_otrava@yahoo.com, si id de mess. Va pup si nu uitati: depinde doar de voi...
  21.07.2008 21:01 
Mai bine singur
Domana doctor are perfecta dreptate si eu am fost in situatia asta 6 ani pana am descoperit ca ma insela cu alta. Acuma nu mai suntem impreuna de 5 luni... si surpriza mi-am gasit altu tot insurat parca e o boala pt mine. Mi-e mult mai usor sa ademenesc un barbat insurat, desi am jurat ca in viata mea nu voi mai avea o relatie cu unul insurat. Nu mai stiu cred ca va trebui sa consult cu siguranta un psiholog. Numai bine... si decat o relatie cu un barbat insurat mai bine singur.
  13.07.2008 22:37 
nu
te inteleg perfect si eu sunt in situatia ta !are un copil de 5 ani ku ea,nu se iubesc si sta doar pt copil alaturi de ea!nu i-am cerut sa divorteze dar o face ...si isi doreste enorm un copil cu mine!daca ei divorteaza nu inseamna ca,copilul ramane fara tata!ii poate oferi afectiune copilului si asa!te inteleg perfect si ti doresc numai bine :*:*:
  01.07.2008 05:46 
Sunt de aceeasi parere cu tine
Si eu am o relatie cu un barbat insurat; intr-adevar, mi-a spus de la bun inceput ca are o familie... un copil. Nu mi-a ascuns niciodata lucrul asta. Am inceput relatia cu el (si sentimentul a fost la inceput de ambele parti) fiind convinsa ca nu voi ajunge sa ma implic afectiv, si asta tocmai pt ca este insurat. Lucrurile insa au evoluat, amandoi ne-am indragostit unul de celalat, am descoperit ce inseamna intr-adevar sa iubesti si sa fii iubit. Ne completam extraordinar, uneori nici mie nu-mi vine sa cred. E o situatie foarte grea pt mine, si pt el, pt ca asa cum s-a mai spus, exista un copil nevinovat la mijloc la care se gandeste atunci cand vorbeste de un eventual divort. Il inteleg, nu l-as lasa sa divorteze din cauza mea; i-am explicat ca in momentul in care alege sa redevina un barbat liber sa faca lucrul asta pt el; sa se gandeasca la el daca merita sa fii mereu nefericit alaturi de cineva care clar nu il iubeste. Stiu ca daca noi ne vom desparti, va trece o perioada si el va incerca sa gaseasca pe altcineva; e de altfel unul din lucrurile pe care a indraznit sa i le spuna sotiei. Ca el asa va trai mereu si asta pt ca ei doi nu se iubesc si stau impreuna doar pt copilas. Aici cred ca as avea nevoie de un raspuns: sa ma simt vinovata pt relatia pe care o am cu el, sa ma simt vinovata ca il iubesc? Nu vreau sa am pe coonstiinta destramarea unei familii dar in acest timp ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu tot va face pasul asta. Ce este mai rau e ca sotia se foloseste de acest copil ca sa-l retina langa ea desi ea nu-l iubeste. Merita intr-adevar sa te sacrifici asa mult si sa traiesti mereu nefericit doar pt ca ai un copil? Sa fie asta suficient pt ca doi oameni sa ramana impreuna chiar daca sunt total nepotriviti si nu se mai iubesc? Se merita intr-adevar sa-ti traiesti viata asa?
  10.05.2008 23:10 
fiecare are povestea lui
nimeni nu poate iesi din destin.e verificat.toti ne vrem binele si facem ce simtim.casatoriile se bazeaza pe iubire in zilele noastre.dar la varste in care nu stii bine ce inseamna iubirea cu ce se mananca si cu ce se trateaza cand doare.si asa pana la 30 de ani cand te trezesti la viata ai deja o sotie un copil si iti dai seama ca iubirea aia unica de care ai auzit ca te face sa razi si sa plangi de fericire nu e tocmai ce ai acasa.si incepi sa eviti sa ajungi acasa.ramai peste program te duci cu prietenii la bere si incet iti cauti fericirea.si o gasesti intr-un final.si incepe circul.nu pot sa judec nici sotia care e zilnic in pat,obosita stresata copii cu febra,dar nici amanta care fara sa vrea raul cuiva,se indragosteste de un barbat, care trebuie sa recunoastem ca atunci cand iubesti nu mai ai ochi pentru nimeni,un barbat care isi cauta linistea fericirea si sa acopere golul ala din suflet.nu ma refer la cei care se duc pentru o noapte sau o ora cu o alta categorie de femei.iubirea e o forta dar nu tine mult.nu poti sa renunti la el.nici nu trebuie.daca esti fericita cea ce nu prea cred,sigur vine cand poate dar te multumesti cu putinele ore petrecute impreuna e ok.amante au fost multe femei dar nu recunosc.am fost sotie 12 ani,de 5 ani divortata.nu judec pe nimeni.dumnezeu e singurul care poate sa o faca sar sfatul meu e ca sotie amanta o hirtie care dispare in 5 minute rangul asta de sotie,nu are nici o valoare acea hartie cand nu simti ca iubesti.
  23.04.2008 03:58 
Orcui i se poate intampla sa se indragosteasca de un barbat insurat
Eu sunt de parere k orice isi poate gasi iubirea intr-un barbat insurat, eu sunt indragostita de un barbat insurat si cred ca si el este de mine ceea ce il leaga de sotia lui de care a fost despartit 2 ani este un copil si o rutina cu care s-a obisnuit si din care ii este frica sa iasa. Cu putin ajutor tuturor ne va fi bine si lui si mie si ei pt ca nu poti cu cineva care nu te iubeste si nu te respecta si te inseala cu alta. Fiecare are dreptul la a doua sansa asta e au crezut ca se iubesc dar de fapt nu a fost asa si acum impart aceeasi casa desi nu mai este pasiune si iubire doar o banala casnicie pe care o mai tine in viata un copil doar asa e numitorul lor comun si poate amintirile frumoase pe care le-au petrecut.
  17.03.2008 15:52 
Prima iubire - regasita dar, el este un barbat insurat
Mi-am regasit prima iubire dupa aproape 7 ani, dar, acum are statutul de barbat insurat, iar eu pe cel de amanta. Nu stiu cum se va termina dar, nu vreau sa renunt inca o data la el.
  28.01.2008 21:51 
Este tare greu
Trec si eu printr-o situatie similara... pot spune ca e ucigator de greu, ca pentru o clipa de iubire suferi zile-ntregi asteptand... daca poti, ar fi bine sa traiesti doar clipa si atat... sa nu pui suflet. eu acum as vrea sa renunt ,dar nu am putere si sufar enorm simt un gol imens...nu stiu cum sa-l uit si sa ma obisnuiesc cu ideea ca de fapt e al alteia... sfatul meu:evita astfel de relatii,tu vei fi cea mai sifonata!
  06.01.2008 05:38 
Soo
Mai nou se pare ca amanta e mai respectata :)) culmea ironiei. E greu sa ai de-a face cu un barbat insurat e adevarat, dar nu cred ca tine de autoaprecierea fiecaruia. Hai sa fim seriosi, oameni suntem si nu stii niciodata cand cineva iti pica cu tronc, fie el chiar si insurat :)))
  02.01.2008 23:23 
...
Am iubit, iubesc si cred ca o sa iubesc toata viata mea... un barbat insurat. Trist, dar adevarat. A fost prima mea iubire adevarata, prima si poate ultima. A fost o relatie de 3 ani de zile pe care in sfarsit am avut curajul sa o inchei cu ceva timp in urma. Am ajuns la concluzia ca nu se merita. Nu se merita sa ma chinui pe mine in primul rand, nici pe el si nici pe sotia si copilul lui. Numai ca am inteles asta prea tarziu. Am inteles ca oricat de mult l-as iubi, nu o sa-si paraseasca niciodata sotia si copilul pentru mine si pentru nimeni alta. Nu i-am cerut niciodata asta, dar nici el nu a facut ceva in acest sens. L-am iubit si il iubesc enorm, dar era timpul sa fac ceva si pentru mine! Merit mult mai mult decat un barbat insurat! Nu vreau sa sune ca un repros, dar am facut multe pentru el, multe compromisuri, multe lucruri marunte, dar si lucruri importante, lucruri pe care nu a stiut sa le aprecieze. Stiu ca ma iubeste, simt asta, dar nu indeajuns ca sa fie cu mine. Nu regret nimic din ce am facut pentru el. Ma doare doar sufletul ca a trebuit sa renunt la el,dar era timpul sa fac ceva si pentru mine.E cel mai bine asa,pentru ca nu as putea sa stau sa astept toata viata pe cineva. Si eu credeam ca nu-l pot parasi, dar cateodata poti fi surprinsa ce forta zace in tine. Iti trebuie doar un pic de curaj ca sa iei totul de la capat!
  28.12.2007 23:03 
Eu sunt o sotie inselata
Nu este prima data cand ma inseala, a mai avut relatii extraconjugale si in anii precedenti, am incercat sa ma despart de el de multe ori dar de fiecare data cand se vede in situatia de a ma pierde definitiv, renunta la amante pentru o perioada si facea tot posibilul sa ma aduca acasa. Suntem casatoriti de aproape 12 ani si avem o fetita minunata. Sunt perioade in viata noastra cand imi pune lumea la picioare, se comporta super cu mine, il simt ca ma iubeste chiar si atunci cand are amanta. Vreau sa va zic ca niciodata nu am avut probleme de genul (probleme la pat, ba chiar ne intelegem perfect din acest punct de vedere, noaptea doarme cu mine in brate, cand suntem certati asteapta sa adorm si vine sa ma sarute si sa ma ia in brate, stiu asta pentru ca de multe ori nu pot adormi atunci cand sunt suparata ci doar ma prefac... sunt multe lucruri de povestit, dar asta ar insemna sa scriu cateva ore bune. Cu toate ca ma iubeste (poate ma insel), nu inteleg de ce se duce la alte femei si nici la mine nu vrea sa renunte. Nu mai inteleg, nu mai stiu ce sa fac cu viata mea, nu mai stiu ce e rau si ce e bun in aceasta relatie. Simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre situatia mea. Va astept cu parerile voastre. Va pup.
  24.11.2007 11:25 
Meriti mai mult
"Iubesti si nu-l poti parasi?" Am inceput astfel ptr. ca urmeaza sa pun o a doua intrebare. Ce vei face cand el te va parasi? Pentru tine este foarte greu si daca ramai cu el si daca il vei parasi. Niciodata nu cred ca iti va da ceea ce meriti. Parerea mea este ca iti este frica sa traiesti fara el. Nu stiu cat te va ajuta mesajul meu insa pot sa spun ca orice femeie merita sa fie iubita si respectata. De ce sotia poate fi plimbata si respectata si tu nu? De ce tu sa stai singura de sarbatori si in week-end-uri? De ce sa nu fii tu ceea care sa ocupe primul loc sau sa auzi cum spune cu mandrie "sotia mea". Daca a cautat iubirea in alta parte si tu ai fost cea la care a gasit-o atunci sa o lase pe cealalta, daca nu, inseamna ca totul este o minciuna si nu este decat un afemeiat care vrea sa isi demonstreze ca inca mai poate cuceri. Incearca sa iesi din relatie inainte de a suferi, impune-ti niste limite ca atunci cand va spune el "nu se mai poate " sa nu fi luata pe nepregatite! Nu ma certa pentru duritatea cuvintelor mele pentru ca iti spun un lucru: si eu am fost ca tine.
  22.10.2007 21:45 
RASPUNS PT.SUNT IN ACEEASI SITUATIE
Buna intrand in internet am citit povestea ta...M-a impresionat fff.mult...Imi dau seama prin ce treci;ce pot sa-ti spun?TOTUL DEPINDE DE TINE...Eu iti spun sincer ca nu ar trebui sa ti cont de faptul ca sunteti ruda,tot ce conteaza si are importanta sunt sentimentele tale...Iar matrimoniul tau daca simti ca nu merge,indiferent chiar daca ai copii sau nu tu nu permite sa iti faci viata un calvar...In schimb eu de la acest barbat nu pot primi nici macar o mangaiere deat ce am si primesc de la el este un zambet sau o privire patrunzatoare in ochii incercand sa-mi dea un mesaj ce nu-l pot intelege/citii...off eu sper ca intr-o buna zi sa avem si noi pace cu aceste sentimente ca ne framanta si poate DUMNEZEU ne ofera ceea ce ne dorim fara a provoca durere cuiva...Iti multumesc ca ai vrut sa comuicii cu mine...Ai grija de tine si mult succes...gandeste-te si la tine,nu l-a lume,familie sau prieteni,tu ai o viata in care trebuie sa traiesti mai multe experiente...te pup.CARMEN-ZARAGOZA,SPANIA
  21.10.2007 23:09 
SUNT IN ACEEASI SITUATIE
E GREU SA ITI DAI CU PAREREA NECUNOSCAND MAI MULTE AMANUNTE ORICUM AR FI ESTE FOARTE GREU .LA MINE ESTE MAI GRAV CA SUNTEM RUDE PRIN ALIANTA SI NE VEDEM PRIN NATURA RELATIEI APROAPE ZILNIC .SUNT SI EU MARITATA . SI NU CONCEP SA IMI INSEL SOTUL, SUNTEM CASATORITI DE 10 ANI. NICI NU IMI VINE SA CRED CA MI S-A INTAMPLAT ASA CEVA . UNEORI AM TENDINTA SA MA DAU DE GOL FIINDCA SIMT ACEEASI PORNIRE ,CAND IL VAD ,SA IL IAU IN BRATE CAND E SUPARAT AS VREA SA II INDEPARTEZ TOATE PROBLEMELE ,DAR APOI IMI DAU SEAMA CA NU ARE ROST SA MA MANIFEST IN FELUL ASTA PENTRU CA O RELATIE INTRE NOI ESTE CHIAR IMPOSIBILA .RAMAN DOAR CU PLACEREA DE A-L PRIVI SI SA MA BUCUR DE DISCUTIILE CU EL PENTRU CA DE ALTFEL SUNTEM FOARTE BUNI PRIETENI PROBABIL DE AICI MI SE SI TRAGE CE PATIMESC PENTRU CA SUNTEM FOARTE COMPATIBILI SI NE INTELEGEM FOARTE BINE . DOAMNE CE BINE ESTE SA VORBESC DESPRE ASTA FIINDCA NU AM VORBIT CU NIMENI PANA ACUM , ASA CEVA NU ESTE DE SPUS . POATE TU VEI AVEA MAI MULT NOROC DECAT MINE TE PUP
  15.10.2007 20:17 
UN BARBAT INSURAT TE POATE IUBI CU ADEVARAT?
EU SUNT INDRAGOSTITA DE UN BARBAT INSURAT.INTRE NOI NU A FOST NIMIC DOAR CE NE CUNOASTEM DIN PURA INTAMPLARE.NOI NICIODATA NU NE-AM VORBIT.DE FIECARE DATA CAND IL VAD IMI DORESC SA IL POT LUA IN BRATE,MACAR SA-I POT VORBI DAR NU AM CURAJUL ASTA...OFF GREU E SA PRIMESTI IUBIRE...OARE AR TREBUI SA-MI IAU INIMA IN DINTI SI SA-I MARTURISESC CE SIMT PT.EL?VA MULTUMESC...ASTEPT RASPUNSURII NR MEU DE TEL ESTE 0034664146727
  14.10.2007 23:02 
nu exista speranta
Eu sunt Carmen,sunt in Spania si m-am indragostit de un barbat spaniol,insurat,care de fiecare data doar ma priveste in ochi si imi zambeste...Cred si sunt sigura ca intre noi nu poate exista nici macar o conversatie.........Alaturi de acest barbat eu nu voi putea fi niciodata in schimb il voi iubi in tacere...VA MULTUMESC MULT IN SPECIAL PT.ACESTA TEMA
  03.10.2007 16:35 
Nu sunt de aceeasi parere
Da,intr-adevar ai de suferit,dar viatza trebuie traita atat timp cat esti cu picioarele pe pamant...si daca nu ai multe asteptari de la el> Sa fi constienta ca un viitor nu itzi potzi intemeia cu el,dar ai multe de invatzat.Eu am o relatzie cu un barbat insurat...il iubesc si ma iubeste la fel de mult...dar totusi sta cu sotzia lui doar pt ca ii leaga un copil si daca va divortza el nu ar avea dreptul la acel copil.Ne intzelegem ffff bine si mai mult sta cu mine decat cu a lui sotzie...asa ca,daca vreau sa fiu iubita ...nu imi ramane decat sa il iubesc
  03.10.2007 02:30 
renunta cat inca mai poti
niciodata da niciodata .dak nu vrei sa suferi nu te arunca intro relatie ku un barbat insurat,vei avea doar de suferi.se spune in viata ca din greseli inveti dar e mult mai bine daca inveti din greselile altora pentru ca asa poti evita multi ani de suferinta.ai grija in ce te bagi ca vei avea doar de suferit
  03.10.2007 02:23 
iubirea pt un barbat insurat te distruge
cand eram mai mica aveam un principiu.acela de a nu umbla niciodata ku un barbat insurat,de a nu intra in casa lui.dar dumnezeu ma pus la incercare si m am indragostit de un barbat insurat,si mai rau ce credeti?avea si amanta pe deasupra..da stiu ce e in mintea voastra kum cum de am putut sa fiu asa oarba.uite k sa intampla.dar dupa 2 luni am ales sa renunt la el,pt ca nu pot fii a treia spita de la roata.asa kum el are dreptu sa traiasca,sa fie fericit acelasi drept il am si io..drept pentru care am ales sa renunt la el si sa incerc sa fiu fericita ku toate k el ma facea cea mai fericita.mi se rupe sufletu cand imi aduc aminte de el.dar stiu k cu el mi-ar fii fost si mai rau.stiti kum e vb aia greu fara tine dar si mai greu ku tine:(asta e viata un singur sfat pot da incercati pt tot posibilu sa aveti o relatie ku un barbat insurat.puneti-va in locul nevestei pt cateva minute si ganditi-va dak v ar conveni ca dupa ani de casnicie sa apara o alta femeie sa imi distruga casa:(greu da adevarat>sper sa trec peste intr-un final
  06.09.2007 16:13 
poveste de adormit copiii
renunta la el pina nu este prea tirziu,mergi la un psiholog asa va face si cu tine daca vei fi sotia lui
  30.08.2007 22:37 
si eu iubesc un barbat insurat
am 16 ani si iubesc un barbat insurat de un an si ceva.la inceput a fost doar o joaca ne-am intalnit si a fost sincer cu mine din prima,mi-a spus ca are o familie si ca isi iubeste enorm copilul de aceea nu o poate parasi p ea la inceput nu m-a interesat acest lucru pt ca am crezut ca nu va fi nimik serios.dupa ceva timp s-au intamplat si lucruri mai intime intre noi am uitat sa mentionez faptul ca eram virgina si el era prieten cu tatal meu.dupa ce am avut primul contact sexual mi-am dat seama cat de mult il iubeam cu toate ca el e mult mai mare decat mine.a aflat si sotia lui am avut niste conflicte cu ea si o perioada de 2 luni nu am mai vorbit timp in care eu nu am mai avut p nimeni.el crede ca m-am culcat si cu alti baieti lucru care nu e deloc adevarat dar ca sa nu il pierd i-am spus ca e asa cum crede el.in fine.eu il iubesc enorm de mul a fost singurul barbat din viata mea.nu stiu ce sa fac sa pot sa il uit.imi doresc din suflet sa fiu cu el mereu.as vrea sa renunte la sotia lui nu si la copil dar nu am avut niciodata curaj sa-i spun asta in fata pt ca stiu ca imi va spune ce imi spune mereu ca sta cu ea pt copil si nu o sa se desparta de ea.nu mai suport gandul ca se duce acasa si adoarme langa ea se trezeste langa ea.eu as renunta la tot pt el.nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma.ce sa fac,cum e mai bine,sa il uit sau sa raman cu al si daca ar fi bine sa il uit cum sa fac acest lucru pt ca am incercat de multe ori si nu am reusit pt ca e viata mea.dati-mi un sfat
  19.08.2007 01:32 
am iubit un barbat insurat
si eu am iubit un barbat insurat, ba mai mult, am locuit impreuna ceva ani...la sfarsitul relatiei noastre, a aparut un copilas.acum, desi nu mai suntem impreuna,avem o relatie de prietenie destul de buna, isi iubeste copilul, il viziteaza,in concluzie, ne vedem destul de des.poate ca ma veti intreba daca-l mai iubesc...mda...as putea raspunde prompt NU dar... m-as minti pe mine in primul rand, doar ca tot mie mi-am promis sa "incui" aceasta dragoste in adancul sufletului meu si sa merg mai departe. Stiu, si el nutreste acelas sentiment,desi nu ar recunoaste asta... niciodata, si apreciez asta,deoarece stiu ca o face pt ca eu sa-mi pot vedea de viata mea.desi... nu stiu cat de mult s-ar bucura sa ma stie cu un alt barbat, chiar si fericita fiind.De ce nu am ramas in continuare impreuna?deoarece isi vizita sotia zilnic, motivand ca o face pt copil. si pe ea o iubeste si sunt convinsa ca daca ar fi putut sa stea cu amandoua, atunci... ar fi fost perfect pt el dar nu si pt noi.vorbim la telefon destuil de des[eu si sotia lui]si sincer... imi pare tare rau pt suferinta ei...si ... ce e cel mai grav... e faptul ca ea stie ca inca ma mai iubeste... nu discutam niciodata despre acest lucru, dar se simte... de aceea, pt mine in primul rand si pt ea in al doilea, am sa incui aceasta "iubire "pt el in adancul sufletului pt a putea face loc in viata mea unui alt barbat
  27.07.2007 01:45 
si eu iubesc un baiat insurat,si asta nu inseamna ca esti o curva. nu poti spune sufletului pe cine sa iubeasca. daca asa iti este scris,asa va fi. nu tot ce iti doresti ti se poate indeplini. nici eu nu am vrut sa ma indragostesc de el dar...saa mi-a fost scris. asta e parerea mea despre dregoste. voi ce credeti?
  04.07.2007 14:40 
este pacat
Este pacat ca se intampla asa ceva. Femeile cad usor in plasa barbatilor pentru ca ei incep sa se planga asa de bine si stiu sa fie asa de neajutorati incat femeia uita si lasa garda jos. De fapt, cred ca daca o femeie se arde o data cu o asemenea relatie, a doua oara nu se mai intampla. Mai este si un lucru rau, femeia poate sa piarda increderea in barbati. dar asta e...
  18.06.2007 06:09 
delicate situatii
Eu cred ca aceste situatii sunt foarte delicate.Daca nu ne place viata cu sotul-sotie si credem ca suntem si vom fi profund nefericiti ne depunem divortul si nu inselam. Daca inseli faci mult rau pentru ca introduci un tert in relatia.Dar si acest tert va suferi si pana la urma toti sufera?Merita?
  11.05.2007 00:47 
comentariu final
Ideea e ca atunci cind te indragostesti iti scad standardele.Uneori intram in viata cuiva sau cineva intra in viata noastra incalcind toate regulile.In astfel de situatii in care el e casatorit practic se disputa alegerea lui privind sotia sau amanta. Se spune ca niciodata nu trebuie sa crezi in vorbele unui barbat ci in faptele lui.Eu cred ca atunci cind un barbat este fericit sau macar multumit cu sotia nu-i mai arde de alte aventuri...dar daca nu e fericit,veriga slaba va ceda mai devreme sau mai tirziu.Adevarata problema e intre soti.amanta nu prea contribuie la problemele lor din contra intretine aceasta casnicie ratata.Asa ca doamnele mele sotii,ar trebui sa fiti mai putin suparate pe amante si mai mult pe voi.Preocupati-va sa descoperiti ce anume lipseste din casnicia voastra,unde anume gresiti...atunci cind el pleaca la ea.
  11.11.2006 10:20 
...
viata e plina de surprize.Nu te opune la nimic
  04.09.2006 21:36 
trebuie sa stii ce vrei si cum sa obtii
de doi ani am o relatie cu u barbat insurat.nici dif de varsta de 18 ani si nici starea civila nu ne impiedica sa stam impreuna.are o familie frumoasa si e un barbat care m-a cucerit fara sa-si fi propus.s-a intamplat si e bine.
  20.07.2006 12:33 
sincer.........te inteleg
si eu iubesc pe cineva insurat.......nu as fi crezut niciodata ca ma pot indragosti de cineva care are verigheta...... un lucru sa nu uitam ......NIMIC NU E INTAMPLATOR IN VIATA ASTA ......SI TREBUIE SA TRAIM FIECARE CLIPA CA SI CUM AR FI ULTIMA........ TREBUIE DOAR SA LUPATAM CA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VISELE VOR DEVENI REALIATE.....asta e parerea mea,putin ma inteleg .......
  01.07.2006 22:53 
si eu iubesc un barbat insurat!!
nu cred ca a iubi un barbat insurat inseamna neaparat " stima de sine scazuta". eu ma consider o femei normala si tot odata mai cred ca dragostea nu are limite. traiesc in concubinaj cu un barbat de 10 ani, suntem ca si casatoriti dar acum un an am intalnit un barbat la locul de munca care ma cucerit.pe atunci el nu erea insurat traia si el tot in concubinaj de vreo 2 ani. ne-am indragostit unul de altul, am fi putut fi inpreuna dac eu nu as fi dat inapoi cand ma hotarasem ca relatiia cu concubinul nu mai mergea, dar la insistente lui am considerat ca trebuie sa-i mai dau o sansa. intre timp acest om pe care eu il iubesc enorm a fost nevoit sa se insoare deoare ce concubina lui a ramas insarcinata desi lui ii spunea ca ia anticonceptionale, de atunci amandoi suferim, ne iubim si eu regret ff rau ca nu am luat o decizie atunci cand erea momentul potrivit. sufar eu, sufera si el dar "sotia" lui mai are unpic si naste si noi nu mai avem ce face. dac aveti ceva de spus va rog nu ezitati.
  23.06.2006 12:16 
sa nu spui niciodata niciodata
Si eu m-as fi aruncat in foc daca cineva mi-ar fi spus ca o sa ma indragostesc de un barbat casatorit. nu as fi putut accepta pe atunci nici o relatie cu un barbat care are o prietena. Dar cred ca in dragoste nu exista reguli. Si m-am indragostit de un barbat casatorit. Nu are copii. Inca nu s-a intamplat nimic intre noi. Prietenii m-au sfatuit sa las totul sa decurga de la sine. Chiar nu i-a deranjat faptul ca e casatorit. Si cred ca cei care judeca o asemenea relatie nu au dreptate. Li se poate intampla si lor. Iubirea nu tine cont de principii. Nu cred in sintagma >distrugatoare de casnicii>
  01.06.2006 11:25 
ce se face????
Da, scriu acum aici, pentru ca si eu am iubit sau poate iubesc inca, un barbat casatorit. A inceput acum 4 ani, cand eu m-as fi aruncat in foc daca cineva mi-ar fi spus vreodata ca voi avea o asemenea relatie s-a intamplat La acea ora aveam un baiat cu care trebuia sa ma casatoresc, si la care am renuntat. M-am indragostit nebuneste de barbatul care mi-a spus: "sunt insurat si imi place asa" A fost o poveste frumoasa de iubire ca la 16 ani. I-am inteles situatia familiala, pana cand mi-am dat seama ca viata mea se transformase intr-un sir nesfarsit de compromisuri. Brusc am invatat sa ma pretuiesc, sa vreau o familie, sa vreau copii, sa am cu cine ma duce la nunti, botezuri, receptii. Sa am cu cine petrece Pastele, Craciunul, Revelioanele, sa trec de la stadiul de amanta asteptand la stadiul de femeie libera si independenta. Pana cand poate voi gasi pe cineva care sa-mi spuna ca eu sunt iubita lui. Intrebarea "iubesc un barbat casatorit, ce ma fac?" isi are raspunsul: invata sa te pretuiesti, paraseste-l, ca nu vei fi fericita niciodata in nici un stadiu al relatiei cu acel barbat. Mi-au trebuit 4 ani sa trec peste dragoste, iubire, pasiune, peste sufletul meu, ca sa-mi dau seama de asta. Ce daca il iubesc? Ce daca daruiesc? Ideea de iubire cu daruire totala si neasteptand nimic, mi se pare cam utopie. Fiecare asteptam ceva. in schimbul iubirii noastre. chiar si un umar pe care sa putem plange intr-o noapte de tristete La un barbat insurat nu-l vei gasi, ca se va afla la casa sotiei lui!
  21.05.2006 20:59 
suferinta...
sunt casatorita de 13 ani iar sotul meu a venit intr-o zi si mi-a spus ca are o amanta pe care o iubeste.ce am simtit atunci? va inchipuiti... aceasta durere ma aruncat in bratele altui barbat care este si el insurat.acum sotul meu si-a dat seama ce persoana sunt si a terminat cu ea ramanand tot cu mine.eu acum ce sa fac ca tin si la celalalt care ma ajutat enorm atunci cand aveam nevoie si nu pot renunta la el.va rog un sfat prietenesc la adresa de yahoo eusimirela
  18.05.2006 16:47 
Iubesc si sunt iubita
Uneori viata iti calauzeste pasii si ajungi sa inseli persoana cu care ai trait 18 ani si i-ai fost fidela pentru ca el m-a inselat in tot acest timp.Este un iresponsabil,egoist,mincinos..etc,dar pentru ca exista 2 copii am stat si am suferit enorm.Mi-e mila,rusine de copii ca sa-l parasesc.Am intalnit un barbat minunat care si el este in aceeasi situatie cu 2 copii si nefericit.Nu ma consider amanta ci iubita,pentru ca tarziu am inteles cum este sa fii iubita,alintata,sa fie langa mine cand mi-e greu.Dar obligatiile noastre ne tot amana sa fim impreuna.Ma simt foarte fericita si n-o sa regret niciodata ca traiesc un pacat-asa este viata 'o lupta ,si speram ca o sa fim impreuna cat de curand.
  17.05.2006 15:13 
dileme
Da, asa cum s-a spus si mai sus este o realitate, o realitate stinjenitoare. e adevarat ca nu trebuie sa aratm cu degetul, clar ca nu avem acest drept, insa sunt situatii cand nu putem fi impasibili, sunt cazuri cand cei din jurul nostru, cei dragi noua sunt intr-o situatie de genul asta. Si, fara sa vrei, fara sa-ti dai seama, ceva te intriga si oricat de mult iti doresti sa stai departe, nu poti, nu poti sa nu-i spui prietenei sau prietenului tau ce crezi tu, ce simti tu, cum vezi tu de dinafara aceasta situatie, chiar daca uneori ii poate durea ceea ce ai de spus. Poate sunt radicalista, ar spune unii, insa, cu toate ca pot exista o multitudine de cauze care sa duca la acest gest de a-ti insela sotia sau sotul, nu sunt de acord cu aceasta decizie. Este o mare dovada de iresponsabilitate, fata de familie, fata de iubita sau iubitul tau. Si cu atat mai mult, duplicitatea in care sunt nevoiti sa traiasca, minciuna care le este tovaras zi de zi, se amprenteaza asupra lor, si devin mult mai greu de controlat. Probabil ca si ei consientizeaza repercursiunile care pot avea loc, insa sunt atat de convinsi ca ceilalti vor accepta, ca totul va trece pana la urma, tocmai datorita faptului ca ei ducand o viata duplicitara vad lucrurile doar dintr-un anumit unghi, care pentru ei este normal, insa pentru altii poate fi rau.
  16.05.2006 22:08 
asa e viata.C*est la vie.
Este o realitatea...Oricine se poate indragosti la un moment dat chiar daca unul sau amandoi sunt casatoriti.Inima nu te intreaba daca vrei sau nu sa iubesti pe cineva...Cred ca o femeie care este casatorita si isi iubeste familia dar are si un iubit de suflet(amant) e o femeie puternica.Nu oricine poate avea acest curaj...Le admir si ar trebui sa nu judecam pt ca nu stim ce se intampla de fapt...Intr/un orasel cum este cel in care locxuiesc eu toata lumea cunoaste pe toata lumea...Auzi birfe cum ca ala e cu aia sau aia e cu ala...O femeie frumoasa puternica si care are mare incredere in ea ( nu are complexe) poate avea o relatie cu un barbat insurat ea fiind la randu/i casatorita...Se intampla ...si cred ca nu trebuie sa aratam cu degetul...Nu avem acest drept...iar cu increderea in sine este mult de discvutat..
  16.05.2006 11:27 
Si eu iubesc un barbat insurat
pana acum 2 veri credeam ca l-am uitat dar nu a fost asa.cand il vedeam pe strada aveam "fluturasi" in stomac.A fost prima mea iubire,am fost impreuna acum 6 ani,l-am ajutat sa treaca peste o relatie,dupa 2ani m-a parasit si s-a insurat,acum are un copil in varsta de 4 ani, dar ne vedem in continuare,ma suna, il sun, vine noptile la mine si doarme.NU POT SA-L REFUZ de fiecare data imi spune ca nu trebuie sa ne mai vedem ca nu facem bine,ma intreaba ce gandesc despre el in postura asta -eu ii spun ca nu gandesc, las lucrurile sa vina de la sine- dar cand ma suna nu pot sa-i spun NU sau daca il sun eu zice ca nu poate sa ma refuze sau sa renunte la mine.Dupa ce vorbesc cu el la telefon ma simt "incarcata" cu energie si cu pofta de viata,daca nu il vad sau nu vorbim la telefon ma simt sfasiata, fara vlaga.Intre timp am mai avut relartii dar nu au tinut, poate eu am fost de vina sau poate nu,dar EL nu m-a vazut cu ei sau daca afla ceva ma "interoga".Va rog AJUTOR un sfat ... rogue25caitlin@yahoo.com. VA PUP
  15.05.2006 15:48 
si eu am fost in aceeasi situatie
e groaznic sa iubesti un barbat care apartine altei femei , dar e si mai groaznic cand cea care iubeste un barbat insurat este si ea la randul ei casatorita este cazul meu.a fost unul dintre cele mai negre cosmaruri din viatza mea.adresa mea de email este vyttts@yahoo.com daca doriti sa vorbim va rog trimiteti mi si mie niste sfaturi
  15.05.2006 12:42 
in legatura cu barbatii insurati
Femeile care se leaga de barbati insurati sunt niste lase si nici un argument prin care isi justifica faptele nu are un temei real ci numai instinctul si capriciile proprii pe care indraznesc sa le numeasca iubire. Noi oamenii suntem fiinte rationale. Prin asta ne deosebim de animale. Sa spuna una din amantele care fac acest lucru in numele iubirii daca s-au gandit cata suferinta provoaca familiei amantului, sotiei acestuia care poate il iubeste la fel de mult si care poate nu intelege de ce omul pe care il iubeste si il respecta a facut-o sa sufere cumplit. Sa spuna o amanta daca s-a gandit macar o secunda ca ar putea fi la randul ei inselata pentru ca personajul a intalnit o alta care il iubeste, ce ar simti, cum ar reactiona, daca i-ar gasi justificari si ar intelege a situatia asa cum pretind de la sotie.
  10.05.2006 09:48 
Povestea mea
Am fost plecata 1 saptamana din orasi, dintre cei cu care am plecat o persoana imi era necunoscuta. Un barbat in varsta de 36 de ani,eu am 23, care am aflat in scurt timp ca este casatorit si ca are 2 copii. Mi-a si aratat o caseta video cu nevasta si copii sai. El niciodata nu a zis de rau despre familia sa si chiar a spus ca este foarte fericit si ca sufera cand este departe de casa.Nu s-a dat la mine insa m-a determinat sa vin mai aproape de el (ca o vraja , te cheama , te imbie). Pot sa zic ca mereu am avut principii insa adevarul este ca acum a fost prima oara cand a trebuit sa le sustin. Si sa fiu sincera nu sunt prea multumita de atitudiea mea. Mereu am sustinut ca nu este bine sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altora si ca nu este bine sa ieis cu prietenul sau cu sotul altei tipe si ca femeile trebuie sa fie solidare si sa nu isi faca rau una celeilalte, insa de la teorie la practica este distanta mare. Asa ca in saptamana petrecuta departe de casa am beneficiat de sotul alteea ( acel barbat), nu m-am culcat cu el insa nuci departe nu eram. Nu am vrut sa se ajunga la asta insa lucrurile au degenerat. Am vrut sa ma tina in brate, insa el a inteles ca vreau mai mult, asa ca m-a sarutat si uite asa din una in alta am ajuns in camere lui. Am citit ce a spus domnul doctor si in cazul meu are dreptate uneori confund iubirea cu nevoia de protectie , tandrete mai ales ca am suferit foarte mult in urma mortii tatalui meu. A trecut mult zic eu de atunci, 5 ani insa suferinta mea a fost tinuta inchisa in suflet si sa zicem ca acum simt repercursiunile. I-am zis ca vreau doar sa ma tina in brate, sa imi mangaie parul, sa imi spuna o poveste, ca ma iubeste, ca nu o sa plece niciodata de langa mine, poate ziceti ca sunt nebuna cine stie insa am suferit mult in urma mortii tatalui si recunosc ca acest tip m-a facut sa imi aduc aminte de noi ca famili si de multe lucruri pe care le-am trait. Lucruri care par marunte, cand tata se barbierea, cand il se pieptana etc. Greu ! Pot spune ca am facut un compromis cand am acceptat mai mult insa atunci nu mi-a pasat. Am raportat totul la principiile lui. El zice ca nu inseala si ca doar are nevoi, asa ca de cate ori pleaca profita din plin. Ce se bate in cap este ceea ce zice el - ca atunci cand este departe de casa sufera si ca abia asteapta sa ajunga acasa si tot el zice ca profita in plin de orice ocazie. Pe cine iubeste mai mult pe ei ( familia sa) sau pe el ? Problema este ca nu pot sa il uit. Asta si pt ca eu nu sunt fericita si am ajuns sa cred ca nu pot sa am un barbat doar pt mine, care sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa nu ma insele ! Recunosc ca si el a contribuit la starea mea si cu cat stau mai mult in preajma lui imi pierd increderea in mine, nu arat rau cel putin asa cred altii si asa credeam si eu inainte sa il intalnesc insa acum ma vad grasa si urata departe de a fi pe placul lui. Raportez totul la principiile lui la ceea ce vrea el, la ce zice el. Ma minimalizeaza ca sa poata sa nu isi piarda el increderea in el. Ma desfinteaza ca eu sa ajung sa cred ca imi face o favoare sa faca 1 data sex cu mine. Nu vrea sa faca dragoste cu mine sau cu alta femeie pt ca doar atunci ar insemna ca isi inseala sotia, sexul este doar o nevoie zice el ! Am incercat sa am un prieten, o relatie insa imi este greu sa gasesc o persoana pe placul meu. Imi este teama sa iubesc si sa fiu iubita, ca nu cumva persoana respectiva sa plece sau sa moara. Cand sunt singura vreau pe cineva iar can am pe cineva vreau sa fiu singura. Legat de un barbat insurat este mai simplu sa fi amanta, nu calci , nu speli, nu faci mancare, nu te sradui sa il menti langa tine ca sti ca vine el cand vrea. Stiu cele care au fost sau sunt amante o sa zica ca nu este asa ,insa va zic eu este mai greu sa ai o relatie solida cu un barbat necasatorit !Am incercat sa pun ordine in viata mea insa nu am reusit ! Cum as putea sa il inving, pe el ! Ma pandeste, aasteapta un moment de slabiciune , sa cedez, nu accepta ca o pustuaica sa il refuze !As vrea sa scap insa ma simt atrasa ca un magnet !Probelma este ca eu stau bine cu teoria insa cand este vorba de practica...! Legat cu fata care a scris mai sus, daca chiar vrei sa il parasesti ar trebui sa iti gasesti alt loc de munca,insa cred ca tu nu vrei sa il parasesti si doar sa il determini pe acesta sa clarifice situatia, sa ia o decizie. Tie iti este greu sa iei o decizie mai ales in situatia data insa cred ca mai vevreme sau mai tarziu trebuie ca tu sa faci lucrul asta. Sa iti clarifici gandurile si ce simte inima !
  07.05.2006 23:01 
o relatie de "telenovela"
Si eu am o relatie cu un barbat insurat. Am 23 ani si el are 37. Suntem impreuna de 4 ani. Dupa doi ani de relatie am ajuns sa lucrez in firma lui, impreuna cu el si sotia lui. Actualmente lucrez in acelasi birou cu ea..Cum am ajuns in aceasta situatie? O sa va povastesc pe scurt : El intotdeauna imi spune ca pe primul plan este faptul ca eu sa ma realizez in viata. El este spaniol. A facut in asa fel incat a convins-o pe nevasta-sa ca a gasit o fata in Romania care este f. apta pt postul pe care-l ocup acum in firma, si asa am ajuns sa lucrez cu ei ( aici in Spania ). Am o functie de responsabila iar el spune ca vrea sa ajung si mai departe ( dar cu fortele mele ). A trebuit sa lucrez mult ca sa ajung unde sunt acum. Imi este greu dar nu insuportabil, sa muncesc alaturi de sotia lui, dar adevarul este ca m-am obisnuit. Sufar mult cand vad ca vorbesc la telefon sau cand vad ca se duc impreuna sa manance la ora de pranz. Sufar pt. ca ne vadem doa duminica si cateodata in cursul saptamani. O data pe luna ea pleaca la parintii ei (in alt oras ) 3-4 zile si atunci suntem impreuna tot timpul. Eu cred ca ea banuieste ceva dar cred ca nu-l crede in stare de asa cava. Nu au copii desi ea are 34 ani. Tot ceea ce-i leaga este firma pe care o au impreuna ( cred). Nu mi-a spus niciodata ca o sa se desparta sau ca este nefericit cu ea. Mereu imi spune ca relatia lor s-a racit acum multi ani si ca ceea ce-i leaga este complicitatea de serviciu. Problema este ca eu de cateva luni ma tot gandesc sa ma despart de el pt ca imi doresc sa fim mai mult timp impreuna, iar acest lucru este aproape imposibil. Nu mai stiu daca-l iubesc cu adevarat ( inainte plangeam si sufeream daca nu vanea sa ma vada, iar acum ma deranjaza si cam atat ). Eu cred ca au fost atatea momente in care am vrut sa fiu cu el si nu s-a putut, incat acum am ajuns intr-un punct de indiferenta. Alta problema este faptul ca simt ca nu mai simt ceea ce simteam acum inainte ( deabae asteptam sa-l vad, avaem fluturasi in stomac etc...) si asta imi da de gandit..Stiu ca-l in adancul inimii mele il iubesc mult dar simt ca nu are rost aceasta relatie datorita situatiei in care suntem amandoi. Daca ne-ar prinde sau s-ar afla de relatia noastra se duce pe apa sambetei totul ( postul meu de munca, reputatia lui, firma in sine ). As vrea sa rup aceasta relatie dar nu pot.Am vorbit cu el si-mi spune ca nu stie ce sa faca si cum si ca nu este sigur de nimic.(Intotdeauna a fost sincer cu mine si nu mi-a spus povesti . Nu stiu cum sa pun capat...M-ie frica ca o sa sufar mai mult si ca o sa pierd singura pers. pe care o am aici intr-o tara straina ( chiar daca stiu ca indiferent daca am fi impreuna sau nu el intotdeauna ma va ajuta, ca si pana acum ). Sunt multe detalii pe care as putea sa le povastesc ca sa va dati seama de situati dar ar trebui sa scriu "pana maine"...Va rog, daca cineva imi poate da o opinie sau un sfat sau aveti vreo intrebare...astept raspunsurile voastre pe site si a doamnei psiholog daca se poate. Va multumesc
  10.04.2006 15:24 
iubesc un barbat insurat
eu sunt intr0o asa situatie si cred ca doar sexul ne leaga
  24.01.2006 17:08 
am nevoie de ajutor!!!!
va rog sa-mi spune-ti si mie daca exista vreo clinica,vreun centru de terapie sau consiliere psihologica gratuita deoarece nu mi pot permite financiar sa merg la un psiholog,si am nevoie neaparat sa vorbesc cu cineva.sunt intr-o situatie foarte critica.va rog ajutati-ma.butterfly
  23.01.2006 03:35 
trebuie sa cititi asta neaparat!!e incredibil
am scris cu cateva zile in urma un mesaj referitor la aceasta tema.Nu mi vine sa cred ce mi s-a intamplat.El a venit la mine vineri,deoarece sambata sarbatoream 2 ani de cand ne-am cunoscut.totul a fost extraordinar de frumos..am discutat si a ramas stabilit sa-i mai dau timp sa se gandeasca.a plecat duminica si am plans o jumatate de ora in urma lui(el este din alt oras,eu sunt la fac in buc,dar stam destul de aproape.)nu stiu ce mi-a venit sa mai incerc parole la contul lui de mail.(ma chinui de ceva timp sa-i aflu parola) dupa vreo 5 incercari nu stiu cum dracu am facut si am nimerit-o.nu mi-a venit sa cred.m-am apucat sa-i citesc mailurile.am ramas fara suflare.in afara de nevastasa si de mine mai avea o relatie cu o tipa anca,una naomi,alta biank,inca o anca,si inca una al carei nume nu l-am retinut.Cu anca avea o relatie asemanatoare cu cea pe care o avea cu mine.ii spunea ca o iubeste,ca o doreste..cu aceleasi cuvinte cu care mi spunea si mie.tipa asta a fost mai desteapta k mine,deoarece ea nu a mai continuat dupa ce a aflat de copil..desi ii jura iubire vesnica.celelalte erau mai mult niste fete cu care se juca in acelasi mod..Nu imi mai revin.sunt socata.cine dracu e el?si cum am putut eu sa fiu asa de proasta?l-am sunat si l-am intrebat cine e anca si x si y..si a zis ca nu stie.dupa ce i-am mai zis amanunte..a tacut si nu a mai scos 5 cuvinte.la un moment dat mi-a trimis mesaj "iarta-ma".Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi.Am nevoie,deoarece toata lumea mea s-a prabusit.eu care cu ceva timp in urma spuneam ce spuneam..Unde s-a dus dragostea??ce as putea sa fac in situatia asta?imi vine sa-mi iau zilele dar nu merita..si cat de mult am putut sa-l iubesc si sa-i ofer absolut tot.si n-am fost singura..probabil ca se crede un fel de zeu.nu stiu.
  19.01.2006 17:48 
Exista si partea frumoasa... daca exista dragoste adevarata, ganditi-va ca e minunat sa iubiti si sa fiti iubite, ca iubirea e un lucru minunat si atat. Daca reusiti sa lasati la o parte gelozia si celelalte sentimente negative, relatia se poate transforma in ceva ce nu veti vrea sa parasiti. Traiti momentele cand sunteti impreuna si nu va mai ganditi la ce ati vrea sa acumulati material dintr-o astfel de legatura. De obicei, cele care sunt "a doua roata", sunt geloase pe starea materiala a "celeilalte" si nu reusesc sa treaca peste asta. Poate aveti chiar mai mult decat ea, poate chiar sunteti "prima" din viata lui, dar nu va dati seama. Iubiti, pur si simplu, e o cale sa treceti mai usor peste clipele de despartire...
  19.01.2006 17:48 
eu sunt in aceasta situatie
Iubesc un barbat insurat,care mai nou are si un copil.El spune ca ma iubeste si ca nu poate sta fara mine.eu am 20 de ani si el 30.La inceput a fost o aventura,apoi lucrurile s-au schimbat cerandu-mi sa ma gandesc la un viitor impreuna,lucru care l-am si facut desi la inceput mi-am impus sa nu ma gandesc la asa ceva.In 2 ani am ajuns amandoi sa nu mai stim de noi.Nici unul nu poate sa-l lase pe celalalt.Ne-am certat de sute de ori si am incercat sa ne despartim definitiv.Nici acum nu am reusit.Dragostea pur si simplu nu ne lasa.Oare dragostea?eu zic ca da.Nici unul nu poate sa-l lase pe celalalt in pace.Acum am luat un fel de pauza.Eu nu mai suportam sa-l stiu acasa cu ea si cu copilul,il stresam intr-una,eram f geloasa,si am cedat psihic.El a zis ca are nevoie de un timp sa se gandeasca cum sa faca sa fim impreuna,si pe viitor sa ne casatorim.Eu nu stiu ce sa zic despre toate astea.Imi e mai bine asa,desi plang in fiecare zi de dorul lui,si daca l-as vedea m-as arunca de gatul sau.Mi-am dat seama ca el este alesul,dar ma gandesc la alegerea pe care o va face el..DAca nu-mi va conveni?Il inteleg ca ii este teribil de greu,mai ales ca e si un copil implicat,si nu pot sa-l judec daca renunta la mine.Ma doare ca in cazul asta nu pot sa fac nimic,si totusi il iubesc...Crede ti ca exista sanse???
  19.01.2006 17:48 
o incercare
inainte de a te implica intr-o relatie alaturi de un barbat insurat cred ca trebuie sa te intrebi daca poti avea acest gen de relatie fara sa te atasezi de el. iar daca te hotarasti sa ramai, parerea mea- ca a cuiva care trece prin asta- este ca vei avea numai de pierdut.
  19.01.2006 17:48 
dilema
pentru ca trec printr-un moment de criza de acest gen,incerc sa inteleg daca un barbat insurat,care pare ca isi adora sotia in fiecare clipa petrecuta impreuna,ar putea avea o a doua legatura ,mai veche decat cea cu sotia lui si daca ar putea iubi 2 femei deodata?!Eu ma aflu pe pozitia sotiei si simt ca nu mai inteleg nimic.Poate cineva sa-mi explice?
  19.01.2006 17:48 
altfel de parere
Este f usor sa privesti si sa dai sfaturi atunci cand nu esti tu implicata, te gandesti la cat de mult sufera sotia, femeia de acasa, dar de ce nu se pune problema ca daca barbatul a ajuns pana la divort poate nu a ajuns chiar degeaba, poate i-a lipsit ceva de acasa si sa nu uitam ca atunci cand devenim sotii uitam sa mai avem grija de noi, uitam ca are si el personalitate si ca trebuie respectat asa cum ne dorim noi sa fim.Intotdeauna amanta e de vina, cealalta a distrus casnicia, eu nu cred ca este chiar asa si cred ca fiecare meritam o sansa cat de mica iar daca inima vrea ceva nu noi suntem cei care ii comandam si atata vreme cat tu esti fericita parerea altora conteaza cel mai putin, tot ce conteaza este sa te analizezi pe tine si sa iti dai seama ce-ti doresti.
  19.01.2006 17:48 
o alta parere
E greu sa dai sfaturi daca nu esti in pielea celui care are nevoie de ele! Insa eu iti spun altfel: e si mai greu sa fii femeia de acasa, si sa vezi lucrurile astea cum se intampla si sa nu poti face mare lucru!!! Tu poate te gandesti la tine, la cat de fericita ai putea fi cu omul acela, cat de bine ai trai...dar nu te gandesti o clipa cum este sa fii femeia de acasa. Cea care trebuie sa inghita lucrurile astea si "dorintele" tale.Asa ca mai gandeste-te, niciodata nu poti sti cand vei fi tu in postura de sotie, si sa trece prin asa ceva!!! Oricum, un lucru poate fi spus, totul sta in tine!
  19.01.2006 17:48 
pentru carmen
Draga Carmen, Iti multumesc pentru timpul si efortul acordate mie, raspunzandu-mi atat de amplu. Ai dreptate in tot ce scrii. Numai ca nu se aplica si la mine.Poate ca ar fi trebuit sa ma abtin sa prezint si cazul meu. Astfel as fi evitat explozia de ura a Barbarei si pierderea ta de timp cu raspunsul pentru mine. Daca nu va intereseaza sa aveti ,pe forum, si alte pareri si cazuri interesante (care pot fi discutate, dar rezonabil, nu cu pasiune), nu le veti mai avea. Nu mi-a trecut nici o secunda prin gand ca cineva ar putea sa incurajeze povestea mea, asa cum scrii tu in raspuns. Nu m-am simtit prost citind articolul. Nici vorba sa te consider dusmanul meu. Asta e o treaba foarte obositoare si nu face parte din viata mea, care e echilibrata, linistita si luminoasa. Multumesc de atentie si succes in munca de psiholog.
  19.01.2006 17:48 
Pentru Daisy de la Psiholog Gabriela Iorgulescu
Atunci cand m-am hotarat sa scriu pentru acest site, am decis ca in masura posibilitatilor sa nu prezint simple citate si raspunsuri banale pe care le poti gasi in orice revista, stiind ca risc in acest mod sa-mi atrag dusmani. Recunosc ca am spus mai deschis si mai direct decat alti psihologi care in general incearca sa menajeze putin persoanele in cauza. Dar esenta este aceeasi. Depinde doar de ceea ce vrei sa auzi, in acest caz "sa citesti". Draga mea, imi pare rau pentru tine ca te-ai simtit prost dupa acest articol. Ceea ce poate nu ai inteles, este ca nu sunt pareri personale si exceptiile in aceste cazuri sunt atat de rare incat nici nu are sens sa le mai amintesc. Sigur ca multi se considera exceptii, dar situatia generala este aceeasi(Chiar am dat un exemplu de o exceptie). In rest incercam sa ne mintim - ca in cazul unei alte cititoare care imi relata ca este o exceptie si, ca desi a devenit sotie intre timp, ii este fidel. Intrebarea mea este de unde stie ea ca este chiar asa? Sau poate nu a trecut destul timp sau poate este chiar o exceptie. Depinde daca vrem sa "VEDEM". Eu cunosc o sotie care desi stia foarte clar ca este inselata, a negat pana in ultima clipa, inclusiv cand sotul s-a mutat cu amanta. Ce vreau sa spun este ca aceasta negare, amagire, unii ar numi-o speranta dusa la extem, este UN MECANISM DE APARARE. Ce inseamna acest lucru? Este foarte interesant de scris despre aceste lucruri pentru ca nu exista persoana care sa nu aiba acest mecanism de aparare. Cel putin asa spunea Freud. Noi stim doar de frustrare, un cuvant la moda care s-a ajuns sa fie folosit fara a se cunoaste foarte clar care-i sunt implicatiile. Una doua, toata lumea daca spune ceva si nu-i convine celuilalt, gata "esti frustrat". Se ajunsese la aproximativ 20 si ceva de mecanisme de aparare, fara de care ne este greu sa trecem prin viata. La unii sunt foarte evidente, accentuate - unii nu-si vor putea sa-si gaseasca un loc de munca potrivit, chiar daca au pregatirea profesionala, altii nu-si pot gasi partenerul potrivit etc. Psihoterapia asta face - incearca intai, sa identifice mecanismele de aparare, pentru ca putem avea mai multe mecanisme fara sa fim constienti de ele. Am sa-ti dau doar cateva exemple in afara de frustrare, negare: altruismul, umorul, sublimare, izolare, proiectie, introiectie, intoarcerea asupra propriei persoane, transformarea in contrariu,idealizarea etc. Din pacate pentru tine, este faptul ca scriind ceea ce ai scris, ai scos in evidenta, fara sa-ti dai seama, o mare problema pe care o ai, oricat de mult incerci sa te aperi si sa te amagesti. Pentru cultura ta generala, trebuie sa-ti spun ca "stima de sine" in acest caz nu are nici o legatura cu "stima de sine"(increderea) la nivel profesional. Asta nu inseamna ca pe unii nu-i afecteaza si in acesta directie. Faptul ca ai ras, este dreptul tau, dar gandeste-te ca neavand cunostinte in domeniu si nici macar un minim de cunostinte elementare din cate vad eu, s-ar putea sa-i faci si pe altii sa rada cu afirmatiile tale. Ceea ce ar trebui sa mai cunosti tot pentru cultura ta, este ca recomandarea pentru psihoterapie este tocmai pentru a identifica daca este o slabiciune de moment, daca esti imatura din punct de vedere emotional, chiar daca tu spui ca esti "matura" (chiar am sa scriu un articol despre imaturitatea emotionala) si ai luat o decizie constienta, daca reactia ta violenta de negare este un mecanism de aparare al tau (si parerea mea f.clara e ca ESTE); si multe alte aspecte de care esti foarte convinsa ca ar sta chiar asa si de care, in general, nu ne dam seama singuri. Imi pare rau ca nu pot incuraja acest fenomen cum probabil ai fi astepat, dar acest lucru nu numai ca nu are legatura cu parerea personala sau de ordin religios, dar ma inodoiesc amarnic ca l-ai gasi in vreo alta carte de specialitate dezvoltat in sensul pe care tu il astepti - decat poate in telenovele...Nu am sa mai intru in alte detalii, dar vad ca nici nu poti intelege de ce nu se poate incuraja acest fenomen. Sa mai intreb daca te-ai gandit la cata suferinta se afla in cazul unei sotii sau a copiilor care se afla in acest triunghi? Dar daca vei ajunge tu in aceeasi situatie? Studiile de caz, indiferent de ce mi-ai spune tu ca ai cunoaste de la vecini sau "adevarate" prietene, arata ca o relatie constituita in acest mod (mai ales daca sunt si copii din prima casnicie), chiar daca sunteti f.f. fericiti o perioada, la un moment dat degradarea relatiei sau chiar a divortului este iminent, desi multi raman pana la urma angrenati in aceasta a doua casnicie, poate mai mult decat in prima, tocmai pentru ca au obosit sa mai treaca printr-un divort, au mai si imbatranit, poate au mai aparut si copii si uite asa, dar nu pentru ca "vor trai fericiti pana la adanci batraneti", pentru ca si-au gasit fericirea. Poate sunt si execeptii, dar asta inseamna ca sunt rare si nu prea le intalnim. Dar nu putem spune cu siguranta ca un barbat care nu-si paraseste sotia isi iubeste amanta. Imi pare rau ca nu pot sa te mint. Ca te minti tu, ca-i gasesti scuze, este problema ta, dar in orice caz nu se numeste IUBIRE, doar pentru ca-ti spune acest lucru. Pana la urma faptul ca nu poate renunta la femeia cu care este oficial, mai repede pot spune ca pe ea o iubeste, chiar daca nu mai exista acelasi romantism si s-a ajuns la o rutina. Tu nu confunda sentimentul "indragostirii" cu "iubirea". Ultimul, a tinut acea familie si la bine si la rau, mai ales in clipe grele, chiar daca nu mai sunt indragostiti. La o adica in caz de ceva grav, intr-o problema a familiei, aceste cupluri se pot reuni ca sa nu mai spun de cei care si fac ceva pentru a reface o relatie. Imi pare rau ca pentru tine sunt un dusman, dar poate ar trebui sa-ti notezi acest reaspuns si mai vorbim peste un timp. Iar daca vrei un punct de vedere personal, eu, ca sotie, daca as sti ca sotul meu are o relatie serioasa, eu nu as accepta o asfel de casnicie indiferent de cati copii as avea. Este o umilinta, pentru ca daca tu crezi ca o sotie nu stie, te inseli amarnic; la un moment dat tot afla. Unele ajung in depresii grave, altele folosesc mecanismul de aparare "negarea" pentru a nu recunoaste aceste fapte si automat evita sa sufere, fie devin consumatoare de alcool etc. - un mecanism de supravietuire trebuie sa gaseasca pentru ca sa nu crezi ca lor le este usor. Ai spus bine ca este un caz f. delicat, dar ar trebui sa vedeti ca pana la urma cel mai putin sau chiar cel care nu sufera deloc este barbatul. De ce? Se pare ca pe el nu-l deranjeaza o asfel de situatie (cel putin nu asa de mult ca pe femei). Acum probabil ca o sa sara in sus barbatii vizati. Cert este ca atunci cand suferi, trebuie sa faci ceva si nu sa te complaci in situatie. Aceasta este o recomandare generala. Eu iti doresc numai bine si nu trebuie sa o iei personal. Cu respect, Gabriela Iorgulescu - psiholog
  19.01.2006 17:48 
heidi
este o greseala imensa ,dar daca ai facut-o ,ca si in cazul meu ,si il mai si iubesti ve-i suferi enorm .Raul trebuie taiat de la radacina ,daca nu -doar ve-i pierde -
  19.01.2006 17:48 
Ce se intampla in caz contrar, cand o femeie casatorita are pe cineva pe langa sotul ei?Cum se explica dorinta de a fi si in preajma altui barbat iubindu-si totusi sotul?
  19.01.2006 17:48 
pentru ana
Draga Ana, Trebuie sa fac doua rectificari: 1. "Totul se plateste" nu inseamna bani, ci faptul ca nu poti avea totul (si barbat perfect, si copii cu el, si viata minunata, si sa-l ai tot timpul langa tine etc.), dar, asa cum am mai spus, e alegearea fiecareia; 2. "la care tine, neindoielnic" inseamna "la care EL tine, neindoielnic", iar femeia in cauza, daca il iubeste, il va accepta cu totul, adica ii va respecta acest sentiment pentru familia lui. In ce priveste banii, fiecare e independent si nu se pune problema aceasta.In rest, multumesc de urare, ma bucur ca esti pozitiva.Eu am gasit barbatul "adevarat". Iti doresc si tie acelasi lucru.
  19.01.2006 17:48 
este normal?
sunt sotia unui barbat iubit si de mine(suntem casatoriti de 15 ani,ne cunoastem de 20 de ani,avem varsta de 38 de ani,si chiar il mai iubesc,f.mult,)si de o alta femeie casatorita,cu care el,acum 2 ani a avut o relatie.In urma relatiei cu aceasta femeie casatorita,de care am aflat si eu,si sotul ei,sotul meu continua sa primeasca telefoane regulat de la acea femeie.Eu zic ca amandoi s-au implicat f.mult, el spune ca nu mai exista nimic intre ei,si tind sa il cred,pt.ca vad cum se comporta(de altfel rel.noastra a fost f.buna tot timpul,cu conditia sa nu aduc vorba de acea femeie),el accepta acele telefoane,lucru care mie i-mi este greu sa-l fac.Avem doi baieti,iar ea nu are copii,si are tot 38 de ani, ca si noi.Am vorbit si cu ea si cu sotul meu,dar telefoanele continua.Este normal?
  19.01.2006 17:48 
Cu Bani Nu Poti Cumpara Orice
Aproppo de aricolul lui DAYSI. Cu banii nu poti cumpara chiar orice. Si chestia cu iubirea familiei lui suna a ipocrizie.Nu crezi? Cat timp vei avea bani poate o sa stea alaturi de tine,cat esti tanara,dar se va satura,fii sigura! cauta-ti un barbat adevarat care sa stie sa-si asume responsabilitati! Succes!
  19.01.2006 17:48 
Imoralitate
Ceea ce faci tu este imoralitate si impertinenta. Daca tu traiesti dupa indemnurile instinctului e treaba ta,daca vrei sa calci pe cadavre de asemeni,dar uiti un lucru:un medic are studii superioare si stie ce spune.Tu in schimb nu ai nici cei 7 ani de-acasa.RUSINE!
  19.01.2006 17:48 
[QUOTE=Nicol]Eu sunt sotia acelui barbat casatorit.[/QUOTE] Care barbat casatorit? Spune-ne mai multe.
  19.01.2006 17:48 
nu sunt de acord
Sunt de 8 ani cu un barbat insurat si suntem foarte fericiti. Se vede clar ca articolul este scris de cineva care nu stie despre ce e vorba, a citit cateva reviste si si-a construit textul ciuntit, cum a crezut mai bine, fara legatura cu realitatea. Cea mai proasta alegere a autorului a fost introducerea comentariului despre "stima de sine", care m-a facut sa zambesc. La fel si "in cazul unei femei care accepta o relatie cu un barbat insurat, este recomandata discutarea cu un specialist" - aproape ca am ris. O femeie matura stie perfect in ce "se baga" si are puternice motive sa aleaga acest lucru. Este vorba de alegerea personala.Intotdeauna este asa. Bineinteles, totul se plateste. Dar nimeni nu o forteaza sa continue, daca e nefericita. Si-a pus autorul problema ca femeia in cauza poate fi o femeie realizata, cu nivelul de "stima de sine" rezonabil, ca poate avea o slujba bine platita si ca sta cu acel barbat insurat numai si numai pentru ca il iubeste, ca a gasit in el jumatatea ei si, in plus, ca il accepta cu tot cu familie (la care tine, neindoielnic) ? Foarte prost articol,despre un subiect asa sensibil. Documentati-va serios, vorbiti cu femei aflate in aceasta situatie, altfel ramaneti la nivelul de compuneri scolare.
  19.01.2006 17:48 
dar...
Eu sunt sotia acelui barbat casatorit.
  19.01.2006 17:48 
...dar...
...cum este sa iubesti un barbat casatorit, tu casatorita fiind(dar nu cu el)?
  19.01.2006 17:48 
Cu alte cuvinte...
Nu poti sa scrii cu litere mari fiecare cuvant si sa citezi sau nu din "Cartea Cartilor" fara a parea un fanatic sau un om ce tinde spre... oarece (nu mai dau nume :D), precum, nu poti sa te denumesti "sex" fara a parea un nimfo' sau cel putin un om destul de tulburat, sexual sau nu neaparat. De asemenea, nu poti sa spui "Este mult mai usor sa faci un barbat insurat sa te placa, sa-l ademenesti, pentru ca stii ca barbatii, prin structura lor, nu pot sa stea cu o singura femeie toata viata." fara a fi acuzata de nonprofesionalism, de discriminare si de ce nu, de putin 'misogism' feminin. (completati voi termenul bun, am un lapsus, ma scuzati!) ... Parerea mea... :D P.S. Daca tot nu exista "un cliseu universal", de ce nu s-au luat in calcul posibilitatile pe care le stim macar, unii dintre noi?!... De ce nu s-a vorbit si de barbatii care intalnesc o femeie, in timp ce sunt casatoriti, care se casatoresc cu aceasta si care raman fideli noii lor sotii?!?... Sau asta e doar o chestie specifica psihologilor, sa invenineze... poporul, ca apoi sa-l faca bine?!... (No offense!)
  19.01.2006 17:48 
nu avem dreptul sa judecam
fiecare femeie are slabiciunile sale.eu cred ca multe sotii au o atitudine de automultumire.cele nemaritate sunt mai atente cu persoana lor si stiu ca trebuie sa placa in orice moment.o sotie trebuie sa-si asume riscul,iar o amanta trebuie sa stie sa astepte
  19.01.2006 17:48 
sex
nu e mishto sa-ti faci de lucru cu un singur barbat insurat.cu mai multi merge
  19.01.2006 17:48 
Parerea Lui Dumnezeu
Vreau Sa Va Spun Ce Spune Biblia Cu Privire La Aceste Relatii:pacat. Si Orice Pacat Va Fi Pedepsit.ne Pasa De Parerea "lui"?vrem Sa Fim Salvati? Dumnezeu Iarta Daca Ne Caim De Ceea Ce Am Gresit Si Evitam Sa Mai Gresim. Cred Ca Ar Trebui Sa Reflectam Fiecare La Ce Spune Dumnezeu.pana La Urma El Stie Ce Este Mai Bine Pt. Noi.el Stie Ca O Astfel De Relatie Ne Poate Aduce Multa Suferinta.el Pentru Ca Ne Iubeste Vrea Sa Ne Scuteasca De Suferinta Si Pacat,dar Pana La Urma Decizia Este A Noastra. Ce Vom Alege?"placerea"de-o Clipa A Pacatului Sau Viata Plina De Pace Alaturi De Un Dumnezeu Sfant Si Nepatat In Imparatia Sa? Reflectati Si Cititi In "cartea Cartilor" Mai Multe Despre Acest Minunat Dumnezeu. Va Doresc Numai Bine!
  19.01.2006 17:48 
De la Psiholog Gabriela Iorgulescu pentru Amiana
Nu m-am referit decat la cazurile cele mai frecvente (de aceea s-au si facut statistici si cercetari, si ca nicidecum nu sunt pareri personale) si bineinteles ca sunt foarte multe cazuri particulare, hai sa spunem mai rare, printre care si acela in care sotul si sotia erau de mult despartiti si era doar o notiune de timp si formalitati pentru divort atunci cand cei doi s-au cunoscut si multe alte cazuri, pe care sigur ca spatiul nu mi l-a permis sa le prezint dar poate voi vorbi si despre acestea cu alte ocazii. Vreau doar sa spun ca nu trebuie sa-mi fie luate in nume de rau ceea ce spun, dar cititorii trebuie sa inteleaga ca noi nu judecam pe nimeni, iar ceea ce scriem de obicei sunt cu referire la cazurile cele mai frecvente statistic. In orice alt domeniu sunt exceptii, dar chiar si acestea au un punct de pornire chiar daca nu este "stima de sine scazuta"; aceste aspecte particulare sunt ca o amprenta ADN: unice! Deci, daca v-ati simtit lezata, imi pare rau, dar sigur nu va simtiti foarte bine si impacata cu sine chiar daca aveti in cele din urma un lucru extraordinar, copilul. Nu trebuie sa va mintiti singura atat timp cat singura recunoasteti ca in cele din urma a fost "un las". Pana la urma ajungeti la vorba mea ca nu a fost corect de la inceput si ca v-a amagit. Faptul ca dumneavoastra v-ati lasat influentata si ati crezut ce v-a spus, in cele din urma s-a purtat ca "un las"; oare ce denota legat de ceea ce am scris? Lucrurile pe care dumneavoastra le-ati ridicat se discuta in particular in cabinet, trebuie doar sa retineti ca nimeni nu va judeca, pentru ca nu suntem roboti, suntem oameni si dorim sa fim iubiti, avem nevoie de tandrete, ce este rau in asta? Prin aceste articole, hai sa spunem intamplari( pentru ca dupa cum vezi nu esti singura)incercam sa aratam si altora pana la urma niste vulnerabilitati, slabiciuni care ni se intampla in viata si pe care incercam cat de cat sa le facem cunoscute si altora pentru a invata cat mai mult din ele.
  19.01.2006 17:48 
Dar Daca...
Am citit cu mare interes ce ati scris. Dar de fiecare data cand ati emis o opinie, nu ati luat in calcul si faptul ca asta se poate intampla intre doi adulti( peste 30 ani), si nu luati in calcul ca dragostea pe care ea o poarta este una unica, adevarata si de multi ani. Se poate dragi cititori si stimata d-na psiholog sa fie si altfel. Nu tot poate porni dintr-un subconstient afectat de anumite..... porniri, antecedente sau neincredere. Eu am trait o poveste ca asta 11 ani. Nu a fost vorba de bani, sau de dorinta de a compensa lipsa unui barbat "intreg". A fost dragoste la prima vedere, care dragoste a aparut mai tarziu decat ar fi fost potrivit. Sunt un om cu frica lui Dumnezeu si in toata aceasta perioada perechea lui nu a stiut nimic. S-a terminat totul cand am ramas insarcinata si cand am decis sa pastrez copilul (aveam 38 ani). Atunci a fost momentul in care nimic nu mai avea rost si el dupa atatia ani si-a aratat adevarata lui fata, aceea de fricos si de las. In schimb eu am ramas cu amintiri frumoase si cu cel mai pretios si mai minunat copil de pe lumea asta. Nu regret nimic. Stiu ca nu am facut-o din frustrari si nici pentru ca sunt prea sigura pe mine. Asta mi-a fost viata(pe care nu o regret nici macar o secunda) si sa nu credeti ca nu sper sa imi gasesc si eu o pereche intreaga, sau ca in tot acest timp nu mi-am pastrat decenta. Asta nu porneste dintr-un psihic(chiar si subcostient) dereglat. Poate fi si dragoste adevarata.
  19.01.2006 17:48 
Nu sunt de acord!
De ce sa fii a treia roata la caruta. Chiar nu esti in stare sa-ti gasesti un barbat fara obligatii? E pacat! Iti trec anii, vei fi mereu amanta si s-ar putea sa nu mai gaseti pe nimeni numai pentru tine!
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie