Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Alimentatia si sanatatea
Home > Stil de viata > Nutritie > Alimentatia si sanatatea > Ghidul alimentelor indicate in diverse boli

Ghidul alimentelor indicate in diverse boli

Alimentatia reprezinta sursa unui organism sanatos si energic. Cu ajutorul acestui mini-ghid, TopSanatate te indruma cum sa previi sau sa reduci severitatea unei boli, consumand alimentele indicate.

ASTM     ATEROSCLEROZA    CANCER MAMAR     CANCER COLORECTAL

CANCER DE PROSTATA      DIABET TIP 2      HIPERTENSIUNE ARTERIALA

MENOPAUZA     MIGRENA    OBOSEALA CRONICA    OSTEOPOROZA    OTITA

MIGRENA
Migrena este resimtita ca o durere intensa de cap care poate dura de la 4 pana la 72 de ore, cu posibilitatea de a recidiva. Expertii sustin ca alimentatia are uneori un cuvant important de spus in atacurile cauzate de migrene. Asadar, adopta o alimentatie adecvata pentru a reduce aceste atacuri deranjante.

Ce trebuie sa consumi din abundenta?

  • carne de peste: somon, ton, sardine, hering, ,acrou, halibut.

Ce trebuie sa elimini din alimentatia ta daca ai migrene?

  • ciocolata;
  • branza cu mucegai;
  • sosurile fermentate;
  • vinul rosu;
  • smantana;
  • hering afumat;
  • sare;
  • excesul de grasimi saturate.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  
de Ioana Marosan
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  11.03.2010 20:31 
imp
este pre greu de tinut acest regim...dati si voi ceva mia usor varog si daca se poate mai ieftin...pa pa
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie