Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Tratamente corporale
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Tratamente corporale > Ce presupune un tratament cu Vacuum?

Ce presupune un tratament cu Vacuum?

Un aparat cu traditie in Europa si SUA, Vacuum-ul este de ceva timp si in Romania. Cel mai important la acest tratament este modul de efectuare a lui. Miscarile profesionale si puternice efectuate cu ajutorul ustensilelor aparatului, de catre un kinetoterapeut sau fiziokinetoterapeut duc la obtinerea unor rezultate miraculoase intr-un timp foarte scurt in eliminarea si prevenirea celulitei si arderea grasimilor.
Recomandari:
In toate tipurile de celulita - fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I - IV;

Procedura:
Se aplica pe zonele de tratament 2/4 dispozitive asemanatoare unor ventuze, care setate la o anumita frecventa si presiune disloca stratul de celulita si de grasime de pe musculatura, ducand la distrugerea acestora si eliminarea lor. In timp ce ventuzele sunt lasate sa actioneze timp de cateva secunde, acestea produc o vascularizare puternica, ajungand la o mare adancime.

Ulterior acestor 10 minute de ventuzare, cu ajutorul unor alte componente metalice, prin miscari de opturi, longitudinale si transversale, zona de tratament este masata si, in acelasi timp, aspirata in interiorul dispoztivului, cu scopul de a patrunde in adancime, acolo unde se dezvolta celulita si se depoziteaza grasimea.

Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui ulei esential drenant si cu crema anticelulita foarte puternica, cu o actiune activa de pana la 12 ore de la aplicare.

O sedinta dureaza 20-30-40 minute in functie de programul preselectat de aparat; la fiecare sedinta se face un program diferit, un trament incluzand 9 sau 18 sedinte. Acestea se pot efectua zilnic, insa daca apar vanatai, se recomanda o zi pauza.


Efecte:
Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.


Rezultate:
Aparatul da rezultate garantate, insa rapiditatea aparitiei acestora depinde de la o persoana la alta in functie de organism. Asocierea cu impachetari anticelulita cu Parafang/ Parargil/Fango Silhouette sau de slabire cu Termosudate/Thalassalgo duce la eliminarea a 50% din celulita dupa 1 tratament complex si la scaderea a peste 10 cm in circumferinta! In cazul unui tratament de slabire puteti da jos pana la 6 kg!


Contraindicatii:
  • femei insarcinate;
  • femei care au suferit interventii chirurgicale (inclusive cezariana) de mai putin de 3 luni;
  • persoane care prezinta boli de piele;
  • persoane care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice.


Articol realizat de Elisabeta Ratiu, Director Centrul de Slabire si Remodelare Corporala BettyBlue.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  23.03.2010 14:11 
Esti nebuna
Eu cred ca esti nebuna la cap, cu sa faci vacuum cand esti insarcinata. Nu vezi ca scrie la contraindicatii - femei insarcinate. Abia la 3-4 luni dupa nastere poti face vacuum. Informeaza-te bine inainte sa faci ceva. Sanatate si mult noroc
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie