Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Tratamente corporale
Home > Stil de viata > Frumusete & ingrijire > Tratamente corporale > Cat de des ai carcei

Cat de des ai carcei

Apare in cele mai nepotrivite situatii: cand te grabesti sa ajungi la interviu sau vrei sa te ridici repede de pe scaun. Cand inoti in mare sau conduci masina, un carcel nevinovat devine foarte periculos.

 

Ce este carcelul?

 

Carcelul este de fapt o crampa musculara datorata scaderii calciului si magneziului din organism. Cel mai frecvent li se intampla femeilor active dar si persoanelor stresate.

 

 

Alunga durerea!

 

 Pe moment, tot ce poti face e sa masezi zona si sa incerci sa-ti misti piciorul sau mana respectiva daca durerea iti permite.

 

 

Scapa de carcei pentru totdeauna

 

      Ca sa nu mai apara pe viitor, cumpara-ti pastile de calciu si magneziu pentru a reface cantitatea pierduta din corp.

      Daca preferi tratamentele naturiste, sfarama 4 coji de ou si amesteca-le cu zeama a 2 lamai. Lasa-le la macerat timp de 3 zile. Adauga miere dupa gust. 2 linguri din amestec iti aduc necesarul de calciu zilnic.

      Daca iti apar carcei doar la picioare, schimba-ti incaltamintea cu una in care talpa piciorului nu aluneca in interiorul sandalei.

 

 

Un altfel de carcel

 

 Cand porti bocanci de ski care iti stranguleaza piciorul sau un elastic foarte strans la imbracaminte apare un carcel care nu trece repede. E foarte dureros si nu se datoreaza spasmelor musculare ci compresiei pe vasele de sange. De indata ce vei scapa din stransoare si circulatia sangelui se va relua, problema nu va mai exista.

 

 

Carcei la sani

 

 La miscari bruste ale bratelor pot aparea carcei in zona sanilor. Daca in plus te doare sanul, e timpul sa mergi la medic. Poate fi semnul unei boli care se dezvolta in zona respectiva. Un endocrinolog iti va spune mai multe.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  31.12.2011 23:07 
carcei-remedii
ancercati si cu prosoape anmuiate(si stoarse nu f tare dupa nmuiere)an apa n care a ti fiert doua maini bune de fan an doi litri d apa ce clocoteste ,pt 5 minute.lasati putin sa raceasca.anveliti fiecare laba a piciorului an cate un prosop cald,anmuiat an apa aia,peste prosoape o patura bineanfasata peste prosoape.stati astfel an pat sub plapuma 2 ore.dupa care an vana,dupa ce a ti dat jos prosoapele,turnati cate o galetuta de apa rece pe fiecare picior de la calcai pana la genunchi.de la degete pana peste genunchi.luati sosete de bumbac,nu lana sau supraelastic.cei cu bataturi vor fi uimiti sa vada ce usor se curata delicat pielea ngrosata cu o daltita pt pielita unghilor.la fel cei cu unghii ancarnate.sa va fie de folos.sanatate
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie