Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Cat costa o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei alunite aparute deasupra buzei superioara si cum decurge aceasta interventie?(stefyz)

Cat costa o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei alunite aparute deasupra buzei superioara si cum decurge aceasta interventie?(stefyz)

Stimata domnisoara/doamna, o interventie de tipul acesta care urmareste nu numai problema medicala a aparitiei formatiunii ci si aspectul estetic post operator al buzei, costa intre 250-350 de EU, (totusi pentru aprecierea corecta trebuie sa fiti consultata), aici bineinteles vorbim si de examen histopatologic al piesei sau formatiunii excizate, care este o necesitate absoluta. Si totusi daca avesti dificultati financiare va puteti adresa unui spital de stat.
Iar in ceea ce priveste aparitia si evolutia asa zisei alunite, trebuie sa stiti nu numai dvs ci absolut oricine care depisteaza o astfel de formatiune cutanata, nu este admis astfel de tratament, nu trebuie sa umble sau sa incerce sa le stoarca.Este ceea mai mare greseala,  pot aparea coplicatii uneori chiar nedorite, infectii locale prin agravarea evolutiei , iar in cazul unor tumori cutanate exulcerate pot duce la diseminare.

Dupa cum imi povestiti dumneavoastra, foarte probabil este vorba de un chist epidermoid care dupa iritatie a inceput sa evolueze astfel, si totusi fara a vedea cu ochiul liber este greu de diagnosticat. Eu va sfatuiesc neaparat sa va adresati unui serviciu de specialitate si sa nu amanati prea mult.

Cu stima,
Ardeshir Vahidi
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  08.09.2011 15:35 
costul
buna.am o alunita destul de mare pe barbie si as vrea sa o idepartez. cam la ce suma sa ma astept?
  26.09.2009 15:44 
Costul unei operatzii
Am o alunita neplacuta pe fata care este destul de mare si imi doresc enorm sa o scot.As vrea si eu sa stiu care este costul unei operatii de extirpare a alunitei.Va multumesc din suflet
  16.06.2009 17:13 
alunitze
as dori si eu un raspuns. am fost la dermatolog si mi-a recomandat excizia unei alunitze pt ca este destul de mare si neuniforma la suprafata siii fratele meu si-a scos una de curand care era melanom intr-o faza incipienta. alunita va fi scoasa chirurgical si as dori sa stiu in ce consta aceasta operatie, cat dureaza. alunitza este pe spate sub zona sutienului. va multumesc
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie