Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Alimentatia si sanatatea
Home > Stil de viata > Nutritie > Alimentatia si sanatatea > Batoanele de cereale Nestl - vitalitate si energie dintr-o inghititura

Batoanele de cereale Nestl - vitalitate si energie dintr-o inghititura

Stii de multa vreme ca unul dintre cele mai benefice alimente pentru starea ta de bine sunt cerealele integrale. Sunt foarte bogate in elemente nutritive si aportul de energie pe care il vei avea dupa consumarea lor este considerabil. De aceea, iti pregatesti dimineata un bol cu cereale cu lapte sau cu iaurt - un mic dejun simplu, usor de preparat, dar atat de hranitor si de gustos!
Ce te faci insa cand mai tarziu, in cursul zilei, ti se face foame? Parca nu ai avea chef de sandvis sau de alte alimente "grele", care - e drept - sunt satioase, insa ingreuneaza digestia si parca ai vrea sa lenevesti dupa masa? Nu ca o siesta n-ar fi indicata, insa nu prea ai timp. In situatia aceasta, cauta in poseta: un baton de cereale Nestlé este exact ceea ce ai nevoie.

La fel de hranitor ca si cerealele integrale, prezinta in plus avantajul de a putea fi consumat oriunde: la birou, la sala de fitness, cand iesi la o plimbare sau cand dai o raita prin magazine.

Gustoase si foarte hranitoare, batoanele Nestlé contin fibre, minerale, vitamine si carbohidrati, fiind foarte importante pentru mentinerea echilibrului alimentar. In felul acesta, nu numai ca vei avea o dieta echilibrata, dar vei fi plina de energie si vei acumula din nou energie, pentru a face fata provocarilor pe care le mai ai in fata pana la sfarsitul zilei.

In cazul in care, dupa ce inchei ziua de munca, mergi la sala de fitness (asa cum ar fi recomandabil, daca tot a venit vorba), ar trebui sa rontai ceva, pentru ca organismul tau sa aiba energia necesara efortului fizic. Din nou, micul baton de cereale Nestlé este solutia.

Batoanele de cereale Nestlé au aceleasi caracteristici precum cerealele integrale; principalele vitamine prezente in continutul lor sunt vitaminele complexului B (tiamina - B1, niacina, riboflavina - B2,  Vitamina B6 si Vitamina B12), Vitamina C, acid folic, acid pantotenic, precum si proteine. De asemenea, sunt si o excelenta sursa de minerale - precum fier, magneziu, cupru, fosfor si zinc - si antioxidanti.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie