Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Am nascut un copil cu mielomeningocel si care dupa multiple operatii la varsta de 4 luni a murit. ntrebarea mea este daca acest fapt (pierderea copilului) putea sa produca un soc atat de intens incat sa nu mai pot ramane insarcinata? (sorozi)

Am nascut un copil cu mielomeningocel si care dupa multiple operatii la varsta de 4 luni a murit. ntrebarea mea este daca acest fapt (pierderea copilului) putea sa produca un soc atat de intens incat sa nu mai pot ramane insarcinata? (sorozi)

 

In mod sigur este posibil. Ar fi bine daca ati gasi o modalitate de a vorbi cu cineva despre experienta trecuta, pentru a intelege mai bine cum ati deposit-o (sau nu), ce a insemnat pentru dumneavoastra si in ce masura va simtiti in acest moment capabila sa mergeti mai departe, facand un alt copil. Va poate ajuta sa incepeti sa va relaxati in fiecare seara si sa invatati sa comunicati cu corpul dumneavoastra.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  19.02.2011 16:15 
mielomeningocel
nu mai spune k nu se poate face nimik pt k are paraplegie flasca pt ca si eu am o fetita de 2 ani si merg la centru recuperare dr. nicolae robanescu unde sunt specialisti fff buni si suntem inspre bine,adik face progrse..
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie