Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Am avut mult tentative care au sfarsit prin a slabi 22 de kg si a depunde iar 30 de kg (blusky)

Am avut mult tentative care au sfarsit prin a slabi 22 de kg si a depunde iar 30 de kg (blusky)

Oscilatia de greutate - fenomenul yo- yo este foarte periculos pentru organism! puteti ajunge la dereglari majore ale metabolsimului si un aspect nesanatos al corpului dvs, musculatura pierzandu- si fermitatea, vergeturile fiind foarte evidente si adanci, iar pielea va fi flasca si fara sustinere; o simpla dieta si cateva exercitii fizice sau tratamente corporale in cazul dvs nu mai sunt suficiente; este necesar sa ava dresati unui medic specialist- nutritionist, care in functie de rezultatele analizelor sa va conceapa un program alimentar echilibrat, astfel incat sa av supravegheze evolutia; este sanatatea dvs in joc! este posibil sa aveti si alte probleme de sanatate care determina aceasta ingrasare; dupa ce ajungeti la o greutate de pana la 85- 87 kg se pot incepe tratamente corporale de remodelare.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  21.02.2008 12:09 
Vreau sa slabesc
A m 1.59 si mai nou de la 57kg am ajuns la 69 kg asta dupa un concediu petrecut in turcia anul trecut de atunci nu mai pot slabi si nu mai pot sta nemancata ma doare stomacul indiferent daca mananc sau nu si partea cea mai proasta este ca nu pot nicicum manca fara paine. Aaa... am uitat sa va spun ca am 45 de ani. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi de orice fel. Multumesc. Am si o adresa de mail dutu_viorica@yahoo.com
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie