Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Home > Articole
 
Soia previne recidiva cancerului mamar
Decembrie 11, 2009
Femeile care au suferit de cancer la san isi pot spori sansele de supravietuire cu ajutorul produselor din soia. Potrivit unui studiu efectuat recent, un consum ridicat de soia poate reduce riscul unei recidive cu 32%.

6 alimente care te protejeaza impotriva cancerului
Noiembrie 05, 2009
Se vorbeste tot mai mult despre prevenirea cancerului prin adoptarea unei alimentatii sanatoase. Sa fie oare adevarat? Specialisti din lumea intreaga si multe studii in domeniu sustin ca da. Broccoli, usturoiul si rosiile sunt numai cateva dintre alimentele "miraculoase" pentru organismul nostru.

Obezitatea, responsabila de 124 de mii de noi cazuri de cancer
Octombrie 13, 2009
Excesul de kilograme este o adevarata epidemie care se extinde alarmant in toate tarile dezvoltate ale lumii si atrage dupa sine instalarea unor boli grave precum cancerul. Astfel, un nou studiu prezentat la Congresul European de Oncologie care s-a desfasurat la Berlin arata ca obezitatea creste...

Alimentatia si cancerul la san
Octombrie 16, 2008
Alimentatia joaca un rol deosebit de important in aparitia si in prevenirea tumorilor maligne. Tot mai multe cercetari releva faptul ca stilul de viata occidental si dieta necorespunzatoare favorizeaza aparitia a numeroase afectiuni printre care si cancerul la san.

Vitamina C si cancerul: controverse
Octombrie 03, 2008
3 studii care se contrazic. Unde este adevarul? Vitamina C este sau nu periculoasa pentru persoanele afectate de cancer? Sa vedem ce parere au expertii nostri: prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare si Conf. Dr. Monica Dragomir, medic primar oncologie...

Painea prajita poate cauza cancer
Iulie 21, 2008
Cercetatorii olandezi avertizeaza ca alimentele prajite, coapte sau preparate pe gratar dubleaza riscul de cancer la femei, relateaza publicatia britanica Daily Telegraph.

Ghid alimentar pentru prevenirea cancerului
Martie 04, 2008
Un rapot stiintific mult asteptat cu privire la prevenirea cancerului sustine simplu: cu cat avem mai multe kilograme in plus, cu atat suntem mai expusi riscului de a dezvolta unul din cel 17 cancere frecvent intalnite.

Iaurtul si inghetata bogate in dioxina cresc riscul de cancer mamar si la prostata
August 23, 2007
Consumul pe termen lung al dioxinei, chiar si in doze foarte mici, provoaca tulburari hormonale si favorizeaza aparitia cancerului mamar si a celui de prostata. De asemenea, este grav afectat ficatul, sistemul nervos si pielea. In prezent, nu exista documente de deces cauzate de intoxicatia cu...


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie