Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > Castiga un abonament de fitness oferit de Sporty Club

Castiga un abonament de fitness oferit de Sporty Club
Participa la concurs si poti castiga un abonament provizoriu de fitness oferit de Sporty Club.

Abonamentul contine 6 h fitness si este valabil 30 zile!

Fiind membru provizoriu, in tot acest timp beneficiati de tarife preferentiale la restul serviciilor pe care le ofera clubul nostru (masaj, sauna, electrostimulare si impachetari in ciocolata, paragil, termosunadie).

Sporty Club este situat in imediata apropiere de Mall Vitan, pe Calea Vitan nr. 23 D, in cadrul Vitan Center (modern centru comercial si de entertainment aflat in dezvoltare).

Clubul are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale (electro-stimulare), impachetari (ciocolata, paragil, termosudatie), masaj si sauna. La nivelul superior al cladirii se afla barul clubului cu o spatioasa terasa.

Sporty Club se adreseaza celor pasionati de sport, de intretinerea fizica, in special promoveaza beneficiile aduse de serviciile sale din zola fitness&wellness: vitalitate, conditie fizica impecabila, putere de concentrare in activitatile de zi cu zi, si nu in ultimul rand, relaxare si echilibru interior.

Terasa clubului vizeaza, in principal, un public iubitor de sport, iar conceptul care a stat la fundamentul Sporty Club doreste crearea unui spatiu destinat relaxarii, din programul zilnic nelipsind vizionarea de evenimente sportive de actualitate, diverse activitati pe terasa clubului (promotii & concursuri cu premii, etc).

Detalii despre servicii, tarife, sistem de fidelizare, oferte companii si promotii pe www.sportyclub.ro


Te duci la fitness?

Regulament
1.Pot participa la concurs numai membrii Clubului TopSanatate. Daca inca nu esti membru, trebuie sa te inscrii. 2.Participa la concurs si poti castiga un abonament de fitness oferit de "Sporty Club". 3.Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. 4.Castigatorii vor fi afisati pe site la sectiunea Castigatori, imediat dupa extragere. 5.Daca te afli printre castigatori, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau si adresa completa (inclusiv codul postal), la adresa concurs@topsanatate.ro. 6.Daca nu vei trimite mail-ul in termen de 10 zile de la data publicarii pe site a castigatorilor, nu vei mai putea beneficia de premiul castigat. 7.Premiul iti va fi trimis prin posta in maxim 10 zile de la confirmarea adresei. Daca locuiesti in Bucuresti, vei fi invitat[a] la sediul firmei noastre pentru inmanarea premiului. Mult succes! Echipa TopSanatate.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie