Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > unul din cele trei vouchere

Castigi saptamanal
unul din cele trei vouchere
oferite de PerfectBeauty!
Centrul  de intretinere si slabire corporala PerfectBeauty iti ofera posibilitatea  de a castiga unul din cele 3 vouchere saptamanale in valoare de 50 RON fiecare!

Cu acest premiu tu iti alegi ce tratament doresti sa realizezi. Daca nu stii ce ar fi mai bine sa incerci, nicio problema, noi suntem aici ca sa te ajutam si sa te sfatuim.

Daca doresti sa iti mentii greutatea pe care o ai acum, ti-ai propus sa atingi o anumita greutate , te-ai hotarat sa scapi de celulita, vrei sa te relaxezi, sa citesti o carte interesanta din mini biblioteca noastra in timp ce profesionistii salonului te rasfata ca pe o regina, atunci noi iti recomandam www.perfectbeauty.ro

Suntem aici pentru tine in fiecare zi in intervalul orar 9-22. Te asteptam cu drag!

 SERVICII OFERITE:


1.Electrostimulare musculara  –  electrostimulatoarele corporale sunt dotate cu 20 electrozi, bine creati astfel incat sa cuprinda o cat mai mareparte din muschi .Dupa 2 saptamani de terapii efectuate la acest aparat puteti purta un numar mai mic la haine iar pielea intinsa si ferma.

3.Electrostimulare in Termosauna - presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare in termocuverta sau tunel cu raze infrarosii. Rezultate:reducerea tesutului adipos, imbunatatirea aspectului pielii, diminuarea celulitei, eliminarea toxinelor.

4. Impachetarile EXTRAFORTE ANTICELULITICE “la rece”-se realizeaza cu un gel cu puternic efect de incalzire si activare a circulatiei sanguine in zonele cu probleme. SE RECOMANDA PERSOANELOR CU EXCES DE CELULITA. ACESTE IMPACHETARI SUNT FOARTE UTILE IN TRATAREA ZONELOR COAPSELOR SI PICIOARELOR. EFECTUL TERMIC FIIND DEOSEBIT DE PUTERNIC, IMPACHETAREA NU SE RECOMANDA EPIDERMEI SENSIBILE. Dupa aceste impachetari, 6 ore este interzis sa va spalati. Se folosesc produse Bruno Vassari

5.Impachetari ANTICELULITA cu namol sapropelic
 Rezultate: se produce o transpiratie abundenta care conduce la   eliminarea apei retinuta in organism si a toxinelor acumulate; pielea devine mai fina, celulita este diminuata.

6.Impachetari EXTRAFORTE pentru slabire si anticelulitic cu produse Bruno Vassari
 Rezultate: dupa  10 sedinte puteti slabi 3-4 kg, iar celulita de gradul 1 dispare complet.celulita de gradul 2 se atenueaza  in proportie de 50%.

7.Masaj anticelulitic si de drenaj limfatic executat manual.
Acest tip de masaj are  ca scop obtinerea unor efecte de relaxare, calmare, intindere, reactivare precum si obtinerea unor rezultate spectaculoase in tratarea celulitei.

8.Tratament pentru fermitatea bustului-executat la electrostimulator-program marire/fermitate bust- astfel va puteti ridica sanii si sa ii rotunjiti; rezultatele sunt simtite dupa primele 2-3 sedinte;

9.Tratament ANTICELULITIC cu ULTRASUNETE.
Chiar dupa primele sedinte veti observa o diminuare vizibila a celulitei, o hidratare puternica si o piele mai fina

Salonul PerfectBeauty  este situat in zona Pta Unirii si foloseste in tratamentele oferite produse de cea mai buna calitate.




In ce zona se afla situat salonul PerfectBeauty?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga saptamanal, unul din cele 3 vouchere a cate 50 ron oferite de Perfect Beauty!
2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Raspunde la intrebarea concursului si verifica lista de castigatori in fiecare saptamana.
3.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa,precum si o copie dupa cartea de identitate la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului.
4.Premiul se poate revendica in maxim 10 zile lucratoare.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie