Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > Unul dincele 5 vouchere in valoare de 60 ron

Castiga saptamanal
Unul dincele 5 vouchere in valoare de 60 ron
oferite de Perfect Contur

Centrul  de estetica corporala si faciala PerfectContur iti ofera sansa de a castiga un voucher de 60 RON saptamanal!

Cu acest premiu poti beneficia de un adevarat ritual de frumusete facial sau corporal,  din cele pe care ti le oferim cu mare drag.

Doriti o redefinire a conturului facial, o hidratare faciala profunda,  un tratament pentru tonifiere bust, sau tratamente corporale variate-slabire-antivergeturi-anticelulitice? La noi gasiti absolut toate aceste tratamente! Visezi ca o anumita rochie de seara sa-ti vina ca turnata, fara a-ti mai scoate in evidenta burtica sau “aripioarele””?

 Nimic mai simplu, fa-ti programare la PerfectContur si lasa-te in grija noastra.Poti slabi in 4 saptamani pana la 4 kilograme si poti diminua din circumferinta  pana la 9 /10 cm
Echipa noastra va asteapta cu drag in fiecare zi, in intervalul orar 9.00-21.00.


 SERVICII OFERITE:

1.Consultatie  si evaluare faciala si corporala .

2.Electrostimulare musculara simpla – detinem electrostimulatoare corporale dotate cu 24 electrozi .Dupa 2 saptamani de terapii efectuate la acest aparat puteti purta un numar mai mic la haine iar pielea intinsa si ferma.

3.Terapii in sinergie-Electrostimulare cu termosudatie - presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare in termocuverta sau tunel cu raze infrarosii. Rezultate:reducerea tesutului adipos, imbunatatirea aspectului pielii, diminuarea celulitei, eliminarea toxinelor.

4. Impachetarile EXTRAFORTE ANTICELULITICE “la rece”-se realizeaza cu un gel cu puternic efect de incalzire si activare a circulatiei sanguine in zonele cu probleme. SE RECOMANDA PERSOANELOR CU EXCES DE CELULITA. ACESTE IMPACHETARI SUNT FOARTE UTILE IN TRATAREA ZONELOR COAPSELOR SI PICIOARELOR. EFECTUL TERMIC FIIND DEOSEBIT DE PUTERNIC, IMPACHETAREA NU SE RECOMANDA EPIDERMEI SENSIBILE. Dupa aceste impachetari, 6 ore este interzis sa va spalati.

5.Impachetari ANTICELULITA cu crema cu ulei esential de “Paprika”
 Rezultate: se produce o transpiratie abundenta care conduce la   eliminarea apei retinuta in organism si a toxinelor acumulate;

6.Tratament anticelulitic executat la aparatul de vacuum. Vacuumarea este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pâna la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de «coaja de portocala». Se elimina stratul de grasime subcutanat, apa retinuta în tesuturi, precum si toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.


7.Impachetari EXTRAFORTE pentru slabire si anticelulitic cu HOTGEL.
 Rezultate: dupa  10 sedinte puteti slabi 3-4 kg, iar celulita de gradul 1 dispare complet.celulita de gradul 2 se atenueaza  in proportie de 50%.

8.Masaj anticelulitic si de drenaj limfatic cu bambus.
Acest tip de masaj are  ca scop obtinerea unor efecte de relaxare, calmare, intindere, reactivare precum si obtinerea unor rezultate spectaculoase in tratarea celulitei.

9.Tratament pentru fermitatea bustului-executat la vacuum sau la electrostimulator-program marire/fermitate bust- astfel va puteti ridica sanii si sa ii rotunjiti; rezultatele sunt simtite dupa primele 2-3 sedinte;

10.Microelectrostimulare faciala-lifting nechirurgical.
Microelectrostimularea este  un tratament  echivalent, mult mai convenabil, fara riscuri, complicatii si mult mai usor de realizat al liftingului chirurgical. Acesta consta in sedinte a câte 15 minute de micro-electrostimulare, pe zonele afectate de riduri, cearcane, lipsa de fermitate, aplicandu-se in prealabil un ser antirid cu colagen / elastina, pe zonele :frunte,conturul ochilor,pometii,conturul buzelor .

11.Hidaratre ten in profunzime cu ajutorul ultrasunetelor.Rezultate:hidratare profunda dupa primul tratament.

Salonul PerfectContur este situat in zona Pta Unirii si are o experienta in remodelare corporala de peste 4 ani.
Ofertele noastre sunt cele mai mici si cele mai corecte  din Bucuresti.
Prietenia se rasplateste:vino la noi cu o prietena care va incheia un abonament si vei beneficia de un bonus de 2 electrostimulari.




In ce zona se afla situat salonul PerfectContur?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga saptamanl, unul din cele 5 vouchere in valoare de 60 Ron .
2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Raspunde la intrebarea concursului si verifica lista de castigatori in fiecare zi de luni.
3. Pentru acest concurs se vor inscrie participantii care sunt din Bucuresti sau care pot veni in Bucuresti pentru a-si cheltui voucherul.
4.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa,precum si o copie dupa cartea de identitate la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie