Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > Un voucher in valoare de 400 euro

Castiga
Un voucher in valoare de 400 euro
oferit de Bodycenter Dakima
O SILUETA NOUA IN DOAR 4 SAPTAMANI

Ai facut excese alimentare in concediu si te-ai trezit cu cateva kilograme in plus pe care nu le mai poti da jos? Vrei sa scapi de celulita si de centimetrii in plus? Vrei sa slabesti dar te-ai saturat sa tot faci sacrificii? Acum poti slabi fara diete drastice sau ore intregi petrecute la sala. Cum? Foarte simplu!

Participa la concurs in perioada 29 septembrie-29 octombrie 2008 si poti castiga marele premiul – un voucher in valoare de 400 EURO.

Cum cheltui voucher-ul la Bodycenter Dakima? 1. Iata cum… • Vrei sa slabesti rapid si nu stii cum? Infometarea nu e o solutie! Programul de slabire ultrarapida este ceea ce ai nevoie.

• Vrei sa scapi de urmele inestetice de pe corpul tau?

Te poti bucura de tratamentele corporale contra celulitei si vergeturilor, iar urmele sarcinii nu se vor mai resimti pe abdomenul tau!

• Ai vrea sa-ti recapeti tonusul muscular? Programele speciale de aici iti vor tonifia si remodela musculatura. O sedinta de electrostimulare la Bodycenter Dakima te va face sa te simti mai bine!

• Ai vrea sa lucrezi putin la nivelul sanilor? Nu e nevoie sa te programezi la operatii costisitoare, este suficient sa faci sedinte de electrostimulare a muschilor pectorali si sanii tai vor fi mult mai fermi.

• Vrei sa scapi de celulita intr-un mod foarte placut? Sedintele de masaj anticelulitic profesional te vor ajuta sa ai fese fara celulita, abdomen mai plat si coapse mai subtiri.


Ce valoare are voucherul oferit de Dakima Bodycenter?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga, un voucher in valoare de 400 euro pe care il poti cheltui la Dakima Bodycenter 2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Daca vei castiga ne va fi foarte usor sa te contactam. Pentru a nu exista probleme, te rugam sa ne furnizezi si o adresa de e-mail alternativa. 3.Concursul se va desfasura in perioada 29 septembrie-29 octombrie 2008. Castigatorea se va extrage in data de 29 octombrie, dimineata. 4. Pentru acest concurs se vor inscrie participantii care sunt din Bucuresti sau care pot veni in Bucuresti pentru a-si cheltui timp de o luna premiul in valoare de 400 euro. 5.Numele castigatoarei va fi afisata pe site. Daca ai castigat, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului. Mult succes! Echipa TopSanatate.ro

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie