Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > o cana si o cutie cu ceai

Castiga saptamanal
o cana si o cutie cu ceai
oferita de Help Net

Un ceai pentru armonia trupului si sufletului tau
In farmaciile unde te simti bine, ceaiul este la loc de cinste iarna asta. El iti ofera cu simplitatea si generozitatea plantelor armonie pentru trup, care inseamna sanatate. Pentru suflet, ceaiul inseamna stare de bine. De aceea, in lumea larga ceaiul este dupa apa cea mai importanta bautura zilnica. La Help Net inveti sa-l apreciezi n farmaciile unde te simti bine, ceaiul este la loc de cinste iarna asta. El iti ofera cu simplitatea si generozitatea plantelor armonie pentru trup, care inseamna sanatate. Pentru suflet, ceaiul inseamna stare de bine. De aceea, in lumea larga ceaiul este dupa apa cea mai importanta bautura zilnica. La Help Net inveti sa-l apreciezi zi de zi.

In plus, pentru ca este iarna si raceala da tarcoale oricui, la Help Net pentru cumparaturi de peste 50 de lei, produse pentru raceala si gripa selec]ionate, primesti CADOU o cana Help Net si o cutie de ceai. *

Istoria ceaiului a inceput cu mai bine de 2000 de ani i.Hr., cand imparatul chinez, Shen Nong, s-a asezat la umbra unui arbust pentru a se proteja de soare si a a incercat sa-si potoleasca setea cu apa incalzita. Cateva frunze din arbust au cazut in acea apa, iar imparatului i-a placut foarte tare gustul noii bauturi. Arbustul era un arbore de ceai. De atunci, ceaiul a ajuns la mare pret in lumea larga, in China, India, Anglia, Rusia, fiind o parte din viata cotidiana a oricui.


In ce farmacie poti primi cadou o cana Help Net si o cutie cu ceai?

Regulament

1. Participa la concurs si poti castiga saptamanal un set format din cana si ceai oferit de Helpnet!

2. Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Daca vei castiga ne va fi foarte usor sa te contactam. Pentru a nu exista probleme, te rugam sa ne furnizezi si o adresa de e-mail alternativa.

3. Concursul se desfasoara in perioada 2.02.2.09. Cele 2 seturi . se vor acorda zilnic, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te aflii printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele, adresa completa, precum si un numar de telefon la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum vei intra in posesia premiului. Succes!

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie