Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Concurs
Home > Club TopSanatate > Concursuri > unul din cele 10 vouchere in valoare de 70 ron

Castiga
unul din cele 10 vouchere in valoare de 70 ron
oferite de Media Bussines Class
Expozitie Nationala de Imbracaminte si Incaltaminte Producatorii vand – Tu cumperi!

25 – 28 septembrie – 2008 Pavilion Expozitional Stadionul National (Patinoarul M. Flamaropol) Cele mai tari branduri din lume se fabrica in Romania! Cei mai buni producatori ai celor mai celebre branduri au hotarat sa iasa in fata.

Etalarea celor mai importante produse si colectii realizate in ultimii 15 ani de cele mai importante firme din Romania. In cadrul targului vor fi amenajate 70 de standuri expozitionale cu o gama variata de produse din industria usoara.

Categorii de produse expuse: confectii femei, imbracaminte de casa, confectii barbati, confectii piele si blana, confectii tineret, lenjerie de pat, confectii copii, covoare, confectii sport, perdele, lenjerie intima, prosoape, etc.

Ocazie unica pentru amatorii de shopping! Preturi de fabrica! Prezentarea produselor expuse se face, nu numai specialistilor, ci si clientului final, avizat si cultivat, reprezentat de populatia Municipiului Bucuresti. Targul este realizat de Media Bussines Class – Compania de targuri Romanescu.

Te asteptam la targ intre 25 – 28 septembrie 2008 , intre orele 10.00 si 19.00. Participa la concurs si poti castiga un voucher de 70 de ron pe care il cheltui la targ!


Unde se desfasoara Expozitia Nationala de Imbracaminte si Incaltaminte?

Regulament
1.Participa la concurs si poti castiga unul din cele 10 vouchere in valoare de 70 Ron fiecare oferite de Media Bussines Class – Compania de targuri Romanescu. Concursul este valabil doar pentru locuitorii din Bucuresti. 2.Completeaza corect formularul de inscriere in Club Sanatate. Daca vei castiga ne va fi foarte usor sa te contactam. Pentru a nu exista probleme, te rugam sa ne furnizezi si o adresa de e-mail alternativa. 3.Concursul se va desfasura in perioada 19 – 24 septembrie 2008. Premiile se vor acorda miercuri 24 septembrie prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului. 4.Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@topsanatate.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site. Vei fi contactata ulterior si vei fi instiintata cum poti intra in posesia premiului. 5. Premiul este valabil doar in perioada desfasurarii targului, respectiv 25 – 28 septembrie 2008. Mult succes! Echipa TopSanatate.ro

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie