Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Club TopSanatate
Home > Club TopSanatate > Ce inseamna sa fi membra a Clubului nostruPrima data intr-un club?

Citeste ghidul nostru pentru a afla care sunt beneficiile pe care le ai devenind membru al Clubului TopSanatate.ro.

Cum devii membru al Clubului TopSanatate.ro

Prima si singura conditie pentru a deveni membru al clubului este sa completezi formularul de inscriere, care ne va ajuta sa te contactam de fiecare data cand vei castiga un premiu in cadrul concursurilor organizate de site-ul TopSanatate.ro.

Totodata, in functie de aceste informatii despre tine, vom putea sa iti trimitem sau sa publicam pe site articole de interes pentru tine.

Avantajele inscrierii sunt multe, iar cele mai importante sunt posibilitatea de a schimba informatii sau pareri, numeroasele cunostinte sau (de ce nu?) prietenii pe care le vei lega datorita forumului si surprizele care te asteapta.

Cum folosesti forumul

O data devenit membru al clubului nostru, poti participa oricand la discutiile care au loc pe forum, selectand mai intai domeniul de interes pentru tine si apoi subiectul care iti atrage atentia.

Poti raspunde la mesaje sau trimite replici private persoanei alese de tine, poti folosi motorul de cautare pentru identificarea unui anumit membru sau a anumitor mesaje.

Fiecare saptamana va avea "subiectul sau fierbinte" pe care te invitam sa il dezbati si sa il combati.

Cum poti participa la concursuri

Zilnic sau periodic, iti putem oferi un premiu. Pasii spre castig sunt simpli: te inscrii in club sau, daca esti deja inscris, introduci numele de membru si parola in momentul logarii, selectezi optiunea "Concursuri" din club si apoi te poti inscrie la fiecare concurs anuntat.

Te rugam, citeste cu atentie regulamentul de participare la concurs, care difera, de la un caz la altul. Aici poti afla ziua exacta in care sunt afisati castigatorii si modalitatea prin care vei intra in posesia premiului.

Cum te abonezi la newsletter

Pentru a fi abonat la acest serviciu trebuie sa selectezi butonul "Newsletter", aflat in boxul unde sunt mentionate serviciile oferite de Club sau in pagina principala a Clubului TopSanatate.ro. Selecteaza apoi una dintre cele trei optiuni sau, daca ele sunt de interes pentru tine, pe toate trei: 365 de idei pentru sanatatea ta, frumusete & ingrijire si fitness. Astfel vei putea fi la curent cu tot ce este nou in portalul TopSanatate.ro si nu vei rata sansa sa citesti ceea ce te intereseaza.

Cum apelezi la sfatul expertului

O data devenit membru al Clubului, poti beneficia de sfatul specialistilor nostri. Acceseaza pagina unde se afla prezentati toti consultantii site-ului, selecteaza-l pe acela de sfatul caruia ai nevoie si trimite-i o intrebare, la adresa de e-mail specificata. Mentionam ca raspunsul sau va fi publicat pe site-ul TopSanatate.ro.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!

Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie