Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Educatie sexuala
Home > Stil de viata > Sanatate sexuala > Educatie sexuala > Totul despre masajul senzual, erotic si tantric

Totul despre masajul senzual, erotic si tantric

Masajul senzual este continuarea perfecta a unei mese romantice luata la lumina lumanarilor. Dupa o cina intima, in loc sa treci direct la sex, surprinde-ti iubita cu un masaj.

Sanatate sexuala

Descoperiti-va sentimentele reciproce in functie de pozitia adoptata in timpul somnului
Top Sanatate iti recomanda
·Sex: de cate ori
Fac sex de 15 ori pe saptamana, iar un act sexual dureaza 3 minute... Cat de mult conteaza cifrele in viata sexuala?
Incepe cu un masaj senzual

Spune-i ca trupul ei te innebuneste si ca vrei sa-i atingi fiecare parte a corpului. In acest moment lasa la o parte toate problemele si grijile tale si concentreaza-te doar s-o faci sa se simta dorita si sexy. Masajul senzual nu se face in graba, ci se acorda o foarte mare atentie si concentrare pentru a trezi cele mai senzuale trairi de la partenera ta in momentul in care o atingi in cele mai intime locuri.

Nu are nicio legatura cu masajul normal, pentru ca acest tip de masaj este menit sa starneasca pasiunea, sa trezeasca simturile si in final sa se termine cu explozie de senzatii si cu un
orgasm pe masura.

Pentru o atmosfera cat mai relaxanta, un CD romantic va contribui la realizarea unei atmosfere intime. Pentru un rezultat de exceptie, trebuie sa te pregatesti si cu niste lumanari mici, bete parfumate sau uleiuri parfumate, ulei de masaj si prosoape curate.

Masajul trebuie inceput usor, pentru ca scopul tau este sa-ti relaxezi iubita si sa intre in atmosfera propice explorarii senzatiilor excitante. Tachineaz-o prin mangaierea zonelor erogene si evita pentru inceput sanii si vaginul.

Contiuna incet si mangai-o cu miscari moi si fara vlaga, dar cu tinta precisa, iar apoi apropie-ti corpul de-al ei si incet-incet incercati sa intrati intr-un ritm comun. Este foarte important sa nu uiti sa alinti nicio parte a corpului ei.

In momentul in care ai ajuns la cea mai importanta parte a masajului, nu te repezi ca un maniac, ci continua in acelasi ritm calm. Mentine acelasi ritm si intreab-o daca este pregatita pentru nivelul urmator.

Multi barbati nu au rabdare sa se concentreze si se pot simti chiar neconfortabil sa urmeze tot drumul fara nici o scurtatura. Dar, nu este cazul tau, asa ca incepe prin a o intreba cum se simte si daca i-a placut masajul facut de tine si cere-i aprobarea pentru a continua. Daca spune da, maseaza-i zonele intime, vulva, clitorisul si stimuleaza-i punctul G.

Daca folositi jucarii erotice, atunci sigur nu se va supara daca folosesti un vibrator specializat pentru a stimula partile mai devreme mentionate.

Masajul erotic este un masaj incantator care intotdeauna se termina cu un orgasm puternic si foarte placut, dar si cu o starea de relaxare. Scopul acestui masaj este de a atinge si a mentine cel mai inalt nivel de excitare cat mai mult posibil inainte de a lasa lucrurile sa mearga in ordinea lor fireasca.


Masajul erotic: tratamentul perfect pentru ejacularea precoce

Barbatii care sufera de ejaculare precoce se pot bucura pe deplin de beneficiile masajului erotic pentru ca vor trai excitarea la maximum fara sa ejaculeze. Altii, pot alege acest tip de masaj ca preludiu pentru cresterea nivelului de excitare.

Diferenta fata de masajul senzual este ca masajul erotic se axeaza mai mult pe excitare decat pe relaxare. Muzica ambientala va fi una adecvata, iar miresmele vor fi foarte aromate. Dar, pentru un masaj de calitate, tot concentrarea si miscarile incete trebuie sa domine.

La inceput, se maseaza, toate partile corpului, mai putin organele genitale. Sopteste-i cat de mult o doresti si cat de sexy arata. Maseaza zona din jurul pelvisului si apoi muschii pelvisului pentru o stare de relaxare, dar si de excitare in acelasi timp. Continua prin masarea celor mai importante zone ale corpului. Este foarte important sa nu te grabesti, continua in acelasi mod si nu strica tot ce ai construit pana acum pentru ca un orgasm prelungit si puternic este mai bun decat o graba de 3 secunde pentru a termina totul. Pastreaza "graba" pentru un sex rapid undeva in parc.


Masajul tantric

Masajul tantric este foarte special, aproape unic. Nu este la indemana oricui, deoarece iti trebuie o anumita "specializare". Cel care practica acest tip de masaj trebuie sa stapaneasca principiile Tantra si ale meditatiei.

Sesiunea de masaj trebuie sa inceapa cu ritualurile tantrice si cu o etapa de meditatie pentru concentrarea pe Chakre si legatura spirituala cu intregul univers. Acest tip de masaj nu are menirea de a lucra muschii sau sa alunge oboseala, ci sa trezeasca energia mistica si sa aduca spiritul si corpul in armonie cu universul.

Exista o muzica speciala care se recomanda pentru acest tip de masaj, care impreuna cu luminile folosite si cu lovituri moi si senzuale canalizeaza energia si cresc sensibilitatea corpului la o realitate paralela. Sunt necesare foarte multe cunostinte legate de organele intime si o arta a masajului desavarsita. Nu se folosesc uleiuri aromate pentru a nu distrage atentia catre lucrurile pamantesti. Acest masaj este benefic si pentru sanatate pentru ca aduce energie vindecatoare si ajuta oamenii sa se videce mai repede de diferite boli. Cuplurile folosesc masajul Tantra pentru a crea legaturi emotionale puternice si de a consolida dragostea, afectiunea si increderea.

Articol realizat de www.loveisland.ro
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  17.01.2011 13:50 
Masajul erotic: tratamentul perfect pentru ejacularea precoce
se pot face cursuri speciale pentru aceasta tehnica ? sau daca exista vreo carte specializata pe acest domeniu. va rog recomandati-mi
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie