Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Sotul meu pastreaza pozele cu fostele prietene, se uita pe site-uri cu tema sexuala. (Ritaerika)

Sotul meu pastreaza pozele cu fostele prietene, se uita pe site-uri cu tema sexuala. (Ritaerika)

Intr-o relatie e bine sa nu putem lucrurile in termini foarte duri - de negru sau alb. Inainte de a-i cere sa actioneze astfel incat sa va fie dvs. confortabil, poate ar fi mai bine pentru amandoi sa intelegeti de ce are acest tip de comportament si ce inseamna pentru el pozele fostelor iubite, amintirea unor detalii legate de fostele lui relatii.

Daca nu intelegi acest lucru, indiferent daca obtineti ce vreti sau nu din aceasta situatie conflictuala, tot veti ramane cu un gust amar. Intr-un cuplu este important ca partenerii sa se cunoasca bine si sa se poata ajuta. Faptul ca dvs. suferiti atat de mult pentru acele poze iar lui i se par lipsite de importanta, dar nu renunta la ele, spune ceva.

Nu va refugiati in durere, pentru ca nu este o atitudine constructiva. Vorbiti cu el, astfel incat sa va poata intelege, si ascultati-l, ca sa il puteti intelege. Sunt convinsa ca veti lua de comun acord o hotarare care sa va intareasca legatura in cuplu.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie