Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Sotul meu a ridicat o greutate si in acel timp a simtit o durere lombara. A facut raze si nu este afectata coloana, dar durerea persista. Ce sa faca?(Carmen Irimia)

Sotul meu a ridicat o greutate si in acel timp a simtit o durere lombara. A facut raze si nu este afectata coloana, dar durerea persista. Ce sa faca?(Carmen Irimia)

Chiar daca aceasta intrebare nu este adresata specialitatii mele, voi incerca totusi sa va ajut ca sa stiti ce aveti de facut. Imi cer scuze, nu am prea inteles la ce procedura va referiti? Daca este vorba de faptul ca ati facut cum ziceti dvs "raze", inseamna Radiografie (Rx)? Tomografie computerizata(TC)? sau e vorba de Rezonanta magnetica (RMN) ? Dupa parerea mea procedura trebuie sa fie stabilita de medicul spacilist de Neurochirurgie, care va va recomanda una dintre aceste proceduri imagistice. Aceasta este bine sa fie efectuata, pentru elucidarea gravitatii afectiunii coloanei, in mod sigur lombare. Neurochirurgul, dupa investigatiile necesare, va decide atitudinea terapeutica corecta privind afectiunea sotului dvs. Incercati sa va adresati medicului de familie ca sa va indrume spre un serviciu de specialitate.

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie