Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Diete
Home > Stil de viata > Slabeste sanatos > Diete > Slabeste sanatos cu dieta South Beach

Slabeste sanatos cu dieta South Beach

Dieta South Beach nu este saraca in carbohidrati. Si nici in grasimi. Pe parcursul a trei faze, dieta South Beach va invata sa consumati carbohidratii potriviti si grasimile potrivite, si va permite sa traiti foarte bine fara acei carbohidrati si grasimi daunatoare. Ca urmare, veti deveni mai sanatos si veti slabi intre 4 si 7 kilograme in numai doua saptamani.

Iata cum veti proceda:
  • Veti manca portii normale de carne de pui, curcan, peste si fructe de mare;
  • Veti manca legume din plin, oua, branza, nuci;
  • Veti manca salate cu sos din ulei natural de masline;
  • Veti lua trei mese echilibrate pe zi si va depinde numai de dumneavoastra sa mancati in asa fel incat sa va potoliti foamea;
  • Veti bea apa, plus cafea sau ceai, daca doriti;

  • Nimic nu submineaza mai mult o cura de slabire decat senzatia suparatoare ca nu te-ai saturat. Un bun program de alimentatie nu va va provoca un asemenea disconfort. Veti fi indemnat sa luati o gustare in cursul diminetii si una dupa-amiaza, indiferent daca simtiti sau nu nevoia. Dupa cina va veti delecta cu un desert.

    In primele 14 zile, nu va veti atinge de paine, orez, cartofi, paste fainoase, produse de patiserie sau cofetarie. Nici macar fructe. Dar nu intrati in panica. Peste doua saptamani veti incepe sa reintroduceti in alimentatie aceste produse. Insa pentru moment, ele va sunt interzise.

    Timp de doua saptamani nu veti manca bomboane, prajituri, biscuiti, inghetata sau zahar. Nici bere sau orice alta bautura alcoolica. Dupa aceasta faza, aveti dezlegare la vin, care din diverse motive are efecte benefice.
    Daca sunteti tipul de persoana dependenta de paste fainoase, paine sau cartofi, ori daca sunteti convins ca nu puteti trai nici o zi fara sa va satisfaceti pofta de dulciuri, veti fi socat cat de usor vor trece doua saptamani fara aceste alimente. Primele doua zile va fi mai greu, dar odata ce ati trecut peste asta, nu va mai fi nici o problema. Nu trebuie sa va luptati cu propriile nevoi; in cursul primei saptamani "poftele" vor disparea practic de la sine.


    Faza intai

    Pana acum am vorbit despre faza intai , care reprezinta perioada cea mai stricta. Dupa primele doua saptamani veti cantari cu 4-7 kilograme mai putin decat astazi. Cele mai multe kilograme se vor "topi" in jurul taliei. Ceea ce nu veti vedea este faptul ca in aceste doua saptamani s-a schimbat ceva si in interiorul dumneavoastra. Schimbarea se refera la modul diferit in care reactioneaza organismul fata de alimentele care v-au facut sa va ingrasati. La un moment dat in corpul dumneavoastra s-a activat un comutator. Acum, prin simpla schimbare a alimentatiei il veti dezactiva. Poftele care va guvernau obiceiurile alimentare vor disparea, si atata vreme cat veti respecta programul , nici nu vor reveni.

    Scaderea in greutate nu se va produce datorita faptului ca veti incerca sa mancati mai putin, ci datorita faptului ca veti consuma mai putine alimente care au creat acele pofte nesanatoase si v-au facut sa acumulati grasime in exces.
     

    Faza a doua

    Ca urmare a acestei schimbari interioare veti continua sa pierdeti in greutate si dupa primele 14 zile, chiar daca veti introduce in alimentatie cateva dintre alimentele interzise. Veti tine in contiunare regim, dar daca va place painea, veti putea manca paine. Daca va plac pastele, va veti bucura din nou de ele. La fel cu orezul, cerealele sau cartofii. Fructele vor reveni cu siguranta pe masa dumneavoastra.

    Ciocolata? Daca va face sa va simtiti bine, sigur. Insa va trebui sa alegeti cu care dintre aceste produse va veti rasfata. Nu va veti putea infrupta din toate in mod permanent.

    Veti ramane in aceasta faza si veti continua sa slabiti pana cand va veti atinge scopul. Cat de mult va dura? Depinde de cat trebuie sa slabiti. In faza a doua se pierd in general 0,5-1 kilogram pe saptamana.


    Faza a treia

    Odata ce v-ati atins tinta, veti trece la o versiune si mai liberala a programului, care va va ajuta sa va mentineti la greutatea ideala. Este vorba depre faza a treia, care va dura tot restul vietii. Din acel moment veti observa ca nu mai este vorba despre un regim de slabire, ci despre un mod de viata. Veti consuma mancaruri normale, in portii normale. Si puteti chiar sa uitati cu desavarsire de regimul South Beach cu o conditie: sa respectati cateva dintre regulile sale de baza.

    Pe masura ce pierdeti in greutate si organismul dumneavoastra incepe sa reactioneze diferit fata de mancare va avea loc si cea de-a treia schimbare. Este vorba despre o modificare substantiala a compozitiei sangelui, cu beneficii pe termen lung pentru sistemul cardiovascular. Gratie acestei schimbari, sansele dumneavoastra de a avea o viata lunga si sanatoasa vor spori simtitor si se vor mentine pe masura ce veti inainta in varsta.

    Unul dintre avantajele structurii in trei faze a regimului South Beach este ca puteti trece cu usurinta de la o etapa la alta. Daca in cursul fazei a doua plecati in vacanta si va rasfatati cu dulciuri, e usor sa reveniti la faza intai pentru o saptamana pentru a da jos kilogramele depuse sis a treceti apoi din nou la faza a doua.


    Fara sport in regimul South Beach

    Regimul va functiona indiferent daca persoana care-l tine face sau nu gimnastica. Fara indoiala, exercitiile fizice accelereaza metabolismul si sporesc eficienta regimului. De asemenea, ele reprezinta un aspect esential in orice plan de restabilire a sanatatii inimii. Insa, regimul South Beach nu depinde de exercitii. Daca faceti miscare in mod regulat, veti slabi mai mult si mai repede. Dar veti slabi si daca nu exersati.

    Asadar incepeti regimul South Beach cu o singura speranta - aceea de a slabi. Daca il adoptati si il respectati, speranta dumneavoastra se va transforma in realitate.


    Informatiile au fost preluate din cartea "Slabeste sanatos cu dieta South Beach", de dr. Arthur Agatston, Bucuresti, Editura Curtea Veche, 2004, www.curteaveche.ro.

    Ai urmat aceasta dieta? Scrie-ne si povestea ta poate sa apara pe TopSanatate.ro!
    Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
      12.01.2012 22:28 
    ieta
    la 11 ani 65 kg 1,55 m cam cate kg ar fi idealul dar sa nu fi slab ci sa mi se vada si muschulatura
      30.11.2011 22:23 
    dieta south beach
    vreau si eu sa tin dieta...am 21 ani, 160 cm si 58 kg si vreau sa ajung la 50. Eu am probleme cu aripioarele sper sa se cunoasca
      16.11.2011 21:36 
    dieta south beach
    buna eu sunt i a 3 sapt. am slabit 8kg desi dupa 2 sap am mancat intr/o zi pana si dulciuri doar o zi nu mai mult se vede sunt foarte fericita merge bine dieta si daca am 49 de ani doar ambitie si multa apa succes
      10.10.2011 21:14 
    varza
    Varza dieta .. Pentru oameni care cred orce zboara..
      29.09.2011 21:43 
    aaa
    vreau sa imi spuneti si mie mai exact ce am voie si ce nu am voie sa mananc. va rog mult
      28.08.2011 16:00 
    echilibrata si de incredere
    mi se pare o dieta care poate fi tinuta cu mare incredere, nu ne priveaza de vitamine, minerale, etc si nu cred ca afecteaza (negativ) sanatatea, dimpotriva.... o sa incep in citeva zile aceasta dieta si va tin la curent cu rezultatele
      11.08.2011 13:50 
    super dieta
    toata lumea lauda aceasta dieta asa ca m-am gandit sa o tin si eu cam cat credeti ca ar trebui sa dau jos la 11 ani 1 60 m ???? acum am in jur de 50-51 de kg va pup
      11.08.2011 13:47 
    super dieta
    maine vreau sa ma apuc sa tin aceasta dieta!!! ESTE FOARTE adevarat ca NU sunt obeza dar vreau sa ajung la 44-45kg.Am !! ani si 1 60m TOATA LUMEA LAUDA ACEASTA DIETA SI M-AM GANDIT SA O TIN SI EU!!!!!!!!!! bafta celor care o tin sau vor sa o tina pupici!!!!!!!!!!!
      14.05.2011 16:05 
    vreau sa tin dieta
    Buna ! Ati putea sa ma ajutati un pic .. am cateva intrebari referitoare la aceasta dieta ,poate cineva care a tinut-o sa-mi lase o adresa de e-mail sau ceva ,va rog mult .. vreau sa scap in special de burtica ,deja fac sport si tocmai de aceea nu vreau sa gresesc dieta ! v-as fi recunoscatoare ,deoarece nu inteleg ce am voie sa mananc in prima faza :D ajutati-ma !
      25.04.2011 20:56 
    dieta s.b
    eu o incep de maine,dar nu prea pricep faza a-3-a.
      04.03.2011 16:12 
    dieta e foarte buna
    eu am inceput dieta la 01 februarie.pana acum am slabit 5 kg.mentionez ca am 1,70 m inaltime si am plecat de la 75 kg.nu mi se pare deloc ca tin dieta ..pur si simplu mananc mai sanatos si am scapat de pofta de dulciuri(mai bine zis dependenta).am trecut la faza a doua dupa 16 zile si acum ma simt ok..fac si sport pt ca imi place.va tin la curent
      25.02.2011 16:17 
    vreau sa ancep dieta
    vreau sa tin si eu aceasta dieta dar va rog sa ma credeti nam curajul so ancep.am tinut atatea diete de nici nu mai stiu cum ma cheama si degeaba.am cheltuit poate mii de euro pe tot ce se poate pt slabit.med,masaje,lipossuscion,si nk.an aceasta dieta ce nu anteleg eu e ca poti manca la legume mazare verde sau nu,ms mult pt cine vrea sa rasp.a si mai e cv se poate suc light.si cafea?
      06.02.2011 22:05 
    Cea mai buna dieta
    Nu pot crede ca cineva care a tinut cu strictete aceasta dieta nu a slabit! Eu am slabit in 3 saptamani (am tinut numai faza 1) 7 kg, cu nici o dieta nu am slabit asa mult si totusi mancand , pt ca ai din plin mancare in aceasta dieta. Cea mai buna dieta , o recomand din suflet
      01.12.2010 09:58 
    bunaa
    salut... tin si eu aceasta dieta de 10 zile..... sunt inca in faza 1 ...si vreau sa zic ca nu am slabit nici macar 500 de grame .... si am respectat cu strictete alimentatia permisa.... :-?? poate nu functioneaza in cazul meu ... am 1.74 si 73 de kg ...
      23.11.2010 21:52 
    SB
    Buna,am tinut aceasta dieta acum 1 an si am slabit 11 kg in 2 luni.Acum as vrea sa incep sa o tin din nou.Slabirea este mai vizibila la solduri si burta.Eu zic ca merita! Bafta!
      23.11.2010 20:16 
    azi am inceput dieta
    azi am inceput si eu dieta si mi a lipsit lingurita de miere pe care o puneam in cafea nu mi place zaharina dar cred ca am sa pun un pic de lapte ca sa o pot bea hai sa avem succes
      15.11.2010 18:54 
    de maine incep....am 170 cm si 78 kg...deci ar trbui sa-l tin 3 luni si 2 saptamani,,,,,yo nu m-as apuca de el daca as avea de slabit 5 kg
      12.11.2010 21:15 
    Raspunde !
    A tinut cineva regimul asta ? are efecte ? va multumesc anticipat ! :*
      18.10.2010 15:01 
    sper sa mearga
    de maine incep si eu..credeti ca are ceva daca nu vreau dieta pentru a slabi mult?...adik..am 57 kg si vreau sa ajung la 52 km aja...am 1,70m....adik...daca tin 2 sapt 3 si dupaia ma las brusc nu ma ingrash inapoi nu?tin sa spun si ca fac sala dar vreau sa slabesc odata si dupaia sa ma mentin frumoasa:D....sper sa functioneze..bafta la toti care icnercati:)
      02.10.2010 22:03 
    singura dieta care la mine a functionat
    A tinut anul trecut aceasta Am tinut dieta,dupa faza 1 am slabit 4 kg apoi ,schimbandu-mi obiceiurile proaste de a manca prajituri si paine ,la care de fapt am renuntat,am slabit intr-un an 10 kg.Am 47 si sunt la menopauza deci..se poate.Fiind coafeza,ma intreaba toate clientele ce am facut ,le recomand aceasta dieta car functioneaza.Nu mi se pare foarte grea,e greu fara fructe dar dupa cateva zile cand vezi ca te simti mai usoara,nu mai poftesti la ele!!Acum tin dinou regimul ,sunt la faza 1 a unsprezecea zi,am dat 2 kg jos si voi tine 3 saptamani.Ma simt bine ,sunt energizata,nu simt nevoia de dulce.E ok!!
      31.08.2010 20:55 
    chiar functioneaza
    Este o dieta care chiar functioneaza si slabesti intradevar..multa lume am auzit ca a tinut-o..este super merita sa o incercati pentru ca nu veti regreta..
      22.07.2010 16:26 
    multumiri
    singura dieta care a functionat in cazul meu , cuplata cu gimnastica + rugaciune pentru a primi ajutorul Divin, o recomand tuturor grasilor. Multumesc doctorului Arthur, Dumnezeu sa-l binecuvinteze cu sanatate deplina,viata lunga si viata vesnica. Maria
      13.07.2010 10:33 
    dieta
    am incercat sa tin si eu dieta asta...n-am tinut decat o sapt in care am slabit 3 kg, dar merg si la aerobic de luni pana vineri...oricum nu este greu de tinut...vreau sa incep si eu sa sa ma si tin de data asta :) bafta multa!
      28.06.2010 21:55 
    @ :)
    pentru cel sau cea care a lasat comentariu anterior..ai slabit din grasime sau din masa musculara ? se vede ca ai slabit ? eu sunt in a5a zi de dieta :D
      01.06.2010 17:00 
    :)
    Am inceput dieta acum 9 zile si am slabit 5 kg . Nu am mancat la ore fixe si nici sport nu am facut deloc. Am mancat cat sa ma satur . Deci se poate , conteaza ce mananci . Bafta :)
      25.05.2010 11:30 
    corina
    As vrea sa cumpar si eu cartea Slabeste sanatos cu dieta South Beach. Stiti cumva unde o mai pot gasi?
      24.03.2010 01:27 
    ACEASTA DIETA FUNCTIONEAZA
    in primele 7 zile am slabit 3kg sunt foarte incantata si intr-adevar pofta de dulce mi s a dus....incercati-o ,o recomand....
      08.03.2010 23:32 
    buna!
    eu o tin de marti adik de 6 zile si abia maine ma cantaresc!am mai avut ceva scpapari dar sper sa fi dat jos macar ceva ceva.am citit ca pana la urma iaurtul degresat adik 0.1 da,lapte nu de nici un fel,branza slaba.nu se combina branza si carnea.bafta tuturor!revin cu vesti
      08.02.2010 15:40 
    dieta
    Eu tin aceasta dieta de vreo 10 zile. Primele zile sunt destul de grele , dar ulterior te adaptezi si cel mai important este sa te autosugestionezi ca NU ai nevoie de prajitura preferata ca sa te simti bine. Voi continua pentru ca e singura dieta cu adevarat echilibrata.
      15.12.2009 08:49 
    Dupa cat timp s-au vazut rezultatele?
    Buna as vrea sa inteb pe cei care au tinut dieta dupa cat timp s-au vazut rezultatele?Eu am inceput dieta de ieri.
      12.11.2009 14:24 
    Buna
    am tinut dieta asta vara trecuta si chiar am slabit. inca din prima saptamana s-au vazut rezultatele. in doua saptamani am dat jos 6 kg. dar am plecat in concediu si am renuntat, asa ca treptat am pus totul la loc. acum as vrea sa reincep programul. sa vedem ce iese. :D
      12.11.2009 11:45 
    mai curand un stil de viata sanatos decat o dieta
    Am tinut si eu aceasta dieta incepand cu octombrie 2008, dintr-un moft :). La inceput cantaream 54kg la 1.65m iar la sfarsitul dietei(undeva prin luna ianuarie 2009) impropriu denumita dieta caci este mai degraba un stil de viata, cantaream 46kg. Nu cred ca gresiti nicaieri, doar ca aceasta "dieta" nu se tine 3 saptamani. Este conceputa pe 3 faze, dar nu pe 3 saptamani!! Prima faza are o durata de 2 saptamani. A doua faza poate dura si 2 luni, in functie de cat doriti sa dati jos. Cand ati ajuns la greutatea dorita, abia atunci treceti la faza 3. In primele 2 saptamani se dau jos intre 4 si 8kg(eu am pierdut cam 6)si se continua apoi aproximativ cu 1kg pe saptamana. Incercati sa adoptati o atitudine pozitiva fata de acest regim, sa va bucurati de el si nu sa-l luati ca pe o indatorire consultand mereu cartile, iar organismul va reactiona cu siguranta! Va doresc multa sanatate si mult succes in "topirea" kg suplimentare!
      09.11.2009 13:42 
    dieta south beach
    Tinem (eu si fiica mea) aceasta dieta de 3 saptamani. In primele 2, cu faza I am slabit fiecare cate 3 kg, iar de o saptamana am trecut la faza a II-a si nu am mai slabit deloc. As putea spune ca din contra, cantarul arata un kg in plus, deci in total am slabit 2 kg. Vi s-a intamplat asa ceva? Nu cred ca gresesc cu alimentele, pentru ca ma uit tot timpul in carte si respect cu mare strictete. Ciudat este ca amandoua ne confruntam cu aceeasi problema. Sport fac foarte mult. O fi doar o stagnare temporara? Sunt foarte dezamagita ptr.ca aveam asteptari mari de la aceasta dieta dupa ce citisem pe forumuri.Spuneti-mi, va rog, daca vi s-a mai intamplat asa si ce ati facut? multumesc
      09.09.2009 11:18 
    Suuuuuper
    Dieta este excelenta, am dat jos la finalul celot 3 etape...22 de kilograme, ma cel putin am scazut sub 100...:)...dar este excelenta ca si dieta pentru toata lume, fie si daca nu vrei sa slabesti, doar pentru dezintoxicare....Recomand!!!
      05.09.2009 14:21 
    e excelent
    este un regim foarte bun. eu l-am inceput de o saptamana si e chiar ok....mananc fara sa ma satur si ma simt foarte bine. de altfel, mesele sunt la ore fixe si miscarea nu lipseste..iar rezultatele nu intarzie sa apara :D. recomand aceasta dieta tuturor celor care vor sa slabeasca sanatos, fara a se infometa. Eu mai tin tin cont si de felul cum trebuie combinate alimentele :). Bafta!!! http://www.timpultau.ro/liber/ABC-ul-combinarii-alimentelor*id_1301-articol.html
      02.09.2009 09:56 
    slabeste
    ...nu stiu daca merge...adica...chiar daca ar functiona , organismul nostru ar suferii chiar aca noi nu ne dam seama. Ar trebuii sa incercam un nou stil de viata, nu o dieta drastica ... cum ar fii: la ora: 9:00-un bol de cereale(fulgi de porumb simpli) sau un bol de salata asortata. 11:00-un fruct 13:00-un iaurt simplu sau fructe 15:00-o supa (de legume) sau o ciorba usoara, un mic desert(care consta intr-un fruct) 17:00-un iaurt(sau fructe) 19:00-un bol de salata sau peste (carene de pui la gratar...sau ceva simplu. astfel poti slabii foarte sanatos, nu te infometezi deloc, dupa ce vei slabi nu vei avea nici o vergetura. trebuie sa mai adaugam si multa apa, intre 2-4l pe zi, multe fructe si legume si mult sport. Mult succes:)
      19.08.2009 00:52 
    Sper sa fie buna...
    De maine incep si eu..:-ss sper sa fie bine:), tinetimi pumnii.succes tuturor!
      12.07.2009 20:10 
    multumita
    Am inceput dieta de 3 zile,ieri m-am cantarit si in 2 zile am slabit 1kg.
      29.06.2009 19:23 
    sper sa mearga dieta
    eu tin dieta de 6 zile si am slabit 3 kg chiar daca ieri am mancat gogosi si tort
      12.06.2009 22:55 
    si eu tin dieta
    eu tin dieta de aproape 3 sapt, in primele doua am slabit 4kg, m-am cantarit la fix 2 sapt si trebuie sa mentionez ca nu am facut sport si cred ca si la alimente am mai gresit putin, acum ma mai cantaresc peste o sapt sau doua, oricum e buna dieta.....
      29.05.2009 14:40 
    despre dieta
    de astazi am inceput si eu dieta, sper sa functioneze
      29.05.2009 14:19 
    despre dieta
    de astazi tin si eu aceasta dieta si sper sa functioneze.Tineti-mi pumnii, mai ales ca in trei luni voi fi mireasa
      18.05.2009 18:48 
    timpul
    PUTEM SA TINEM SI MAI MULT TIMP FAZA UNU SAU DOAR DOUA SAPTAMANI?
      05.05.2009 11:28 
    hi
    nu cred ca pot tine aceasta dieta pana la capat.imi este extrem de greu.tot timpul imi este foame.nu stiu ce sa mai fac k sa imi treaca pofta de dulciuri si de alte mancaruru interzise in aceasta dieta
      04.05.2009 17:34 
    hi
    azi este prima zi din acest regim,este crunt fara paine si cartofi.nu trecea o zi fara sa mananc cartofi.imi este extrem de greu si parca acum ca ma chinui sa tin regim am pofta mai mare de dulciuri
      21.04.2009 20:52 
    hi
    buna!...am shi eu o intrebare..sprex ex: dak mananc dimineatza 2 oua...la pranz salata de varza shi de bucatzele de peshte, iar seara nishte salata....este bine?...va rog din suflet sa imi raspundetzi:(...voi fi recunoscatoare...multumesc mult:)....aa...shi apropo am 15 ani, dar nu shtiu dak ar conta asta:)...ast rasp:)!
      01.04.2009 22:38 
    Vreau sa imi spun-ti mai multe:(:(
    Buna..va rog spuneti-mi si mie cum sa tin aceaste dieta...pe zile!Va rog daca a tinut-o cineva pe zile va rog trimiteti-mi un mesaj,v-a rog...pt k vreau sa slebsc...:(:(:( id meu este alina_alina_1991.Va pop si astept raspunsul
      01.02.2009 22:10 
    trebuie sa iti impui
    Trebuie sa iti impui sa mananci fara. Uite, eu mananc foarte rar paine. Eu, una, nu sunt obisnuita sa adaug painea la orice. Incearca putin auto-control si sunt sigura ca doua saptamani nu vei pati nimic. Plus ca nu vei manca chestii grele care sa-ti faca rau in absenta painii. Bafta multa!
      29.01.2009 13:53 
    despre dieta
    Eu nu pot manca fara paine ca imi vine rau in acest caz ce fac?
      20.01.2009 13:30 
    DA
    EU TIN ACEASTA DIETA DE 9 ZILE SI AM SLABIT 6 KG.. BAFTA MULTA
      14.01.2009 15:30 
    :)
    in dieta asta se mananca maioneza cu ulei de masline, cu salata de vinete, sau conopida? in primele 3 zile ati slabit vreun pic?
      09.12.2008 15:26 
    Dieta south beach
    Excelenta dieta. Am slabit 3,5kg dupa o saptamana (fazaI) Recomand tuturor aceasta dieta. Succes !
      03.11.2008 13:24 
    Cred ca merge
    Eu am tinut prima faza si am slabit foarte putin... :( doar 3-4 kg... sper k in continuare sa slabesc mai mult. Bine, nu am facut nici sport. Dar azi am inceput faza a 2 a si incerc sa mananc ca in carte. sper sa mearga :)
      25.10.2008 19:02 
    MAI MULTE IMFORMATII
      06.10.2008 15:53 
    Cea mai buna dieta
    Eu am tinut dieta si am slabit 10 kg in 6 saptamani! Numai faza 1! Nu este deloc stricta daca ai putina imaginatie si sti sa creezi fel si fel de retete cu alimentele permise! In plus carnea iti ofera o senzatie de satietate si numai ai probleme cu senzatia de foame! In carte sunt o multime de retete foarte interesante. Iportant e ca in faza a 2 a sa introduceti fructele treptat incepand cu 1 la 2 zile, apoi 1 pe zi si apoi mariti cantitatea! E un regim de viata care te invata sa devii mai ponderat in ceea ce priveste alimentatia! V-o recomand pentru ca o sa fiti foarte multumiti de rezultate!
      08.09.2008 10:37 
    Eu am incercat-o
    Cu aceasta dieta am slabit dupa nastere, am ajuns de la 65 kg la 56. E foarte greu primele 3 zile. Abia atunci iti realizezi dependenta de dulce. Apoi ramai surprins de faptul ca mananci, esti satul, dar slabesti. E usoara si fara efect yoyo. Iti creeaza un mod de viata ordonat. M-am intors la dulce, dar am trecut pe ciocolata neagra cu menta, iaurturi de fructe si foarte rar prajituri. Acum am reinceput-o fiindca mai vreau sa scap de 2 kg. Succes tuturor!!!
      01.07.2008 20:06 
    cred ca e buna dieta
    Incerc deja de cateva zile sa ma apuc de aceasta dieta, dar acum datorita acestui articol am si mai multe informatii! Vreau sa o incep de maine si sa vad peste 2 sapt! Sper sa reusesc!!!
      17.04.2008 17:25 
    Trebuie tinut tot timpul
    Am slabit cele 7 kg, dupa care am introdus treptat alimentele permise, si tot am introdus, pana am pus la loc totul, ideea e ca trebuie sa iti formezi un stil de viata care nu va mai cuprinde zahar, fainoase in exces, bauturi acidulate, etc. Acum am inceput pt a 4 oara programul, oricum functioneaza de fiecare data, succes!
      14.04.2008 18:31 
    Bun si dupa ce intrerupem dieta si slabim cele 4 kg in cat timp se depun la loc?
      29.03.2008 08:37 
    DIETA SOUTH BEACH
    DE UNDE IAU ACEASTA DIETA?
      04.03.2008 16:03 
    De maine vreau sa incep aceasta dieta. As vrea sa imi spuneti cam cate kilograme as putea sa slabesc pana in mai? De maine in 2 saptamani o sa va scriu si o sa va spun daca a functionat ceva.
      13.08.2007 22:43 
    Dieta potrivita
    la mine dieta South Beach a dat dat rezultate foarte multumitoare.in urma sarcinii si a perioadei de alaptare am ajuns la 75 kg. in 5 luni de zile am slabit 18 kg. M-am pregatit sufleteste inca de la inceput fiindca stiam ca nu va fi usor si va fi nevoie de o perioada lunga pentru a ajunge la greutatea dorita. Eu am tinut prima etapa 1 luna, in care am slabit 6 kg. in atapa a 2-a am ramas pana in ziua de azi, timp in care am slabit inca 12 kg. si mai am de gand sa continui fiindca nu mi se mai pare greu si rezultatele se vad saptamanal.Incercati, caci merita!
      02.08.2007 23:02 
    buna
    am mai tinut diete si am luat si pastile de slabit dar nici un rezultat.am nascut acum 2 ani si am ramas cu burta.cum pot scapa de ea?am 1.63 si 65kg.va multumesc!
      22.07.2007 21:20 
    DIETA
    VREAU SA SLABESC SI NU STIU CUM,AM ANCERCAT MAI MULTE METODE DAR AN ZADAR.NU MANANC FOARTE MULT DAR PUN AN KILOGRAME,CE SA FAC?
      04.06.2007 12:51 
    buna
    si eu am tot tinut atatea diete si dupa aceea m-am ingrasat la loc. de vreo luna fac gimnastica in fiecare seara si vreau sa spun ca am slabit 4 kg. aveam 59-60 kg acum cateva luni si in urma acestei "diete" cu gimnastica am ajuns la 55.5 kg, dar vreau sa ajung la 50 kg greutatea mea normala. pana anul trecut am avut numai 50 kg si intr-un an m-am ingrasat pana la 10 kg. am 1.61 m si d accea vreau sa imi reiau greutatea mea normala. o sa incerc si aceasta dieta, sper sa dea rezultate.va pup.
      18.05.2007 12:40 
    buna
    am tot incercat atatea diete.la fiecare am slabit , dar dupa m-am ingrasat din nou.totusi o sa incerc si pe asta.promit ca va voi transmite rezultatele.sper sa aiba efect.va pup
      12.03.2007 11:23 
    buna
    ce sa mai spun pana acum am incercat de una singura a dat si nu a dat dar ceam obesrvat merele consumate in cantitati mari in fiecare zi te ajuta acum am sa incerc dieta asta, peste 2saptamani am sa vad daca da sau nu, proble,ma mea e ca am 65 kg si 1.75cm, si nu reusesc burta, solduriile si picioare sa dau jos. vam pupat
      04.03.2007 10:43 
    buna
    ce pot sa zic este un regim foarte bun un dar sper sa vad rezultate ca nu stiu ce sa mai fac sa slabesc
      15.01.2007 14:11 
    sä tii o dietä este nemaipomenit mai ales cänd vezi si rezultatele efortului. VOINTA de a fi DISCIPLINAT este cel mai important factor care-ti da rezultate intr-o dieta. Si ca sa nu incepem sa vorbim de acest mizerabil YO-YO efekt care, dupa parerea mea 98% dintre persoanele care au tinut diete il cunosc,m-a determinat sa ajung la concluzia ca: numai O VIATA DISCIPLINATA, MULT SPORT SI O ALIMENTATIE SANATOASA DE DURATA, este singura metoda de a ajunge la greutate ideala si mai ales de a o pastra.
      22.12.2006 14:07 
    ash vrea sa o incerc shi eu dupa sarbatori..dar am o nedumerire..am 1.62 shi vreo 62 kg.cam cate kg voi slabi in faza 1?acolo zice ca intre 4 shi 7,ma gandesc ca asta depinde de cate kg ai de slabit.oare pot ajunge shi eu la 7?:D
      12.12.2006 22:15 
    cartea Dieta South
    cartea de gaseste la librarii si editura Curtea Veche Bucuresti
      11.12.2006 19:48 
    faza este
    Vreu sa stie colega mea care cu eforturi mari cred ca a slabit pana la 90 kg si nu mananca aproape nimic.
      09.12.2006 18:12 
    VREAU CA SI EU SA SLABESC
    SI MIE MI SA PARUT FOARTE BUNA O SA INCERC SI EU
      15.11.2006 09:47 
    buna
    mie mi s-a parut super buna deoarece am facut dieta aceasta si este foarte buna va multumesc
      14.11.2006 20:20 
    functioneaza si foarte bine
    Am urmat dieta si am slabit 16 kg. Sunt foarte multumita de rezultate.Acum a devenit un mod de viata. Mult succes!
      24.10.2006 14:44 
    merge dieta
    da e f buna aceasta dieta da rezultate dar incet eu am slabit 10kg
      01.09.2006 07:58 
    slabire
    parerea mea este ca nu se poate slabi chiar cum se spune ce anume trebuie sa mananc exact? pt a putea slabi?
      30.08.2006 11:22 
    renuntati la prajeli, consumati o felie de paine graham dimineata si una seara, fara bauturi acidulate, fara ciocolata, paste fainoase, doar carne fripta. seara o salata sau fructe. pepenele este foarte bun, dezintoxica organismul. incercati si veti vedea rezultatele. succes!
      22.07.2006 18:51 
    sper...
    eu am tinut si dieta cu varza(se presupunea ca voi slabi 6 kg in 2 sapt) dar nu a mers. totusi o sa incerc si dieta asta. sper sa functioneze. mai ales ca peste 2 saptamani plec la mare si as vrea sa arat mai bine decat acum.
      20.07.2006 23:30 
    vreau sa dau jos
    am 16 ani si am aripioare credeti ca asta ma va ajuta? ??
      29.06.2006 16:06 
    sper sa mearga
    din cate am inteles este f buna dieat si sper sa slabesc si eu makr ateva kg.am sa incerc.nu mi se pare prea dificil:)
      29.06.2006 15:50 
    Dieta South Beach
    Parerea mea este ca, excluzand prima faza ( care este stricta ), aceasta dieta este""un mod sanatos de viata "! Nu este o dieta ci "un manual " care ne invatza cum sa avem un mod de viata ordonat, in ceea ce priveste alimentatia ! Putem sa zicem "da" tuturor acelor alimente, care pana acum "ne-au fost interzise" , conditia fiind, sa nu facem abuz ( adica sa ne "infruptam" din toate "bunatatile " cu numar mare de calorii si procentaj de grasime, in acelasi timp ! Eu, sunt FOARTE MULTUMITA de rezultatele pe care le-am obtinut in urma acestui regim (am TERMINAT FAZA 1 si am trecut la 2 ) ! Am pierdut 2 kg ( nu mai mult, pt ca nu am de unde :-) ) si 8 cm in talie !! Super !! ( MAI MULTE KG NICI nu AM CUM SA PIERD, EU AVAND 1.60 m SI 50 KG ). Trebuie sa mentionez ca, fac si sport zilnic..ma antrenez cate 2-3h/ zi la sala ! Deci, rezultatele se vad !! Tot ce iti trebuie, este VOINTZA !! :-) P.S. Eram o mare fana a dulcirilor, in special ciocolata si inghetata, erau preferatele mele !! Nu puteam sa rezist o zi, fara ceva dulce ! Si "acel ceva" era foarte consistent din punct de vedere caloric si, chiar cantitativ !! :-) Mie nu imi ajungea o "bucatica" de ciocolata, sau o inghetata, de marime medie/ normala !! Imi trebuia mult mai mult :-) Nu ma pot plange ca m-am ingrasat ( mancand asa de mult dulce), eu facand sport de ani de zile, dar eram "dependenta" de tot ce era "dulce si bun" :-)Si de acuma, intrasem in panica si ma intrebam "cat dulce mai pot sa mananc"?? Dupa aceste 3 zile cand am inceput dieta, POFTA A DISPARUT !! Nu imi trebuie si NU SIMT NEVOIA ! ASTA MA BUCURA CEL MAI MULT !! Pot spune ca, am mancat si eu, desert ca un om normal ( fiind in faza 2 mi-am permis ), adica "o portie normala " :-) si a 2-a zi NU am simtit nevoia sa mai am parte de inca unul ! Ramane de vazut, daca asa va fi si in viitor, adica, dupa multe, multe saptamani trecute din faza 3 ! Mult succes celor care au VOINTZA NECESARA PT A AVEA UN MOD NORMAL DE VIATZA SI..UN ASPECT FIZIC PLACUT !!
      12.04.2006 17:42 
    ..pt nedumerire.
    salut. poate ca tu ai nevoie de o schimbare in dieta. incerca carenunti la regimul tau de viata pt o saptamana si sa il reincepi pt acreea impresia organismultui ca incepi o dieta . parerea mea.sau daca nu si nu atunci probabil este ceva organic si ar fi bine sa consulti un medic endocrinolog. bafta.
      21.02.2006 04:10 
    nedumerire
    si daca deja am renuntat de mult timp la alimentele interzise in faza I, adica de mai mult de un an si nici un kg nu a plecat macar? adica am ramas numai la faza I si m-am si saturat de ea iar faza a doua 7-8 zile din luna si nu consecutive.ati intilnit vreu caz care pana la aurma s-a tratat? si cu ce?
      19.01.2006 17:48 
    Pt Papusika
    Am 5kg In Plus Si Vas Ruga Sa Ma Indrumati Cum Sa Procedez
      19.01.2006 17:48 
    pt. papusika 2005
    vreau si eu sa incep o cura de slabire, dar nu stiu ce mod sa aleg. am ,1.67, 58 de kg, ( m-am ingrasat in ultimele 3 luni 4 kg, pt. ca am avut o problema de sanatate), si as vrea sa ma indrumati si pe mine cum sa fac. am inteles ca stii cate ceva despre nutritie, si , daca m-ai putea ajuta , ar fi super.
      19.01.2006 17:48 
    e super!
    va spun ca functioneaza...cel putin la mine a avut efect ....am mai facut si abateri si tot am slabit....am combinat si cu sportul si pot sa va zic ca sunt f.multumita de rezultate...am slabit frumos
      19.01.2006 17:48 
    pare sa,,,
    functioneze, sunt la a 3/a zi shi efectele incep sa apara, din cate am citit p forum la south beach se spune ca mai scapi shi d celulita.. oricum sportul e necesar p-u a nu adauga inapoi d-a vre-un ospat.. revin cu opinii in 11 zile ...
      19.01.2006 17:48 
    draga mea,cristina
    am ceva studii in nutritie,si crede-ma ca nu e buna dieta despre ca se vb aici,daca tu vrei sa slabesti doar 5 kg iti pot recomanda daca esti de acord o altfel de dita cu rezultate 100%,cauta-ma sau lasa-mi un mesaj daca vrei sa te ajut,o sa o fac cu cea mai mare placere.o zi buna
      19.01.2006 17:48 
    sa incerc oare?
    am tinut tot felul de curi de slabire si niciodata nu le-am terminat, nu stiu ce sa mai fac, vreau sa slabesc vreo 5 kg,dar sunt o poficioasa.tineti-mi pumnii stransi o sa incerc
      19.01.2006 17:48 
    eu incerc...
    incerc,desi nu am rabdare.totusi,sper sa pot in final.e vorba doar de 4 kilograme.
      19.01.2006 17:48 
    dar....
    primele 2 sapt se pot consuma si alimentele astea "digestive":biscuiti digestivi,digesta....
      19.01.2006 17:48 
    oare functioneaza?
    De 2 zile m-am apucat de aceasta dieta.Sunt curioasa daca functioneaza si la mine....de-abia astept sa vad rezultatele.Dar totusi am o intrebare daca stie cineva:in primele 2 saptamani se poate consuma lapte,iaurt degresat,branza ...deci intr-un cuvant lactate?...crenvustii si sunca de pui se pot consuma?...nu am apucat sa citesc cartea cu dieta ci respect doar cele scrise aici pe site
      19.01.2006 17:48 
    oare?
    eu nu prea vad legatura cu fructele. mai ales acum in preajma anotimpului rece stiind bine cat de bogate in vitamina c sunt merele, citricele,etc. cu restul:paine, cartofi, orez e ok
      19.01.2006 17:48 
    in primele 2 saptamani se poate consuma miere de albine?
      19.01.2006 17:48 
    functioneaza
    fratele meu a tinut-o si merge.. a slabit 10 kg in prima luna si nu i a fost foarte greu primele zile sunt mai nasoale ti e pofta de tot ce e interzis:))
      19.01.2006 17:48 
    sa vedem ce o sa iasa...
    Pana nu incerci nu ai de unde stii daca functioneaza sau nu,asa ca INCEARCA si TU impreuna cu MINE!
      19.01.2006 17:48 
    este firesc sa functioneze...
    avand in vedere ca se bazeaza pe teoria nutritiei si implicit a regulilor de combinare a alimentelor( in primele 2 sapt. sunt total excluse zaharurile-si fructele contin zahar-,si tot ce contine amidon este evident ca functioneaza.
      19.01.2006 17:48 
    despre dieta
    Este o dieta care functioneaza
      19.01.2006 17:48 
    dieta south beach
    incerc sa cred in cele spuse despre aceasta dieta cred k va avea efect
      19.01.2006 17:48 
    despre dieta
    Am s-o incerc si eu si concluziile le voi trage dupa.
      19.01.2006 17:48 
    dieta south beach
    de unde iau aceasta dieta?
      19.01.2006 17:48 
    BUnã dietã!
    Da tare bunã dietã e asta de la South Beach,dar imi va fi foarte greu sã nu mãninc cereale si fructe in timp de 2 sãptãmini,dar kg perdute compensã!
     

    Newsletter-ul TopSanatate
    dinamism si energie de la prima ora!


    Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
    Medicina alternativaNutritie
    PsihologieRelatii
    SarcinaSanatate sexuala
    Sistemul imunitarSlabeste sanatos
    SportShopping
    CardiologieDermato - venerologie
    EndocrinologieGastroenterologie
    Ghid de prim ajutorGinecologie
    NefrologieOftalmologie
    OncologieOrtopedie
    PsihiatrieSanatatea spatelui
    Sanatate publicaStomatologie